Πρόσθετα Λαδιού

25 Είδος(η)

 • MANNOL Καθαριστικό κινητήρα Motor Flush 9900 300 ml Κωδικός προϊόντος: MN9900-030ME

  Το MANNOL Motor Flush 9900 είναι ένα ειδικό καθαριστικό για την αφαίρεση ιζημάτων, βρωμιάς, λάσπης και προϊόντων φθοράς των εξαρτημάτων του κινητήρα, συμπεριλαμβανομένων των πιο απρόσιτων στοιχείων του συστήματος λαδιού.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Καθαρίζει το σύστημα λαδιού και τα φίλτρα των αντλιών λαδιού. Κατά τη διαδικασία πλύσης, παρέχει αξιόπιστη λίπανση, αποτρέποντας τη φθορά των εξαρτημάτων του κινητήρα. Λόγω της μοναδικής σύνθεσης των προσθέτων διασποράς απορρυπαντικών, εγγυάται εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλή αφαίρεση των εναποθέσεων άνθρακα, συμπεριλαμβανομένου του πυθμένα του εμβόλου.
  - Αφαιρεί ελαιοδιαλυτούς και μη ελαιοδιαλυτούς ρύπους.
  - Ο καθαρισμός είναι ήπιος για όλα τα μέρη και τα εξαρτήματα του κινητήρα και δεν τα βλάπτει.
  - Ουδέτερο στις χρησιμοποιούμενες σφραγίδες.
  - Αναμιγνύεται με όλους τους τύπους λιπαντικών κινητήρα (ορυκτά και συνθετικά, κ.λπ.) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την έκπλυση οποιωνδήποτε κινητήρων βενζίνης και ντίζελ με ή χωρίς υπερσυμπίεση, με ή χωρίς συστήματα καθαρισμού καυσαερίων.
  - Πλήρως αφαιρεθεί από το σύστημα μαζί με παλιό λάδι.

  Εφαρμογή: στη θερμοκρασία λειτουργίας του κινητήρα, προσθέστε το περιεχόμενο του δοχείου στο χρησιμοποιημένο λάδι κινητήρα πριν το αντικαταστήσετε. Μετά από 10 λεπτά στο ρελαντί του κινητήρα, αδειάστε το χρησιμοποιημένο λάδι, αντικαταστήστε το φίλτρο και συμπληρώστε το νέο λάδι (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ νέο ΛΑΔΙ!).

  Special Price 2,90 €

  Κανονική Τιμή: 5,11 €

  -43%

 • MANNOL Βελτιωτικό λαδιού κατά της τριβής Motor Doctor 9990 350 ml Κωδικός προϊόντος: MN9990-035ME

  Το MANNOL Motor Doctor 9990 είναι ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πρόσθετο λαδιού κινητήρα - ένας σταθεροποιητής ιξώδους που έχει σχεδιαστεί για να αποκαθιστά την πίεση λαδιού και να μειώνει την κατανάλωσή του σε κινητήρες με μεγάλη χιλιομετρική απόδοση.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Ένας ειδικός τροποποιητής αυξάνει τον δείκτη ιξώδους λαδιού, ο οποίος εμποδίζει το λάδι να εισέλθει στον θάλαμο καύσης, ο οποίος με τη σειρά του μειώνει τον σχηματισμό αιθάλης και εξαλείφει τον καπνό των καυσαερίων.
  - Τα εξαρτήματα κατά της φθοράς ελαχιστοποιούν τη φθορά των κινητήρων με οποιαδήποτε χιλιομετρική απόσταση και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.
  - Βελτιώνει τη σταθερότητα και την αντοχή της μεμβράνης λαδιού στα τριβόμενα μέρη του κινητήρα, γεγονός που διευκολύνει την εκκίνηση με κρύο και μειώνει τη φθορά εκκίνησης.
  - Ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε δύσκολες συνθήκες λειτουργίας και όταν το λάδι αραιώνεται με καύσιμο.
  - Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες και όλους τους τύπους λιπαντικών κινητήρα (συνθετικά, ορυκτά κ.λπ.)

  Χρώμα: κίτρινο-καφέ.

  Εφαρμογή: Προσθέστε σε φρέσκο ​​λάδι κινητήρα σε κάθε αλλαγή λαδιού αφού ο κινητήρας φτάσει σε θερμοκρασία λειτουργίας.
  Το περιεχόμενο ενός δοχείου επαρκεί για συστήματα λίπανσης μέχρι 5 λίτρα λαδιού.

