Πρόσθετα Καυσίμου-Λαδιού

Είδη 73 εώς 108 από 261 σύνολο

  • ΣΠΡΕΥ ΨΥΞΗΣ | COLD SPRAY LIQUI MOLY Κωδικός προϊόντος: LQMP8916
    Ειδικό σπρέυ ψύξης (Freezing Spray) για επισκευές και διάγνωση. Κατάλληλο για την τοποθέτηση-συναρμολόγηση ρουλεμάν, κουζινέτων, αξόνων, χιτωνίων κλπ. Ιδανικό για την εύρεση θερμικών σφαλμάτων σε ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά εξαρτήματα όπως αισθητήρες, ηλεκτρονικές πλατίνες κλπ.

    Special Price 7,39 €

    Κανονική Τιμή: 9,02 €

    -18%

  • LIQUI MOLY ΣΠΡΕΥ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ LM1809 Κωδικός προϊόντος: LM1809
    Ειδικό σπρέυ για την ανίχνευση διαρροής σε κυκλώματα γκαζιού και αέρα. Με το προϊόν αυτό εντοπίζονται διαρροές σε σωληνώσεις, δεξαμενές, λάστιχα, ενώσεις, συγκολλήσεις, κρουνούς, βαλβίδες κλπ. Αφού ψεκαστεί το προϊόν (αφρός), ελέγχεται σχολαστικά κάθε σημείο για «φούσκες».

    Special Price 7,40 €

    Κανονική Τιμή: 9,03 €

    -18%

  • Προστασία συστήματος διεύθυνσης & διαφορικού POWERMAXX 100 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33188
    Προστασία συστήματος διεύθυνσης & διαφορικού POWERMAXX.
    Σχεδιασμένο με βάση την πρόσφατη τεχνολογία Nano. Το υψηλά προστατευτικό αντιτριβικό στρώμα προστατεύει όλες τις εσωτερικές επιφάνειες του συστήματος διεύθυνσης και των διαφορικών ενάντια στη φθορά και την τριβή.Η ειδική του σχεδίαση εξασφαλίζει ασφαλή και ομαλή λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης και εξουδετερώνει τα ενοχλητικά τριξίματα. Κατάλληλο και για αγωνιστικά αυτοκίνητα.

    Special Price 7,41 €

    Κανονική Τιμή: 9,26 €

    -19%

    Φτάνει μέχρι: 6,30 €
  • Liqui moly Προστατευτικό καυσίμου LM2955 300 ml Κωδικός προϊόντος: LQMP2955

    Προστασία του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου

    1. Απόλυτη προστασία του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου κατά της σκουριάς, της οξείδωσης και της φθοράς.
    2. Αφαιρεί το νερό και την υγρασία και αποτρέπει τα προβλήματα που δημιουργούνται από το πάγωμα στο σύστημα τροφοδοσίας, ψεκασμού (Injection) ή του καρμπυρατέρ.

    EΦΑΡΜΟΓH

    Προστίθεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο δοχείο καυσίμου, συχνότερα τον χειμώνα, όπου η περιεκτικότητα νερού στο καύσιμο είναι μεγαλύτερη (λόγω υγρασίας). Το περιεχόμενο (300 ml) επαρκεί για 60 λίτρα βενζίνης ή Diesel.

    Special Price 7,44 €

    Κανονική Τιμή: 9,08 €

    -18%

  • Liqui Moly Octane Booster LM21616 200ml Κωδικός προϊόντος: LM21616

    Πακέτο δύναμης δοκιμασμένο στα μηχανοκίνητα σπορ, το οποίο αυξάνει τον αριθμό οκτανίων της βενζίνης και φροντίζει, ώστε ο κινητήρας να μπορεί να εξαντλεί ολόκληρα τα αποθέματα ισχύος του. Βελτιστοποιεί την καύση αμέσως μετά την προσθήκη και αυξάνει την απόδοση του καυσίμου. Βελτιώνει σημαντικά τη ροπή και την επιτάχυνση και εγγυάται έτσι μεγαλύτερη απόλαυση στην οδήγηση. Φροντίζει για καθαριότητα στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου και στα μπεκ ψεκασμού και αποτρέπει έτσι ακριβές επισκευές. Προστατεύει τις βαλβίδες εξαγωγής σε κλασικά οχήματα.

    Special Price 7,45 €

    Κανονική Τιμή: 9,33 €

    -20%

  • MANNOL Καθαριστικό συστήματος καταλύτη - Catalytic System Cleaner 9201 500ml Κωδικός προϊόντος: MN9201

    Το Catalytic System Cleaner είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της απόδοσης των καταλυτικών μετατροπέων. Κατάλληλο για όλους τους βενζινοκινητήρες, ατμοσφαιρικούς και υπερτροφοδοτούμενους, εξοπλισμένους με αυτά τα συστήματα. Σας επιτρέπει επίσης να καθαρίζετε το σύστημα τροφοδοσίας και τις συσκευές ψεκασμού καυσίμου ενός βενζινοκινητήρα από όλους τους τυπικούς ρύπους χωρίς αποσυναρμολόγηση.

