Πρόσθετα Πετρελαίου

Είδη 1 εώς 36 από 57 σύνολο

 • MANNOL Diesel Jet Cleaner 9956 (Καθαριστικό Ακροφυσίων) 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9956-025PET

  Ένα ισχυρό καθαριστικό ακροφυσίων ταχείας δράσης για όλους τους τύπους κινητήρων ντίζελ (υπερτροφοδοτούμενοι και ατμοσφαιρικοί, με και χωρίς συστήματα μετά την επεξεργασία καυσαερίων) με πολύπλοκη δράση. Συνιστάται ιδιαίτερα για κινητήρες με προβλήματα εκκίνησης και ασταθείς επιδόσεις.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά τα ακροφύσια αφαιρώντας πίσσα, άνθρακα και άλλες εναποθέσεις από τα ακροφύσια. Εξαλείφει τη σύλληψη των βελόνων.
  - Αυξάνει τον αριθμό κετανίου, παρέχει ήρεμη, ομαλή και πλήρη καύση καυσίμου.
  - Διευκολύνει την εκκίνηση, εξαλείφει τα τραντάγματα και την κακή απόκριση του γκαζιού του κινητήρα, σταθεροποιεί τις στροφές στο ρελαντί και αυξάνει την ισχύ του κινητήρα βελτιώνοντας τον ψεκασμό του καυσίμου. Μειώνει την τοξικότητα των καυσαερίων.
  - Εξοικονομεί καύσιμα, όλα τα άλλα είναι ίσα.
  - Παρέχει πρόσθετη λίπανση βασικών εξαρτημάτων του συστήματος καυσίμου (αντλία καυσίμου υψηλής πίεσης, μπεκ, αντλίες-μπεκ κ.λπ.) και εξαρτημάτων της ομάδας κυλίνδρων-εμβόλων, αποτρέποντας δαπανηρές επισκευές, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους και τη διάρκεια ζωής του κινητήρα ;
  - Προστατεύει το σύστημα καυσίμου από τη διάβρωση.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποφυγή ακαθαρσιών και εναποθέσεων στα μπεκ και σε άλλα μέρη του συστήματος καυσίμου.

  Εφαρμογή: Προσθέστε στη δεξαμενή πριν τον ανεφοδιασμό σε αναλογία 250 ml προς 50 λίτρα καυσίμου.
  Συνιστάται για τακτική χρήση.

  Special Price 3,50 €

  Κανονική Τιμή: 5,01 €

  -30%

 • Liqui moly αντιβακτηριδιακό πρόσθετο πετρελαίου LM20940 1:125 125 ml Κωδικός προϊόντος: LM20940
  Υψηλής αποτελεσματικότητας βιοκτόνο με ευρύ φάσμα δράσης για βακτηρίδια, ζύμες και μύκητες μούχλας. Η βιοκτόνος δραστική ουσία δεν σχηματίζει διαβρωτικά προϊόντα καύσης και είναι ελεγμένη από κορυφαίους κατασκευαστές κινητήρων. Ιδιαίτερα κατάλληλο για προληπτική χρήση σε παροπλισμένα πετρελαιοκίνητα οχήματα όπως π.χ. μηχανήματα έργων, επαγγελματικά οχήματα, αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, επιβατικά αυτοκίνητα, δεξαμενές αποθηκών κτλ. καθώς και για την αποστείρωση ήδη προσβεβλημένων συστημάτων δεξαμενών. Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση.

  Special Price 5,10 €

  Κανονική Τιμή: 8,25 €

  -38%

 • Liqui Moly LM 8929 Diesel Fließ - Fit K (Αντιπαγωτικό - βελτιωτικό ροής πετρελαίου) 150ml Κωδικός προϊόντος: LM8929
  Αυξάνει την ικανότητα ροής του πετρελαίου και διέλευσής του από φίλτρα. Δυνατότητα χρήσης έως και -31 °C, εξωτερική θερμοκρασία (ανάλογα με την ποιότητα του πετρελαίου). Εξασφαλίζει την ασφάλεια λειτουργίας όλων των κινητήρων σε χαμηλές θερμοκρασίες.

  Special Price 5,22 €

  Κανονική Τιμή: 6,37 €

  -18%

 • Πρόσθετο Πετρελαίου Liqui moly LM1806 250 ml Κωδικός προϊόντος: LM1806

  Ειδικό πρόσθετο για κινητήρες Diesel.

  1. Βελτιώνει την απόδοση του καυσίμου Diesel μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή μαύρου καπνού.
  2. Διατηρεί καθαρά τα μπεκ.
  3. Καθαρίζει το σύστημα ψεκασμού και τον κινητήρα από τα κατάλοιπα της καύσης.
  4. Προστατεύει από την οξείδωση. Εξασφαλίζει ευκολότερη εκκίνηση σε χαμηλές 8ερμοκρασίες.
  5. Ιδανικό για όλους τους σύγχρονους τύπους κινητήρων υψηλής πίεσης Diesel, Turbo Diesel, καταλυτικών και μη, επιβατικών, φορτηγών και μηχανημάτων.
  6. Μεγάλη προστασία κατά της οξείδωσης, ειδικά σε ακινητοποιημένα οχήματα για μακρά χρονικά διαστήματα.

