Πρόσθετα Ψυγείου

16 Είδος(η)

 • MANNOL ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ Radiator Leak-Stop 9966 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9966-0325

  Ένα ειδικό πρόσθετο στο ψυκτικό υγρό είναι ένα στεγανωτικό για το σύστημα ψύξης των κινητήρων εσωτερικής καύσης (ICE) και το σύστημα θέρμανσης εσωτερικού χώρου. Κατάλληλο για κάθε υγρόψυκτο κινητήρα εσωτερικής καύσης με καλοριφέρ από οποιοδήποτε υλικό (αλουμίνιο, χαλκό, πλαστικό και σύνθετο κ.λπ.). Είναι ένα μείγμα μεταλλικών πολυμερών και ειδικών ινών και έχει σχεδιαστεί για την εξάλειψη των διαρροών στο σύστημα.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Συμβατό με οποιοδήποτε ψυκτικό υγρό καθώς και με νερό.
  - Σφραγίζει το σύστημα ψύξης και εξαλείφει διαρροές μέσω φλάντζες, σφιγκτήρες, μικρές ρωγμές στο ψυγείο, φλάντζες κυλινδροκεφαλής, από την αντλία νερού και από το ίδιο το μπλοκ κυλίνδρων. Αποτρέπει τις διαρροές στο μέλλον.
  - Σκληραίνει μόνο σε σημεία διαρροών, χωρίς να φράζει τους σωλήνες του ψυγείου. Μετά τη σκλήρυνση, αντέχει τους κραδασμούς, τις αλλαγές θερμοκρασίας, δεν ξεπλένεται, δεν διαλύεται.
  - Συνιστάται ιδιαίτερα για τη σφράγιση μικρορωγμών και μικροδιαρροών, τα σημεία των οποίων είναι δύσκολο να προσδιοριστούν, αλλά λόγω των οποίων υπάρχει πτώση στη στάθμη του ψυκτικού.
  - Απόλυτα ουδέτερο σε όλα τα δομικά υλικά (μέταλλα και κράματα, πλαστικά και ελαστικά μέρη). Αποκαθιστά τη χαμένη ελαστικότητα και ελαστικότητα των στεγανοποιήσεων και των παρεμβυσμάτων, τα προστατεύει από το στέγνωμα, τη σκλήρυνση, την παραμόρφωση και το ράγισμα, επιβραδύνοντας τη γήρανση και επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους.
  - Διαθέτει εξαιρετικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες, εξουδετερώνει τα διαβρωτικά οξέα.
  - Παρατείνει τη διάρκεια ζωής της αντλίας νερού.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποφυγή διαρροών, καθώς και για την πρόληψη της διαδικασίας γήρανσης και της φθοράς των στεγανοποιήσεων και των παρεμβυσμάτων και γενικά για την αποφυγή αστοχιών του συστήματος ψύξης.

  Εφαρμογή: Ξεκινήστε τον κινητήρα στο ρελαντί και αφήστε τον να ζεσταθεί σε θερμοκρασία λειτουργίας, ενεργοποιήστε τη θέρμανση εσωτερικού χώρου. Ανακινήστε καλά το περιεχόμενο της φιάλης και ρίξτε το στο δοχείο διαστολής του συστήματος ψύξης (ή στο ψυγείο). Ένα μπουκάλι 325 ml είναι αρκετό για ένα σύστημα 12 λίτρων. Αφήστε τον κινητήρα στο ρελαντί για 10 λεπτά. Εάν οι διαρροές δεν εξαλειφθούν εντός 3 ημερών, απαιτείται μηχανική επισκευή.