  Special Price 3,25 €

  Κανονική Τιμή: 5,00 €

  -35%

 • MANNOL Βελτιωτικό λαδιού Molibden Additive 9991 (MoS2) 350 ml Κωδικός προϊόντος: MN9991-035ME

  Το MANNOL Molibden Additive 9991 είναι ένα πρόσθετο λαδιού κινητήρα ή/και κιβωτίου ταχυτήτων (για μηχανικές μεταδόσεις) για τη μείωση της τριβής και της φθοράς, το οποίο παρέχεται από μια εξαιρετικά σταθερή κολλοειδή διασπορά φυσικού δισουλφιδίου του μολυβδαινίου (MoS2) στο βασικό λάδι. Σχηματίζει μια ισχυρή στρωματοποιημένη μεμβράνη με αξεπέραστη δράση κατά της τριβής σε όλες τις επιφάνειες τριβής, η οποία παραμένει ακόμα και όταν το λάδι έχει διαρρεύσει εντελώς.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Μειώνει αποτελεσματικά τον συντελεστή τριβής, μειώνοντας έτσι τη ροπή και, κατά συνέπεια, την απώλεια ενέργειας, γεγονός που σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε σημαντικά καύσιμα.
  - Μειώνει τη φθορά και αποτρέπει την εμπλοκή ακόμα και σε υψηλές πιέσεις και φορτία, επεκτείνοντας έτσι σημαντικά τη διάρκεια ζωής του κινητήρα ή/και των μηχανικών εξαρτημάτων του κιβωτίου ταχυτήτων.
  - Έχει υψηλή θερμική σταθερότητα, ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες - έως 350 °C.
  - Δεν σχηματίζει ιζήματα και ιζήματα.
  - Συμβατό με όλα τα φίλτρα (δεν φράζει τους πόρους τους) και τις σφραγίδες.
  - Αναμιγνύεται με όλους τους τύπους λιπαντικών (ορυκτά, συνθετικά κ.λπ.) και είναι κατάλληλο για όλους τους τετράχρονους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ (ατμοσφαιρικοί ή υπερτροφοδοτούμενοι), με ή χωρίς συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων.
  - Αποτρέπει τη ζημιά στον κινητήρα ή/και τη μετάδοση ως αποτέλεσμα ακραίων συνθηκών (διαρροές λαδιού, πολύ υψηλά φορτία, υπερθέρμανση κ.λπ.).
  - Μειώνει τον θόρυβο του κινητήρα και/ή του κιβωτίου ταχυτήτων.
  - Συνιστάται ιδιαίτερα για εξοπλισμό προηγούμενης γενιάς.

  Προσοχή! Το δισουλφίδιο του μολυβδαινίου δεν εφαρμόζεται σε ορισμένες μονάδες, κάτι που παρατηρείται πάντα στις οδηγίες λειτουργίας του εξοπλισμού.
  Για σωστή εφαρμογή του πρόσθετου, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες λειτουργίας του εξοπλισμού!
  Μην το χρησιμοποιείτε σε αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων ή σε κιβώτια με υγρούς συμπλέκτες!

  Εφαρμογή: Προσθέστε λάδι στον κινητήρα ή στο κιβώτιο ταχυτήτων ανά πάσα στιγμή. Συνιστάται για τακτική χρήση: προσθέτετε φρέσκο ​​πρόσθετο στο λάδι κάθε αλλαγή λαδιού. Τα περιεχόμενα του δοχείου 0,35 λίτρων επαρκούν για ένα σύστημα λαδιού με όγκο έως και 5 λίτρα.

  Special Price 3,70 €

  Κανονική Τιμή: 5,11 €

  -27%

 • MANNOL Oil Leak-Stop 9423 (Σφραγιστικό διαρροών) 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9423-025PET

  Το MANNOL Oil Leak-Stop είναι ένα ειδικό πρόσθετο λαδιού κινητήρα που κατασκευάζεται με τη χρήση μοναδικών τεχνολογιών. Συμβατό με οποιοδήποτε λάδι κινητήρα και κατάλληλο για κάθε τύπο κινητήρα. Συνιστάται για ακραίες συνθήκες λειτουργίας, υψηλή κατανάλωση λαδιού και ασταθή λειτουργία κινητήρα.

  Ιδιότητες:
  - Τροποποιεί τη δομή της επιφάνειας των δακτυλίων εμβόλου και των υδρο-αντισταθμιστών.
  - Επαναφέρει την ελαστικότητα των στεγανοποιήσεων και των παρεμβυσμάτων.
  - Μειώνει τη ροή λαδιού μέσω των δακτυλίων του εμβόλου διατηρώντας το ιξώδες του λαδιού στο απαιτούμενο επίπεδο.

  Εφαρμογή: Προσθέστε στο λάδι κινητήρα ανά πάσα στιγμή. Ζεστάνετε τον κινητήρα και αφήστε τον να λειτουργήσει στο ρελαντί για 10 λεπτά. Το αποτέλεσμα στεγανοποίησης επιτυγχάνεται μετά από 600-800 km. Για μακροχρόνιο αποτέλεσμα, εφαρμόστε σε κάθε αλλαγή λαδιού. Ένα κουτί των 250 ml είναι αρκετό για ένα σύστημα λαδιού 6 L.
  Σημείωση: Μην το χρησιμοποιείτε σε μοτοσικλέτες με υγρό συμπλέκτη.