  EΦΑΡΜΟΓH Για καλύτερη απόδοση του κινητήρα και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του, χρησιμοποιείστε το προϊόν σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου ή συχνότερα εάν απαιτείται. Αυτοαναμιγνυόμενο. Το περιεχόμενο της φιάλης (250 ml) αρκεί για 75 λίτρα Diesel.

  Special Price 5,55 €

  Κανονική Τιμή: 9,78 €

  -43%

 • MANNOL Βελτιωτικό καυσίμου Diesel Ester Additive 9930 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9930-025PET

  Σύνθετο πρόσθετο κατά της φθοράς για όλους τους τύπους καυσίμου ντίζελ και ειδικά για τους τύπους I και II με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο σύμφωνα με το GOST R 52368-2005 (Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN-2005). Για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα, πρέπει να το χρησιμοποιείτε συνεχώς. Το αποτέλεσμα της εφαρμογής γίνεται αισθητό μετά από 20 ώρες οδήγησης (περίπου 1200-1600 km).

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Σχηματίζει ένα σταθερό και ισχυρό λιπαντικό σύμπλοκο φιλμ Estero-Oil με υψηλό βαθμό προσρόφησης στα εξαρτήματα και τα μέρη του συστήματος καυσίμου, το οποίο μειώνει σημαντικά τον συντελεστή τριβής των επιφανειών επαφής και μειώνει σημαντικά τη φθορά τους. Αυτό το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εμφανές στις αντλίες καυσίμου υψηλής πίεσης σε ένα ζεύγος εμβόλου-χιτώνιο, μπεκ και αντλία-μπεκ. γεγονός που αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής αυτού του ακριβού εξοπλισμού. Για μια αντλία καυσίμου υψηλής πίεσης, αυτό εξαλείφει την κύρια αιτία φθοράς των ζευγών εμβόλου. χαμηλής ποιότητας στεγνό. καύσιμο πετρελαίου;
  - Σχηματίζει ένα πρόσθετο σταθερό και ισχυρό λιπαντικό σύμπλεγμα μεμβράνης Estero-Oil με υψηλό βαθμό προσρόφησης στο θάλαμο καύσης σε ζεύγη: ο δακτύλιος του χιτωνίου και η πλάκα της βαλβίδας - η έδρα σε δύο κύκλους στους τέσσερις από τη στιγμή του ψεκασμού του καυσίμου- μείγμα αέρα ; που μειώνει σημαντικά τον συντελεστή τριβής και φθοράς του χιτωνίου και των δακτυλίων συμπίεσης, καθώς και των εδρών των βαλβίδων, ειδικά εκείνων που δεν έχουν σκληρυνθεί. Καίγεται πλήρως μαζί με το καύσιμο χωρίς να αφήνει κατάλοιπα άνθρακα.
  - Χάρη στα πρόσθετα καθαρισμού που περιέχει, καθαρίζει αποτελεσματικά τα εξαρτήματα και τα μέρη του συστήματος καυσίμου από βρωμιά και εναποθέσεις όλων των τύπων και τον θάλαμο καύσης από εναποθέσεις άνθρακα που σχηματίζονται κατά την καύση του καυσίμου, συμπεριλαμβανομένων και των χαμηλής ποιότητας. Αποτρέπει το σχηματισμό νέων εναποθέσεων σε μη συζευγμένες επιφάνειες σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων και κραμάτων λόγω του σχηματισμού ειδικής προστατευτικής μεμβράνης λαδιού. Λόγω αυτού, έχει επίσης έντονο αντιδιαβρωτικό αποτέλεσμα.
  - Οι προαγωγείς ανάφλεξης που περιέχονται στο πρόσθετο βελτιώνουν την απόδοση του καυσίμου, με αποτέλεσμα ένα μείγμα καυσίμου να αναφλέγεται πιο γρήγορα και στη συνέχεια να καίγεται ομαλά και ομαλά. μείωση του δυναμικού φορτίου στην ομάδα κυλίνδρου-εμβόλου και συνεπώς αύξηση του πόρου του.
  -Αυξάνει τον αριθμό κετανίου κατά 1-2 μονάδες σε καύσιμα με χαμηλό αριθμό κετανίου.
  - Επαναφέρει την ελαστικότητα και τον όγκο των ελαστικών σφραγίδων.
  - Αποτρέπει την οξείδωση του καυσίμου, ιδιαίτερα χαμηλής ποιότητας, η οποία εμποδίζει το σχηματισμό ρητινωδών εναποθέσεων σε αυτό, προκαλώντας εναποθέσεις άνθρακα στο θάλαμο καύσης και φράζοντας τα λεπτά φίλτρα.
  - Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την τοξικότητα των καυσαερίων αυξάνοντας την πληρότητα της καύσης καυσίμου.
  - Αποτρέπει τη διαστρωμάτωση του καυσίμου ντίζελ και αποκαθιστά τις ιδιότητες του στρωματοποιημένου καυσίμου μετά από μακροχρόνια αποθήκευση, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις αραιοκατοικημένες και βόρειες περιοχές, όπου τα καύσιμα αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αποθήκες πετρελαίου.
  - Ο συνδυασμός των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων δεν έχει ανάλογα.