  Special Price 3,99 €

  Κανονική Τιμή: 5,67 €

  -29%

 • MANNOL ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ Radiator Flush 9965 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9965-025PET

  Ειδικό καθαριστικό Radiator Flush για συστήματα ψύξης κινητήρων εσωτερικής καύσης (ICE) και εσωτερικών συστημάτων θέρμανσης. Κατάλληλο για κάθε υγρόψυκτο κινητήρα εσωτερικής καύσης. Είναι ένας μετατροπέας χημικών αλάτων με ενεργά συστατικά απορρυπαντικού - είναι εγγυημένο ότι καθαρίζει το σύστημα ψύξης από κάθε βαθμό μόλυνσης.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Συμβατό με οποιοδήποτε ψυκτικό υγρό.
  - Βελτιώνει τη μεταφορά θερμότητας στο σύστημα ψύξης και αυξάνει την απόδοση του ψυγείου κατά 50–70%.
  - Αφαιρεί τη σκουριά, τα άλατα, τα άλατα ασβέστη, τα αντιψυκτικά προϊόντα αποσύνθεσης, το γράσο και άλλους ρύπους από όλα τα στοιχεία του συστήματος ψύξης (μπουφάν ψύξης κινητήρα, καλοριφέρ, θερμαντήρας, σωληνώσεις κ.λπ.).
  - Εξαλείφει την τοπική υπερθέρμανση των τοιχωμάτων του κυλίνδρου που προκύπτει από την απόφραξη του χιτωνίου ψύξης με άλατα και οδηγεί σε αυξημένη φθορά της ομάδας κυλίνδρου-εμβόλου και, ως αποτέλεσμα, σε εμπλοκή του.
  - Μειώνει την πιθανότητα υπερθέρμανσης του κινητήρα και το «βράσιμο» του κατά την οδήγηση σε μποτιλιαρίσματα.
  - Αποκαθιστά την κυκλοφορία του ψυκτικού μέσω των σωλήνων του ψυγείου που είναι φραγμένα με ιζήματα.
  - Προστατεύει τη τσιμούχα λαδιού της αντλίας από καταστροφή από λειαντικά εγκλείσματα και προϊόντα αποσύνθεσης και οξείδωσης του αντιψυκτικού.
  - Απόλυτα ουδέτερο σε όλα τα δομικά υλικά (μέταλλα και κράματα, πλαστικά και ελαστικά μέρη).
  - Διαθέτει εξαιρετικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες, εξουδετερώνει τα διαβρωτικά οξέα.
  - Δεν περιέχει οξέα, δεν απαιτεί εξουδετέρωση.

  Εφαρμογή: Προσθέστε το περιεχόμενο της φιάλης στο σύστημα ψύξης, ανάψτε το καλοριφέρ και ξεκινήστε τον κινητήρα στο ρελαντί. Αφήστε τον κινητήρα να ζεσταθεί στη θερμοκρασία λειτουργίας και να λειτουργήσει για 10 έως 30 λεπτά, ανάλογα με τον αναμενόμενο βαθμό μόλυνσης. Αδειάστε το παλιό ψυκτικό και ξεπλύνετε το σύστημα με νερό και μετά ξαναγεμίστε το σύστημα ψύξης με νέο ψυκτικό.

  Special Price 3,99 €

  Κανονική Τιμή: 5,67 €

  -29%

 • LIQUI MOLY ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ LM1810 250ml Κωδικός προϊόντος: LM1810
  Ειδικό προϊόν για την στεγανοποίηση όλων των τύπων ψυγείων και συστημάτων ψύξης ή θέρμανσης. Στεγανοποιεί μικρές οπές και ρήγματα και αποτρέπει τυχόν υπερθέρμανση του κινητήρα.

  Special Price 4,28 €

  Κανονική Τιμή: 5,09 €

  -15%

 • LIQUI MOLY ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ LM1804 300ml Κωδικός προϊόντος: LM1804
  Προϊόν το οποίο διαλύει χημικώς τις εναποθέσεις αλάτων, λαδιών καθώς και την λάσπη από τις εσωτερικές επιφάνειες του ψυγείου και της μηχανής. Δεν επηρεάζει το υλικά κατασκευής του ψυγείου. Ενδείκνυται για όλα τα ψυγεία και συστήματα ψύξης.

  Special Price 4,53 €

  Κανονική Τιμή: 5,39 €

  -15%

 • ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33326
  ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX.
  Εξουδετερώνει σε όλο το ψυκτικό σύστημα τις μολύνσεις, τα βλαβερά ιζήματα και τα άλατα. Διαλύει τη λάσπη και καθαρίζει τον εναλλάκτη θερμότητας. Καθαρίζει τις βαλβίδες, τους θερμοστάτες και τις αντλίες. Προστατεύει αποτελεσματικά από την σκουριά και την διάβρωση. Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων και συνεισφέρει σημαντικά στην εκπομπή του ζεστού και κρύου αέρα.

