Πρόσθετα Βενζίνης

32 Είδος(η)

 • Liqui Moly καθαριστικό συστήματος καταλύτη LM8931 300ml Κωδικός προϊόντος: LM8931
  Προστατεύει τον καταλύτη από βούλωμα από αιθάλη. Καθαρίζει τις βαλβίδες εισαγωγής και τον θάλαμο καύσης. Βελτιώνει την καύση του καυσίμου. Οι καθαροί κινητήρες μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή CO2. Αποτρέπει τη διάβρωση στο σύστημα τροφοδοσίας. Κατάλληλο για όλους τους βενζινοκινητήρες με καταλύτη.

  Special Price 4,80 €

  Κανονική Τιμή: 7,08 €

  -32%

 • Liqui moly Καθαριστικό βαλβίδων LM2952 150 ml Κωδικός προϊόντος: LM2952

  Ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό των βαλβίδων, του καρμπυρατέρ, των μπουζί και του θαλάμου καύσης από τα κατάλοιπα που δημιουργούνται λόγω κακής ποιότητας της βενζίνης και από λειτουργία του κινητήρα μέσα στην πόλη.

  1. Βελτιώνει την απόδοση και συντελεί στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα.
  2. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή ρύπων.
  3. Κατάλληλο για όλους του τύπους βενζίνης. 

  EΦΑΡΜΟΓH

  Το προϊόν (150ml) προστίθεται σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου, όλων των δίχρονων, ή τετράχρονων βενζινοκινητήρων, συμβατικών, Turbo, ή καταλυτικών.

  Special Price 5,49 €

  Κανονική Τιμή: 7,09 €

  -22%

 • Καθαριστικό injection Liqui moly LM1803 300 ml Κωδικός προϊόντος: LM1803

  Ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό των βαλβίδων, του καρμπυρατέρ, των μπουζί και του θαλάμου καύσης από τα κατάλοιπα που δημιουργούνται λόγω κακής ποιότητας της βενζίνης και από λειτουργία του κινητήρα μέσα στην πόλη.

  1. Βελτιώνει την απόδοση και συντελεί στην ομαλή λειτουργία του κινητήρα. 
  2. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή ρύπων.
  3. Κατάλληλο για όλους του τύπους βενζίνης.

  EΦΑΡΜΟΓH

  Το προϊόν (150ml) προστίθεται σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ καυσίμου, όλων των δίχρονων, ή τετράχρονων βενζινοκινητήρων, συμβατικών, Turbo, ή καταλυτικών

  Special Price 5,50 €

  Κανονική Τιμή: 8,19 €

  -32%

 • MANNOL Βελτιωτικό καυσίμου Benzin Ester Additive 9950 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9950-025PET

  Η τελευταία εξέλιξη - ένα λιπαντικό πρόσθετο στη βενζίνη. Προορίζεται για όλους τους τύπους συστημάτων καυσίμου βενζινοκινητήρων, πρώτα απ 'όλα - για κινητήρες με άμεση έγχυση καυσίμου σε κυλίνδρους. Στους κινητήρες ντίζελ, ένα τέτοιο σύστημα ισχύος εισήχθη νωρίτερα και έδειξε την αποτελεσματικότητά του, αλλά βρήκε επίσης ορισμένα προβλήματα που σχετίζονται με την έλλειψη ποιότητας λίπανσης των κινούμενων μεταλλικών μερών του συστήματος καυσίμου και ειδικά της αντλίας καυσίμου υψηλής πίεσης. Κατά τη δοκιμή της λιπαντικότητας της εμπορικής βενζίνης AI-95, καταγράφηκε υπερδιπλάσια μείωση στη διάμετρο του σημείου φθοράς όταν μόνο το 0,1% του πρόσθετου εισήχθη στο καύσιμο (1 λίτρο πρόσθετου ανά 1000 λίτρα βενζίνης). Επιπλέον, το πρόσθετο έχει έναν τροποποιητή τριβής και έναν υποκινητή ανάφλεξης, ο οποίος αυξάνει την πληρότητα της καύσης του καυσίμου και μειώνει τον σχηματισμό εναποθέσεων άνθρακα στον θάλαμο καύσης. Με την τακτική χρήση του πρόσθετου, η απόδοση του κινητήρα βελτιώνεται και επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου (2-5%)

  Ιδιότητες:
  - Εγγυημένη για τη βελτίωση της λιπαντικότητας της βενζίνης, προστατεύει ολόκληρο το σύστημα καυσίμου και τα επιμέρους στοιχεία του από τη διάβρωση, ιδιαίτερα: όλους τους τύπους μπεκ, πίδακες καρμπυρατέρ, αντλίες καυσίμου, βαλβίδες εισαγωγής και τον θάλαμο καύσης, αποτρέπει την υπερβολική κατανάλωση καυσίμου και λαδιού.
  - Όλα τα άλλα ίσα, αυξάνει την ισχύ του κινητήρα και την επιτάχυνση του αυτοκινήτου, μεταξύ άλλων βελτιώνοντας τις λιπαντικές ιδιότητες της βενζίνης, μειώνοντας την τριβή στις ζώνες κυλίνδρων και διασφαλίζοντας τη βέλτιστη διασπορά του καυσίμου.
  - Μειώνοντας το σχηματισμό άνθρακα, τον καπνό και την τοξικότητα, αυξάνει τη διάρκεια ζωής των μπουζί, των αισθητήρων οξυγόνου, των καταλυτών, των μπεκ (μπεκ) και του κινητήρα στο σύνολό του.
  - Σχηματίζει ένα σταθερό φιλμ λαδιού στα μέρη του συστήματος καυσίμου, το οποίο αποτρέπει τη διάβρωση τους.
  - Το ισχυρό και σταθερό φιλμ λαδιού που σχηματίζεται κατά τη χρήση του πρόσθετου εστέρα βενζίνης μειώνει σημαντικά τη φθορά όλων των ζευγών τριβής του συστήματος καυσίμου, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του και επίσης μειώνει τη φθορά των κυλίνδρων, των εμβόλων και των δακτυλίων εμβόλου.
  - Εξαλείφει τα προβλήματα με την εκκίνηση, αποκαθιστά την ομοιομορφία της ταχύτητας ρελαντί και μειώνει την έκρηξη.
  - Ένας καθαρός κινητήρας καταναλώνει λιγότερα καύσιμα και εκπέμπει λιγότερες επιβλαβείς ουσίες.
  - Συμβατό με όλα τα συστήματα καυσαερίων και υπερσυμπίεσης.
  - Συμβατό με όλα τα υλικά κατασκευής.
  - Συνιστάται για τη συντήρηση του κινητήρα όταν είναι ρελαντί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Εφαρμογή: Προσθέστε στη δεξαμενή σε αναλογία 50 ml ανά 50 λίτρα καυσίμου.
  Συνιστάται για τακτική χρήση.
  Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής.