  Εφαρμογή: Προσθέστε στη δεξαμενή σε αναλογία 50 ml ανά 50 λίτρα καυσίμου.
  Συνιστάται για τακτική χρήση.

  Special Price 5,70 €

  Κανονική Τιμή: 8,99 €

  -36%

 • Αντικαπνικό Πετρελαίου Liqui Moly 150 ml Κωδικός προϊόντος: LQMP1808

  Αντικαπνικό Πετρελαίου

  1. Μειώνει την εκπομπή μαύρου καπνού σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%.
  2. Καθαρίζει τον κινητήρα.
  3. Διατηρεί τα μπεκ καθαρά και μειώνει σε μεγάλο βαθμό τα κροταλίσματα.
  4. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

  EΦΑΡΜΟΓH

  Για προληπτική αλλά και εξυγιαντική χρήση σε οχήματα τα οποία είναι προσωρινά παροπλισμένα όπως π.χ. μηχανήματα έργων, φορτηγά, αυτοκινούμενα, επιβατικά, πυροσβεστικά κλπ., καθώς και σε αποθηκευτικές δεξαμενές καυσίμου. Μία μεζούρα (καπάκι) 25 ml επαρκεί για 25 L καυσίμου Diesel.

  Special Price 5,75 €

  Κανονική Τιμή: 7,02 €

  -18%

 • Καθαριστικό Πετρελαίου Powermaxx 75 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33033

  ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

  1. Βελτιώνει την ποιότητα του πετρελαίου.
  2. Μειώνει τα κατάλοιπα άνθρακα στις βαλβίδες και τον θάλαμο καύσης.
  3. Βελτιώνει την καύση μειώνοντας τις τιμές καυσαερίων.
  4. Κατάλληλο και για καύσιμο biodiesel και για μοριακά φίλτρα.

  Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πετρελαίου. Τα 75ml αρκούν για έως και 80lt καυσίμου.

  Special Price 6,18 €

  Κανονική Τιμή: 7,73 €

  -20%

 • Πρόσθετο Πετρελαίου Common rail Liqui moly LM8953 250 ml Κωδικός προϊόντος: LM8953

  Πρόσθετο Common Rail

  1. Αυξάνει τη λιπαντική ικανότητα του Diesel που είναι φτωχό σε θείο.
  2. Τα καθαριστικά συστατικά του προστατεύουν τα εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας του συστήματος ψεκασμού Common Rail, που λειτουργεί με υψηλή πίεση, από φθορά, διάβρωση και επικαθίσεις.
  3. Για χαμηλότερη ειδική κατανάλωση καυσίμου καθώς και για μέγιστη απόδοση του κινητήρα.

  EΦΑΡΜΟΓH Για όλα τα πετρελαιοκίνητα οχήματα με ψεκασμό Common Rail. Προσθέστε το περιεχόμενο του δοχείου σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ.Το περιεχόμενο της φιάλης επαρκεί για 75 λίτρα καύσιμου.

  Special Price 6,65 €

  Κανονική Τιμή: 11,06 €

  -39%

 • Καθαριστικό Πετρελαίου Protec 75 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1270

  ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

  1. Βελτιώνει την ποιότητα του πετρελαίου.
  2. Μειώνει τα κατάλοιπα άνθρακα στις βαλβίδες και τον θάλαμο καύσης.
  3. Βελτιώνει την καύση μειώνοντας τις τιμές καυσαερίων.
  4. Κατάλληλο και για καύσιμο biodiesel και για μοριακά φίλτρα.

  Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πετρελαίου. Τα 75ml αρκούν για έως και 80lt καυσίμου.

  Special Price 6,70 €

  Κανονική Τιμή: 8,38 €

  -20%

 • Πρόσθετο βιοντίζελ Liqui moly LM3725 250ml Κωδικός προϊόντος: LM3725

  Κατάλληλο για όλους τους πετρελαιοκινητήρες με και χωρίς φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου – προληπτικά ή για αντιμετώπιση προβλημάτων. Ελεγμένο σε υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες. Για απευθείας προσθήκη στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Απόλυτα συμβατό με όλα τα συμβατικά καύσιμα ντίζελ και βιοντίζελ καθώς και με φυτικά έλαια. 250 ml επαρκούν για έως 70 l καυσίμου (δοσολογία 1:280). Δραστικό για έως 2.000 km.

