Πρόσθετα Καυσίμου-Λαδιού

Είδη 37 εώς 72 από 251 σύνολο

  • Liqui moly Καθαριστικό βαλβίδων LM2952 150 ml Κωδικός προϊόντος: LM2952

    Ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό των βαλβίδων, του καρμπυρατέρ, των μπουζί και του θαλάμου καύσης από τα κατάλοιπα που δημιουργούνται λόγω κακής ποιότητας της βενζίνης και από λειτουργία του κινητήρα μέσα στην πόλη.

    1. Βελτιώνει την απόδοση και συντελεί στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα.
    2. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή ρύπων.
    3. Κατάλληλο για όλους του τύπους βενζίνης. 

    EΦΑΡΜΟΓH

    Το προϊόν (150ml) προστίθεται σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου, όλων των δίχρονων, ή τετράχρονων βενζινοκινητήρων, συμβατικών, Turbo, ή καταλυτικών.

    Special Price 5,49 €

    Κανονική Τιμή: 7,09 €

    -22%

  • Καθαριστικό injection Liqui moly LM1803 300 ml Κωδικός προϊόντος: LM1803

    Ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό των βαλβίδων, του καρμπυρατέρ, των μπουζί και του θαλάμου καύσης από τα κατάλοιπα που δημιουργούνται λόγω κακής ποιότητας της βενζίνης και από λειτουργία του κινητήρα μέσα στην πόλη.

    1. Βελτιώνει την απόδοση και συντελεί στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα. 
    2. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή ρύπων.
    3. Κατάλληλο για όλους του τύπους βενζίνης.

    EΦΑΡΜΟΓH

    Το προϊόν (150ml) προστίθεται σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου, όλων των δίχρονων, ή τετράχρονων βενζινοκινητήρων, συμβατικών, Turbo, ή καταλυτικών

    Special Price 5,50 €

    Κανονική Τιμή: 8,19 €

    -32%

  • MANNOL Copper Spray - Σπρέι Χαλκού 9880 500 ml Κωδικός προϊόντος: ΜΝ9880

    Σπρέι Χαλκού - γενικό διαχωριστικό χάλκινο σπρέι λίπανσης για διάφορα στοιχεία εξοπλισμού που λειτουργούν υπό οποιαδήποτε φορτία (συμπεριλαμβανομένων των υψηλών φορτίων) και εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες ή/και υψηλή υγρασία ή/και επιθετικά περιβάλλοντα. Χρησιμοποιείται για την εύκολη αποσυναρμολόγηση των συνδέσεων μετά από μακροχρόνια λειτουργία. Εξαλείφει τη σύζευξή τους μεταξύ τους υπό την επίδραση ποικίλων παραγόντων.

    Ιδιότητες:
    - υψηλότερη αντοχή σε κρούση υψηλής θερμοκρασίας.
    - Η σκόνη χαλκού επενδύει αποτελεσματικά τις επεξεργασμένες επιφάνειες και τους προσδίδει εξαιρετικές λιπαντικές ιδιότητες.
    - εξαιρετική διαχωριστική δράση για μέταλλα και κράματα σε οποιονδήποτε συνδυασμό.
    - προστατεύει αποτελεσματικά από όλους τους τύπους διάβρωσης.
    - εξαιρετική πρόσφυση, δεν διαχωρίζεται και δεν ψεκάζει ακόμη και με γρήγορη περιστροφή της επεξεργασμένης επιφάνειας.
    - μειώνει το θόρυβο, το τρίξιμο και τους κραδασμούς.
    - ανθεκτικό στο ζεστό και αλμυρό νερό.
    - προστατεύει από συγκόλληση επιφανειών επαφής, αιχμές και εναποθέσεις άνθρακα.
    - Παγκόσμιος.

    Παράδειγμα χρήσης:
    - Επισκευή και μείωση του θορύβου (τρίξιμο) όλων των τύπων συστημάτων πέδησης (δίσκος, τύμπανο κ.λπ.).
    - Λιπαντική και αντιδιαβρωτική προστασία αρμών άξονα προπέλας, κινητών ζευγών βιδών, πλήμνες, σπειρώματα μπουζί, βιδωτές συνδέσεις, μπουλόνια, βίδες κ.λπ.
    - Διαχωρισμός λίπανσης και προστασία έναντι συγκόλλησης, καύσης και εμπλοκής θερμικά φορτισμένων εξαρτημάτων (συνδέσεις συστήματος εξάτμισης, εναλλάκτες θερμότητας, λέβητες, τουρμπίνες και άλλος θερμικός εξοπλισμός).

    Εφαρμογή: Καθαρίστε σχολαστικά (αν χρειάζεται με μέταλλο) μολυσμένες επιφάνειες επαφής από σκουριά, άνθρακα, οξείδια, άλατα κ.λπ. Απολιπάνετε. Ανακινήστε δυνατά το μπαλόνι. Εφαρμόστε το MANNOL Copper Spray στην απαιτούμενη ποσότητα, σύμφωνα με το εγχειρίδιο συντήρησης. Μετά την εφαρμογή, καθαρίστε την κεφαλή ψεκασμού και το ακροφύσιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κύλινδρο εφόσον ο κύλινδρος δεν αρχίζει να φυσάει το καθαρό αέριο ψεκασμού.

    Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια

    Special Price 5,50 €

    Κανονική Τιμή: 8,98 €

    -38%

  • ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΜΕ MOS2 LM1040 | GEAR OIL ADDITIVE MOS2 LIQUI MOLY Κωδικός προϊόντος: LIQUI-LM1040
    Ειδικό πρόσθετο με ΜoS2 για χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων και υδραυλικά. Μειώνει σημαντικά τις τριβές και την φθορά και εμποδίζει την αύξηση της θερμοκρασίας. Αναμιγνύεται με όλες τις βαλβολίνες που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

    Special Price 5,50 €

    Κανονική Τιμή: 6,71 €

    -18%

  • LIQUI MOLY Πάστα χαλκού LM3080 100g (Copper Paste) Κωδικός προϊόντος: LM3080

    Διαχωριστικό και λιπαντικό από πολύ λεπτά σωματίδια χαλκού για μεγάλης θερμικής καταπόνησης εξαρτήματα μηχανών. Επιτρέπει απροβλημάτιστη αποσυναρμολόγηση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργίας. Η πάστα χαλκού χρησιμοποιείται για πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε κοχλιοσυνδέσεις και επιφάνειες αποσύνδεσης, που είναι εκτεθειμένες σε υψηλές θερμοκρασίες, υψηλές πιέσεις και διαβρωτικές επιδράσεις. Εύρος θερμοκρασιών χρήσης: – 30 ℃ έως + 1100 ℃.