  Special Price 5,99 €

  Κανονική Τιμή: 8,99 €

  -33%

 • MANNOL Βελτιωτικό καυσίμου Burning Booster 9939 450ml Κωδικός προϊόντος: MN9939-045PET

  Ενεργοποιητής καύσης καυσίμου για όλους τους τύπους συστημάτων καυσίμου βενζινοκινητήρων με βάση συνθετικούς εστέρες. Σχεδιασμένο για να μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και να προστατεύει τον κινητήρα από τις συνέπειες της χρήσης βενζίνης χαμηλής ποιότητας. Όταν αναμειγνύεται με βενζίνη, αποδυναμώνει τους διαμοριακούς δεσμούς, διατάσσει τη χωρική δομή των υδρογονανθράκων και την καθιστά πιο ομοιόμορφη, γεγονός που διευκολύνει την πρόσβαση των μορίων οξυγόνου σε αυτά, γεγονός που αυξάνει την πληρότητα της καύσης (οξείδωσης) της βενζίνης και μειώνει την κατανάλωσή της.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Αυξάνοντας την απόδοση καύσης, μειώνει την κατανάλωση βενζίνης κατά 3-5% και μειώνει τις εκπομπές CO-CH.
  - Όλα τα άλλα ίσα, αυξάνει την ισχύ του κινητήρα, μεταξύ άλλων βελτιώνοντας τις λιπαντικές ιδιότητες της βενζίνης και μειώνοντας την τριβή στις ζώνες των κυλίνδρων.
  - Προστατεύει τον κινητήρα από τις συνέπειες της χρήσης χαμηλής ποιότητας καυσίμου και πρόσθετων που περιέχονται σε αυτόν: διευκολύνοντας την πρόσβαση σε οξυγόνο, παρέχει πλήρη καύση υψηλών μοριακών υδρογονανθράκων και αρωματικών ενώσεων που μπορεί να περιέχονται στη βενζίνη χαμηλής ποιότητας και τα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται σε αυτές και παρέχει επίσης πλήρη καύση θείου. Ως αποτέλεσμα, ο σχηματισμός άνθρακα στο θάλαμο καύσης μειώνεται και η οπτανθρακοποίηση των δακτυλίων του εμβόλου μειώνεται, γεγονός που εμποδίζει την εμφάνισή τους. Όλα αυτά αποτρέπουν την υπερβολική κατανάλωση καυσίμου και λαδιού.
  - Έχει εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες, που κρατά το σύστημα καυσίμου καθαρό και ειδικά τα μπεκ.
  - Η μείωση του σχηματισμού άνθρακα, του καπνού και της τοξικότητας αυξάνει τη διάρκεια ζωής των μπουζί, των αισθητήρων οξυγόνου, των καταλυτών, των μπεκ και του κινητήρα συνολικά.
  - Σχηματίζει ένα σταθερό φιλμ λαδιού στα μέρη του συστήματος καυσίμου, το οποίο αποτρέπει τη διάβρωση τους.
  - Το ισχυρό και σταθερό φιλμ λαδιού που σχηματίζεται κατά τη χρήση του Burning Booster μειώνει σημαντικά τη φθορά όλων των ζευγών τριβής του συστήματος καυσίμου, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του και επίσης μειώνει τη φθορά των κυλίνδρων, των εμβόλων και των δακτυλίων εμβόλου.
  - Συμβατό με όλα τα υλικά κατασκευής.

  Εφαρμογή: Προσθέστε στη δεξαμενή σε αναλογία 50 ml ανά 50 λίτρα καυσίμου.
  Συνιστάται για τακτική χρήση.
  Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής.

  Special Price 6,40 €

  Κανονική Τιμή: 8,08 €

  -20%

 • Βελτιωτικό & Καθαριστικό Βενζίνης Protec 75 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1170

  Καθαριστικό Βενζίνης Protec 75 ml.

  1. Βελτιώνει την ποιότητα της βενζίνης και μειώνει τα κατάλοιπα άνθρακα στις βαλβίδες και τον θάλαμο καύσης.
  2. Βελτιώνει την καύση μειώνοντας τις τιμές καυσαερίων.
  3. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.

  Προσθέστε στο ρεζερβουάρ βενζίνης. Τα 75ml αρκούν για έως και 80lt καυσίμου.

  Special Price 6,50 €

  Κανονική Τιμή: 8,08 €

  -19%

 • Liqui Moly καθαριστικό συστήματος καταλύτη LM7110 300ml Κωδικός προϊόντος: LM7110

  Προστατεύει τον καταλύτη από βούλωμα από αιθάλη. Καθαρίζει το σύστημα ψεκασμού και τον θάλαμο καύσης. Το βελτιωτικό καύσης δρα άμεσα, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την άμεση, μετρήσιμη μείωση των ρύπων. Οι καθαρότεροι κινητήρες καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο και εκπέμπουν λιγότερο CO2. Αποτρέπει τη διάβρωση στο σύστημα τροφοδοσίας. Ελεγμένο σε υπερτροφοδοτούμενους και καταλυτικούς κινητήρες.