  Special Price 4,50 €

  Κανονική Τιμή: 8,00 €

  -43%

 • MANNOL Βελτιωτικό λαδιού Ester Additive 9929 450ml Κωδικός προϊόντος: MN9929-450PET

  Καινοτόμο προϊόν προστασίας κινητήρα με βάση συνθετικούς εστέρες (λάδια της ομάδας V) πρόσθετο σε λάδια κινητήρα και σε λάδια για μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους κινητήρων, ντίζελ και βενζίνης, τετράχρονους και δίχρονους, και για όλους τους τύπους λαδιών-συνθετικών, ημισυνθετικών, ορυκτών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που περιέχουν εστέρες.

  Τα μόρια εστέρα από το πρόσθετο μαγνητίζονται σε μεταλλικές επιφάνειες λόγω της έντονης πολικότητας τους και δημιουργούν ένα πυκνό και πολύ ισχυρό φιλμ λαδιού με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
  - Υψηλότερη χωρητικότητα φορτίου. που επιτρέπει στον κινητήρα ή/και τη μετάδοση να λειτουργεί με αυξημένα φορτία χωρίς αρνητικές συνέπειες.
  - Αξεπέραστες ιδιότητες κατά της φθοράς και κατά της τριβής, που αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του κινητήρα ή/και των εξαρτημάτων του κιβωτίου ταχυτήτων και εξοικονομεί καύσιμο.
  - Αντιδιαβρωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
  Το πρόσθετο δίνει στο λάδι τις ακόλουθες ιδιότητες:
  - Μειώνει την εξάτμιση, η οποία μειώνει την κατανάλωσή του σε μονοξείδιο του άνθρακα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του λαδιού.
  - Βελτιώνει τη θερμική-οξειδωτική σταθερότητα, η οποία αυξάνει την αντοχή του στη γήρανση και την υποβάθμιση, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τα διαστήματα αλλαγής λαδιού.
  - Βελτιώνει τις ιδιότητες χαμηλών θερμοκρασιών, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά την εκκίνηση με κρύο και μειώνει τη φθορά εκκίνησης του κινητήρα.
  - Βελτιώνει τις ιδιότητες καθαρισμού και διασποράς, αποτρέπει την εναπόθεση βερνικιών, ρητινών και λάσπης. που αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα ή/και του κιβωτίου ταχυτήτων και του ίδιου του λαδιού.
  - Διεισδύει στις φθαρμένες σφραγίδες λαδιού και λαστιχένιες στεγανοποιήσεις, επαναφέρει τον προηγούμενο όγκο και την ελαστικότητά τους, αποτρέποντας τη διαρροή λαδιού.

  Συμβατό με όλα τα υλικά.

  Εφαρμογή: Προσθέστε στο λάδι σε αναλογία 500 ml ανά 5 L λαδιού.
  Συνιστάται για τακτική χρήση.

  Special Price 5,99 €

  Κανονική Τιμή: 9,00 €

  -33%

 • Liqui Moly Oil Smoke Stop LM8901 300ml Κωδικός προϊόντος: LM8901

  Το Oil Smoke Stop μειώνει την κατανάλωση λιπαντικού από τα ελατήρια των εμβόλων και τους οδηγούς των βαλβίδων σε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Αποτρέπει τον μπλε καπνό και το νέφος λαδιού και αντιμετωπίζει την πτώση του ιξώδους του λιπαντικού του κινητήρα. Το Oil Smoke Stop αυξάνει τη συμπίεση και μειώνει τους θορύβους του κινητήρα. Παρέχει πρόσθετη προστασία σε κινητήρες με μεγάλη φθορά. Παρατείνει τη διάρκεια ζωής των καταλυτών καυσαερίων.
  Για όλους τους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Συμβατό με όλα τα λιπαντικά κινητήρα του εμπορίου. Ακατάλληλο για χρήση σε δίκυκλα με συμπλέκτη σε λουτρό λαδιού.

  Εφαρμογή:
  Ένα δοχείο 300 ml Oil Smoke Stop επαρκεί για 4-6 l λιπαντικού κινητήρα. Μην προσθέτετε περισσότερο από 10%. Προσθέστε σε κάθε αλλαγή λαδιών στο ζεστό λιπαντικό κινητήρα, καθώς και ανάμεσα στις αλλαγές λαδιών, όταν η κατανάλωση λιπαντικού είναι πολύ μεγάλη.

  Special Price 5,99 €

  Κανονική Τιμή: 8,89 €

  -32%

 • Σφραγιστικό διαρροών λαδιού Liqui moly 300 ml LM1802 Κωδικός προϊόντος: LM1802

  Ειδικό προϊόν, το οποίο αναζωογονεί τις φλάντζες, τα Ο-Rings και τις τσιμούχες των βαλβίδων του κινητήρα, δίνοντας τους πάλι ελαστικότητα, με αποτέλεσμα την μειωμένη κατανάλωση λιπαντικού και την μείωση των διαρροών λιπαντικού του κινητήρα, λόγω κακής στεγανότητας.