    Χαρακτηριστικά:
    Έντονος χαρακτήρας υψηλής πίεσης
    Εξαφανίζει το τρίξιμο
    Εξαιρετική αντοχή στις θερμοκρασίες
    Μεγάλη αντοχή πρόσφυσης
    Μεγάλης διάρκειας αντιδιαβρωτική προστασία
    Ανθεκτικό σε θαλασσινό νερό, σε καυτό νερό και σε ψεκασμό νερού
    Ανθεκτικό στην περιδίνηση
    Προστατεύει από συγκόλληση και κολλήματα
    Γενικής χρήσης
    Αποτρέπει τη μετάδοση ταλαντώσεων
    Αποτελεσματικό στη λίπανση και στην αποκόλληση

    Special Price 5,50 €

    Κανονική Τιμή: 9,35 €

    -41%

  • Πρόσθετο Πετρελαίου Liqui moly LM1806 250 ml Κωδικός προϊόντος: LM1806

    Ειδικό πρόσθετο για κινητήρες Diesel.

    1. Βελτιώνει την απόδοση του καυσίμου Diesel μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή μαύρου καπνού.
    2. Διατηρεί καθαρά τα μπεκ.
    3. Καθαρίζει το σύστημα ψεκασμού και τον κινητήρα από τα κατάλοιπα της καύσης.
    4. Προστατεύει από την οξείδωση. Εξασφαλίζει ευκολότερη εκκίνηση σε χαμηλές 8ερμοκρασίες.
    5. Ιδανικό για όλους τους σύγχρονους τύπους κινητήρων υψηλής πίεσης Diesel, Turbo Diesel, καταλυτικών και μη, επιβατικών, φορτηγών και μηχανημάτων.
    6. Μεγάλη προστασία κατά της οξείδωσης, ειδικά σε ακινητοποιημένα οχήματα για μακρά χρονικά διαστήματα.

    EΦΑΡΜΟΓH Για καλύτερη απόδοση του κινητήρα και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του, χρησιμοποιείστε το προϊόν σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου ή συχνότερα εάν απαιτείται. Αυτοαναμιγνυόμενο. Το περιεχόμενο της φιάλης (250 ml) αρκεί για 75 λίτρα Diesel.

    Special Price 5,55 €

    Κανονική Τιμή: 9,78 €

    -43%

  • Στεγανοποίηση διαρροών σασμάν POWERMAXX 50 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33187
    Στεγανοποίηση διαρροών σασμάν POWERMAXX.
    Σταματάει αποτελεσματικά τα προβλήματα που σχετίζονται με την διαρροή λαδιού. Διατηρεί τσιμούχες και ο-ρινγκ εύκαμπτα.Μειώνει σημαντικά φθορά & τριβή. Εξασφαλίζει ιδανική λίπανση. Κατάλληλο για όλα τα μηχανικά σασμαν & διαφορικά. . Βοηθά στην αποφυγή της οξείδωσης του λαδιού.

    Special Price 5,64 €

    Κανονική Τιμή: 7,05 €

    -20%

  • MANNOL Βελτιωτικό καυσίμου Diesel Ester Additive 9930 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9930-025PET

    Σύνθετο πρόσθετο κατά της φθοράς για όλους τους τύπους καυσίμου ντίζελ και ειδικά για τους τύπους I και II με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο σύμφωνα με το GOST R 52368-2005 (Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN-2005). Για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα, πρέπει να το χρησιμοποιείτε συνεχώς. Το αποτέλεσμα της εφαρμογής γίνεται αισθητό μετά από 20 ώρες οδήγησης (περίπου 1200-1600 km).

    Ιδιότητες προϊόντος:
    - Σχηματίζει ένα σταθερό και ισχυρό λιπαντικό σύμπλοκο φιλμ Estero-Oil με υψηλό βαθμό προσρόφησης στα εξαρτήματα και τα μέρη του συστήματος καυσίμου, το οποίο μειώνει σημαντικά τον συντελεστή τριβής των επιφανειών επαφής και μειώνει σημαντικά τη φθορά τους. Αυτό το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εμφανές στις αντλίες καυσίμου υψηλής πίεσης σε ένα ζεύγος εμβόλου-χιτώνιο, μπεκ και αντλία-μπεκ. γεγονός που αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής αυτού του ακριβού εξοπλισμού. Για μια αντλία καυσίμου υψηλής πίεσης, αυτό εξαλείφει την κύρια αιτία φθοράς των ζευγών εμβόλου. χαμηλής ποιότητας στεγνό. καύσιμο πετρελαίου;
    - Σχηματίζει ένα πρόσθετο σταθερό και ισχυρό λιπαντικό σύμπλεγμα μεμβράνης Estero-Oil με υψηλό βαθμό προσρόφησης στο θάλαμο καύσης σε ζεύγη: ο δακτύλιος του χιτωνίου και η πλάκα της βαλβίδας - η έδρα σε δύο κύκλους στους τέσσερις από τη στιγμή του ψεκασμού του καυσίμου- μείγμα αέρα ; που μειώνει σημαντικά τον συντελεστή τριβής και φθοράς του χιτωνίου και των δακτυλίων συμπίεσης, καθώς και των εδρών των βαλβίδων, ειδικά εκείνων που δεν έχουν σκληρυνθεί. Καίγεται πλήρως μαζί με το καύσιμο χωρίς να αφήνει κατάλοιπα άνθρακα.
    - Χάρη στα πρόσθετα καθαρισμού που περιέχει, καθαρίζει αποτελεσματικά τα εξαρτήματα και τα μέρη του συστήματος καυσίμου από βρωμιά και εναποθέσεις όλων των τύπων και τον θάλαμο καύσης από εναποθέσεις άνθρακα που σχηματίζονται κατά την καύση του καυσίμου, συμπεριλαμβανομένων και των χαμηλής ποιότητας. Αποτρέπει το σχηματισμό νέων εναποθέσεων σε μη συζευγμένες επιφάνειες σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων και κραμάτων λόγω του σχηματισμού ειδικής προστατευτικής μεμβράνης λαδιού. Λόγω αυτού, έχει επίσης έντονο αντιδιαβρωτικό αποτέλεσμα.
    - Οι προαγωγείς ανάφλεξης που περιέχονται στο πρόσθετο βελτιώνουν την απόδοση του καυσίμου, με αποτέλεσμα ένα μείγμα καυσίμου να αναφλέγεται πιο γρήγορα και στη συνέχεια να καίγεται ομαλά και ομαλά. μείωση του δυναμικού φορτίου στην ομάδα κυλίνδρου-εμβόλου και συνεπώς αύξηση του πόρου του.
    -Αυξάνει τον αριθμό κετανίου κατά 1-2 μονάδες σε καύσιμα με χαμηλό αριθμό κετανίου.
    - Επαναφέρει την ελαστικότητα και τον όγκο των ελαστικών σφραγίδων.
    - Αποτρέπει την οξείδωση του καυσίμου, ιδιαίτερα χαμηλής ποιότητας, η οποία εμποδίζει το σχηματισμό ρητινωδών εναποθέσεων σε αυτό, προκαλώντας εναποθέσεις άνθρακα στο θάλαμο καύσης και φράζοντας τα λεπτά φίλτρα.
    - Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την τοξικότητα των καυσαερίων αυξάνοντας την πληρότητα της καύσης καυσίμου.
    - Αποτρέπει τη διαστρωμάτωση του καυσίμου ντίζελ και αποκαθιστά τις ιδιότητες του στρωματοποιημένου καυσίμου μετά από μακροχρόνια αποθήκευση, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις αραιοκατοικημένες και βόρειες περιοχές, όπου τα καύσιμα αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αποθήκες πετρελαίου.
    - Ο συνδυασμός των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων δεν έχει ανάλογα.