  Special Price 7,18 €

  Κανονική Τιμή: 8,76 €

  -18%

 • Liqui moly Πρόσθετο Πετρελαίου Speed Tec LM3722 250 ml Κωδικός προϊόντος: LM3722
  Ειδικό πρόσθετο βελτίωσης της καύσης και της επιτάχυνσης του αυτοκινήτου. Συμβατό με όλους τους τύπους πετρελαίων (κανονικά και βιοκαύσιμα). Κατάλληλο για όλους τους πετρελαιοκινητήρες επιβατικών και ελαφρών φορτηγών. Αυτοαναμιγνυόμενο. Το περιεχόμενο της συσκευασίας των 250ml επαρκεί για 70 λίτρα καυσίμου.

  Special Price 8,42 €

  Κανονική Τιμή: 10,27 €

  -18%

 • Αντιπαγωτικό Πετρελαίου Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33088

  ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

  1. Προστατευτικό του συστήματος καυσίμου diesel, υψηλών επιδόσεων.
  2. Ανάλογα με την ποιότητα του πετρελαίου, επιτυγχάνει ως σημείο ψύξης του καυσίμου τους -33 °C το μέγιστο.
  3. Εμποδίζει το σχηματισμό κρυστάλλων παραφίνης που δημιουργούνται εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.
  4. Αυξάνει την ασφάλεια οδήγησης το χειμώνα.
  5. Βελτιώνει την ικανότητα φιλτραρίσματος αποτρέποντας το φράξιμο του φίλτρου.
  6. Βελτιώνει σημαντικά την ψυχρή εκκίνηση και τη ρευστότητα του καυσίμου diesel.
  7. Λιπαίνει με άριστο τρόπο όλα τα κινούμενα εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου.

  Προσθέστε στο ρεζερβουάρ, σε θερμοκρασίες άνω των 0°C, πριν τον ανεφοδιασμό με πετρέλαιο. Βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε το προϊόν πριν τον σχηματισμό κρυστάλλων στο καύσιμο.

  Special Price 8,69 €

  Κανονική Τιμή: 10,86 €

  -19%

 • Liqui Moly Καθαριστικό συστήματος Diesel 500ml LM2962 500ml Κωδικός προϊόντος: LM2962
  Ειδικό προϊόν καθαρισμού ψεκασμού κινητήρων Diesel, μέσω του μηχανήματος Jet Clean. Μειώνει την εκπομπή ρύπων και της αιθάλης. Είναι ιδανικό για χρήση πριν από έλεγχο ΚΤΕΟ. Καθαρίζει τα μπεκ και όλο το σύστημα τροφοδοσίας από τα κατάλοιπα, βελτιώνοντας την έγχυση, την καύση και την απόδοση του κινητήρα. Ενδείκνυται για όλους τους κινητήρες Diesel, ατμοσφαιρικούς και Turbo. Ο κωδικός 2962 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απ’ ευθείας στο ρεζερβουάρ, το οποίο πρέπει να είναι τουλάχιστον κατά 3/4 γεμάτο. EΦΑΡΜΟΓH Με την συσκευή καθαρισμού Jet Clean, σε περιπτώσεις όπου υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα ψεκασμού ή προληπτικά κατά το Service.

  Special Price 9,00 €

  Κανονική Τιμή: 11,99 €

  -24%

 • Αντιβακτηριακό Πετρελαίου Powermaxx 1:1000 250 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33704

  ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

  1. Απολυμαίνει ολόκληρο το σύστημα καυσίμου diesel εξουδετερώνοντας βακτήρια και μύκητες που δημιουργούνται λόγω της ανάμιξης τουλάχιστον 7% biodiesel* στο diesel κίνησης σύμφωνα με την οδηγία 2003/30/ΕΕ για προώθηση χρήσης Βιοκαυσίμων.
  2. Παρεμποδίζει το φράξιμο του φίλτρου καυσίμου.
  3. Περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

  Προσθέστε το προϊόν (τακτικά κάθε 3-4 μήνες) σε αναλογία 1:1000 (0,1%) στο σύστημα καυσίμου, πριν το γέμισμα.

  Special Price 9,26 €

  Κανονική Τιμή: 11,58 €

  -20%

 • Καθαριστικό φίλτρου σωματιδίου DPF Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33458

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ (ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ).

  Ισχυρό καθαριστικό που λειτουργεί ως βοηθητικό ανανέωσης-συντήρησης στα συστήματα με μοριακά φίλτρα (φίλτρα σωματιδίων) και αποτρέπει αποτελεσματικά το φράξιμο των κυψελών τους από τις επικαθίσεις που συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου. Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος καθαρισμού και προστασίας των φίλτρων σωματιδίων, ιδιαίτερα για τα οχήματα που διανύουν μικρές αποστάσεις (σταμάτα-ξεκίνα στην πόλη).

  1. Μόνιμος και ολοκληρωμένος καθαρισμός φίλτρου κατά την διάρκεια οδήγησης
  2. Δεν απαιτείται συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση, χρόνος αναμονής κ.α.
  3. Μειώνει την θερμοκρασία ανάφλεξης λόγω αιθάλης που έχει συγκεντρωθεί στο φίλτρο.
  4. Αποτρέπει τον μετέπειτα σχηματισμό καυσαερίων.

  Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν τον ανεφοδιασμό με καύσιμο diesel. Τα 300ml αρκούν για 60 λίτρα καυσίμου. Προτείνουμε τακτική χρήση κάθε 3 μήνες. Προσοχή, μην υπερβαίνετε την ποσότητα!

  Special Price 9,41 €

  Κανονική Τιμή: 11,76 €

  -19%

 • Αντιβακτηριακό Πετρελαίου Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33162

  Αντιβακτηριακό Πετρελαίου

  1. Απολυμαίνει ολόκληρο το σύστημα καυσίμου diesel εξουδετερώνοντας βακτήρια και μύκητες.
  2. Παρεμποδίζει το φράξιμο του φίλτρου καυσίμου.
  3. Περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

  Προσθέστε το προϊόν στο ρεζερβουάρ τακτικά κάθε 3-4 μήνες. Τα 300ml επαρκούν για 60lt πετρελαίου.

  Special Price 9,41 €

  Κανονική Τιμή: 11,76 €

  -19%

 • Αντικαπνικό Πετρελαίου Protec 150 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2151

  ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ DIESEL

  1. Μειώνει σημαντικά τα καυσαέρια και τους ενοχλητικούς θορύβους.
  2. Αυξάνει τα επίπεδα κετανίων του diesel.
  3. Προσφέρει ιδανική λίπανση όλων των κινούμενων μερών.
  4. Εξασφαλίζει καθαρή, δυνατή καύση με ελάχιστη δημιουργία κάπνας.
  5. Προστατεύει ενάντια στη διάβρωση.

  Προσθέστε στο σύστημα καυσίμου diesel πριν το γέμισμα. Αρκετό για έως και 50lt diesel.

  Special Price 9,48 €

  Κανονική Τιμή: 11,85 €

  -19%

 • Καθαριστικό συστήματος τροφοδοσίας Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33038

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

  1. Δύναμη και ενέργεια για όλους τους πετρελαιοκινητήρες.
  2. Συστήνεται ειδικά για συστήματα άμεσου ψεκασμού και common rail.
  3. Καθαρίζει τα μπεκ, τα δαχτυλίδια συμπίεσης και τις έδρες βαλβίδων
  4. Αφαιρεί τα βερνικοειδή ιζήματα Παρατείνει την διάρκεια ζωής των μπεκ και μειώνει τις βλάβες
  5. Συγκρατεί τις εκπομπές καυσαερίων σε χαμηλά επίπεδα
  6. Βελτιώνει την σταθερότητα καυσίμου
  7. Εμποδίζει τον σχηματισμό κεριού και απομονώνει την υγρασία στο καύσιμο
  8. Περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

  Special Price 10,88 €

  Κανονική Τιμή: 13,60 €

  -19%

 • Ενισχυτικό αριθμού Κετανίων Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33216

  ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΕΤΑΝΙΩΝ

  1. Αυξάνει των αριθμό κετανίων του πετρελαίου έως και 5 μονάδες.
  2. Συνιστάται κυρίως για καύσιμο χαμηλής ποιότητας.
  3. Βελτιώνει σημαντικά την καύση και μειώνει την δημιουργία μαύρου καπνού και ενοχλητικών θορύβων.
  4. Εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση.

  Προσθέστε το στο ρεζερβουάρ πριν από κάθε ανεφοδιασμό. Τα 300ml είναι αρκετά για έως και 60lt diesel.

  Special Price 10,88 €

  Κανονική Τιμή: 13,60 €

  -19%

 • Καθαριστικό και προστατευτικό πετρελαίου Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33091
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ DIESEL POWERMAXX 300 ml.
  Προϊόν υψηλής τεχνολογίας και τελευταίας γενιάς, σχεδιασμένο με βάση τις πολυάριθμες έρευνες για τις νέες ιδιόμορφες απαιτήσεις των σύγχρονων συστημάτων diesel, είτε common rail, είτε αντλίας –γραμμής- εγχυτήρα. Συνιστάται ειδικά για οχήματα με εκτεταμένα διαστήματα service. Αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τα μικρότερα μόρια μόλυνσης από ολόκληρο το σύστημα καυσίμου. Εξασφαλίζει ιδανική καύση. Εγγυάται ολική λίπανση ολόκληρου του συστήματος και ειδικά της αντλίας καυσίμου υψηλής πίεσης. Διασπά τα σταγονίδια νερού στο καύσιμο σε μικρά μόρια και απορροφά την επιβλαβή υγρασία.Εφαρμόζεται απευθείας στο ρεζερβουάρ ή με χρήση ειδικής συσκευής καθαρισμού σε κάθε service. Τα 300ml είναι αρκετά για έως και 60lt diesel.

  Special Price 10,91 €

  Κανονική Τιμή: 13,64 €

  -20%

 • Χειμερινό βελτιωτικό πετρελαίου Wurth 300ml Κωδικός προϊόντος: 5861002300

  Για τη βελτίωση και τη διατήρηση της ικανότητας ψυχρής ροής του καυσίμου πετρελαίου κίνησης.