  Κατάλληλο για όλους τους βενζινοκινητήρες με καταλύτη. Ιδίως για προληπτική προστασία. 300 ml επαρκούν για έως και 70 l καυσίμου. Δραστικό για έως 2.000 km.

  Ιδιότητες:
  εγγυάται ιδανική καύση
  εγγυάται χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου
  με δράση μεγάλης διάρκειας
  καθαρίζει το σύστημα προετοιμασίας μίγματος καθώς και τις βαλβίδες εισαγωγής και τον θάλαμο καύσης
  αποτρέπει τη διάβρωση στο σύστημα τροφοδοσίας
  ελεγμένο σε υπερτροφοδοτούμενους και καταλυτικούς κινητήρες
  προστατεύει τον καταλύτη από βούλωμα από αιθάλη
  βελτιώνει την καύση
  άμεση, μετρήσιμη μείωση των ρύπων


  Special Price 7,09 €

  Κανονική Τιμή: 11,08 €

  -36%

 • Liqui moly Προστατευτικό καυσίμου LM2955 300 ml Κωδικός προϊόντος: LQMP2955

  Προστασία του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου

  1. Απόλυτη προστασία του συστήματος τροφοδοσίας καυσίμου κατά της σκουριάς, της οξείδωσης και της φθοράς.
  2. Αφαιρεί το νερό και την υγρασία και αποτρέπει τα προβλήματα που δημιουργούνται από το πάγωμα στο σύστημα τροφοδοσίας, ψεκασμού (Injection) ή του καρμπυρατέρ.

  EΦΑΡΜΟΓH

  Προστίθεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο δοχείο καυσίμου, συχνότερα τον χειμώνα, όπου η περιεκτικότητα νερού στο καύσιμο είναι μεγαλύτερη (λόγω υγρασίας). Το περιεχόμενο (300 ml) επαρκεί για 60 λίτρα βενζίνης ή Diesel.

  Special Price 7,44 €

  Κανονική Τιμή: 9,08 €

  -18%

 • Liqui Moly Octane Booster LM21616 200ml Κωδικός προϊόντος: LM21616

  Πακέτο δύναμης δοκιμασμένο στα μηχανοκίνητα σπορ, το οποίο αυξάνει τον αριθμό οκτανίων της βενζίνης και φροντίζει, ώστε ο κινητήρας να μπορεί να εξαντλεί ολόκληρα τα αποθέματα ισχύος του. Βελτιστοποιεί την καύση αμέσως μετά την προσθήκη και αυξάνει την απόδοση του καυσίμου. Βελτιώνει σημαντικά τη ροπή και την επιτάχυνση και εγγυάται έτσι μεγαλύτερη απόλαυση στην οδήγηση. Φροντίζει για καθαριότητα στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου και στα μπεκ ψεκασμού και αποτρέπει έτσι ακριβές επισκευές. Προστατεύει τις βαλβίδες εξαγωγής σε κλασικά οχήματα.

  Special Price 7,45 €

  Κανονική Τιμή: 9,33 €

  -20%

 • MANNOL Καθαριστικό συστήματος καταλύτη - Catalytic System Cleaner 9201 500ml Κωδικός προϊόντος: MN9201

  Το Catalytic System Cleaner είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της απόδοσης των καταλυτικών μετατροπέων. Κατάλληλο για όλους τους βενζινοκινητήρες, ατμοσφαιρικούς και υπερτροφοδοτούμενους, εξοπλισμένους με αυτά τα συστήματα. Σας επιτρέπει επίσης να καθαρίζετε το σύστημα τροφοδοσίας και τις συσκευές ψεκασμού καυσίμου ενός βενζινοκινητήρα από όλους τους τυπικούς ρύπους χωρίς αποσυναρμολόγηση.

  Ιδιότητες:
  - Καθαρίζει βαλβίδες, δακτυλίους εμβόλου, επιφάνεια εργασίας - κυψέλες καταλυτικού μετατροπέα, σύστημα εξάτμισης από εναποθέσεις άνθρακα, πίσσα και άλλα ιζήματα. Αφαιρεί εναποθέσεις άνθρακα από τα τοιχώματα του θαλάμου καύσης και από τις αυλακώσεις των δακτυλίων του εμβόλου, αποτρέποντας την εμφάνισή τους.
  - Βοηθά στον καθαρισμό των ηλεκτροδίων του αισθητήρα οξυγόνου (ανιχνευτής λάμδα).
  - Επαναφέρει την αρχική ισχύ του κινητήρα μειώνοντας την υδροδυναμική αντίσταση του συστήματος εξάτμισης.
  - Βελτιστοποιώντας τη διαδικασία καύσης και εξαλείφοντας τη μόλυνση των συστημάτων καυσίμου και καυσαερίων, μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την τοξικότητα των καυσαερίων.
  - Στο μέλλον, με μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, προστατεύει τον καταλυτικό μετατροπέα από μπλοκαρίσματα και το σύστημα καυσίμου από τη διάβρωση.
  - Αυξάνει τη διάρκεια ζωής του καταλυτικού μετατροπέα και ολόκληρου του συστήματος εξάτμισης.

  Εφαρμογή: συνδέστε τη συσκευή έγχυσης στον κύλινδρο. Εισαγάγετε (κολλήστε) τη βελόνα του στον ελαστικό σωλήνα της εισαγωγής αέρα του κινητήρα και κρεμάστε το μπαλόνι ανάποδα (για παράδειγμα, από την άκρη του ανυψωμένου καπό) ως σταγονόμετρο. Ενεργοποιήστε τη ροή των κεφαλαίων. Αφήστε τον κινητήρα να λειτουργήσει στο ρελαντί στις 1500 rpm για περίπου 30-45 λεπτά. Μην αφήνετε τον κινητήρα να υπερθερμανθεί. Εάν η πολλαπλή εξαγωγής αρχίσει να ανάβει κόκκινο (λόγω υψηλής θερμοκρασίας), σταματήστε αμέσως τον καθαρισμό.