    Εφαρμογή: Προσθέστε στη δεξαμενή σε αναλογία 50 ml ανά 50 λίτρα καυσίμου.
    Συνιστάται για τακτική χρήση.

    Special Price 5,70 €

    Κανονική Τιμή: 8,99 €

    -36%

  • Αντικαπνικό Πετρελαίου Liqui Moly 150 ml Κωδικός προϊόντος: LQMP1808

    Αντικαπνικό Πετρελαίου

    1. Μειώνει την εκπομπή μαύρου καπνού σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%.
    2. Καθαρίζει τον κινητήρα.
    3. Διατηρεί τα μπεκ καθαρά και μειώνει σε μεγάλο βαθμό τα κροταλίσματα.
    4. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

    EΦΑΡΜΟΓH

    Για προληπτική αλλά και εξυγιαντική χρήση σε οχήματα τα οποία είναι προσωρινά παροπλισμένα όπως π.χ. μηχανήματα έργων, φορτηγά, αυτοκινούμενα, επιβατικά, πυροσβεστικά κλπ., καθώς και σε αποθηκευτικές δεξαμενές καυσίμου. Μία μεζούρα (καπάκι) 25 ml επαρκεί για 25 L καυσίμου Diesel.

    Special Price 5,75 €

    Κανονική Τιμή: 7,02 €

    -18%

  • MANNOL Βελτιωτικό λαδιού Ester Additive 9929 450ml Κωδικός προϊόντος: MN9929-450PET

    Καινοτόμο προϊόν προστασίας κινητήρα με βάση συνθετικούς εστέρες (λάδια της ομάδας V) πρόσθετο σε λάδια κινητήρα και σε λάδια για μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους κινητήρων, ντίζελ και βενζίνης, τετράχρονους και δίχρονους, και για όλους τους τύπους λαδιών-συνθετικών, ημισυνθετικών, ορυκτών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που περιέχουν εστέρες.

    Τα μόρια εστέρα από το πρόσθετο μαγνητίζονται σε μεταλλικές επιφάνειες λόγω της έντονης πολικότητας τους και δημιουργούν ένα πυκνό και πολύ ισχυρό φιλμ λαδιού με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
    - Υψηλότερη χωρητικότητα φορτίου. που επιτρέπει στον κινητήρα ή/και τη μετάδοση να λειτουργεί με αυξημένα φορτία χωρίς αρνητικές συνέπειες.
    - Αξεπέραστες ιδιότητες κατά της φθοράς και κατά της τριβής, που αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του κινητήρα ή/και των εξαρτημάτων του κιβωτίου ταχυτήτων και εξοικονομεί καύσιμο.
    - Αντιδιαβρωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
    Το πρόσθετο δίνει στο λάδι τις ακόλουθες ιδιότητες:
    - Μειώνει την εξάτμιση, η οποία μειώνει την κατανάλωσή του σε μονοξείδιο του άνθρακα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του λαδιού.
    - Βελτιώνει τη θερμική-οξειδωτική σταθερότητα, η οποία αυξάνει την αντοχή του στη γήρανση και την υποβάθμιση, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τα διαστήματα αλλαγής λαδιού.
    - Βελτιώνει τις ιδιότητες χαμηλών θερμοκρασιών, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά την εκκίνηση με κρύο και μειώνει τη φθορά εκκίνησης του κινητήρα.
    - Βελτιώνει τις ιδιότητες καθαρισμού και διασποράς, αποτρέπει την εναπόθεση βερνικιών, ρητινών και λάσπης. που αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα ή/και του κιβωτίου ταχυτήτων και του ίδιου του λαδιού.
    - Διεισδύει στις φθαρμένες σφραγίδες λαδιού και λαστιχένιες στεγανοποιήσεις, επαναφέρει τον προηγούμενο όγκο και την ελαστικότητά τους, αποτρέποντας τη διαρροή λαδιού.

    Συμβατό με όλα τα υλικά.

    Εφαρμογή: Προσθέστε στο λάδι σε αναλογία 500 ml ανά 5 L λαδιού.
    Συνιστάται για τακτική χρήση.

    Special Price 5,99 €

    Κανονική Τιμή: 9,00 €

    -33%

  • Liqui Moly Oil Smoke Stop LM8901 300ml Κωδικός προϊόντος: LM8901

    Το Oil Smoke Stop μειώνει την κατανάλωση λιπαντικού από τα ελατήρια των εμβόλων και τους οδηγούς των βαλβίδων σε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Αποτρέπει τον μπλε καπνό και το νέφος λαδιού και αντιμετωπίζει την πτώση του ιξώδους του λιπαντικού του κινητήρα. Το Oil Smoke Stop αυξάνει τη συμπίεση και μειώνει τους θορύβους του κινητήρα. Παρέχει πρόσθετη προστασία σε κινητήρες με μεγάλη φθορά. Παρατείνει τη διάρκεια ζωής των καταλυτών καυσαερίων.
    Για όλους τους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Συμβατό με όλα τα λιπαντικά κινητήρα του εμπορίου. Ακατάλληλο για χρήση σε δίκυκλα με συμπλέκτη σε λουτρό λαδιού.