    Ιδιότητες:
    - Καθαρίζει βαλβίδες, δακτυλίους εμβόλου, επιφάνεια εργασίας - κυψέλες καταλυτικού μετατροπέα, σύστημα εξάτμισης από εναποθέσεις άνθρακα, πίσσα και άλλα ιζήματα. Αφαιρεί εναποθέσεις άνθρακα από τα τοιχώματα του θαλάμου καύσης και από τις αυλακώσεις των δακτυλίων του εμβόλου, αποτρέποντας την εμφάνισή τους.
    - Βοηθά στον καθαρισμό των ηλεκτροδίων του αισθητήρα οξυγόνου (ανιχνευτής λάμδα).
    - Επαναφέρει την αρχική ισχύ του κινητήρα μειώνοντας την υδροδυναμική αντίσταση του συστήματος εξάτμισης.
    - Βελτιστοποιώντας τη διαδικασία καύσης και εξαλείφοντας τη μόλυνση των συστημάτων καυσίμου και καυσαερίων, μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την τοξικότητα των καυσαερίων.
    - Στο μέλλον, με μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, προστατεύει τον καταλυτικό μετατροπέα από μπλοκαρίσματα και το σύστημα καυσίμου από τη διάβρωση.
    - Αυξάνει τη διάρκεια ζωής του καταλυτικού μετατροπέα και ολόκληρου του συστήματος εξάτμισης.

    Εφαρμογή: συνδέστε τη συσκευή έγχυσης στον κύλινδρο. Εισαγάγετε (κολλήστε) τη βελόνα του στον ελαστικό σωλήνα της εισαγωγής αέρα του κινητήρα και κρεμάστε το μπαλόνι ανάποδα (για παράδειγμα, από την άκρη του ανυψωμένου καπό) ως σταγονόμετρο. Ενεργοποιήστε τη ροή των κεφαλαίων. Αφήστε τον κινητήρα να λειτουργήσει στο ρελαντί στις 1500 rpm για περίπου 30-45 λεπτά. Μην αφήνετε τον κινητήρα να υπερθερμανθεί. Εάν η πολλαπλή εξαγωγής αρχίσει να ανάβει κόκκινο (λόγω υψηλής θερμοκρασίας), σταματήστε αμέσως τον καθαρισμό.

    Special Price 7,50 €

    Κανονική Τιμή: 13,08 €

    -42%

  • Καθαρισμός συστ. καυσίμου βενζίνης (LPG+βενζίνη) POWERMAXX 200 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33345
    Καθαρισμός συστ. καυσίμου βενζίνης για οχήματα με διπλό σύστημα (LPG+βενζίνη) POWERMAXX.
    Ειδικά σχεδιασμένο για LPG οχήματα. Διαλύει άμεσα και με μακροπρόθεσμη δράση ακόμα και τα μικρότερα μόρια μόλυνσης και κατάλοιπα ρητινών, στον θάλαμο καύσης . Περιέχει εξαιρετικά ενεργά λιπαντικά συστατικά που εξασφαλίζουν προστασία των βαλβίδων ενάντια στην φθορά, την τριβή και την διάβρωση. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή καυσαερίων, καθώς επίσης επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Η τακτική του χρήση εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη ‘’σταθερότητα’’ του καυσίμου.

    Special Price 7,53 €

    Κανονική Τιμή: 9,41 €

    -19%

  • ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33326
    ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX.
    Εξουδετερώνει σε όλο το ψυκτικό σύστημα τις μολύνσεις, τα βλαβερά ιζήματα και τα άλατα. Διαλύει τη λάσπη και καθαρίζει τον εναλλάκτη θερμότητας. Καθαρίζει τις βαλβίδες, τους θερμοστάτες και τις αντλίες. Προστατεύει αποτελεσματικά από την σκουριά και την διάβρωση. Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων και συνεισφέρει σημαντικά στην εκπομπή του ζεστού και κρύου αέρα.

    Special Price 7,60 €

    Κανονική Τιμή: 9,50 €

    -20%

  • Αντιπαγωτικό τζαμιών -60°C CAREMAXX 1000 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX11256-2
    Αντιπαγωτικό τζαμιών -60°C CAREMAXX 1000 ml.
    Υγρό τζαμιών με αντιπαγωτική προστασία -60°C. Επίσης, αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά σιλικόνες, λάδια, βρωμιά και άλλα επίμονα κατάλοιπα από τα τζάμια και τα φανάρια ,που δημιουργούνται ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Η παρουσία αλκοόλης εξασφαλίζει εκτός από την αντιπαγωτική προστασία και λεία επιφάνεια χωρίς κατάλοιπα . Είναι φιλικό με τις βαμμένες επιφάνειες, το χρώμιο, τα λάστιχα και δεν περιέχει μεθανόλη.