  Special Price 7,50 €

  Κανονική Τιμή: 13,08 €

  -42%

 • MANNOL Octane Plus 9954 450ml Κωδικός προϊόντος: MN9954-045

  Ένα ειδικό πρόσθετο στη βενζίνη που αυξάνει τον αριθμό οκτανίων και έχει απορρυπαντικές ιδιότητες. Κατάλληλο για όλους τους τύπους βενζίνης και όλους τους τύπους βενζινοκινητήρων (ατμοσφαιρικοί και υπερτροφοδοτούμενοι), με οποιοδήποτε αριθμό βαλβίδων, εξοπλισμένες και μη εξοπλισμένες με φίλτρα σωματιδίων βενζίνης και καταλύτες.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Σύμφωνα με τη μέθοδο έρευνας αυξάνει τον αριθμό οκτανίων κατά 3-6 μονάδες (ανάλογα με την ποιότητα της βενζίνης). Επιτρέπει τη χρήση βενζίνης με αριθμό οκτανίων έως και 6 μονάδες κάτω από τη συνιστώμενη.
  - Προστατεύει τα μέρη του κινητήρα από το χτύπημα, αποτρέποντας δαπανηρές επισκευές.
  - Λόγω της απουσίας έκρηξης και πλήρους καύσης του καυσίμου, η ισχύς του κινητήρα αυξάνεται και η σταθερότητα της ισχύος εξασφαλίζεται σε όλους τους τρόπους λειτουργίας του, συμπεριλαμβανομένης της υπερφόρτωσης. Παρέχεται ομαλό ρελαντί. Μειώνει τον θόρυβο και τους κραδασμούς του κινητήρα.
  - Διαθέτει εξαιρετικές απορρυπαντικές ιδιότητες, καθαρίζει αποτελεσματικά το σύστημα καυσίμου και ιδιαίτερα τα μπεκ (μπεκ) και τις βαλβίδες από στάχτη, αιθάλη, βερνίκι και άλλα άκαυστα υπολείμματα και αποτρέπει την περαιτέρω εναπόθεσή τους. Μειώνει την οπτανθρακοποίηση των δακτυλίων του εμβόλου, εμποδίζοντάς τους να κολλήσουν και με αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση καυσίμου και λαδιού.
  - Παρέχει πρόσθετη λίπανση για βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου (αντλία καυσίμου, καρμπυρατέρ, μπεκ (μπεκ), παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους, μειώνοντας έτσι το κόστος συντήρησης.
  - Προστατεύει το σύστημα καυσίμου από τη διάβρωση.
  - Καίγεται πλήρως μαζί με το καύσιμο χωρίς να αφήνει εναποθέσεις άνθρακα.
  - Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την τοξικότητα των καυσαερίων αυξάνοντας την πληρότητα της καύσης βενζίνης.
  - Η μείωση του σχηματισμού άνθρακα, του καπνού και της τοξικότητας αυξάνει τους πόρους των μπουζί, των αισθητήρων οξυγόνου, των καταλυτών, των μπεκ και του κινητήρα γενικά.
  - Εξουδετερώνει τις επιπτώσεις της χρήσης βενζίνης χαμηλής ποιότητας και των προσθέτων που περιέχονται σε αυτήν.
  - Συμβατό με όλα τα υλικά κατασκευής.

  Εφαρμογή: Προσθέστε στη δεξαμενή σε αναλογία 1:100 (450 ml ανά 45 λίτρα καυσίμου). Αυτοαναμιγνύεται.
  Συνιστάται για τακτική χρήση.

  Ημερομηνία λήξης: 5 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής.

  Special Price 7,75 €

  Κανονική Τιμή: 9,08 €

  -14%

 • Βελτιωτικο & καθαριστικο βενζινης Powermaxx 75ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33023

  ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.

  1. Βελτιώνει την ποιότητα της βενζίνης και μειώνει τα κατάλοιπα άνθρακα στις βαλβίδες και τον θάλαμο καύσης.
  2. Βελτιώνει την καύση μειώνοντας τις τιμές καυσαερίων.
  3. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.
  4. Κατάλληλο και για καύσιμο μεθανόλης και αιθανόλης

  Special Price 8,22 €

  Κανονική Τιμή: 10,28 €

  -20%

 • Ενισχυτικό οκτανίων βενζίνης Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33206

  Ενισχυτικό οκτανίων βενζίνης

  Ενισχυτικό οκτανίων βενζίνης

  1. Αυξάνει μέχρι 5 βαθμούς τον αριθμό των οκτανίων της βενζίνης.
  2. Συστήνεται κυρίως για καύσιμο χαμηλής ποιότητας.
  3. Εξαλείφει τους θορύβους του κινητήρα και συνεπώς μηχανικές βλάβες.
  4. Εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση.

  Προσθέστε το στο ρεζερβουάρ πριν από κάθε ανεφοδιασμό. Τα 300ml είναι αρκετά για έως και 60lt καυσίμου.

  Special Price 8,92 €

  Κανονική Τιμή: 11,15 €

  -20%

 • Καθαριστικό μπεκ & βαλβίδων Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33078

  Καθαριστικό μπεκ & βαλβίδων Powermaxx 300 ml.

  1. Αφαιρεί αποτελεσματικά τα κατάλοιπα άνθρακα από το σύστημα ψεκασμού, τις βαλβίδες, την εισαγωγή και τον χώρο καύσης.
  2. Περισσότερη δύναμη και καθαρή καύση με ομαλότερη λειτουργία του κινητήρα.
  3. Ιδανικός ψεκασμός καυσίμου που εξασφαλίζει μείωση των εκπομπών καυσαερίων και βελτίωση απόδοσης του κινητήρα με ταυτόχρονη προστασία του και αύξηση της διάρκειας ζωής του.