    Εφαρμογή:
    Ένα δοχείο 300 ml Oil Smoke Stop επαρκεί για 4-6 l λιπαντικού κινητήρα. Μην προσθέτετε περισσότερο από 10%. Προσθέστε σε κάθε αλλαγή λαδιών στο ζεστό λιπαντικό κινητήρα, καθώς και ανάμεσα στις αλλαγές λαδιών, όταν η κατανάλωση λιπαντικού είναι πολύ μεγάλη.

    Special Price 5,99 €

    Κανονική Τιμή: 8,89 €

    -32%

  • MANNOL Βελτιωτικό καυσίμου Benzin Ester Additive 9950 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9950-025PET

    Η τελευταία εξέλιξη - ένα λιπαντικό πρόσθετο στη βενζίνη. Προορίζεται για όλους τους τύπους συστημάτων καυσίμου βενζινοκινητήρων, πρώτα απ 'όλα - για κινητήρες με άμεση έγχυση καυσίμου σε κυλίνδρους. Στους κινητήρες ντίζελ, ένα τέτοιο σύστημα ισχύος εισήχθη νωρίτερα και έδειξε την αποτελεσματικότητά του, αλλά βρήκε επίσης ορισμένα προβλήματα που σχετίζονται με την έλλειψη ποιότητας λίπανσης των κινούμενων μεταλλικών μερών του συστήματος καυσίμου και ειδικά της αντλίας καυσίμου υψηλής πίεσης. Κατά τη δοκιμή της λιπαντικότητας της εμπορικής βενζίνης AI-95, καταγράφηκε υπερδιπλάσια μείωση στη διάμετρο του σημείου φθοράς όταν μόνο το 0,1% του πρόσθετου εισήχθη στο καύσιμο (1 λίτρο πρόσθετου ανά 1000 λίτρα βενζίνης). Επιπλέον, το πρόσθετο έχει έναν τροποποιητή τριβής και έναν υποκινητή ανάφλεξης, ο οποίος αυξάνει την πληρότητα της καύσης του καυσίμου και μειώνει τον σχηματισμό εναποθέσεων άνθρακα στον θάλαμο καύσης. Με την τακτική χρήση του πρόσθετου, η απόδοση του κινητήρα βελτιώνεται και επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου (2-5%)

    Ιδιότητες:
    - Εγγυημένη για τη βελτίωση της λιπαντικότητας της βενζίνης, προστατεύει ολόκληρο το σύστημα καυσίμου και τα επιμέρους στοιχεία του από τη διάβρωση, ιδιαίτερα: όλους τους τύπους μπεκ, πίδακες καρμπυρατέρ, αντλίες καυσίμου, βαλβίδες εισαγωγής και τον θάλαμο καύσης, αποτρέπει την υπερβολική κατανάλωση καυσίμου και λαδιού.
    - Όλα τα άλλα ίσα, αυξάνει την ισχύ του κινητήρα και την επιτάχυνση του αυτοκινήτου, μεταξύ άλλων βελτιώνοντας τις λιπαντικές ιδιότητες της βενζίνης, μειώνοντας την τριβή στις ζώνες κυλίνδρων και διασφαλίζοντας τη βέλτιστη διασπορά του καυσίμου.
    - Μειώνοντας το σχηματισμό άνθρακα, τον καπνό και την τοξικότητα, αυξάνει τη διάρκεια ζωής των μπουζί, των αισθητήρων οξυγόνου, των καταλυτών, των μπεκ (μπεκ) και του κινητήρα στο σύνολό του.
    - Σχηματίζει ένα σταθερό φιλμ λαδιού στα μέρη του συστήματος καυσίμου, το οποίο αποτρέπει τη διάβρωση τους.
    - Το ισχυρό και σταθερό φιλμ λαδιού που σχηματίζεται κατά τη χρήση του πρόσθετου εστέρα βενζίνης μειώνει σημαντικά τη φθορά όλων των ζευγών τριβής του συστήματος καυσίμου, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του και επίσης μειώνει τη φθορά των κυλίνδρων, των εμβόλων και των δακτυλίων εμβόλου.
    - Εξαλείφει τα προβλήματα με την εκκίνηση, αποκαθιστά την ομοιομορφία της ταχύτητας ρελαντί και μειώνει την έκρηξη.
    - Ένας καθαρός κινητήρας καταναλώνει λιγότερα καύσιμα και εκπέμπει λιγότερες επιβλαβείς ουσίες.
    - Συμβατό με όλα τα συστήματα καυσαερίων και υπερσυμπίεσης.
    - Συμβατό με όλα τα υλικά κατασκευής.
    - Συνιστάται για τη συντήρηση του κινητήρα όταν είναι ρελαντί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Εφαρμογή: Προσθέστε στη δεξαμενή σε αναλογία 50 ml ανά 50 λίτρα καυσίμου.
    Συνιστάται για τακτική χρήση.
    Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής.

    Special Price 5,99 €

    Κανονική Τιμή: 8,99 €

    -33%

  • Σπρευ σιλικόνης PETEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PETEC70850

    - Λιπαίνει μόνιμα, συντηρεί, προστατεύει και εμποτίζει
    - Χωρίς κόλλα, γράσο και κόλλα
    - Μειώνει τη φθορά
    - Εξαιρετικά κατάλληλο για προστασία και μετασυντήρηση
    - Τα ελαστικά μέρη δεν στεγνώνουν πλέον/παραμένουν ελαστικά
    - Προστατεύει από την υγρασία και αποτρέπει τη διάβρωση
    - Ανθεκτικό στο νερό, το αλμυρό νερό, καθώς και σε ασθενή οξέα και βάσεις
    - Κατάλληλο για εφαρμογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
    - Βαλβίδα 360°, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάποδα

    Special Price 5,99 €

    Κανονική Τιμή: 8,89 €

    -32%

  • ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΑΣΜΑΝ LIQUI MOLY LM1042 Κωδικός προϊόντος: LIQUI-LM1042
    Ειδικό πρόσθετο σασμάν, το οποίο αναζωογονεί τσιμούχες από λάστιχο ή πλαστικό και σταματάει τις διαρροές. Προστατεύει τον συμπλέκτη από το “λάδωμα” καθώς και το σασμάν από φθορές ελλιπούς λίπανσης.

    Special Price 6,00 €

    Κανονική Τιμή: 7,32 €

    -18%

  • ΣΠΡΕΫ ΠΟΛΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ LIQUI MOLY LM3141 Κωδικός προϊόντος: LQMP3141
    Ειδικό σπρέυ πόλων μπαταρίας. Δεν επηρεάζει πλαστικά, προστατεύει από την οξείδωση, μειώνει την αντίσταση και εμποδίζει βραχυκυκλώματα διαρροής.