    Special Price 7,63 €

    Κανονική Τιμή: 9,54 €

    -20%

    Φτάνει μέχρι: 4,62 €
  • MANNOL DPF Foam Cleaner 9694 500 ml Κωδικός προϊόντος: MN9694

    Το DPF Foam cleaner είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο καθαρισμού και αποκατάστασης
    την αποτελεσματικότητα των φίλτρων σωματιδίων ντίζελ (DPF) χωρίς να τα αποσυναρμολογείτε. Κατάλληλο για όλους τους κινητήρες ντίζελ, ατμοσφαιρικούς και υπερτροφοδοτούμενους εξοπλισμένους με αυτά τα φίλτρα. Ισχύει για κινητήρες ντίζελ εξοπλισμένους και μη εξοπλισμένους με συστήματα αυτόματης αναγέννησης για φίλτρα σωματιδίων ντίζελ. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

    Ιδιότητες:
    - Ξεκινά η διαδικασία αναγέννησης του φίλτρου σωματιδίων. Προωθεί την πλήρη καύση της συσσωρευμένης αιθάλης, χαλαρώνοντάς την και δρα ως καταλύτης καύσης.
    - Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για οχήματα που λειτουργούν σε αστική λειτουργία και στην ψυχρή περίοδο.
    - Αποκαθιστά την πλήρη χωρητικότητα του φίλτρου σωματιδίων.
    - Επαναφέρει την αρχική ισχύ του κινητήρα μειώνοντας την υδροδυναμική αντίσταση του φίλτρου. Εξοικονομεί καύσιμα.
    - Ουδέτερη φόρμουλα χαμηλής τέφρας. Εξατμίζεται χωρίς ίχνος και αφαιρείται από το φίλτρο.
    - Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του φίλτρου σωματιδίων και μειώνει το κόστος λειτουργίας του αυτοκινήτου. Η τακτική χρήση μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη αντικατάστασης του DPF εντελώς.
    - Μειώνει την τοξικότητα των καυσαερίων.

    Εφαρμογή: Αφαιρέστε έναν από τους αισθητήρες φίλτρου σωματιδίων (πίεση ή θερμοκρασία). Τοποθετήστε το πιστόλι ψεκασμού στο στόμιο. Ανάψτε τον κινητήρα και καθαρίστε στο ρελαντί. Ψεκάστε το περιεχόμενο του μπαλονιού προς το φίλτρο σωματιδίων περιοδικά για 10 δευτερόλεπτα με διαστήματα 3-5 δευτερολέπτων μέχρι να εξαντληθεί το περιεχόμενο. Σταματήστε τον κινητήρα. Τοποθετήστε τον αισθητήρα φίλτρου σωματιδίων στη θέση του. Ελέγξτε την αποτελεσματικότητα καθαρισμού με έναν ελεγκτή στη βάση ή με μια δοκιμαστική μονάδα. Μετά την αναγέννηση, βεβαιωθείτε ότι ο ενσωματωμένος υπολογιστής δεν εκδίδει ξανά κωδικό σφάλματος. Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να διαγράψετε τα σφάλματα με μη αυτόματο τρόπο. Για να διατηρήσετε το φίλτρο σωματιδίων καθαρό, χρησιμοποιήστε το καθαριστικό φίλτρου 9994 Mannol στο μέλλον μεταξύ των περιόδων σέρβις.

    Special Price 7,80 €

    Κανονική Τιμή: 13,89 €

    -43%

  • Αντιπαγωτικό τζαμιών CAREMAXX 500 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX23012
    Αντιπαγωτικό τζαμιών CAREMAXX 500 ml.
    Απομακρύνει άμεσα τον πάγο από την επιφάνεια του παρμπρίζ, τους εξωτερικούς καθρέπτες και τα φανάρια. Εμποδίζει το σχηματισμό νέου στρώματος πάγου καθώς και το θάμπωμα. Έχει επίσης καθαριστικές ιδιότητες βασισμένες σε μίξη αλκοόλης. Κατάλληλο για όλους του τύπου γυαλιών/τζαμιών συμπεριλαμβανομένων και των πολυκαρβονικών. Εξασφαλίζει καθαρή ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες χωρίς να αφήνει γραμμές.