  Για όλους τους κινητήρες πετρελαίου επιβατικών, φορτηγών, λεωφορείων, χωματουργικών μηχανημάτων, με σύστημα common rail και τεχνολογία αντλίας-ακροφυσίων.

  1. Προσθέστε το περιεχόμενο της φιάλης στο ρεζερβουάρ καυσίμου σε θερμοκρασίες κοντά στους 0°C για να εξασφαλίσετε την ιδανική δράση.
  2. Συνιστούμε τη συνεχόμενη χρήση.
  3. Τα 150 ml αρκούν για έως και 70 λίτρα.
  4. Προσθέστε 300 ml στο καύσιμο σε αναλογία 1: 500 και 1.000 ml σε Αναλογία 1: 1.000.

  Special Price 11,16 €

  Κανονική Τιμή: 14,94 €

  -25%

 • PROTEC P2001 ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ DAG200 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2001
  ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ DIESEL CONDITIONER & ANTIGEL.
  Προστατευτικό του συστήματος καυσίμου diesel, υψηλών επιδόσεων. Ανάλογα με την ποιότητα του πετρελαίου, επιτυγχάνει ως σημείο ψύξης του καυσίμου τους -33 °C το μέγιστο. Εμποδίζει το σχηματισμό κρυστάλλων παραφίνης που δημιουργούνται εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών. Αυξάνει την ασφάλεια οδήγησης το χειμώνα. Βελτιώνει την ικανότητα φιλτραρίσματος αποτρέποντας το φράξιμο του φίλτρου. Βελτιώνει σημαντικά την ψυχρή εκκίνηση και τη ρευστότητα του καυσίμου diesel. Λιπαίνει με άριστο τρόπο όλα τα κινούμενα εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου.

  Special Price 11,30 €

  Κανονική Τιμή: 14,13 €

  -20%

 • Βελτιωτικό πετρελαίου Wurth 300 ml Κωδικός προϊόντος: 893565

  Βελτιωτικό πετρελαίου

  1. Βελτιώνει την ποιότητα του πετρελαίου και μειώνει τα κατάλοιπα άνθρακα στις βαλβίδες και τον θάλαμο καύσης.
  2. Βελτιώνει την καύση μειώνοντας τις τιμές καυσαερίων.
  3. Κατάλληλο και για καύσιμο biodiesel και για μοριακά φίλτρα.

  Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πετρελαίου. Τα 75ml αρκούν για έως και 80lt καυσίμου

  Special Price 11,48 €

  Κανονική Τιμή: 16,09 €

  -28%

 • Καθαριστικό μπεκ πετρελαίου Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33391
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.
  Ιδιαίτερα ισχυρή καθαριστική δράση. Εξουδετερώνει την μόλυνση που προκαλείται κατά τη λειτουργία, από το ρεζερβουάρ έως τους θαλάμους καύσης. Αφαιρεί τα κατάλοιπα ρητινών και ελευθερώνει τα ''μπλοκαρισμένα'' μπεκ και τις αντλίες. Εξουδετερώνει τα κατάλοιπα άνθρακα και αιθάλης απο όλη την περιοχή του άνω μέρους του κυλίνδρου. Λιπαίνει και προστατεύει το σύστημα ψεκασμού πετρελαίου και την περιοχή του άνω μέρους κυλίνδρου (ιδανική λίπανση σύμφωνα με DIN590 HFRR). Ιδανικό για οχήματα με φίλτρα σωματιδίων αιθάλης.Εφαρμόζεται απευθείας στο ρεζερβουάρ ή με χρήση ειδικής συσκευής καθαρισμού σε κάθε service. Τα 300ml είναι αρκετά για έως και 60lt diesel.

  Special Price 11,88 €

  Κανονική Τιμή: 14,85 €

  -19%

 • Καθαριστικό συστήματος ψεκασμού Wurth 300ML Κωδικός προϊόντος: 5861011300
  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. Για τον καθαρισμό όλων των κοινών κινητήρων πετρελαίου επιβατικών και φορτηγών. Καθαρισμός της αντλίας ψεκασμού και των ακροφυσίων Εξασφαλίζει την καθαρή καύση.Τα 300 ml αρκούν για 30 έως 50 λίτρα καυσίμου πετρελαίου κίνησης. Τα 1.000 ml αρκούν για 200 λίτρα.

  Special Price 11,96 €

  Κανονική Τιμή: 14,94 €

  -19%

 • Βελτιωτικό Πετρελαίου AR Wurth 300ML Κωδικός προϊόντος: 5861001300
  Για τη λίπανση συστημάτων καυσίμου πετρελαίου κίνησης σε επιβατικά και φορτηγά. To βελτιωτικό πετρελαίου AR (all-round/ καθολικής δράσης) είναι κατάλληλο για κινητήρες πετρελαίου κίνησης με σύστημα διπλού ψεκασμού και με σύστημα ψεκα- σμού common rail.Προτείνουμε τη χρήση κάθε 2.000 χλμ. και προληπτικά μετά από κάθε επισκευή του συστήματος ψεκασμού και του Κινητήρα.