    Special Price 6,02 €

    Κανονική Τιμή: 7,34 €

    -17%

  • Καθαριστικό Πετρελαίου Powermaxx 75 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33033

    ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

    1. Βελτιώνει την ποιότητα του πετρελαίου.
    2. Μειώνει τα κατάλοιπα άνθρακα στις βαλβίδες και τον θάλαμο καύσης.
    3. Βελτιώνει την καύση μειώνοντας τις τιμές καυσαερίων.
    4. Κατάλληλο και για καύσιμο biodiesel και για μοριακά φίλτρα.

    Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πετρελαίου. Τα 75ml αρκούν για έως και 80lt καυσίμου.

    Special Price 6,18 €

    Κανονική Τιμή: 7,73 €

    -20%

  • ΣΠΡΕΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΡΌΦΗΣΗΣ | ΣΠΡΕΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΡΌΦΗΣΗΣ LIQUI MOLY Κωδικός προϊόντος: LQMP3351
    Ειδικό σπρέυ για την διάγνωση προβλημάτων στεγανότητας στην εισαγωγή-πολλαπλή αέρα βενζινοκινητήρων. Το προϊόν, όταν ψεκάζεται στα εξαρτήματα της εισαγωγής, προκαλεί στιγμιαία μείωση των στροφών του κινητήρα, διευκολύνοντας έτσι στην εύρεση των σημείων λανθασμένης εισαγωγής αέρα. Παράλληλα αυξάνει απότομα τους υδρογονάνθρακες και το μονοξείδιο του άνθρακα διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο, όταν γίνετε διάγνωση με χρήση αναλυτή καυσαερίων.

    Special Price 6,20 €

    Κανονική Τιμή: 7,56 €

    -17%

  • Λιπαντικό εύκολης εναλλαγής ταχυτήτων EASY GEAR POWERMAXX 50 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33186
    Λιπαντικό εύκολης εναλλαγής ταχυτήτων POWERMAXX.<ΒΡ>Εξασφαλίζει ομαλή & αθόρυβη εναλλαγή ταχυτήτων.Μειώνει σημαντικά φθορά , τριβή & εξασφαλίζει ιδανική λίπανση σε όλες τις θερμοκρασίες. Διατηρεί τσιμούχες & ο-ρινγκ εύκαμπτα.Κατάλληλο για μηχανικά σασμάν & διαφορικά. Βελτιώνει το ζωνικό εύρος των θερμοκρασιών και βοηθά στην αποφυγή της οξείδωσης του λαδιού.

    Special Price 6,33 €

    Κανονική Τιμή: 7,91 €

    -19%

  • MANNOL Βελτιωτικό καυσίμου Burning Booster 9939 450ml Κωδικός προϊόντος: MN9939-045PET

    Ενεργοποιητής καύσης καυσίμου για όλους τους τύπους συστημάτων καυσίμου βενζινοκινητήρων με βάση συνθετικούς εστέρες. Σχεδιασμένο για να μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και να προστατεύει τον κινητήρα από τις συνέπειες της χρήσης βενζίνης χαμηλής ποιότητας. Όταν αναμειγνύεται με βενζίνη, αποδυναμώνει τους διαμοριακούς δεσμούς, διατάσσει τη χωρική δομή των υδρογονανθράκων και την καθιστά πιο ομοιόμορφη, γεγονός που διευκολύνει την πρόσβαση των μορίων οξυγόνου σε αυτά, γεγονός που αυξάνει την πληρότητα της καύσης (οξείδωσης) της βενζίνης και μειώνει την κατανάλωσή της.

    Ιδιότητες προϊόντος:
    - Αυξάνοντας την απόδοση καύσης, μειώνει την κατανάλωση βενζίνης κατά 3-5% και μειώνει τις εκπομπές CO-CH.
    - Όλα τα άλλα ίσα, αυξάνει την ισχύ του κινητήρα, μεταξύ άλλων βελτιώνοντας τις λιπαντικές ιδιότητες της βενζίνης και μειώνοντας την τριβή στις ζώνες των κυλίνδρων.
    - Προστατεύει τον κινητήρα από τις συνέπειες της χρήσης χαμηλής ποιότητας καυσίμου και πρόσθετων που περιέχονται σε αυτόν: διευκολύνοντας την πρόσβαση σε οξυγόνο, παρέχει πλήρη καύση υψηλών μοριακών υδρογονανθράκων και αρωματικών ενώσεων που μπορεί να περιέχονται στη βενζίνη χαμηλής ποιότητας και τα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται σε αυτές και παρέχει επίσης πλήρη καύση θείου. Ως αποτέλεσμα, ο σχηματισμός άνθρακα στο θάλαμο καύσης μειώνεται και η οπτανθρακοποίηση των δακτυλίων του εμβόλου μειώνεται, γεγονός που εμποδίζει την εμφάνισή τους. Όλα αυτά αποτρέπουν την υπερβολική κατανάλωση καυσίμου και λαδιού.
    - Έχει εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες, που κρατά το σύστημα καυσίμου καθαρό και ειδικά τα μπεκ.
    - Η μείωση του σχηματισμού άνθρακα, του καπνού και της τοξικότητας αυξάνει τη διάρκεια ζωής των μπουζί, των αισθητήρων οξυγόνου, των καταλυτών, των μπεκ και του κινητήρα συνολικά.
    - Σχηματίζει ένα σταθερό φιλμ λαδιού στα μέρη του συστήματος καυσίμου, το οποίο αποτρέπει τη διάβρωση τους.
    - Το ισχυρό και σταθερό φιλμ λαδιού που σχηματίζεται κατά τη χρήση του Burning Booster μειώνει σημαντικά τη φθορά όλων των ζευγών τριβής του συστήματος καυσίμου, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του και επίσης μειώνει τη φθορά των κυλίνδρων, των εμβόλων και των δακτυλίων εμβόλου.
    - Συμβατό με όλα τα υλικά κατασκευής.

    Εφαρμογή: Προσθέστε στη δεξαμενή σε αναλογία 50 ml ανά 50 λίτρα καυσίμου.
    Συνιστάται για τακτική χρήση.
    Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής.

    Special Price 6,40 €

    Κανονική Τιμή: 8,08 €

    -20%

  • Βελτιωτικό & Καθαριστικό Βενζίνης Protec 75 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1170

    Καθαριστικό Βενζίνης Protec 75 ml.