  1. Προστίθεται ανά πάσα στιγμή και σε ζεστό κινητήρα.
  2. Το περιεχόμενο (300ml) αρκεί για 3 έως 4 λίτρα λιπαντικού.

  Special Price 6,90 €

  Κανονική Τιμή: 10,11 €

  -31%

 • MANNOL Βελτιωτικό λαδιού Ceramo Ester 9829 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9829-250PET

  Καινοτόμος παράγοντας προστασίας κινητήρα με βάση συνθετικούς αιθέρες – εστέρες (έλαια ομάδας V) και εξαγωνικά μικροσωματίδια νιτριδίου του βορίου h-BN (λευκός γραφίτης) – πρόσθετο κατά της φθοράς και κατά της τριβής για λάδια κινητήρα χωρίς συμπλέκτες λουτρού λαδιού (συμπλέκτης τριβής). Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους κινητήρων – ντίζελ και βενζίνη, τετράχρονους και δίχρονους και για όλους τους τύπους λιπαντικών – ορυκτών, ημισυνθετικών, συνθετικών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που περιέχουν αιθέρα (εστέρα). Ιδανικό προϊόν για tuning και αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.

  Είναι ένα σταθερό εναιώρημα μικροσκόνης που μοιάζει με γραφίτη σε αιθέρα. Τα μόρια αιθέρα στο πρόσθετο συνδέονται μαγνητικά με μεταλλικές επιφάνειες λόγω της διακριτής πολικότητας τους και σχηματίζουν ένα πυκνό και πολύ σταθερό φιλμ λαδιού, ενώ τα κεραμικά μικροσωματίδια εξομαλύνουν τυχόν ανομοιομορφίες των επιφανειών τριβής και διαχέουν αποτελεσματικά τη θερμότητα. Αυτό αποτρέπει την άμεση επαφή των μεταλλικών επιφανειών και τη φθορά ξεχωριστών εξαρτημάτων ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες λειτουργίας. Αποτρέπεται η ξηρή τριβή κατά τις κρύες εκκινήσεις, ειδικά σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, ελαχιστοποιώντας έτσι τη φθορά κατά την εκκίνηση του κινητήρα.

  Το οριακό στρώμα που σχηματίζεται όταν εφαρμόζεται το προϊόν έχει τις ακόλουθες ιδιότητες:
  - αντοχή σε ακραία πίεση – που επιτρέπει στον κινητήρα ή/και το κιβώτιο ταχυτήτων να λειτουργούν με αυξημένα φορτία χωρίς αρνητικές συνέπειες.
  - εξαιρετικές ιδιότητες κατά της φθοράς και της τριβής, οι οποίες αυξάνουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής του κινητήρα ή/και της μονάδας μετάδοσης και μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου και τον θόρυβο του κινητήρα.
  - αντιδιαβρωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

  Το πρόσθετο δίνει στο λάδι τις ακόλουθες ιδιότητες:
  - αποτρέπει την ξηρή τριβή.
  - μειώνει την εξάτμιση, μειώνει τις εκπομπές CO2 και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του λαδιού.
  - Βελτιώνει τη θερμοοξειδωτική σταθερότητα, η οποία αυξάνει την αντίσταση στη γήρανση και την υποβάθμιση, επεκτείνοντας έτσι τα διαστήματα αλλαγής λαδιού.
  - βελτιώνει τις ιδιότητες χαμηλής θερμοκρασίας, διευκολύνοντας πολύ τις κρύες εκκινήσεις.
  - βελτιώνει τις ιδιότητες απορρυπαντικού και διασποράς, αποτρέποντας την εναπόθεση βερνικιού, ρητινών και λάσπης, γεγονός που αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα ή/και του κιβωτίου ταχυτήτων και του ίδιου του λαδιού.

  Συμβατότητα:
  - Συμβατό με όλα τα υλικά, φίλτρα σωματιδίων και λεπτότερων λαδιών (για λεπτή διήθηση): το μέγεθος των σωματιδίων (όχι περισσότερο από 0,5 μm) εξασφαλίζει την ελεύθερη διέλευση τους από όλα τα φίλτρα και αποτρέπει τις εναποθέσεις.
  - Συμβατό με καταλυτικούς μετατροπείς, όλους τους τύπους στροβιλοσυμπιεστών και όλα τα συστήματα ψεκασμού συμπεριλαμβανομένου του common rail.

  Εφαρμογή: Ανακινήστε και προσθέστε στο λάδι σε αναλογία 250 ml ανά 5 λίτρα.
  Προσοχή! Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε εξοπλισμό με συμπλέκτες μπάνιου λαδιού (συμπλέκτης τριβής).

