Όροι Χρήσης

1. Εισαγωγή

Κάθε σας αγορά ή συναλλαγή μέσα από το www.todos.gr θέλουμε να είναι απόλυτα ασφαλής,όσων αφορά την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για θέματα αποστολής και τιμολόγησης αλλά και για τις πληροφορίες πιστωτικών καρτών. Για τον λόγο αυτό κάθε ηλεκτρονική πληρωμή με πιστωτική κάρτα πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της τράπεζας. Στο περιβάλλον αυτό δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση, παρα μόνο η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά ή παραπλάνηση του κοινού .

Οι περιγραφές, οι πληροφορίες, οι φωτογραφίες και τα λογότυπα που εμφανίζονται στο δικτυακό μας τόπο είναι αποκλειστικά και μόνο για την καλύτερη καθοδήγηση του χρήστη μέσα σε αυτό.

Oλα τα λογότυπα που παρουσιάζονται στο δικτυακό μας τόπο είναι ιδιοκτησία της εταιρείας που αντιπροσωπεύουν. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες μας δεν πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της μηχανής αναζήτησης και της ιστοσελίδας που βρίσκεται στη διαδικτυακή διεύθυνση www.todos.gr (εφ’ εξής «Ιστοσελίδα») από την εταιρεία ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (εφ’ εξής «Εταιρεία»). Ως νόμιμη χρήση των παρεχομένων υπηρεσιών νοείται η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος και η συμμόρφωσή σας κατά τη χρήση των υπηρεσιών αυτών με την κείμενη ελληνική νομοθεσία που διέπει τις εν λόγω συναλλαγές. Η αποδοχή των όρων του παρόντος σε καμία περίπτωση δεν συνιστά σύναψη οποιασδήποτε μορφής ή σχέσης εργασίας, συνεργασίας ή συνεταιρισμού με την Εταιρεία. H Εταιρεία δεν εγγυάται με το παρόν τη συνεχή, αδιάλειπτη και ασφαλή πρόσβαση στις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας καθώς η λειτουργία της είναι πιθανόν να επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες μη δυνάμενους να ελεγχθούν.

2. Ασφάλεια Συναλλαγών

Οποιαδήποτε συναλλαγή γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, υφίσταται με την μέδοδο redirect. Σε κάθε περίπτωση ηλεκτρονικής πληρωμής, είτε μεσω PayPal, είτε μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, ο πελάτης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς ή PayPal όπου και συμπληρώνονται τα απαραίτητα στοιχεία για την πληρωμή της εκάστοτε παραγγελίας.
Τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν γνωστοποιούνται ή αποθηκεύονται ποτέ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διότι συμπληρώνονται μόνο στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς.
Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα μας εδώ (https://www.todos.gr/tropoi-pliromis/).

3. Ασφάλεια πλοήγησης

Το www.todos.gr γνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των Προσωπικών σας Δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας.

4. Πνευματική ιδιοκτησία

Η ιστοσελίδα www.todos.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της εταιρίας ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | TODOS. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.todos.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | TODOS και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου και του Ευρωπαϊκού δικαίου.

5. Διαθεσιμότητα

Μεγάλο μέρος των ανταλλακτικών , αξεσουάρ και μας είναι ετοιμοπαράδοτο από το κατάστημα μας. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση παράδοση προς τους πελάτες σε όλα μας τα είδη.

Λόγω της μεγάλης ποσότητας των προϊόντων μας η οποία και μεταβάλετε και αυξάνετε συνεχώς σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας είτε λόγω μεγάλης ζήτησης είτε λόγω μη έγκαιρης παράδοσης από τους προμηθευτές μας.

Σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο σας ενημερώνουμε και σας δίνουμε άμεσα εναλλακτικές λύσεις.

6. Πρόσβαση στην Ιστοσελίδα και εγγραφή μελών

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των χρηστών αποτελεί η αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, οι οποίοι έχουν οριστεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία. Σε περίπτωση παραβίασης οποιουδήποτε εκ των όρων αυτών, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού χρηστών ή διαγραφής μελών της Ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή.

Οι πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες στην Εταιρεία ή σε άλλα μέλη είτε κατά την εγγραφή των μελών είτε κατά τη δημοσίευση στο forum της Ιστοσελίδας ορίζονται «προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες». Η ευθύνη για την ακρίβεια των προσωπικών στοιχείων και πληροφοριών βαρύνει αποκλειστικά τον παρέχοντα αυτών, καθόσον η Ιστοσελίδα λειτουργεί μόνο ως μέσο online παρουσίας και δημοσίευσης τέτοιου είδους πληροφοριών χωρίς επεξεργασία αυτών. Τα προσωπικά σας στοιχεία και το περιεχόμενο των παρεχομένων πληροφοριών πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις δεν πρέπει να είναι ψευδή, ανακριβή ή παραπλανητικά.

H διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη, του χρήστη και των μελών της Ιστοσελίδας υπόκειται στους παρόντες όρους καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Εάν χρήστης ή μέλος δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, οφείλει να σταματήσει την περιήγηση και να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας. Η Ιστοσελίδα διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων των επισκεπτών, χρηστών και μελών της, προς εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας της Ιστοσελίδας και δεν δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο, παρά μόνον εφόσον αυτό επιβάλλεται από την κείμενη νομοθεσία και προς τις αρμόδιες και μόνον αρχές. Ο χρήστης, επισκέπτης ή μέλος της Ιστοσελίδας μπορεί να επικοινωνεί με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να ζητήσει πληροφορίες για την τυχόν τήρηση προσωπικού του αρχείου, τη διόρθωση στοιχείων του, τυχόν αλλαγές που επιθυμεί ή την ολοκληρωτική διαγραφή του, πλην των στοιχείων που πρέπει να τηρούνται από τη νομοθεσία. Τυχόν ανήλικοι επισκέπτες/χρήστες δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιων στοιχείων από ανηλίκους, τυχόν καταγεγραμμένα στοιχεία θα διαγραφούν μόλις γνωστοποιηθεί εγγράφως η ηλικία του επισκέπτη / χρήστη. Η Ιστοσελίδα είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν καταχωρήσει οι χρήστες για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της.

7.Ειδικότερα στοιχεία – πληροφορίες ηλεκτρονικού καταστήματος:

Ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία <<ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ>>

Δραστηριότητα της εταιρείας: Εμπόριο Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων

ΑΦΜ: 061042662 - Δ.Ο.Υ.: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Γ.Ε.ΜΗ. : 150662906000

Email επικοινωνίας : [email protected]

Τηλ. Παραγγελιών : 2318814550

8. Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα :

H Εταιρεία δεσμεύεται για την ποιότητα, πληρότητα και εγκυρότητα τόσο των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, όσο και για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των προϊόντων που αναρτώνται στην ιστοσελίδα, καθώς και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας υπηρεσίες. Στο πλαίσιο της καλής πίστης η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης λάθη, που τυχόν έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από ανωτέρα βία.

9. Περιορισμός Ευθύνης

Η Εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Ωστόσο, δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

Η Εταιρεία ευθύνεται μόνο για βαριά αμέλεια και δόλο, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιασθούν στους χρήστες, όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο ή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε αυτή και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, η Εταιρεία δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα αθέμιτες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες, που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της. Όπου ο παρών διαδικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, το www.todos.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών, καθώς και για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη τυχόν προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές αποκλειστικά με δική του επιλογή και ευθύνη.

10. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2318814550 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2318814550. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε στο 2318814550 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ωστόσο, η κατάσταση (status) της παραγγελίας δεν θα αλλάξει στη σελίδα του λογαριασμού σας.

11. Καθυστέρηση Παράδοσης Παραγγελιών

Ο χρόνος αποστολής και παράδοσης μιας παραγγελίας μπορεί να επηρεαστεί από τους παρακάτω λόγους:

i) Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Σε κάθε παραγγελία επικοινωνούμε μαζί σας πριν την αποστολή, για επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής, των στοιχείων τιμολόγησης καθώς και για τυχόν διευκρινήσεις λεπτομερειών των ανταλλακτικών που έχετε προσθέσει στην παραγγελίας σας.

ii) Σε περίπτωση που το προϊόν έχει καθυστερήσει να παραδοθεί σε εμάς από τον προμηθευτή μας.

Συνεργαζόμαστε σχεδόν με όλους τους αποκλειστικούς αντιπρόσωπους ανταλλακτικών Ελλάδος, για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

iii) Στην περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγείλατε έχουν καταργηθεί ή δεν είναι διαθέσιμα. Επειδή ο όγκος των ανταλλακτικών που διαχειριζόμαστε καθημερινά είναι μεγάλος, υπάρχει περίπτωση κάποιο από τα προϊόντα των προμηθευτών μας απροειδοποίητα να σταματήσει να παράγετε, να καθυστερήσει στην εισαγωγή του στην Ελληνική αγορά ή να καταργηθεί. Στην περίπτωση αυτή, κάποιος υπεύθυνος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προτείνει εναλλακτικές λύσεις, για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

iv) Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων ή καταστάσεων πέραν της κανονικότητας (πχ απεργίες κλπ)

12. Διαθεσιμότητα

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται δεκτές από την Εταιρεία υπόκεινται στη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Η Εταιρεία προσφέρει προς πώληση προϊόντα που είναι διαθέσιμα για αποστολή από τα καταστήματα της. Καταβάλουμε συνεχείς προσπάθειες να ενημερώνεται εγκαίρως η βάση δεδομένων αποθήκης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