    1. Βελτιώνει την ποιότητα της βενζίνης και μειώνει τα κατάλοιπα άνθρακα στις βαλβίδες και τον θάλαμο καύσης.
    2. Βελτιώνει την καύση μειώνοντας τις τιμές καυσαερίων.
    3. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.

    Προσθέστε στο ρεζερβουάρ βενζίνης. Τα 75ml αρκούν για έως και 80lt καυσίμου.

    Special Price 6,50 €

    Κανονική Τιμή: 8,08 €

    -19%

  • Πρόσθετο Πετρελαίου Common rail Liqui moly LM8953 250 ml Κωδικός προϊόντος: LM8953

    Πρόσθετο Common Rail

    1. Αυξάνει τη λιπαντική ικανότητα του Diesel που είναι φτωχό σε θείο.
    2. Τα καθαριστικά συστατικά του προστατεύουν τα εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας του συστήματος ψεκασμού Common Rail, που λειτουργεί με υψηλή πίεση, από φθορά, διάβρωση και επικαθίσεις.
    3. Για χαμηλότερη ειδική κατανάλωση καυσίμου καθώς και για μέγιστη απόδοση του κινητήρα.

    EΦΑΡΜΟΓH Για όλα τα πετρελαιοκίνητα οχήματα με ψεκασμό Common Rail. Προσθέστε το περιεχόμενο του δοχείου σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ.Το περιεχόμενο της φιάλης επαρκεί για 75 λίτρα καύσιμου.

    Special Price 6,65 €

    Κανονική Τιμή: 11,06 €

    -39%

  • ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΑΣΜΑΝ PROTEC 2141 50 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2141
    ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΑΣΜΑΝ GEAR OIL STOP LEAK PROTEC.
    Σταματάει αποτελεσματικά τα προβλήματα που σχετίζονται με την διαρροή λαδιού. Διατηρεί τσιμούχες και ο-ρινγκ εύκαμπτα.Μειώνει σημαντικά φθορά & τριβή. Εξασφαλίζει ιδανική λίπανση. Κατάλληλο για όλα τα μηχανικά σασμαν & διαφορικά. . Βοηθά στην αποφυγή της οξείδωσης του λαδιού.

    Special Price 6,69 €

    Κανονική Τιμή: 8,36 €

    -19%

  • Καθαριστικό Πετρελαίου Protec 75 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1270

    ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

    1. Βελτιώνει την ποιότητα του πετρελαίου.
    2. Μειώνει τα κατάλοιπα άνθρακα στις βαλβίδες και τον θάλαμο καύσης.
    3. Βελτιώνει την καύση μειώνοντας τις τιμές καυσαερίων.
    4. Κατάλληλο και για καύσιμο biodiesel και για μοριακά φίλτρα.

    Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πετρελαίου. Τα 75ml αρκούν για έως και 80lt καυσίμου.

    Special Price 6,70 €

    Κανονική Τιμή: 8,38 €

    -20%

  • Σφραγιστικό διαρροών λαδιού Liqui moly 300 ml LM1802 Κωδικός προϊόντος: LM1802

    Ειδικό προϊόν, το οποίο αναζωογονεί τις φλάντζες, τα Ο-Rings και τις τσιμούχες των βαλβίδων του κινητήρα, δίνοντας τους πάλι ελαστικότητα, με αποτέλεσμα την μειωμένη κατανάλωση λιπαντικού και την μείωση των διαρροών λιπαντικού του κινητήρα, λόγω κακής στεγανότητας.

    1. Προστίθεται ανά πάσα στιγμή και σε ζεστό κινητήρα.
    2. Το περιεχόμενο (300ml) αρκεί για 3 έως 4 λίτρα λιπαντικού.

    Special Price 6,90 €

    Κανονική Τιμή: 10,11 €

    -31%

  • ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ PROTEC 50 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2171
    ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ EASY GEAR PROTEC.
    Εξασφαλίζει ομαλή & αθόρυβη εναλλαγή ταχυτήτων.Μειώνει σημαντικά φθορά , τριβή & εξασφαλίζει ιδανική λίπανση σε όλες τις θερμοκρασίες. Διατηρεί τσιμούχες & ο-ρινγκ εύκαμπτα.Κατάλληλο για μηχανικά σασμάν & διαφορικά. Βελτιώνει το ζωνικό εύρος των θερμοκρασιών και βοηθά στην αποφυγή της οξείδωσης του λαδιού.

    Special Price 6,90 €

    Κανονική Τιμή: 8,63 €

    -20%

  • MANNOL Βελτιωτικό λαδιού Ceramo Ester 9829 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9829-250PET

    Καινοτόμος παράγοντας προστασίας κινητήρα με βάση συνθετικούς αιθέρες – εστέρες (έλαια ομάδας V) και εξαγωνικά μικροσωματίδια νιτριδίου του βορίου h-BN (λευκός γραφίτης) – πρόσθετο κατά της φθοράς και κατά της τριβής για λάδια κινητήρα χωρίς συμπλέκτες λουτρού λαδιού (συμπλέκτης τριβής). Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους κινητήρων – ντίζελ και βενζίνη, τετράχρονους και δίχρονους και για όλους τους τύπους λιπαντικών – ορυκτών, ημισυνθετικών, συνθετικών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που περιέχουν αιθέρα (εστέρα). Ιδανικό προϊόν για tuning και αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.

    Είναι ένα σταθερό εναιώρημα μικροσκόνης που μοιάζει με γραφίτη σε αιθέρα. Τα μόρια αιθέρα στο πρόσθετο συνδέονται μαγνητικά με μεταλλικές επιφάνειες λόγω της διακριτής πολικότητας τους και σχηματίζουν ένα πυκνό και πολύ σταθερό φιλμ λαδιού, ενώ τα κεραμικά μικροσωματίδια εξομαλύνουν τυχόν ανομοιομορφίες των επιφανειών τριβής και διαχέουν αποτελεσματικά τη θερμότητα. Αυτό αποτρέπει την άμεση επαφή των μεταλλικών επιφανειών και τη φθορά ξεχωριστών εξαρτημάτων ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες λειτουργίας. Αποτρέπεται η ξηρή τριβή κατά τις κρύες εκκινήσεις, ειδικά σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, ελαχιστοποιώντας έτσι τη φθορά κατά την εκκίνηση του κινητήρα.