  Special Price 6,99 €

  Κανονική Τιμή: 10,00 €

  -30%

 • Liqui Moly Visco-Stabil LM8958 300ml Κωδικός προϊόντος: LM8958

  Μειώνει την κατανάλωση λιπαντικού και βελτιώνει την συμπίεση χάρη σε μια τέλεια κινούμενη στεγανοποίηση. Σταθεροποιεί το λιπαντικό του κινητήρα και φροντίζει για τέλεια πίεση λιπαντικού. Μειώνει τη δημιουργία θορύβου του κινητήρα και φροντίζει για εξαιρετική αντοχή του λιπαντικού στρώματος. Μειώνει τη φθορά.
  Κατάλληλο για όλα τα λιπαντικά κινητήρα του εμπορίου για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες με και χωρίς φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου (DPF). Ελεγμένο σε υπερτροφοδοτούμενους και καταλυτικούς κινητήρες. Το περιεχόμενο του δοχείου επαρκεί για έως 5 l λιπαντικού κινητήρα. Ακατάλληλο για μοτοσικλέτες με υγρό συμπλέκτη.

  Εφαρμογή:
  Το περιεχόμενο του δοχείου (300 ml) επαρκεί για 5 l λιπαντικού κινητήρα. Μετά την προσθήκη στο λιπαντικό κινητήρα, φέρτε τον κινητήρα σε θερμοκρασία λειτουργίας. Η προσθήκη μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.

  Special Price 8,45 €

  Κανονική Τιμή: 10,89 €

  -22%

 • Καθαριστικό εσωτερικού κινητήρα Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33018

  Καθαρισμός συστήματος λίπανσης

  Αφαιρεί τη λάσπη, την βρωμιά και μόλυνση από τα εσωτερικά τοιχώματα του κινητήρα. Βελτιώνει την δύναμη και μειώνει την κατανάλωση λαδιού και καυσίμου αφαιρώντας τα επιβλαβή ιζήματα βερνικιών από τα δαχτυλίδια πιστονιών και το άνω μέρος του κυλίνδρου. Καθαρίζει και μειώνει τον θόρυβο των υδραυλικών ωστηρίων. 

  1. Πριν την αλλαγή των λαδιών, προσθέστε το στο παλιό λάδι σε θερμοκρασία λειτουργίας.
  2. Αφήστε να δουλέψει ο κινητήρας τουλάχιστον 10-15 λεπτά.
  3. Έπειτα προβείτε στην αλλαγή του λαδιού και του φίλτρου σύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή.
  4. Τα 300 ml είναι αρκετά για έως και 6lt λάδι

  Special Price 9,41 €

  Κανονική Τιμή: 11,76 €

  -19%

 • Αντικαπνικό λαδιού Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33182

  Αντικαπνικό λαδιού 

  Μειώνει σημαντικά την κάπνα και τον σχηματισμό αιθάλης από όλους τους βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες & LPG (αέριο). 

  Ιδανικό για αυτοκίνητα με υψηλή κατανάλωση λαδιού.

  1. Εξασφαλίζει ιδανική λίπανση όλων των κινούμενων μερών.
  2. Το υψηλό ιξώδες του εμποδίζει την εισαγωγή του λαδιού στους θαλάμους καύσης.
  3. Αποτρέπει το κάπνισμα στους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου κίνησης.
  4. Σταθεροποιεί το ιξώδες
  5. Μειώνει την κατανάλωση λαδιού
  6. Αποτρέπει το σχηματισμό μπλε Καπνού.

  Special Price 10,11 €

  Κανονική Τιμή: 12,64 €

  -20%

 • Στεγανοποιητικό διαρροών λαδιού Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33183

  Στεγανοποιητικό διαρροών λαδιού κινητήρα.
  Ο συνδυασμός των καινοτόμων συστατικών του σταματά άμεσα και εμποδίζει την διαρροή λαδιών μηχανής. Κατάλληλο για χρήση σε όλους τους βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες και LPG (αέριο).

  1. Μειώνει σημαντικά την φθορά και τριβή.
  2. Διατηρεί εύκαμπτα τσιμούχες και 0-ρινγκ.
  3. Σταθεροποιεί το ιξώδες του λαδιού και εμποδίζει την οξείδωση του.
  4. Προστίθεται ανά πάσα στιγμή και σε ζεστό κινητήρα.
  5. Το περιεχόμενο (300ml) αρκεί για 3 έως 5 λίτρα λιπαντικού.

  Προσθέστε στο σύστημα λαδιού. Αρκετό για 5lt λάδι. Το προϊόν είναι συμβατό με όλα τα λάδια του εμπορίου. Προτείνουμε πριν την χρήση του προϊόντος, τον καθαρισμό του συστήματος λίπανσης με Καθαριστικό εσωτερικού κινητήρα

  Special Price 10,14 €

  Κανονική Τιμή: 12,68 €

  -20%

 • Βελτιωτικό λαδιού Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33048

  Μειώνει αισθητά φθορά και τριβή, την κατανάλωση λαδιού και καυσίμου.

