Σχετικά με Εμάς

Η εταιρία Todos.gr εξειδικεύεται στο χώρο τoυ Ανταλλακτικού, του Ελαστικού και της Τεχνικής Εξυπηρέτησης.

Η εταιρεία todos.gr είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο των ανταλλακτικών, του ελαστικού και της επισκευής αυτοκινήτων, στελεχωμένη με έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό από τον κλάδο της εμπορίας ελαστικών και των ανταλλακτικών.

Από το 2011, αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους αυτοκινητιστές μια μεγάλη γκάμα με πάνω από 100 μάρκες και 400.000 προϊόντα απευθείας στο Διαδίκτυο, χωρίς μεσάζοντες και σε πολύ καλές τιμές.

Η πολυετής πείρα των στελεχών της, γρήγορα την κατέστησαν ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην αγορά. Οι συνεργασίες μας με κορυφαίους οίκους επώνυμων Ανταλλακτικών Πρώτης Εργοστασιακής Τοποθέτησης μας ανέδειξαν ως μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες μας τόσο στην τεχνική εξυπηρέτηση και στο service του αυτοκινήτου όσο και στην αγορά ανταλλακτικών, απαλλάσσοντάς τους από το άγχος της εξεύρεσης αξιόπιστου συνεργείου για την επισκευή του αυτοκινήτου τους .

Το κατάστημά μας, επεκτείνεται στο διαδίκτυο και έρχεται για να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε για το ελαστικό και το ανταλλακτικό , σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Στις τιμές των ελαστικών περιλαμβάνεται τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, βαλβίδες στεγανοποίησης και ΦΠΑ 24%.

Στην εταιρεία todos.gr θα έρθετε αντιμέτωποι με επαγγελματίες που θα ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες σας και θα σας προτείνουν την πιο συμφέρουσα και αξιόπιστη λύση για την τεχνική εξυπηρέτηση και το ανταλλακτικό του αυτοκινήτου σας.

Η πλήρης διεύθυνσή μας για την περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είναι: 

ΤΕΡΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΦΜ: 104440779

ΔΟΥ: Ζ΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Απόλλωνος 6, Κάτω Τούμπα
Τ.Κ. 54454, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2315 5571772315 557176

Σας υποσχόμαστε μία εύκολη και ευχάριστη περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.