    Το οριακό στρώμα που σχηματίζεται όταν εφαρμόζεται το προϊόν έχει τις ακόλουθες ιδιότητες:
    - αντοχή σε ακραία πίεση – που επιτρέπει στον κινητήρα ή/και το κιβώτιο ταχυτήτων να λειτουργούν με αυξημένα φορτία χωρίς αρνητικές συνέπειες.
    - εξαιρετικές ιδιότητες κατά της φθοράς και της τριβής, οι οποίες αυξάνουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής του κινητήρα ή/και της μονάδας μετάδοσης και μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου και τον θόρυβο του κινητήρα.
    - αντιδιαβρωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

    Το πρόσθετο δίνει στο λάδι τις ακόλουθες ιδιότητες:
    - αποτρέπει την ξηρή τριβή.
    - μειώνει την εξάτμιση, μειώνει τις εκπομπές CO2 και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του λαδιού.
    - Βελτιώνει τη θερμοοξειδωτική σταθερότητα, η οποία αυξάνει την αντίσταση στη γήρανση και την υποβάθμιση, επεκτείνοντας έτσι τα διαστήματα αλλαγής λαδιού.
    - βελτιώνει τις ιδιότητες χαμηλής θερμοκρασίας, διευκολύνοντας πολύ τις κρύες εκκινήσεις.
    - βελτιώνει τις ιδιότητες απορρυπαντικού και διασποράς, αποτρέποντας την εναπόθεση βερνικιού, ρητινών και λάσπης, γεγονός που αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα ή/και του κιβωτίου ταχυτήτων και του ίδιου του λαδιού.

    Συμβατότητα:
    - Συμβατό με όλα τα υλικά, φίλτρα σωματιδίων και λεπτότερων λαδιών (για λεπτή διήθηση): το μέγεθος των σωματιδίων (όχι περισσότερο από 0,5 μm) εξασφαλίζει την ελεύθερη διέλευση τους από όλα τα φίλτρα και αποτρέπει τις εναποθέσεις.
    - Συμβατό με καταλυτικούς μετατροπείς, όλους τους τύπους στροβιλοσυμπιεστών και όλα τα συστήματα ψεκασμού συμπεριλαμβανομένου του common rail.

    Εφαρμογή: Ανακινήστε και προσθέστε στο λάδι σε αναλογία 250 ml ανά 5 λίτρα.
    Προσοχή! Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε εξοπλισμό με συμπλέκτες μπάνιου λαδιού (συμπλέκτης τριβής).

    Special Price 6,99 €

    Κανονική Τιμή: 10,00 €

    -30%

  • Πρόσθετο βιοντίζελ Liqui moly LM3725 250ml Κωδικός προϊόντος: LM3725

    Κατάλληλο για όλους τους πετρελαιοκινητήρες με και χωρίς φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου – προληπτικά ή για αντιμετώπιση προβλημάτων. Ελεγμένο σε υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες. Για απευθείας προσθήκη στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Απόλυτα συμβατό με όλα τα συμβατικά καύσιμα ντίζελ και βιοντίζελ καθώς και με φυτικά έλαια. 250 ml επαρκούν για έως 70 l καυσίμου (δοσολογία 1:280). Δραστικό για έως 2.000 km.

    Special Price 7,18 €

    Κανονική Τιμή: 8,76 €

    -18%

  • Liqui Moly Σφραγιστικό Διαρροών Υδραυλικού Τιμονιού LM 1099 35ml Κωδικός προϊόντος: LM1099

    Το Liqui Moly 1099 συντηρεί με ιδανικό τρόπο τα λαστιχένια και πλαστικά στεγανοποιητικά στον μηχανισμό διεύθυνσης. Αποτρέπει την απώλεια λιπαντικού, σταματάει την απώλεια λιπαντικού σε μηχανισμούς διεύθυνσης που στάζουν και αναζωογονεί τα στεγανοποιητικά που έχουν ξεραθεί. Καθαρίζονται οι οπές και τα κανάλια των μηχανισμών διεύθυνσης και επομένως ανανεώνεται η ικανότητα λίπανσης του λιπαντικού. Ο θόρυβος μειώνεται, η διάρκεια ζωής παρατείνεται και τα έξοδα επισκευής μειώνονται.

    Κατάλληλο για μηχανισμούς διεύθυνσης με ATF II, ATF III, ATF VI ή λιπαντικά κεντρικών υδραυλικών συστημάτων. Προσθέστε το περιεχόμενο στο δοχείο διαστολής του συστήματος διεύθυνσης. 35 ml επαρκούν για έως 1 λίτρο λιπαντικού.

    Special Price 7,20 €

    Κανονική Τιμή: 9,89 €

    -27%

  • Αιθέρας προκίνησης PROTEC 200 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2991
    Αιθέρας προκίνησης SUPER START SPRAY PROTEC.
    Βελτιώνει σημαντικά το ξεκίνημα των βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η φθορά του κινητήρα και της μπαταρίας.

    Special Price 7,34 €

    Κανονική Τιμή: 9,18 €

    -20%

  • Liqui Moly Καθαριστικό αισθητήρα μάζας αέρα LM4066 200ml Κωδικός προϊόντος: LM4066

    Απομακρύνει ρύπους από το θερμαντικό σύρμα ή από τη θερμαντική πλάκα των αισθητήρων μάζας αέρα. Κατάλληλο για χρήση σε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες!
    Για γρήγορο και προστατευτικό καθαρισμό ευαίσθητων εξαρτημάτων του αισθητήρα μάζας αέρα σε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Το καθαριστικό διακρίνεται για τη γρήγορη εξάτμισή του χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Οι λερωμένοι αισθητήρες ενδέχεται επίσης να είναι η αιτία για προβλήματα επιλογής σχέσεων σε αυτοκίνητα με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Με τη χρήση του καθαριστικού αισθητήρα μάζας αέρα μπορεί να αποφευχθεί μια δαπανηρή αντικατάσταση του αισθητήρα.

    Special Price 7,35 €

    Κανονική Τιμή: 13,99 €

    -47%

  • ΣΠΡΕΥ ΨΥΞΗΣ | COLD SPRAY LIQUI MOLY Κωδικός προϊόντος: LQMP8916
    Ειδικό σπρέυ ψύξης (Freezing Spray) για επισκευές και διάγνωση. Κατάλληλο για την τοποθέτηση-συναρμολόγηση ρουλεμάν, κουζινέτων, αξόνων, χιτωνίων κλπ. Ιδανικό για την εύρεση θερμικών σφαλμάτων σε ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά εξαρτήματα όπως αισθητήρες, ηλεκτρονικές πλατίνες κλπ.