  Χρησιμοποιείται στο σύστημα καυσίμου βενζινοκινητήρων με καρμπιρατέρ, απλού και άμεσου ψεκασμού (FSI, GDI,…) καταλυτικούς και τούρμπο.

  Προσθέστε τακτικά κάθε 3-4 μήνες στη δεξαμενή καυσίμου πριν το γέμισμα. Τα 300 ml επαρκούν για 60lt καυσίμου.

  Special Price 9,21 €

  Κανονική Τιμή: 11,51 €

  -19%

 • Καθαριστικό συστήματος ψεκασμού βενζίνης Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33028

  Καθαριστικό συστήματος ψεκασμού βενζίνης Powermaxx 300 ml

  Προστασία υψηλής απόδοσης για το σύστημα καυσίμου όλων των βενζινοκινητήρων.

  1. Αφαιρεί τις ρητίνες και τα βερνίκια από ολόκληρο το σύστημα καυσίμου
  2. Αφαιρεί τα κατάλοιπα άνθρακα και τα υπολείμματα λειτουργίας που βρίσκονται μέσα τον θάλαμο καύσης
  3. Προσφέρει καθαρή και δυνατή καύση και μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων
  4. Δεσμεύει την υγρασία και το συγκεντρωμένο νερό
  5. Λιπαίνει και προστατεύει το σύστημα καυσίμου
  6. Παρατείνει τη ζωή του κινητήρα.
  7. Περισσότερη δύναμη, λιγότερα καυσαέρια, μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

  Special Price 9,22 €

  Κανονική Τιμή: 11,53 €

  -20%

 • Liqui Moly Σταθεροποιητής βενζίνης LM5107 250ml Κωδικός προϊόντος: LM5107

  Συντηρεί και προστατεύει το καύσιμο από γήρανση και οξείδωση. Αποτρέπει τη διάβρωση σε ολόκληρο το σύστημα τροφοδοσίας. Εξασφαλίζει αποτελεσματικό παροπλισμό αντικών, κάμπριο, μοτοσικλετών, μοτοποδηλάτων, Quad, χλοοκοπτικών, αλυσοπρίονων και λοιπών δίχρονων και τετράχρονων βενζινοκινητήρων. Αυξάνει την ασφάλεια λειτουργίας. Με δράση μεγάλης διάρκειας.

  Κατάλληλο για όλους τους βενζινοκινητήρες – ιδίως για προληπτική χρήση. Ελεγμένο σε υπερτροφοδοτούμενους και καταλυτικούς κινητήρες. Προσθέστε στο καύσιμο και συμπληρώστε σε κάθε ανεφοδιασμό. Ένα γέμισμα της μεζούρας 25 ml επαρκεί για 5 l καύσιμο. Κατάλληλο επίσης για μόνιμη χρήση σε κινητήρες που λειτουργούν σπάνια.

  Εφαρμογή:
  25 ml από τον δοσομετρητή συντηρούν 5 l καυσίμου. Πριν από τον παροπλισμό, προσθέστε αντίστοιχη ποσότητα στο ρεζερβουάρ και αφήστε τον κινητήρα να λειτουργήσει περ. 10 λεπτά.

  Special Price 10,25 €

  Κανονική Τιμή: 15,08 €

  -32%

 • Liqui Moly Pro-Line Καθαριστικό συστήματος ψεκασμού βενζίνης LM2970 500ml Κωδικός προϊόντος: LM2970
  Απομακρύνει επικαθήσεις από τα μπεκ ψεκασμού, τις βαλβίδες εισαγωγής, τα μπουζί καθώς και από το θάλαμο καύσης και εμποδίζει τον επανασχηματισμό τους. Βελτιώνει τη λειτουργία του κινητήρα και τελειοποιεί τις τιμές ρύπων. Απαλλάσσει από τις δυσκολίες εκκίνησης και την ανώμαλη λειτουργία του κινητήρα. Φροντίζει και προστατεύει από φθορές, επικαθήσεις και διάβρωση ολόκληρο το σύστημα τροφοδοσίας. Οι καθαρότεροι κινητήρες καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο και μειώνουν την εκπομπή ρύπων. Κατάλληλο για όλους τους βενζινοκινητήρες. Για απευθείας προσθήκη στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Προληπτικά σε κάθε επιθεώρηση, μετά από επισκευές στο σύστημα τροφοδοσίας, για αντιμετώπιση προβλημάτων ή μετά από κάθε καθαρισμό JetClean. Το περιεχόμενο του δοχείου επαρκεί για έως 70 l καυσίμου.

  Special Price 11,20 €

  Κανονική Τιμή: 15,24 €

  -26%

 • Ενισχυτικό οκτανίων βενζίνης Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2191

  ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΥ ΟΚΤΑΝΙΩΝ OCTANE BOOSTER PROTEC

  1. Αυξάνει μέχρι 5 βαθμούς τον αριθμό των οκτανίων της βενζίνης.
  2. Συστήνεται κυρίως για καύσιμο χαμηλής ποιότητας.
  3. Εξαλείφει τους θορύβους του κινητήρα και συνεπώς μηχανικές βλάβες.
  4. Εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση.

  Προσθέστε το στο ρεζερβουάρ πριν από κάθε ανεφοδιασμό. Τα 375ml είναι αρκετά για έως και 80lt καυσίμου

  Special Price 11,50 €

  Κανονική Τιμή: 13,93 €

  -17%

 • Liqui Moly Σταθεροποιητής βενζίνης CNG/LPG LM2817 250ml Κωδικός προϊόντος: LM2817

  Συνδυασμός δραστικών ουσιών χωρίς τέφρα με ιδιότητες που συντηρούν και προστατεύουν τα εξαρτήματα. Προστατεύει το σύστημα τροφοδοσίας από δυσλειτουργίες, που οφείλονται σε κατάλοιπα του καυσίμου λόγω γήρανσης. Με δράση μεγάλης διάρκειας.