    Special Price 7,94 €

    Κανονική Τιμή: 9,93 €

    -20%

    Φτάνει μέχρι: 6,10 €
  • ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33316
    ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX.
    Μοναδικό μείγμα από αιωρούμενες σύνθετες ουσίες που δίνει τη μέγιστη προστασία από τις βλάβες του συστήματος ψύξης. Εμποδίζει την διαρροή από τις αντλίες νερού, τους εναλλάκτες θερμότητας και τις βαλβίδες θερμότητας χωρίς να φρακάρει τις κυψέλες του ψυγείου ή τους μηχανισμούς του καλοριφέρ. Αντιαφριστικό και αντισκοριακό, συμβατό με όλα τα αντιψυκτικά.

    Special Price 8,03 €

    Κανονική Τιμή: 10,04 €

    -20%

  • ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33306
    ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX.
    Εμποδίζει την ηλεκτρόλυση και το φαινόμενο της σπηλαίωσης, βελτιώνει την μετάδοση θερμότητας και διατηρεί σταθερή την τιμή ΡΗ . Προστατεύει από τη σκουριά, τη διάβρωση και τα υπολείμματα αλάτων. Λιπαίνει τις βαλβίδες, το θερμοστάτη και τις αντλίες νερού.

    Special Price 8,03 €

    Κανονική Τιμή: 10,04 €

    -20%

  • Liqui moly Προστατευτικό υδραυλικών ωστήριων LM2770 300 ml Κωδικός προϊόντος: LM2770

    Ειδικό προστατευτικό υδραυλικών ωστηριών.

    Η ειδική σχεδίαση του εξασφαλίζει αξιόπιστη και ιδανική λειτουργία των υδραυλικών ωστηρίων. 

    1. Eξουδετερώνει τους ενοχλητικούς θορύβους.
    2. Mειώνει την τριβή και την φθορά.
    3. Βελτιώνει τα χαρακτηριστικά της ψυχρής εκκίνησης.
    4. Σταματάει τα “κροταλίσματα” των βαλβίδων.
    5. Καθαρίζει τα υδραυλικά ωστήρια.

    Προστίθεται στο λάδι του κινητήρα. Το περιεχόμενο (300 ml) αρκεί για έως 5 λίτρα λιπαντικού.

    Special Price 8,05 €

    Κανονική Τιμή: 11,93 €

    -32%

  • Βελτιωτικο & καθαριστικο βενζινης Powermaxx 75ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33023

    ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.

    1. Βελτιώνει την ποιότητα της βενζίνης και μειώνει τα κατάλοιπα άνθρακα στις βαλβίδες και τον θάλαμο καύσης.
    2. Βελτιώνει την καύση μειώνοντας τις τιμές καυσαερίων.
    3. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.
    4. Κατάλληλο και για καύσιμο μεθανόλης και αιθανόλης

    Special Price 8,22 €

    Κανονική Τιμή: 10,28 €

    -20%

  • LIQUI MOLY ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ LM5178 250ml Κωδικός προϊόντος: LM5178
    Τα μικρά σημεία διαρροών λόγω χτυπημάτων από πέτρες, τα πορώδη σημεία συγκόλλησης ή οι τριχοειδείς ρωγμές στο σύστημα ψύξης εντοπίζονται δύσκολα και συνήθως γίνονται αντιληπτά μόνο από την πτώση της στάθμης του ψυκτικού. Αυτό το διάλυμα στεγανοποιεί πλήρως αυτού του είδους τις διαρροές και εξασφαλίζει τον θάλαμο καύσης από ζημιές από εισχώρηση ψυκτικού. Για όλα τα συστήματα ψυκτικού και θέρμανσης με και χωρίς φίλτρο νερού. Και για ψυγεία αλουμινίου και πλαστικά ψυγεία. 250 ml επαρκούν για έως 40 l ψυκτικού υγρού. Συμβατό με όλα τα συνηθισμένα πρόσθετα ψυκτικών υγρών και αντιπαγωτικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά.

    Special Price 8,35 €

    Κανονική Τιμή: 10,19 €

    -18%

  • Liqui moly Πρόσθετο Πετρελαίου Speed Tec LM3722 250 ml Κωδικός προϊόντος: LM3722
    Ειδικό πρόσθετο βελτίωσης της καύσης και της επιτάχυνσης του αυτοκινήτου. Συμβατό με όλους τους τύπους πετρελαίων (κανονικά και βιοκαύσιμα). Κατάλληλο για όλους τους πετρελαιοκινητήρες επιβατικών και ελαφρών φορτηγών. Αυτοαναμιγνυόμενο. Το περιεχόμενο της συσκευασίας των 250ml επαρκεί για 70 λίτρα καυσίμου.