  1. Προστατεύει ενάντια στη διάβρωση και τα επιβλαβή οξέα του κινητήρα.
  2. Βελτιώνει τη λιπαντική ιδιότητα του λαδιού σε όλες τις θερμοκρασίες.
  3. Εξασφαλίζει προστασία.Δεν περιέχει βαρέα μέτταλα.

  Συστήνεται για όλους τους σύγχρονους κινητήρες.

  Προσθέστε το περιεχόμενο της φιάλης σε κάθε επισκευή του κινητήρα και σε κάθε αλλαγή λαδιών. 

  Special Price 11,95 €

  Κανονική Τιμή: 14,94 €

  -20%

 • Αντικαπνικό λαδιού Wurth 300 ml. Κωδικός προϊόντος: 5861301300

  Μειώνει σημαντικά την κάπνα και τον σχηματισμό αιθάλης από όλους τους βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες & LPG (αέριο). 

  Ιδανικό για αυτοκίνητα με υψηλή κατανάλωση λαδιού.

  1. Εξασφαλίζει ιδανική λίπανση όλων των κινούμενων μερών.
  2. Το υψηλό ιξώδες του εμποδίζει την εισαγωγή του λαδιού στους θαλάμους καύσης.
  3. Αποτρέπει το κάπνισμα στους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου κίνησης.
  4. Σταθεροποιεί το ιξώδες
  5. Μειώνει την κατανάλωση λαδιού
  6. Αποτρέπει το σχηματισμό μπλε Καπνού.

  Special Price 12,42 €

  Κανονική Τιμή: 16,09 €

  -22%

 • Αντικαπνικό λαδιού Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2111

  Αντικαπνικό λαδιού 

  Μειώνει σημαντικά την κάπνα και τον σχηματισμό αιθάλης από όλους τους βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες & LPG (αέριο). 

  Ιδανικό για αυτοκίνητα με υψηλή κατανάλωση λαδιού.

  1. Εξασφαλίζει ιδανική λίπανση όλων των κινούμενων μερών.
  2. Το υψηλό ιξώδες του εμποδίζει την εισαγωγή του λαδιού στους θαλάμους καύσης.
  3. Αποτρέπει το κάπνισμα στους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου κίνησης.
  4. Σταθεροποιεί το ιξώδες
  5. Μειώνει την κατανάλωση λαδιού
  6. Αποτρέπει το σχηματισμό μπλε Καπνού.

  Special Price 12,76 €

  Κανονική Τιμή: 15,95 €

  -20%

 • Βελτιωτικό λαδιού Wurth 300 ml Κωδικός προϊόντος: 5861300300

  Προστασία για όλους τους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες.

  Μειώνει αισθητά φθορά και τριβή, την κατανάλωση λαδιού και καυσίμου. Προστατεύει ενάντια στη διάβρωση και τα επιβλαβή οξέα του κινητήρα.

  1. Προστατεύει τις βαλβίδες από το κάψιμο Αυξάνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.
  2. Τα 300 ml αρκούν για 4,5 λίτρα λαδιού κινητήρα.
  3. Τα 1.000 ml αρκούν για 10 λίτρα λαδιού κινητήρα.
  4. Ιδανική αναλογία πρόσμιξης 10 %.

  Special Price 12,90 €

  Κανονική Τιμή: 16,79 €

  -23%

 • Στεγανοποιητικό διαρροών λαδιού Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2121

  Στεγανοποιητικό διαρροών λαδιού κινητηρα.
  Ο συνδυασμός των καινοτόμων συστατικών του σταματά άμεσα και εμποδίζει την διαρροή λαδιών μηχανής. Κατάλληλο για χρήση σε όλους τους βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες και LPG (αέριο).

  1. Μειώνει σημαντικά την φθορά και τριβή.
  2. Διατηρεί εύκαμπτα τσιμούχες και 0-ρινγκ.
  3. Σταθεροποιεί το ιξώδες του λαδιού και εμποδίζει την οξείδωση του.
  4. Προστίθεται ανά πάσα στιγμή και σε ζεστό κινητήρα.
  5. Το περιεχόμενο (300ml) αρκεί για 3 έως 5 λίτρα λιπαντικού.

  Προσθέστε στο σύστημα λαδιού. Αρκετό για 5lt λάδι. Το προϊόν είναι συμβατό με όλα τα λάδια του εμπορίου. Προτείνουμε πριν την χρήση του προϊόντος, τον καθαρισμό του συστήματος λίπανσης με Καθαριστικό εσωτερικού κινητήρα

  Special Price 13,38 €

  Κανονική Τιμή: 15,93 €

  -16%

 • Καθαριστικό εσωτερικού κινητήρα Protec 375ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1001

  ENGINE FLUSH PROTEC

  Καθαρίζει το σύστημα λίπανσης. Διασπά τη μόλυνση και τα ιζήματα σε μόρια, αποφεύγοντας την αποκόλληση συμπαγών μερών βρωμιάς που θα μπορούσανε να φράξουν τις διόδους του λαδιού ή του σωλήνα εμβάπτισης. Επαναφέρει τη συμπίεση καθαρίζοντας τα ελατήρια (δαχτυλίδια λαδιού) και εξαλείφει τα ανθρακικά υπολείμματα στο επάνω μέρος του κυλίνδρου. Προστατεύει τη μηχανή κατά τον καθαρισμό με ισχυρά αντιτριβικά λιπαντικά.