  Κατάλληλο για όλους τους βενζινοκινητήρες – Προσθήκη στο καύσιμο σε αεριοκίνητα αυτοκίνητα, που απαιτούν βενζίνη για εκκίνηση. Ελεγμένο σε καταλύτες: Προσθέστε στο καύσιμο και συμπληρώστε σε κάθε ανεφοδιασμό. Ένα γέμισμα της μεζούρας (25 ml) επαρκεί για 20 l καύσιμο. Κατάλληλο και για προετοιμασία πριν από τον παροπλισμό βενζινοκινητήρων.

  Εφαρμογή:
  Κατάλληλο για όλους τους βενζινοκινητήρες. Λύστε το καπάκι σφράγισης και κρατήστε τη φιάλη κατακόρυφα. Πιέστε προσεκτικά στο επάνω δοχείο δοσομέτρησης μια δόση ανάλογη της ποσότητας βενζίνης που βάλατε. Ένα γέμισμα της μεζούρας (25 ml) επαρκεί για 20 λίτρα καυσίμου. Προσθέστε στο καύσιμο και συμπληρώστε σε κάθε ανεφοδιασμό.

  Special Price 11,50 €

  Κανονική Τιμή: 15,99 €

  -28%

 • Υποκατάστατο μολύβδου βενζίνης 1:1000 Protec 250 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC6141

  ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΜΟΛΥΒΔΟΥ 1:1000 LEAD SUBSTITUTE 1:1000.

  Ειδικά σχεδιασμένος συνδυασμός πρόσθετων για βενζινοκινητήρες παλιότερης τεχνολογίας, όπου οι έδρες των βαλβίδων τους χρειάζονται βενζίνη με μόλυβδο για λίπανση. Οι εξαιρετικές λιπαντικές ιδιότητες του προϊόντος προστατεύουν τις έδρες των βαλβίδων. Επίσης βοηθά ενάντια στην απώλεια συμπίεσης και δύναμης και αποτρέπει τις βλάβες κινητήρα. Δεν περιέχει μεταλλικές οργανικές ενώσεις.

  Απλή χρήση με δοσομετρητή.

  1. Πριν το γέμισμα, προσθέστε την απαιτούμενη ποσότητα υποκατάστατου μολύβδου χρησιμοποιώντας τον δοσομετρητή (αναλογία μίξης 1:1000).
  2. Τα 250ml επαρκούν για 250ltr αμόλυβδης βενζίνης.
  3. Μην υπερβαίνεται ή υπολείπετε την αναφερόμενη δοσολογία.
  4. Κατάλληλο και για οχήματα με αναβαθμισμένο καταλύτη.

  Special Price 11,93 €

  Κανονική Τιμή: 14,91 €

  -19%

 • Καθαριστικό μπεκ & βαλβίδων Protec P2231 300 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2231

  Καθαριστικό μπεκ & βαλβίδων Protec 300 ml

  Δύναμη και Ενέργεια για όλους τους βενζινοκινητήρες.

  1. Βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα.
  2. Αφαιρεί τα κατάλοιπα άνθρακα από τις βαλβίδες, τον χώρο εισαγωγής και όλο τον χώρο του θαλάμου καύσης.
  3. Αφαιρεί κατάλοιπα από ολόκληρο το σύστημα ψεκασμού.
  4. Εξασφαλίζει καθαρή και δυνατή καύση.
  5. Μειώνει τις τιμές των εκπομπών καυσαερίων.
  6. Εγγυάται την ιδανική ποσότητα ψεκασμού.
  7. Προσφέρει ιδανική προστασία στον κινητήρα, επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του και εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του.

  Προσθέστε το προϊόν κάθε 6 μήνες στο σύστημα καυσίμου πριν το γέμισμα με βενζίνη. Αρκετό για 60lt καυσίμου.

  Special Price 11,99 €

  Κανονική Τιμή: 14,91 €

  -19%

 • Καθαριστικό συστήματος ψεκασμού βενζίνης Wurth 300ml Κωδικός προϊόντος: 5861111303

  Ειδικό καθαριστικό για τον καθαρισμό του συστήματος ψεκασμού.

  Πυκνώνει και εξουδετερώνει τα όξινα συμπυκνώματα. Προστατεύει από τη διάβρωση.

  Εφαρμογή:

  1. Προσθέστε το περιεχόμενο της φιάλης στο ρεζερβουάρ καυσίμου.
  2. Τα 150 ml αρκούν για 25 έως 30 λίτρα καυσίμου,τα 300 ml αρκούν για 50 έως 60 λίτρα καυσίμου.
  3. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά μετά από κάθε επιθεώρηση.
  4. Για όλους τους κινητήρες με καρμπυρατέρ και σύστημα ψεκασμού, με ή χωρίς καταλυτικό μετατροπέα.

  Special Price 12,02 €

  Κανονική Τιμή: 16,10 €

  -25%

 • Kαθαριστικό Αισθητήρα Λάμδα και Καταλύτη Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33230
  KAΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗ.
  Το OXICAT βασίζεται σε μια νέα τεχνολογία καθαρισμού καταλοίπων άνθρακα, ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό ολόκληρου του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων. Διαλύει τις ρητίνες, τα βερνίκια και τα κατάλοιπα άνθρακα από ολόκληρο το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων, τον αισθητήρα λάμδα, την βαλβίδα EGR και τον καταλύτη. Κατάλληλο για χρήση σε βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες και υβριδικούς κινητήρες. Ιδανικό για 4χρονους κινητήρες. Εμποδίζει την υπερβολική μόλυνση όταν χρησιμοποιείται τακτικά. Βελτιώνει τις ιδιότητες καυσίμου και την απόδοση του κινητήρα. Εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του καταλύτη/αισθητήρα λάμδα. Ιδανικό σε περιπτώσεις που το αυτοκίνητο δεν έχει περάσει τον έλεγχο ΚΤΕΟ εξαιτίας των υψηλών εκπομπών καυσαερίων.Προσθέστε κάθε 3μήνες στο σύστημα καυσίμου πριν το γέμισμα. Τα 300ml επαρκούν για έως και 60lt καυσίμου.