  Special Price 7,60 €

  Κανονική Τιμή: 9,50 €

  -20%

 • LIQUI MOLY ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ LM5178 250ml Κωδικός προϊόντος: LM5178
  Τα μικρά σημεία διαρροών λόγω χτυπημάτων από πέτρες, τα πορώδη σημεία συγκόλλησης ή οι τριχοειδείς ρωγμές στο σύστημα ψύξης εντοπίζονται δύσκολα και συνήθως γίνονται αντιληπτά μόνο από την πτώση της στάθμης του ψυκτικού. Αυτό το διάλυμα στεγανοποιεί πλήρως αυτού του είδους τις διαρροές και εξασφαλίζει τον θάλαμο καύσης από ζημιές από εισχώρηση ψυκτικού. Για όλα τα συστήματα ψυκτικού και θέρμανσης με και χωρίς φίλτρο νερού. Και για ψυγεία αλουμινίου και πλαστικά ψυγεία. 250 ml επαρκούν για έως 40 l ψυκτικού υγρού. Συμβατό με όλα τα συνηθισμένα πρόσθετα ψυκτικών υγρών και αντιπαγωτικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά.

  Special Price 7,70 €

  Κανονική Τιμή: 9,17 €

  -16%

 • ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33306
  ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX.
  Εμποδίζει την ηλεκτρόλυση και το φαινόμενο της σπηλαίωσης, βελτιώνει την μετάδοση θερμότητας και διατηρεί σταθερή την τιμή ΡΗ . Προστατεύει από τη σκουριά, τη διάβρωση και τα υπολείμματα αλάτων. Λιπαίνει τις βαλβίδες, το θερμοστάτη και τις αντλίες νερού.

  Special Price 8,03 €

  Κανονική Τιμή: 10,04 €

  -20%

 • ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33316
  ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX.
  Μοναδικό μείγμα από αιωρούμενες σύνθετες ουσίες που δίνει τη μέγιστη προστασία από τις βλάβες του συστήματος ψύξης. Εμποδίζει την διαρροή από τις αντλίες νερού, τους εναλλάκτες θερμότητας και τις βαλβίδες θερμότητας χωρίς να φρακάρει τις κυψέλες του ψυγείου ή τους μηχανισμούς του καλοριφέρ. Αντιαφριστικό και αντισκοριακό, συμβατό με όλα τα αντιψυκτικά.

  Special Price 8,03 €

  Κανονική Τιμή: 10,04 €

  -20%

 • ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ PROTEC 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1501
  ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ RADIATOR FLUSH PROTEC.
  Εξουδετερώνει σε όλο το ψυκτικό σύστημα τις μολύνσεις, τα βλαβερά ιζήματα και τα άλατα. Διαλύει τη λάσπη και καθαρίζει τον εναλλάκτη θερμότητας. Καθαρίζει τις βαλβίδες, τους θερμοστάτες και τις αντλίες. Προστατεύει αποτελεσματικά από την σκουριά και την διάβρωση. Αυξάνει τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων και συνεισφέρει σημαντικά στην εκπομπή του ζεστού και κρύου αέρα.

  Special Price 10,04 €

  Κανονική Τιμή: 12,55 €

  -20%

  Φτάνει μέχρι: 9,70 €
 • ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ PROTEC 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1401
  ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ RADIATOR CONDITIONER PROTEC.
  Εμποδίζει την ηλεκτρόλυση και το φαινόμενο της σπηλαίωσης, βελτιώνει την μετάδοση θερμότητας και διατηρεί σταθερή την τιμή ΡΗ . Προστατεύει από τη σκουριά, τη διάβρωση και τα υπολείμματα αλάτων. Λιπαίνει τις βαλβίδες, το θερμοστάτη και τις αντλίες νερού. Χρησιμοποιείται σε όλα τα συστήματα ψύξης κλειστού κυκλώματος και αναμιγνύεται με όλα τα αντιψυκτικά υγρά. Όταν χρησιμοποιείται όπως προτείνεται, εξασφαλίζεται η άριστη κατάσταση των αντιψυκτικών υγρών!