    Special Price 8,42 €

    Κανονική Τιμή: 10,27 €

    -18%

  • Αντιπαγωτικό Πετρελαίου Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33088

    ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

    1. Προστατευτικό του συστήματος καυσίμου diesel, υψηλών επιδόσεων.
    2. Ανάλογα με την ποιότητα του πετρελαίου, επιτυγχάνει ως σημείο ψύξης του καυσίμου τους -33 °C το μέγιστο.
    3. Εμποδίζει το σχηματισμό κρυστάλλων παραφίνης που δημιουργούνται εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.
    4. Αυξάνει την ασφάλεια οδήγησης το χειμώνα.
    5. Βελτιώνει την ικανότητα φιλτραρίσματος αποτρέποντας το φράξιμο του φίλτρου.
    6. Βελτιώνει σημαντικά την ψυχρή εκκίνηση και τη ρευστότητα του καυσίμου diesel.
    7. Λιπαίνει με άριστο τρόπο όλα τα κινούμενα εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου.

    Προσθέστε στο ρεζερβουάρ, σε θερμοκρασίες άνω των 0°C, πριν τον ανεφοδιασμό με πετρέλαιο. Βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε το προϊόν πριν τον σχηματισμό κρυστάλλων στο καύσιμο.

    Special Price 8,69 €

    Κανονική Τιμή: 10,86 €

    -19%

  • Καθαριστικό γενικής χρήσης PROTEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2011
    Καθαριστικό γενικής χρήσης BIO POWER CLEANER PROTEC.
    Το καθαριστικό προϊόν Bio Power είναι ένα φυσικό προϊόν με εξαιρετική καθαριστική δύναμη, το οποίο έχει σχεδιαστεί χωρίς την χρήση χημικών πρόσθετων. Προστατεύει όλες τις επιφάνειες, όπως πλαστικά, υφάσματα, δέρμα κ.α. Είναι ιδιαίτερα φιλικό με την επιδερμίδα και είναι 100% βιο-διασπώμενο.

    Special Price 8,73 €

    Κανονική Τιμή: 10,91 €

    -19%

  • Αφρός καθαρισμού γενικής χρήσης 400 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX22115
    Αφρός καθαρισμού γενικής χρήσης 400 ml.
    Εξαιρετικά ενεργός καθαριστικός αφρός με απολυμαντική δράση για αποτελεσματική αφαίρεση της βρωμιάς χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Αφαιρεί γρήγορα και εύκολα τις δυσάρεστες οσμές αλλά και τα βακτήρια, μούχλα, μύκητες. Ειδικά σχεδιασμένο για τέλειο καθαρισμό λείων και βαμμένων επιφανειών. Ιδανικό και για υφάσματα. Δεν βλάπτει τις βαμμένες επιφάνειες και τα λάστιχα (εκτός του δέρματος). Είναι ένα βιοδιασπώμενο καθαριστικό, φιλικό με το δέρμα και με το περιβάλλον.

    Special Price 8,73 €

    Κανονική Τιμή: 10,91 €

    -19%

  • PROTEC P3011 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ 200 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC-P3011
    ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ .
    Κατάλληλο για χρήση σε όλες τις μοτοσυκλέτες. Αφαιρεί τη μόλυνση, τις ρητίνες, την υγρασία και τα κατάλοιπα άνθρακα από όλο το σύστημα καυσίμου. Προστατεύει και λιπαίνει το άνω μέρος του κυλίνδρου.

    Special Price 8,88 €

    Κανονική Τιμή: 11,10 €

    -19%

  • Ενισχυτικό οκτανίων βενζίνης Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33206

    Ενισχυτικό οκτανίων βενζίνης

    Ενισχυτικό οκτανίων βενζίνης

    1. Αυξάνει μέχρι 5 βαθμούς τον αριθμό των οκτανίων της βενζίνης.
    2. Συστήνεται κυρίως για καύσιμο χαμηλής ποιότητας.
    3. Εξαλείφει τους θορύβους του κινητήρα και συνεπώς μηχανικές βλάβες.
    4. Εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση.

    Προσθέστε το στο ρεζερβουάρ πριν από κάθε ανεφοδιασμό. Τα 300ml είναι αρκετά για έως και 60lt καυσίμου.