  Special Price 12,41 €

  Κανονική Τιμή: 14,84 €

  -16%

 • Αντιβακτηριακό Πετρελαίου Protec 1:1000 250 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1230

  ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 1:1000 

  1. Απολυμαίνει ολόκληρο το σύστημα καυσίμου diesel
  2. Εξουδετερώνοντας βακτήρια και μύκητες που δημιουργούνται λόγω της ανάμιξης τουλάχιστον 7% biodiesel στο diesel κίνησης σύμφωνα με την οδηγία 2003/30/ΕΕ για προώθηση χρήσης Βιοκαυσίμων.
  3. Παρεμποδίζει το φράξιμο του φίλτρου καυσίμου.
  4. Περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

  Προσθέστε το προϊόν (τακτικά κάθε 3-4 μήνες) σε αναλογία 1:1000 (0,1%) στο σύστημα καυσίμου, πριν το γέμισμα.

  Special Price 12,59 €

  Κανονική Τιμή: 14,35 €

  -12%

 • Σταθεροποιητής πετρελαίου και βιοντίζελ Wurth 250ml Κωδικός προϊόντος: 5861004250

  Σταθεροποιητής πετρελαίου

  1. Προστατεύει το σύστημα καυσίμου από τα βακτήρια και τους μύκητες και τους εξουδετερώνει.
  2. Αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων
  3. Εξασφαλίζει τη λειτουργικότητα.

  Προσθέστε στο ρεζερβουάρ καυσίμου σε αναλογία 1:1.000 (προληπτικά) ή 1: 200 (σε περίπτωση προβλημάτων). Τα 50 ml αρκούν για 50 l καυσίμου.

  Μόνο για επαγγελματική χρήση.

  Special Price 12,66 €

  Κανονική Τιμή: 15,57 €

  -18%

 • PROTEC ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ P1293 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1293

  Ισχυρό καθαριστικό προϊόν βασισμένο σε ειδικά επιφανειοδραστικά συστατικά, κατάλληλο για την προληπτική απολύμανση ολόκληρου του συστήματος καυσίμου των πετρελαιοκίνητων οχημάτων. Σκοτώνει τα βακτήρια, τους μύκητες και την άλγη που προκαλούν τον σχηματισμό μυκητολάσπης , προλαμβάνοντας την επαναδημιουργία τους και παρεμποδίζοντας το φράξιμο του φίλτρου καυσίμου.

  Προσθέστε τακτικά κάθε 3-4 μήνες στη δεξαμενή πετρελαίου.  Σε περιπτώσεις πολύ έντονης μόλυνσης του καυσίμου, είναι απαραίτητο να καθαριστεί η δεξαμενή πριν την προσθήκη του προϊόντος.  


  Special Price 13,05 €

  Κανονική Τιμή: 18,38 €

  -28%

 • Ενισχυτικό αριθμού Κετανίων Wurth 300ML Κωδικός προϊόντος: 5861005300
  Βελτιώνει τα χαρακτηριστικά ανάφλεξης των καυσίμων Πετρελαίου. Προσθέστε το ενισχυτικό αριθμού κετανίων απευθείας στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Η ποσότητα δοσολογίας εξαρτάται από τον αριθμό κετανίων του καυσίμου που χρησιμοποιείτε και τον επιθυμητό αριθμό κετανίων. Συνιστάται η χρήση 1 φιάλης 300ml για 50 λίτρα Καυσίμου.

  Special Price 13,65 €

  Κανονική Τιμή: 16,09 €

  -15%

 • Καθαριστικό φίλτρου σωματιδίου DPF Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC6171
  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ(ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ) DPF SUPER CLEAN
  Ισχυρό καθαριστικό που λειτουργεί ως βοηθητικό ανανέωσης-συντήρησης στα συστήματα με μοριακά φίλτρα (φίλτρα σωματιδίων) και αποτρέπει αποτελεσματικά το φράξιμο των κυψελών τους από τις επικαθίσεις που συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου. Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος καθαρισμού και προστασίας των φίλτρων σωματιδίων, ιδιαίτερα για τα οχήματα που διανύουν μικρές αποστάσεις (σταμάτα-ξεκίνα στην πόλη).Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν τον ανεφοδιασμό με καύσιμο diesel. Τα 375ml αρκούν για έως και 80 λίτρα καυσίμου. Προτείνουμε τακτική χρήση κάθε 3 μήνες. Προσοχή, μην υπερβαίνετε την ποσότητα (υπερδοσολογία)!