  Special Price 12,49 €

  Κανονική Τιμή: 15,61 €

  -19%

 • Βελτιωτικό βενζίνης Wurth 300 ml Κωδικός προϊόντος: 5861101300

  Βελτιωτικό βενζίνης

  Καθαρισμός του συστήματος καυσίμου Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου χάρη στην ακριβή προετοιμασία του μίγματος Καυσίμου.
  Για όλους τους κινητήρες βενζίνης, με ή χωρίς καταλυτικό Μετατροπέα.

  1. Αφαιρεί τους ρύπους ρητίνης και χρώματος στις σωληνώσεις, την αντλία καυσίμου, το καρμπυρατέρ, τις κεφαλές των βαλβίδων και τις βαλβίδες.
  2. Επιπλέον αφαιρούνται και οι οξειδωτικοί ρύποι.
  3. Προστατεύει από το νερό που σχηματίζεται στο ρεζερβουάρ καυσίμου λόγω της υγροσκοπικής ιδιότητας του καυσίμου E10.
  4. Προστατεύει από τη Διάβρωση.

  Εφαρμογή: Προσθέστε το περιεχόμενο της φιάλης στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Η ιδανική δοσολογία είναι 150 ml για 35 – 40 λίτρα. Τα 300 ml αρκούν για 70-75 λίτρα. Το προϊόν „αυτοαναμιγνύεται“. Η υπερβολική δοσολογία δεν είναι Επικίνδυνη.

  Special Price 12,99 €

  Κανονική Τιμή: 17,79 €

  -26%

 • Καθαριστικό συστήματος τροφοδοσίας Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1101

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ FUEL LINE CLEANER.

  1. Απομακρύνει τα υπολείμματα λειτουργίας του συστήματος καυσίμου από το ρεζερβουάρ έως τους θαλάμους καύσης.
  2. Αφαιρεί τις βερνικοειδείς επικαθήσεις και τα αδιάλυτα που σχηματίζονται στις δεξαμενές καυσίμου.
  3. Ομογενοποιεί το νερό στο καύσιμο υπό μορφή γαλακτώματος- μίγμα κατάλληλο για καύση.
  4. Απομακρύνει ρητινώδη και κολλώδη υπολείμματα από τη γραμμή καυσίμου καθώς και υπολείμματα οπτάνθρακα από το άνω τμήμα του κυλίνδρου. 

  Η αποτελεσματική και καθαρή καύση που προσφέρει, μειώνει το ποσοστό εκπομπών καυσαερίων και παρατείνει τη ζωή του κινητήρα. Εφαρμόζεται απευθείας στο ρεζερβουάρ ή με χρήση ειδικής συσκευής καθαρισμού σε κάθε service. Τα 375ml είναι αρκετά για έως και 80lt βενζίνης.

  Special Price 13,48 €

  Κανονική Τιμή: 16,73 €

  -19%

 • Καθαριστικό βαλβίδων Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2241

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ,ΒΑΛΒΙΔΩΝ, ΧΩΡΟΥ ΚΑΥΣΗΣ TRIPLE-X PLUS.

  Το Triple X Plus σχεδιάστηκε για χρήση σε συστήματα εισαγωγής βενζίνης και πετρελαίου καθώς και κινητήρες με σύστημα ανακύκλωσης καυσαερίων ‘’EGR’’.

  1. Καθαρίζει ολοκληρωτικά ολόκληρο το σύστημα από την εισαγωγή μέχρι την εξαγωγή.
  2. Εξασφαλίζει την ομαλή και ταυτόχρονα ‘’δυνατή’’ λειτουργία του κινητήρα και μειώνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές καυσαερίων.
  3. Είναι συμβατό με όλους τους τύπους κινητήρων όπως, καταλυτικούς, άμεσου ψεκασμού , με ανιχνευτή λάμδα κ.α.

  Προσθέστε κάθε 3μήνες στο σύστημα καυσίμου πριν το γέμισμα. Τα 375ml επαρκούν για έως και 80lt καυσίμου.

  Διαλύει τις ρητίνες, τα βερνίκια και τα κατάλοιπα άνθρακα από ολόκληρο το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων, τον αισθητήρα λάμδα, την βαλβίδα EGR και τον καταλύτη. Κατάλληλο για χρήση σε βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες και υβριδικούς κινητήρες. Ιδανικό για 4χρονους κινητήρες.

  Special Price 14,39 €

  Κανονική Τιμή: 17,99 €

  -20%

 • Καθαριστικό εισαγωγής και βαλβίδων Powermaxx 500 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33139

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ & ΒΑΛΒΙΔΩΝ POWERMAXX 500 ml.

  Καθαρίζει αποτελεσματικά ολόκληρο το σύστημα εισαγωγής , τις βαλβίδες, τον συλλέκτη αναρρόφησης και τον θάλαμο καύσης στους κινητήρες βενζίνης. Μετά τον καθαρισμό εξασφαλίζεται η ομαλότερη λειτουργία του κινήτηρα, μειώνονται δραστικά οι εκπομπές καυσαερίων και η κατανάλωση καυσίμου.

  1. Ψεκάστε στην εισαγωγή όταν ο κινητήρας δουλεύει και είναι ζεστός.
  2. Αν ο κινητήρας δουλεύει σταθερά, ψεκάστε το προϊόν μέσα στο σωλήνα εισαγωγής με μία κίνηση.
  3. Αν ο κινητήρας δουλεύει με αστάθεια, ψεκάστε μέσα στο σωλήνα εισαγωγής, σε μικρές δόσεις.

  Σημείωση! Ο κινητήρας πρέπει να δουλεύει στις 2500-3000 στροφές το λεπτό, κατά στην εφαρμογή. Τα 500ml αρκούν για 1-2 οχήματα.

