Χειμερινά Προιόντα

5 Είδος(η)

 • Αιθέρας προκίνησης PROTEC 200 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2991
  Αιθέρας προκίνησης SUPER START SPRAY PROTEC.
  Βελτιώνει σημαντικά το ξεκίνημα των βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η φθορά του κινητήρα και της μπαταρίας.

  Special Price 7,34 €

  Κανονική Τιμή: 9,18 €

  -20%

 • Αντιπαγωτικό τζαμιών -60°C CAREMAXX 1000 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX11256-2
  Αντιπαγωτικό τζαμιών -60°C CAREMAXX 1000 ml.
  Υγρό τζαμιών με αντιπαγωτική προστασία -60°C. Επίσης, αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά σιλικόνες, λάδια, βρωμιά και άλλα επίμονα κατάλοιπα από τα τζάμια και τα φανάρια ,που δημιουργούνται ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Η παρουσία αλκοόλης εξασφαλίζει εκτός από την αντιπαγωτική προστασία και λεία επιφάνεια χωρίς κατάλοιπα . Είναι φιλικό με τις βαμμένες επιφάνειες, το χρώμιο, τα λάστιχα και δεν περιέχει μεθανόλη.

  Special Price 7,63 €

  Κανονική Τιμή: 9,54 €

  -20%

  Φτάνει μέχρι: 4,62 €
 • Αντιπαγωτικό τζαμιών CAREMAXX 500 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX23012
  Αντιπαγωτικό τζαμιών CAREMAXX 500 ml.
  Απομακρύνει άμεσα τον πάγο από την επιφάνεια του παρμπρίζ, τους εξωτερικούς καθρέπτες και τα φανάρια. Εμποδίζει το σχηματισμό νέου στρώματος πάγου καθώς και το θάμπωμα. Έχει επίσης καθαριστικές ιδιότητες βασισμένες σε μίξη αλκοόλης. Κατάλληλο για όλους του τύπου γυαλιών/τζαμιών συμπεριλαμβανομένων και των πολυκαρβονικών. Εξασφαλίζει καθαρή ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες χωρίς να αφήνει γραμμές.

  Special Price 7,94 €

  Κανονική Τιμή: 9,93 €

  -20%

  Φτάνει μέχρι: 6,10 €
 • PROTEC P2001 ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ DAG200 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2001
  ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ DIESEL CONDITIONER & ANTIGEL.
  Προστατευτικό του συστήματος καυσίμου diesel, υψηλών επιδόσεων. Ανάλογα με την ποιότητα του πετρελαίου, επιτυγχάνει ως σημείο ψύξης του καυσίμου τους -33 °C το μέγιστο. Εμποδίζει το σχηματισμό κρυστάλλων παραφίνης που δημιουργούνται εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών. Αυξάνει την ασφάλεια οδήγησης το χειμώνα. Βελτιώνει την ικανότητα φιλτραρίσματος αποτρέποντας το φράξιμο του φίλτρου. Βελτιώνει σημαντικά την ψυχρή εκκίνηση και τη ρευστότητα του καυσίμου diesel. Λιπαίνει με άριστο τρόπο όλα τα κινούμενα εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου.

  Special Price 11,30 €

  Κανονική Τιμή: 14,13 €

  -20%

 • ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 1:1000 PROTEC 1LT Κωδικός προϊόντος: PROTEC2010
  ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 1:1000 1LT.
  Υψηλή προστασία και βελτίωση ροής του καυσίμου diesel. Δύναμη και ενέργεια για όλες τις πετρελαιομηχανές συμπεριλαμβανομένων των common rail και άμεσου ψεκασμού. Ασφάλεια κατά τον χειμώνα μέχρι τους -33 °C. • εμποδίζει την πήξη του καυσίμου diesel κατά την διάρκεια παγετών • αυξάνει την αξιοπιστία απόδοσης λειτουργίας κατά την διάρκεια του χειμώνα • εμποδίζει το φράξιμο του φίλτρου καυσίμου και των γραμμών καυσίμου • εξασφαλίζει βελτιωμένη ψυχρή εκκίνηση και ομαλή λειτουργία κατά το ζέσταμα • εγγυάται ιδανική λίπανση για όλα τα κινούμενα μέρη των πετρελαιομηχανών.

  Special Price 31,60 €

  Κανονική Τιμή: 39,50 €

  -19%

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?