13. Τιμές Ανταλλακτικών

Όλες οι τιμές αναγράφονται σε Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.και υπόκεινται στο Ελληνικό δίκαιο. Έχουμε λάβει τη δέουσα μέριμνα κατά την ετοιμασία του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, κυρίως για να εξασφαλίσουμε ότι οι τιμές που παρατίθενται είναι οι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και ότι όλα τα προϊόντα περιγράφονται ορθά. Ωστόσο, οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον δεν υπάρχουν ουσιώδη λάθη στην περιγραφή των προϊόντων ή στις τιμές τους, όπως διαφημίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Η τιμή για προϊόντα που παραγγέλνει ο ΠΕΛΑΤΗΣ και αποδέχεται η Εταιρεία θα είναι αυτή που αναγράφεται στη σελίδα τιμολόγησης της ιστοσελίδας τη στιγμή που πραγματοποιείται η παραγγελία. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση - αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Διατηρούμε το δικαίωμα διόρθωσης λαθών ή ανανέωσης πληροφοριών στα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

14. Επίλυση Διαφορών

Το Todos.gr δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που έχουν από τις συναλλαγές τους οι πελάτες μας.
Σε περίπτωση όμως που δεν μπορέσουμε να επιλύσουμε πλήρως τα τυχόν ζητήματα τα οποία έχετε και θεωρείτε ότι σε οποιονδήποτε βαθμό κάποιο δικαίωμα σας από τις μεταξύ μας συναλλαγές προσβάλλεται, μπορείτε να επιδιώξετε την επίλυση τυχόν διαφορών καταφεύγοντας στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Επίλυσης Διαφορών (ΗΕΔ) όπως προβλέπεται βάση άρθρου 14 του Κανονισμού 524/2013. Στην ΗΕΔ μπορείτε να υποβάλλετε προς επίλυση κάθε διαφορά τη οποία τυχόν έχετε.
Εθνικό σημείο επαφής για την ΗΕΔ στην Ελλάδα έχει οριστεί το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση ec.europa.eu/odr.
Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στο Συνήγορο του Καταναλωτή (synigoroskatanaloti.gr) ή και στο Υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων (εδώ).
Τα ανωτέρω δεν περιορίζουν σε τίποτα τα δικαιώματα που και εσείς και εμείς έχουμε να καταφύγουμε στα αρμόδια δικαστήρια.

15.1 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε αγορά εξ'αποστάσεως (πχ μέσω ίντερνετ ή τηλεφώνου) μπορείτε να επιστρέψετε ένα προιόν και να σας καταβάλουμε το αντίτιμό του αν μας κοινοποιήσετε την επιθυμία σας για επιστροφή γραπτώς μέσω
email στο [email protected], μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 2318814550 εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του/των προϊόντων σας.

Με την ενέργια υπαναχώρησης υποχρεούστε εντός 14 εργάσιμων ημερών να μας ενημερώσετε γραπτώς μέσω email στο [email protected], μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 2318814550 και να μας επιστρέψετε το προϊόν/ντα που αγοράσατε με ασφαλή τρόπο και στην άριστη αρχική του/ους κατάσταση (σαν καινούριο) στην οποία σας παραδόθηκε.

Υποχρεούμαστε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του/των προϊόντων και αφού γίνει ο σχετικός ποιοτικός έλεγχος για να διαπιστωθεί η κατάσταση του/των προϊόντων να σας επιστρέψουμε το ποσό που μας έχετε καταβάλει (αξία προϊόντος/ων) χρησιμοποιώντας τον τρόπο που καταβολής τον οποίο επιλέξατε για να μας καταβάλετε ο ίδιος το τίμημα. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, προβαίνουμε σε άμεση εντολή επιστροφής χωρίς να φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστερίσεις πίστωσης του τιμήματος που δεν οφείλονται σε εμάς.

Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.
Δεν ευθυνόμαστε και δεν θα αποζημιώσουμε καταναλωτή ούτε και θα έχει κάποιο αποτέλεσμα η υποβολή υπαναχώρησης σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημιά στα αγαθά από υπαιτιότητα του καταναλωτή ή περίπτωση χρήσης η οποία υπερβαίνει το αναγκαίο για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηρηστικών και της λειτουργείας των αγαθών.

Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να συνοδεύονται με τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα (πχ Απόδειξη ή Τιμολόγιο αγοράς), την απόδειξη παραλαβής και εαν πρόκειται για ανταλλακτικό, την απόδειξη παροχής υπηρεσιών από εγκεκριμένο συνεργείο. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής των προίόντων επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

15.2 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Αν αγοράσετε προϊόντα από το φυσικό κατάστημα, δεν έχετε νόμιμο δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα (για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων) εκτός αν είναι ελλατωματικά.

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?