    Special Price 8,92 €

    Κανονική Τιμή: 11,15 €

    -20%

  • Liqui Moly Pro-Line Καθαριστικό κινητήρα LM2427 500ml Κωδικός προϊόντος: LM2427
    Καθαρίζει το εσωτερικό του κινητήρα. Απομακρύνει επικαθήσεις από οπές λιπαντικού, έδρανα, ελατήρια βαλβίδων κτλ. Μειώνει το θόρυβο του κινητήρα και την κατανάλωση λιπαντικού. Βελτιώνει τη συμπίεση. Αυξάνει την ασφάλεια λειτουργίας του οχήματος. Επιτρέπει στο νέο λιπαντικό να αναπτύξει ολόκληρο το φάσμα απόδοσης μετά την αλλαγή λαδιών. Κατάλληλο για όλους τους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες με και χωρίς φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου (DPF). Ελεγμένο σε καταλυτικούς και υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες. Καθαρισμός κινητήρα πριν από την αλλαγή λιπαντικού. 500 ml επαρκούν για έως και 5 l λιπαντικού. Εξασφαλίζει την απρόσκοπτη υδραυλική λειτουργία συστημάτων ελεγχόμενων με λιπαντικό όπως π.χ. VVT, VANOS και παρόμοιων συστημάτων. Δυνατότητα χρήσης χωρίς επιφυλάξεις σε οχήματα με οδοντωτό ιμάντα σε λιπαντικό.

    Special Price 8,94 €

    Κανονική Τιμή: 13,59 €

    -34%

  • Σπρέυ ηλεκτρονικών επαφών PROTEC 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2901
    Σπρέυ ηλεκτρονικών επαφών ELECTRONIC SPRAY PROTEC.
    Για συντήρηση και προστασία ποικίλων ηλεκτρονικών μερών. Σχηματίζει ένα λεπτό στρώμα που προστατεύει τις ηλεκτρονικές συνδέσεις και εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία τους. Μειώνει τη φθορά και εκτοπίζει την υγρασία. Καθαρίζει τα σημεία επαφών, αφαιρεί τη βρωμιά & διαλύει παλαιά ιζήματα. Λειτουργεί με ιδιότητες συντήρησης. Εμποδίζει τα ρεύματα διαρροής και μειώνει την πτώση τάσης. Κατάλληλο για λάμπες, ασφάλειες, βύσματα, αποζεύκτες κυκλώματος, διακόπτες, ακροδέκτες μπαταριών, εναλλάκτες, μίζες κ.α. Φιλικό στο χρώμα, τα πλαστικά και τα λάστιχα.

    Special Price 8,98 €

    Κανονική Τιμή: 11,23 €

    -20%

  • Καθαριστικό & συντηρητικό πολυσπρέυ BIO MULTI SPRAY PROTEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2981
    Καθαριστικό & συντηρητικό πολυσπρέυ BIO MULTI SPRAY PROTEC.
    Καθαριστικό και συντηρητικό βιοδιασπώμενο πολυσπρέυ που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός διαπεραστικού λαδιού, λιπαντικού, αντισκοριακού και εκτοπιστή υγρασίας. Αφήνει ένα ελαφρό φιλμ στα σημεία που χρησιμοποιείται. Εμποδίζει το τρίξιμο καθώς και το κόλλημα των λαστίχων από τον παγετό. Δρά ενάντια στη διάβρωση και την οξείδωση στο ηλεκτρικό σύστημα. Διαπερνά και εκτοπίζει την υγρασία, αφαιρεί τα επίμονα κατάλοιπα και ελευθερώνει τις στέρεες μονώσεις. Σταματά τα ρεύματα διαρροής και εξαλείφει τα βραχυκυκλώματα. Ουδέτερο και φιλικό στις βαμμένες επιφάνειες, τα μέταλλα, τα ξύλα και τα πλαστικά.

    Special Price 8,98 €

    Κανονική Τιμή: 11,23 €

    -20%

  • Liqui Moly Καθαριστικό συστήματος Diesel 500ml LM2962 500ml Κωδικός προϊόντος: LM2962
    Ειδικό προϊόν καθαρισμού ψεκασμού κινητήρων Diesel, μέσω του μηχανήματος Jet Clean. Μειώνει την εκπομπή ρύπων και της αιθάλης. Είναι ιδανικό για χρήση πριν από έλεγχο ΚΤΕΟ. Καθαρίζει τα μπεκ και όλο το σύστημα τροφοδοσίας από τα κατάλοιπα, βελτιώνοντας την έγχυση, την καύση και την απόδοση του κινητήρα. Ενδείκνυται για όλους τους κινητήρες Diesel, ατμοσφαιρικούς και Turbo. Ο κωδικός 2962 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απ’ ευθείας στο ρεζερβουάρ, το οποίο πρέπει να είναι τουλάχιστον κατά 3/4 γεμάτο. EΦΑΡΜΟΓH Με την συσκευή καθαρισμού Jet Clean, σε περιπτώσεις όπου υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα ψεκασμού ή προληπτικά κατά το Service.