  1. Πριν την αλλαγή των λαδιών, προσθέστε το στο παλιό λάδι σε θερμοκρασία λειτουργίας.
  2. Αφήστε να δουλέψει ο κινητήρας τουλάχιστον 10-15 λεπτά.
  3. Έπειτα προβείτε στην αλλαγή του λαδιού και του φίλτρου σύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή.
  4. Τα 300 ml είναι αρκετά για έως και 6lt λάδι

  Special Price 13,55 €

  Κανονική Τιμή: 15,93 €

  -14%

 • Αντιτριβικό κινητηρα με Νανομόρια Powermaxx300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33181

  ΑΝΤΙΤΡΙΒΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕ ΝΑΝΟΜΟΡΙΑ POWERMAXX 300 ml.

  Το υψηλά αποτελεσματικό- αντιτριβικό στρώμα με νανομόρια, προστατεύει διαρκώς τον κινητήρα από τη φθορά. Εγγυάται άμεση λίπανση στην ψυχρή εκκίνηση, πιο ομαλή λειτουργία του κινητήρα, καλύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων, άριστη ανθεκτικότητα σε έκτακτες καταστάσεις, σημαντική μείωση του θορύβου.

  1. Προστίθεται μετά από κάθε αλλαγή λαδιών στο νέο λάδι.
  2. Τα 375ml είναι αρκετά για 6ltr λάδι.
  3. Χρήση σε συστήματα διεύθυνσης, σασμάν και διαφορικά σε αναλογία 1:10. 

  Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνεται πριν τη χρήση του προϊόντος ο καθαρισμός του λαδιού και του συστήματος λίπανσης με το Καθαριστικό εσωτερικού κινητήρα Powermaxx 300 ml

  Με τα νανομόρια προστατεύονται όλα τα επίπεδα εσωτερικής ροής του κινητήρα και των εξαρτημάτων, όπως για παράδειγμα το σύστημα λίπανσης, τo υδραυλικό τιμόνι, το σύστημα ταχυτήτων και το διαφορικό. Οι τσιμούχες των φλαντζών και τα Ο-ρινγκ, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση από άποψη λίπανσης.

  Special Price 14,20 €

  Κανονική Τιμή: 17,75 €

  -20%

 • Προστατευτικό υδραυλικών ωστήριων Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33185

  Ειδικό προστατευτικό υδραυλικών ωστηριών.

  Η ειδική σχεδίαση του εξασφαλίζει αξιόπιστη και ιδανική λειτουργία των υδραυλικών ωστηρίων. 

  1. Eξουδετερώνει τους ενοχλητικούς θορύβους.
  2. Η ειδική σχεδίαση του εξασφαλίζει αξιόπιστη και ιδανική λειτουργία των υδραυλικών ωστηρίων.
  3. Mειώνει την τριβή και την φθορά.
  4. Βελτιώνει τα χαρακτηριστικά της ψυχρής εκκίνησης.
  5. Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες.

  Προστίθεται στο λάδι του κινητήρα. Το περιεχόμενο (300 ml) αρκεί για έως 5 λίτρα λιπαντικού.

  Special Price 14,65 €

  Κανονική Τιμή: 18,31 €

  -19%

 • Βελτιωτικό λαδιού Protec 200 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1301

  OIL BOOSTER PROTEC

  1. Βελτιώνει την λίπανση μειώνοντας σημαντικά τη φθορά και την τριβή μεταξύ των κινούμενων εξαρτημάτων.
  2. Μειώνει την κατανάλωση λαδιού και καυσίμου, την θερμοκρασία λειτουργίας και λαδιού, την τριβή καθώς και τον θόρυβο των εξαρτημάτων.
  3. Αναγεννά τις φλάντζες στεγανοποίησης και τις τσιμούχες.
  4. Προστατεύει με άριστο τρόπο από τη σκουριά και τη διάβρωση, παρατείνοντας τη ζωή των εξαρτημάτων και εξασφαλίζοντας καλύτερη λειτουργία.
  5. Αδρανοποιεί τα βλαβερά οξέα.

  Συστήνεται για όλους τους σύγχρονους κινητήρες.

  Προσθέστε το περιεχόμενο της φιάλης σε κάθε επισκευή του κινητήρα και σε κάθε αλλαγή λαδιών. 