  Special Price 15,30 €

  Κανονική Τιμή: 19,13 €

  -20%

 • Καθαριστικό συστήματος βενζινης Wurth 300 ml Κωδικός προϊόντος: 5861112300

  Ειδικό καθαριστικό για όλους του κινητήρες με καρμπυρατέρ ή σύστημα ψεκασμού καυσίμου.Μία φιάλη είναι αρκετή για τους τετρακύλινδρους κινητήρες. Για τους κινητήρες με έξι ή περισσότερους κύλινδρους.

  Εφαρμογή:

  1. Αποσυνδέστε το σωληνάκι κενού από το κατάλληλο σημείο και εισαγάγετε το σωληνάκι της φιάλης σπρέι.
  2. Σε ζεστό κινητήρα που λειτουργεί στις 2.000 σ.α.λ. περίπου ψεκάστε το μισό περιεχόμενο της φιάλης ομοιόμορφα σε όλους τους αυλούς εισαγωγής κινώντας ταυτόχρονα το σωληνάκι μπρος-πίσω.
  3. Σβήστε τον κινητήρα και αφήστε το προϊόν να δράσει για περίπου 30 λεπτά.
  4. Θέστε πάλι τον κινητήρα σε λειτουργία και ψεκάστε το υπόλοιπο περιεχόμενο της φιάλης.

  Δοσολογία: Μία φιάλη είναι αρκετή για τους τετρακύλινδρους κινητήρες. Για τους κινητήρες με έξι ή περισσότερους κύλινδρους.

  Special Price 15,64 €

  Κανονική Τιμή: 21,84 €

  -28%

 • Υποκατάστατο μολύβδου βενζίνης Wurth 250ml Κωδικός προϊόντος: 5861102250

  Υποκατάστατο μολύβδου

  Για κινητήρες με μη ενισχυμένες έδρες βαλβίδων.

  Το υποκατάστατο μολύβδου βενζίνης είναι „αυτοαναμιγνυόμενο“ και προστίθεται στο καύσιμο.

  Το περιεχόμενο μίας φιάλης αρκεί για 250 λίτρα καυσίμου.

  Οργανικές ενώσεις νατρίου Σχηματισμός προστατευτικής επίστρωσης στις βαλβίδες και τους δίσκους βαλβίδων.

  Special Price 16,90 €

  Κανονική Τιμή: 18,98 €

  -10%

 • Ενισχυτικό οκτανίων βενζίνης Wurth 300 ml Κωδικός προϊόντος: 5861103300

  Φιλικό προς το περιβάλλον βελτιωτικό λειτουργίας για αύξηση του αριθμού οκτανίων.

  Ιδιότητες 

  1. Αυξάνει τον αριθμό οκτανίων κατά 3–8 μονάδες, ανάλογα με την αρχική ποιότητα καυσίμου
  2. Αποτρέπει τις φθορές στις έδρες των βαλβίδων και στις βαλβίδες εξαγωγής και αυξάνει τη διάρκεια ζωής όλου του συστήματος καυσίμου
  3. Προστατεύει τον κινητήρα από την προανάφλεξη, το κροτάλισμα και τα "πιράκια"
  4. Βελτιώνει την απόδοση του κινητήρα

  Special Price 16,96 €

  Κανονική Τιμή: 21,84 €

  -22%

 • Καθαριστικό Αισθητήρα Λάμδα και Καταλύτη Protec OXICAT P1180 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1180

  OXICAT PROTEC.

  Το OXICAT βασίζεται σε μια νέα τεχνολογία καθαρισμού καταλοίπων άνθρακα, ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό ολόκληρου του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων. Διαλύει τις ρητίνες, τα βερνίκια και τα κατάλοιπα άνθρακα από ολόκληρο το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων, τον αισθητήρα λάμδα, την βαλβίδα EGR και τον καταλύτη. Κατάλληλο για χρήση σε βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες και υβριδικούς κινητήρες.

  1. Ιδανικό για 4χρονους κινητήρες.
  2. Εμποδίζει την υπερβολική μόλυνση όταν χρησιμοποιείται τακτικά.
  3. Βελτιώνει τις ιδιότητες καυσίμου και την απόδοση του κινητήρα.
  4. Εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του καταλύτη/αισθητήρα λάμδα.
  5. Ιδανικό σε περιπτώσεις που το αυτοκίνητο δεν έχει περάσει τον έλεγχο ΚΤΕΟ εξαιτίας των υψηλών εκπομπών καυσαερίων.

  Προσθέστε κάθε 3μήνες στο σύστημα καυσίμου πριν το γέμισμα. Τα 375ml επαρκούν για έως και 80lt καυσίμου.

  Special Price 17,50 €

  Κανονική Τιμή: 22,49 €

  -22%

 • Ενισχυτικό οκτανίων βενζίνης Premium Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2281

  ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΥ ΟΚΤΑΝΙΩΝ PREMIUM OCTANE BOOSTER PREMIUM PRO-TEC.

  Πιστοποιημένο από τον οργανισμό TUV, το βελτιωτικό οκτανίων Premium που βασίζεται στην πρόσφατη τεχνολογία προσθέτων αυξάνει τον αριθμό οκτανίων (RON) του καυσίμου έως και 6 μονάδες. Για αυτό το λόγο, το Octane Premium είναι ιδανικό για χρήση σε καύσιμα χαμηλής ποιότητος , σε συνθήκες χαμηλής απόδοσης της καύσης, σε περιπτώσεις κροταλίσματος /θορύβου , εξασφαλίζοντας σημαντική βελτίωση της ανταπόκρισης του κινητήρα.

  Προσθέστε απευθείας στη δεξαμενή καυσίμου.  Τα 375ml επαρκούν για έως και 80lt καυσίμου. 

  Special Price 19,50 €

  Κανονική Τιμή: 23,75 €

  -17%

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?