    Special Price 9,00 €

    Κανονική Τιμή: 11,99 €

    -24%

  • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ & ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ PROTEC 100 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2161
    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ & ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ POWER STEERING NANO PROTEC.
    Καινοτόμα φόρμουλα βασισμένη στην πρόσφατη τεχνολογία Nano. Το υψηλά προστατευτικό αντιτριβικό στρώμα προστατεύει όλες τις εσωτερικές επιφάνειες του συστήματος διεύθυνσης και των διαφορικών ενάντια στη φθορά και την τριβή.Η ειδική του σχεδίαση εξασφαλίζει ασφαλή και ομαλή λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης και εξουδετερώνει τα ενοχλητικά τριξίματα. Κατάλληλο και για αγωνιστικά αυτοκίνητα.

    Special Price 9,00 €

    Κανονική Τιμή: 12,06 €

    -25%

  • Σπρευ σιλικόνης PROTEC 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2911
    Σπρευ σιλικόνης SILICONE LUBE PROTEC.
    Μείγμα ενεργών συστατικών με βάση τη σιλικόνη. Η φόρμουλα του δεν περιέχει λίπη, λάδια ή διαλύτες και έχει εξαιρετική διαπεραστικότητα καθώς και προστατευτική δύναμη. Κατάλληλο για χρήση σε μεταλλικές. πλαστικές, λαστιχένιες, ξύλινες επιφάνειες. Εξαφανίζει τους ενοχλητικούς θορύβους, λιπαίνει και μονώνει τις επιφάνειες.

    Special Price 9,07 €

    Κανονική Τιμή: 11,34 €

    -20%

  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ PROTEC P3001 EF-BI 200 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC3001
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.
    Κατάλληλο για χρήση σε όλους τους βενζινοκινητήρες και κινητήρες υψηλής απόδοσης. Αφαιρεί λάσπη και μόλυνση από το στροφαλοθάλαμο και το σύστημα λίπανσης, επαναφέρει την συμπίεση καθαρίζοντας τα δαχτυλίδια λαδιού, καθαρίζει και μειώνει τον θόρυβο των υδραυλικών ωστηρίων, προστατεύει τον κινητήρα κατά τον καθαρισμό με ισχυρά αντιτριβικά λιπαντικά στοιχεία και αφαιρεί τα επιβλαβή καυσαέρια.

    Special Price 9,14 €

    Κανονική Τιμή: 11,43 €

    -20%

  • Liqui Moly LM3321 Καθαριστικό κιβωτίων 150ml Κωδικός προϊόντος: LM3321

    Εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό κιβωτίων ταχυτήτων με ειδικό πακέτο πρόσθετων. Απομακρύνει όλες τις ακαθαρσίες για την αποστράγγιση των διαλυμένων επικαθίσεων στην επακόλουθη αλλαγή λαδιού. Ο καθαρισμός εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής του κιβωτίου ταχυτήτων και απαλή, εύκολη αλλαγή ταχυτήτων. Το καθαριστικό είναι ουδέτερο σε μέταλλα, πλαστικά και λαστιχένιες στεγανοποιήσεις.

    Αφαιρεί ενοχλητικές επικαθίσεις
    Κατάλληλο για μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων, υποειδή κιβώτια, συστήματα μετάδοσης και βοηθητικά κιβώτια
    Εγγυάται εύκολη αλλαγή σχέσεων
    Καθαρίζει σχολαστικά
    Εξασφαλίζει την ιδανική λειτουργία αλλαγής σχέσεων
    Εξαφανίζει προβλήματα αλλαγής σχέσεων

    Για τον καθαρισμό μηχανικών, δευτερευόντων κιβωτίων ταχυτήτων και διαφορικών. Το περιεχόμενο του δοχείου επαρκεί για έως 4 l ποσότητας λιπαντικού.

    Special Price 9,20 €

    Κανονική Τιμή: 14,45 €

    -36%

  • Καθαριστικό μπεκ & βαλβίδων Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33078

    Καθαριστικό μπεκ & βαλβίδων Powermaxx 300 ml.

    1. Αφαιρεί αποτελεσματικά τα κατάλοιπα άνθρακα από το σύστημα ψεκασμού, τις βαλβίδες, την εισαγωγή και τον χώρο καύσης.
    2. Περισσότερη δύναμη και καθαρή καύση με ομαλότερη λειτουργία του κινητήρα.
    3. Ιδανικός ψεκασμός καυσίμου που εξασφαλίζει μείωση των εκπομπών καυσαερίων και βελτίωση απόδοσης του κινητήρα με ταυτόχρονη προστασία του και αύξηση της διάρκειας ζωής του.

    Χρησιμοποιείται στο σύστημα καυσίμου βενζινοκινητήρων με καρμπιρατέρ, απλού και άμεσου ψεκασμού (FSI, GDI,…) καταλυτικούς και τούρμπο.

    Προσθέστε τακτικά κάθε 3-4 μήνες στη δεξαμενή καυσίμου πριν το γέμισμα. Τα 300 ml επαρκούν για 60lt καυσίμου.

