Σχετικά με Εμάς

Η εταιρία Todos.gr εξειδικεύεται στο χώρο τoυ Ανταλλακτικού.

Η εταιρεία todos.gr είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο των ανταλλακτικών, στελεχωμένη με έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό από τον κλάδο της εμπορίας ανταλλακτικών.

Από το 2011, αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους αυτοκινητιστές μια μεγάλη γκάμα με πάνω από 100 μάρκες και 400.000 προϊόντα απευθείας στο Διαδίκτυο, χωρίς μεσάζοντες και σε πολύ καλές τιμές.

Η πολυετής πείρα των στελεχών της, γρήγορα την κατέστησαν ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην αγορά. Οι συνεργασίες μας με κορυφαίους οίκους επώνυμων Ανταλλακτικών Πρώτης Εργοστασιακής Τοποθέτησης μας ανέδειξαν ως μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στην Θεσσαλονίκη.

Το κατάστημά μας, επεκτείνεται στο διαδίκτυο και έρχεται για να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειάζεστε όσον αφορά τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.

Στην εταιρεία todos.gr θα έρθετε αντιμέτωποι με επαγγελματίες που θα ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες σας και θα σας προτείνουν την πιο συμφέρουσα και αξιόπιστη λύση για την τεχνική εξυπηρέτηση και το ανταλλακτικό του αυτοκινήτου σας.

Η πλήρης διεύθυνσή μας για την περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είναι: 

Λεονταρίδης Χρήστος

ΑΦΜ: 061042662

ΔΟΥ: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Μοναστηρίου 289
Τ.Κ. 54628, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2318.814.550

Σας υποσχόμαστε μία εύκολη και ευχάριστη περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?