  Special Price 10,04 €

  Κανονική Τιμή: 12,55 €

  -20%

 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΑΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX 150+150 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33336-1
  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΑΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ POWERMAXX.
  Σύστημα 2 συστατικών που καθαρίζει ολοκληρωτικά το σύστημα ψύξης και αφαιρεί τα κατάλοιπα λαδιού μακροπρόθεσμα, τα οποία δημιουργούνται από τις προβληματικές φλάντζες κεφαλής κυλίνδρου ή τα ψυγεία με διαρροές. Επίσης διαλύει και άλλων ειδών μολύνσεις όπως την ‘’λάσπη’’ του ψυκτικού υγρού, τα ασβεστώδη υπολείμματα κ.α.

  Special Price 10,25 €

  Κανονική Τιμή: 12,81 €

  -19%

 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ 250ML Κωδικός προϊόντος: 5861510250
  Εξαλείφει τη διάβρωση και τα υπολείμματα λάσπης στο ψυκτικό κύκλωμα Το καθαρισμένο σύστημα ψύξης αυξάνει τη λειτουργική αξιοπιστία Εξουδετερώνει τα υπολείμματα αλάτων Το νέο ψυκτικό μέσο προστατεύεται από τη ρύπανση από τα παλιά κατάλοιπα Ρύπων

  Special Price 10,34 €

  Κανονική Τιμή: 14,94 €

  -30%

 • LIQUI MOLY LM5189 ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ | RADIATOR CLEANER - PRO LINE Κωδικός προϊόντος: LM5189
  Προϊόν το οποίο διαλύει χημικώς τις εναποθέσεις αλάτων, λαδιών καθώς και την λάσπη από τις εσωτερικές επιφάνειες του ψυγείου και της μηχανής. Δεν επηρεάζει το υλικά κατασκευής του ψυγείου. Ενδείκνυται για όλα τα ψυγεία και συστήματα ψύξης.

  Special Price 10,92 €

  Κανονική Τιμή: 12,99 €

  -15%

 • ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ PROTEC 375ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1601
  ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ RADIATOR STOP LEAK PROTEC.
  Μοναδικό μείγμα από αιωρούμενες σύνθετες ουσίες που δίνει τη μέγιστη προστασία από τις βλάβες του συστήματος ψύξης. Εμποδίζει την διαρροή από τις αντλίες νερού, τους εναλλάκτες θερμότητας και τις βαλβίδες θερμότητας χωρίς να φρακάρει τις κυψέλες του ψυγείου ή τους μηχανισμούς του καλοριφέρ. Αντιαφριστικό και αντισκοριακό, συμβατό με όλα τα αντιψυκτικά.

  Special Price 11,00 €

  Κανονική Τιμή: 14,56 €

  -24%

 • ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ HP 150ML Κωδικός προϊόντος: 5861500150
  Προστασία υψηλής απόδοσης για το σύστημα ψύξης, για όλους τους σύγχρονους τύπους οχημάτων με συστήματα ψύξης κάθετης ροής. Στεγανοποιεί τα σημεία διαρροής με μέγεθος έως 0,1 mm Δεν επηρεάζει τα φίλτρα ρύπων που υπάρχουν στο κύκλωμα ψύξης

  Special Price 12,00 €

  Κανονική Τιμή: 15,20 €

  -21%

 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΑΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ PROTEC 188 ml x2 Κωδικός προϊόντος: PROTEC1511-1
  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΑΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ RADIATOR OIL CLEANER K1+K2 PROTEC.
  Σύστημα 2 συστατικών που καθαρίζει ολοκληρωτικά το σύστημα ψύξης και αφαιρεί τα κατάλοιπα λαδιού μακροπρόθεσμα, τα οποία δημιουργούνται από τις προβληματικές φλάντζες κεφαλής κυλίνδρου ή τα ψυγεία με διαρροές. Επίσης διαλύει και άλλων ειδών μολύνσεις όπως την ‘’λάσπη’’ του ψυκτικού υγρού, τα ασβεστώδη υπολείμματα κ.α.

  Special Price 13,59 €

  Κανονική Τιμή: 16,99 €

  -20%

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?