    Special Price 9,21 €

    Κανονική Τιμή: 11,51 €

    -19%

  • Καθαριστικό συστήματος ψεκασμού βενζίνης Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33028

    Καθαριστικό συστήματος ψεκασμού βενζίνης Powermaxx 300 ml

    Προστασία υψηλής απόδοσης για το σύστημα καυσίμου όλων των βενζινοκινητήρων.

    1. Αφαιρεί τις ρητίνες και τα βερνίκια από ολόκληρο το σύστημα καυσίμου
    2. Αφαιρεί τα κατάλοιπα άνθρακα και τα υπολείμματα λειτουργίας που βρίσκονται μέσα τον θάλαμο καύσης
    3. Προσφέρει καθαρή και δυνατή καύση και μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων
    4. Δεσμεύει την υγρασία και το συγκεντρωμένο νερό
    5. Λιπαίνει και προστατεύει το σύστημα καυσίμου
    6. Παρατείνει τη ζωή του κινητήρα.
    7. Περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

    Special Price 9,22 €

    Κανονική Τιμή: 11,53 €

    -20%

  • Αντιβακτηριακό Πετρελαίου Powermaxx 1:1000 250 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33704

    ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

    1. Απολυμαίνει ολόκληρο το σύστημα καυσίμου diesel εξουδετερώνοντας βακτήρια και μύκητες που δημιουργούνται λόγω της ανάμιξης τουλάχιστον 7% biodiesel* στο diesel κίνησης σύμφωνα με την οδηγία 2003/30/ΕΕ για προώθηση χρήσης Βιοκαυσίμων.
    2. Παρεμποδίζει το φράξιμο του φίλτρου καυσίμου.
    3. Περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

    Προσθέστε το προϊόν (τακτικά κάθε 3-4 μήνες) σε αναλογία 1:1000 (0,1%) στο σύστημα καυσίμου, πριν το γέμισμα.

    Special Price 9,26 €

    Κανονική Τιμή: 11,58 €

    -20%

  • Αντισκοριακό με ψυκτική δράση PROTEC 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2925
    Αντισκοριακό με ψυκτική δράση RUST REMOVER freeze shock effect PROTEC.
    Ιδανικό για άμεση ελευθέρωση των σημείων με επίμονη σκουριά και διάβρωση. Άριστη διαπεραστικότητα και λιπαντική δράση εξαιτίας της μοναδικής φόρμουλας ενεργών συστατικών που περιέχει . Μειώνει σε δευτερόλεπτα την θερμοκρασία της επιφάνειας στην οποία ψεκάζεται στους -40 °C, διαλύοντας βρωμιά και σκουριά. Ενισχύει την συντήρηση και δρα αποτελεσματικά σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς μεγάλη προσπάθεια .Εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη δράση ενάντια στη διάβρωση, εμποδίζει την δημιουργία νέας σκουριάς και είναι ουδέτερο με τα πλαστικά και τις βαμμένες επιφάνειες.

    Special Price 9,29 €

    Κανονική Τιμή: 11,61 €

    -19%

  • Αντισκοριακό CAREMAXX 400 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX22052
    Αντισκοριακό CAREMAXX 400 ml.
    Διεισδύει και διαλύει σκουριά και συμπαγή οξείδωση. Εμποδίζει τη διάβρωση, μειώνει την τριβή και δρα σαν απωθητικό νερού.

    Special Price 9,30 €

    Κανονική Τιμή: 11,63 €

    -20%

  • LIQUI MOLY Αλοιφή Μείωσης Θορύβου Φρένων LM3077 100g Κωδικός προϊόντος: LM3077

    Ειδική αλοιφή λίπανσης και αποσύνδεσης από συνθετικές και κεραμικές δραστικές ουσίες. Εξαφανίζει το σφύριγμα των φρένων, που παρουσιάζεται ανάμεσα στα έμβολα των φρένων ή/και των επιφανειών επαφής και τα τακάκια ή τις επενδύσεις τριβής.

    Εφαρμογή:
    Σε πλωτές δαγκάνες φρένων καθαρίστε όλα τα σημεία ολίσθησης, τις υποδοχές και τις επιφάνειες εφαρμογής πρώτα με βούρτσα ή λίμα φρένων. Στη συνέχεια καθαρίστε τα εξαρτήματα των φρένων με καθαριστικό στιγμής (αρ. είδ. 3318). Μετά την εξάτμιση των διαλυτών, απλώστε την αλοιφή στα καθαρισμένα μέρη σε όλα τα σημεία ολίσθησης, στις υποδοχές και στις επιφάνειες εφαρμογής.

    Special Price 9,30 €

    Κανονική Τιμή: 11,35 €

    -18%

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?