  Special Price 13,70 €

  Κανονική Τιμή: 16,25 €

  -15%

 • Αντιβακτηριακό Πετρελαίου Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1253

  ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

  1. Απολυμαίνει ολόκληρο το σύστημα καυσίμου diesel
  2. Εξουδετερώνοντας βακτήρια και μύκητες που δημιουργούνται λόγω της ανάμιξης τουλάχιστον 7% biodiesel στο καύσιμο diesel σύμφωνα με την οδηγία 2003/30/ΕΕ για προώθηση χρήσης Βιοκαυσίμων.
  3. Επίσης παρεμποδίζει το φράξιμο του φίλτρου καυσίμου.
  4. Περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

  Προσθέστε το προϊόν στο ρεζερβουάρ τακτικά κάθε 3-4 μήνες. Τα 375ml επαρκούν για έως και 80lt πετρελαίου.

  Special Price 13,74 €

  Κανονική Τιμή: 16,73 €

  -17%

 • Καθαριστικό συστήματος τροφοδοσίας πετρελαίου Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1201
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ DIESEL SYSTEM CLEANER
  Διαλύει βρωμιά και ιζήματα και εξαφανίζει τα ανθρακικά υπολείμματα ολόκληρου του συστήματος τροφοδοσίας. Επιτυγχάνει ιδανική κατανομή ψεκασμού και μέγιστη αποτελεσματικότητα. Εγγυάται την σωστή λίπανση των διαφόρων μερών όπως π.χ. της αντλίας υψηλής πίεσης. Βελτιώνει σημαντικά την ψυχρή εκκίνηση, μειώνει τις εκπομπές ρύπων και συνεπώς την κατανάλωση καυσίμου. Διασφαλίζει αποδοτική και καθαρή καύση. Κατάλληλο για όλους τους πετρελαιοκινητήρες, με μοριακά φίλτρα, καταλυτικούς και τούρμπο.Εφαρμόζεται απευθείας στο ρεζερβουάρ ή με χρήση ειδικής συσκευής καθαρισμού σε κάθε service. Τα 375ml είναι αρκετά για έως και 80lt diesel

  Special Price 14,42 €

  Κανονική Τιμή: 17,01 €

  -15%

 • Ενισχυτικό αριθμού Κετανίων Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2181
  ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΕΤΑΝΙΩΝ CETANE BOOSTER
  Αυξάνει των αριθμό κετανίων του πετρελαίου έως και 5 μονάδες. Συνιστάται κυρίως για καύσιμο χαμηλής ποιότητας. Βελτιώνει σημαντικά την καύση και μειώνει την δημιουργία μαύρου καπνού και ενοχλητικών θορύβων. Εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση.Προσθέστε το στο ρεζερβουάρ πριν από κάθε ανεφοδιασμό. Τα 375ml είναι αρκετά για έως και 80lt diesel

  Special Price 14,47 €

  Κανονική Τιμή: 17,69 €

  -18%

 • Ειδικό καθαριστικό πετρελαίου Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1241
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ DIESEL SYSTEM SUPER CLEAN
  Ιδιαίτερα ισχυρή καθαριστική δράση με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Εξουδετερώνει την μόλυνση που προκαλείται κατά τη λειτουργία, από το ρεζερβουάρ έως τους θαλάμους καύσης. Αφαιρεί τα κατάλοιπα ρητινών και ελευθερώνει τα ''μπλοκαρισμένα'' μπεκ και τις αντλίες. Εξουδετερώνει τα κατάλοιπα άνθρακα και αιθάλης απο όλη την περιοχή του άνω μέρους του κυλίνδρου. Λιπαίνει και προστατεύει το σύστημα ψεκασμού πετρελαίου και την περιοχή του άνω μέρους κυλίνδρου (ιδανική λίπανση σύμφωνα με DIN590 HFRR). Ιδανικό για οχήματα με φίλτρα σωματιδίων αιθάλης.Εφαρμόζεται απευθείας στο ρεζερβουάρ ή με χρήση ειδικής συσκευής καθαρισμού σε κάθε service. Τα 375ml είναι αρκετά για έως και 80lt diesel.

  Special Price 14,95 €

  Κανονική Τιμή: 18,19 €

  -17%

 • Καθαριστικό και προστατευτικό πετρελαίου Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2101
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ DIESEL COMMON RAIL COMMON RAIL DIESEL SYSTEM CLEAN & PROTECT.
  Προϊόν υψηλής τεχνολογίας και τελευταίας γενιάς, σχεδιασμένο με βάση τις πολυάριθμες έρευνες για τις νέες ιδιόμορφες απαιτήσεις των σύγχρονων συστημάτων diesel, είτε common rail, είτε αντλίας –γραμμής- εγχυτήρα. Συνιστάται ειδικά για οχήματα με εκτεταμένα διαστήματα service. Αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τα μικρότερα μόρια μόλυνσης από ολόκληρο το σύστημα καυσίμου.Εξασφαλίζει ιδανική καύση. Εγγυάται ολική λίπανση ολόκληρου του συστήματος και ειδικά της αντλίας καυσίμου υψηλής πίεσης. Διασπά τα σταγονίδια νερού στο καύσιμο σε μικρά μόρια και απορροφά την επιβλαβή υγρασία.Τα 375ml είναι αρκετά για έως και 80lt diesel.

  Special Price 15,30 €

  Κανονική Τιμή: 17,94 €

  -14%

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?