  Special Price 15,50 €

  Κανονική Τιμή: 18,21 €

  -14%

 • Στεγανοποιητικό διαρροών λαδιού Wurth 300 ml Κωδικός προϊόντος: 5861311150

  Στεγανοποιητικό διαρροών λαδιού κινητηρα.
  Ο συνδυασμός των καινοτόμων συστατικών του σταματά άμεσα και εμποδίζει την διαρροή λαδιών μηχανής. Κατάλληλο για χρήση σε όλους τους βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες και LPG (αέριο).

  1. Μειώνει σημαντικά την φθορά και τριβή.
  2. Διατηρεί εύκαμπτα τσιμούχες και 0-ρινγκ.
  3. Σταθεροποιεί το ιξώδες του λαδιού και εμποδίζει την οξείδωση του.
  4. Προστίθεται ανά πάσα στιγμή και σε ζεστό κινητήρα.
  5. Το περιεχόμενο (300ml) αρκεί για 3 έως 5 λίτρα λιπαντικού.

  Προσθέστε στο σύστημα λαδιού. Αρκετό για 5lt λάδι. Το προϊόν είναι συμβατό με όλα τα λάδια του εμπορίου. Προτείνουμε πριν την χρήση του προϊόντος, τον καθαρισμό του συστήματος λίπανσης με Καθαριστικό εσωτερικού κινητήρα

  Special Price 16,01 €

  Κανονική Τιμή: 21,84 €

  -26%

 • Καθαριστικό κινητήρα Wurth 400 ml Κωδικός προϊόντος: 5861310400

  Καθαρισμός όλων των βενζινοκινητήρων και των Πετρελαιοκινητήρων.

  Αφαιρεί τη λάσπη, την βρωμιά και μόλυνση από τα εσωτερικά τοιχώματα του κινητήρα. Βελτιώνει την δύναμη και μειώνει την κατανάλωση λαδιού και καυσίμου.Καθαρίζει και μειώνει τον θόρυβο των υδραυλικών ωστηρίων. 

  1. Προσθέστε το καθαριστικό εσωτερικού κινητήρων στο λάδι όσο ο κινητήρας είναι ζεστός.
  2. Αφήστε τον κινητήρα να λειτουργήσει στο ρελαντί για 10 λεπτά περίπου.
  3. Στη συνέχεια πραγματοποιήστε την αλλαγή λαδιού και φίλτρου.
  4. Προσοχή: ακατάλληλο για τη χρήση σε μοτοσικλέτες με υγρό συμπλέκτη που έχουν κοινό κύκλωμα λαδιού.

  Special Price 16,98 €

  Κανονική Τιμή: 20,13 €

  -15%

 • Αντιτριβικό κινητηρα με Νανομόρια Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC9201

  NANO ENGINE PROTECT & SEAL PROTEC
  Το υψηλά αποτελεσματικό- αντιτριβικό στρώμα με νανομόρια, προστατεύει διαρκώς τον κινητήρα από τη φθορά. Εγγυάται άμεση λίπανση στην ψυχρή εκκίνηση, πιο ομαλή λειτουργία του κινητήρα, καλύτερες επιδόσεις, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων, άριστη ανθεκτικότητα σε έκτακτες καταστάσεις, σημαντική μείωση του θορύβου.

  1. Προστίθεται μετά από κάθε αλλαγή λαδιών στο νέο λάδι.
  2. Τα 375ml είναι αρκετά για 6ltr λάδι.
  3. Χρήση σε συστήματα διεύθυνσης, σασμάν και διαφορικά σε αναλογία 1:10. 

  Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνεται πριν τη χρήση του προϊόντος ο καθαρισμός του λαδιού και του συστήματος λίπανσης με το Καθαριστικό εσωτερικού κινητήρα Protec 375ml

  Με τα νανομόρια προστατεύονται όλα τα επίπεδα εσωτερικής ροής του κινητήρα και των εξαρτημάτων, όπως για παράδειγμα το σύστημα λίπανσης, τo υδραυλικό τιμόνι, το σύστημα ταχυτήτων και το διαφορικό. Οι τσιμούχες των φλαντζών και τα Ο-ρινγκ, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση από άποψη λίπανσης.

  Special Price 17,89 €

  Κανονική Τιμή: 22,36 €

  -19%

 • Προστατευτικό υδραυλικών ωστήριων Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2131

  Ειδικό προστατευτικό υδραυλικών ωστηριών.

  Ιδανική λειτουργία των υδραυλικών ωστηρίων. 

  1. Eξουδετερώνει τους ενοχλητικούς θορύβους.
  2. Αξιόπιστη και ιδανική λειτουργία των υδραυλικών ωστηρίων.
  3. Mειώνει την τριβή και την φθορά.
  4. Βελτιώνει τα χαρακτηριστικά της ψυχρής εκκίνησης.
  5. Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες.

  Προστίθεται στο λάδι του κινητήρα. Το περιεχόμενο (300 ml) αρκεί για έως 5 λίτρα λιπαντικού.

  Special Price 18,70 €

  Κανονική Τιμή: 23,74 €

  -21%

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?