    Special Price 7,39 €

    Κανονική Τιμή: 9,02 €

    -18%

  • LIQUI MOLY ΣΠΡΕΥ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ LM1809 Κωδικός προϊόντος: LM1809
    Ειδικό σπρέυ για την ανίχνευση διαρροής σε κυκλώματα γκαζιού και αέρα. Με το προϊόν αυτό εντοπίζονται διαρροές σε σωληνώσεις, δεξαμενές, λάστιχα, ενώσεις, συγκολλήσεις, κρουνούς, βαλβίδες κλπ. Αφού ψεκαστεί το προϊόν (αφρός), ελέγχεται σχολαστικά κάθε σημείο για «φούσκες».

    Special Price 7,40 €

    Κανονική Τιμή: 9,03 €

    -18%

  • Προστασία συστήματος διεύθυνσης & διαφορικού POWERMAXX 100 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33188
    Προστασία συστήματος διεύθυνσης & διαφορικού POWERMAXX.
    Σχεδιασμένο με βάση την πρόσφατη τεχνολογία Nano. Το υψηλά προστατευτικό αντιτριβικό στρώμα προστατεύει όλες τις εσωτερικές επιφάνειες του συστήματος διεύθυνσης και των διαφορικών ενάντια στη φθορά και την τριβή.Η ειδική του σχεδίαση εξασφαλίζει ασφαλή και ομαλή λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης και εξουδετερώνει τα ενοχλητικά τριξίματα. Κατάλληλο και για αγωνιστικά αυτοκίνητα.

    Special Price 7,41 €

    Κανονική Τιμή: 9,26 €

    -19%

    Φτάνει μέχρι: 6,30 €
  • Liqui moly Προστατευτικό καυσίμου LM2955 300 ml Κωδικός προϊόντος: LQMP2955

    Προστασία του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου

    1. Απόλυτη προστασία του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου κατά της σκουριάς, της οξείδωσης και της φθοράς.
    2. Αφαιρεί το νερό και την υγρασία και αποτρέπει τα προβλήματα που δημιουργούνται από το πάγωμα στο σύστημα τροφοδοσίας, ψεκασμού (Injection) ή του καρμπυρατέρ.

    EΦΑΡΜΟΓH

    Προστίθεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο δοχείο καυσίμου, συχνότερα τον χειμώνα, όπου η περιεκτικότητα νερού στο καύσιμο είναι μεγαλύτερη (λόγω υγρασίας). Το περιεχόμενο (300 ml) επαρκεί για 60 λίτρα βενζίνης ή Diesel.

    Special Price 7,44 €

    Κανονική Τιμή: 9,08 €

    -18%

  • Liqui Moly Octane Booster LM21616 200ml Κωδικός προϊόντος: LM21616

    Πακέτο δύναμης δοκιμασμένο στα μηχανοκίνητα σπορ, το οποίο αυξάνει τον αριθμό οκτανίων της βενζίνης και φροντίζει, ώστε ο κινητήρας να μπορεί να εξαντλεί ολόκληρα τα αποθέματα ισχύος του. Βελτιστοποιεί την καύση αμέσως μετά την προσθήκη και αυξάνει την απόδοση του καυσίμου. Βελτιώνει σημαντικά τη ροπή και την επιτάχυνση και εγγυάται έτσι μεγαλύτερη απόλαυση στην οδήγηση. Φροντίζει για καθαριότητα στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου και στα μπεκ ψεκασμού και αποτρέπει έτσι ακριβές επισκευές. Προστατεύει τις βαλβίδες εξαγωγής σε κλασικά οχήματα.

    Special Price 7,45 €

    Κανονική Τιμή: 9,33 €

    -20%

  • MANNOL Καθαριστικό συστήματος καταλύτη - Catalytic System Cleaner 9201 500ml Κωδικός προϊόντος: MN9201

    Το Catalytic System Cleaner είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της απόδοσης των καταλυτικών μετατροπέων. Κατάλληλο για όλους τους βενζινοκινητήρες, ατμοσφαιρικούς και υπερτροφοδοτούμενους, εξοπλισμένους με αυτά τα συστήματα. Σας επιτρέπει επίσης να καθαρίζετε το σύστημα τροφοδοσίας και τις συσκευές ψεκασμού καυσίμου ενός βενζινοκινητήρα από όλους τους τυπικούς ρύπους χωρίς αποσυναρμολόγηση.

    Ιδιότητες:
    - Καθαρίζει βαλβίδες, δακτυλίους εμβόλου, επιφάνεια εργασίας - κυψέλες καταλυτικού μετατροπέα, σύστημα εξάτμισης από εναποθέσεις άνθρακα, πίσσα και άλλα ιζήματα. Αφαιρεί εναποθέσεις άνθρακα από τα τοιχώματα του θαλάμου καύσης και από τις αυλακώσεις των δακτυλίων του εμβόλου, αποτρέποντας την εμφάνισή τους.
    - Βοηθά στον καθαρισμό των ηλεκτροδίων του αισθητήρα οξυγόνου (ανιχνευτής λάμδα).
    - Επαναφέρει την αρχική ισχύ του κινητήρα μειώνοντας την υδροδυναμική αντίσταση του συστήματος εξάτμισης.
    - Βελτιστοποιώντας τη διαδικασία καύσης και εξαλείφοντας τη μόλυνση των συστημάτων καυσίμου και καυσαερίων, μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την τοξικότητα των καυσαερίων.
    - Στο μέλλον, με μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, προστατεύει τον καταλυτικό μετατροπέα από μπλοκαρίσματα και το σύστημα καυσίμου από τη διάβρωση.
    - Αυξάνει τη διάρκεια ζωής του καταλυτικού μετατροπέα και ολόκληρου του συστήματος εξάτμισης.

    Εφαρμογή: συνδέστε τη συσκευή έγχυσης στον κύλινδρο. Εισαγάγετε (κολλήστε) τη βελόνα του στον ελαστικό σωλήνα της εισαγωγής αέρα του κινητήρα και κρεμάστε το μπαλόνι ανάποδα (για παράδειγμα, από την άκρη του ανυψωμένου καπό) ως σταγονόμετρο. Ενεργοποιήστε τη ροή των κεφαλαίων. Αφήστε τον κινητήρα να λειτουργήσει στο ρελαντί στις 1500 rpm για περίπου 30-45 λεπτά. Μην αφήνετε τον κινητήρα να υπερθερμανθεί. Εάν η πολλαπλή εξαγωγής αρχίσει να ανάβει κόκκινο (λόγω υψηλής θερμοκρασίας), σταματήστε αμέσως τον καθαρισμό.

    Special Price 7,50 €

    Κανονική Τιμή: 13,08 €

    -42%

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?