Πρόσθετα

Είδη 1 εώς 36 από 339 σύνολο

 • MANNOL Φλαντζόκολλα Gasket Maker Red 9914 Κωδικός προϊόντος: MN9914

  Το MANNOL Gasket Maker Red 9914 είναι ένα σφραγιστικό που σκληραίνει σε θερμοκρασία δωματίου. Εξαιρετικά ανθεκτικό σε ακραίες θερμοκρασίες. Δημιουργεί μια αξιόπιστη σφράγιση που δεν ραγίζει, συρρικνώνεται ή μετατοπίζεται υπό την επίδραση απότομων αλλαγών θερμοκρασίας. Αντικαθιστά δακτυλίους ο (o-ring), ροδέλες και σφραγίδες αμιάντου, καουτσούκ, τσόχα, χαρτιού, φελλού και μετάλλων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για επισκευή: δακτυλίων οδηγών βαλβίδων, λεκανών λαδιού, περιβλημάτων θερμοστάτη κ.λπ. Ανθεκτικό σε λιπαντικά, ψυκτικά, βενζίνη, κηροζίνη, νερό, οξέα και αλκάλια. Εύκολο στην εφαρμογή και παραμένει ευέλικτο. Η προς επεξεργασία επιφάνεια πρέπει να απολιπανθεί.

  Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: -50 °C έως + 300 °C.
  Αποθηκεύστε το στεγανωτικό σε δροσερές και στεγνές συνθήκες σε ερμητικά κλεισμένη αρχική συσκευασία.
  Διατηρεί τη δύναμή του για τουλάχιστον δύο χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής.

  Special Price 2,80 €

  Κανονική Τιμή: 4,99 €

  -43%

 • MANNOL Φλαντζόκολλα Gasket Maker Black 9912 Κωδικός προϊόντος: MN9912

  Το MANNOL Gasket Maker Black 9912 είναι ένα σφραγιστικό που σκληραίνει σε θερμοκρασία δωματίου. Εξαιρετικά ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες. Δημιουργεί μια αξιόπιστη σφράγιση που δεν ραγίζει, συρρικνώνεται ή μετατοπίζεται υπό την επίδραση απότομων αλλαγών θερμοκρασίας. Αντικαθιστά δακτυλίους ο (o-ring), ροδέλες και σφραγίδες αμιάντου, καουτσούκ, τσόχα, χαρτιού, φελλού και μετάλλων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για επισκευή: δακτυλίων οδηγών βαλβίδων, λεκανών λαδιού, περιβλημάτων θερμοστάτη κ.λπ. Ανθεκτικό σε λιπαντικά, ψυκτικά, βενζίνη, κηροζίνη, νερό, οξέα και αλκάλια. Εύκολο στην εφαρμογή και παραμένει ευέλικτο. Η προς επεξεργασία επιφάνεια πρέπει να απολιπανθεί.

  Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: -40 °C έως +230 °C (διακοπτόμενα).
  Αποθηκεύστε το στεγανωτικό σε δροσερές και στεγνές συνθήκες σε ερμητικά κλεισμένη αρχική συσκευασία.
  Διατηρεί τη δύναμή του για τουλάχιστον δύο χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής.

  Special Price 2,80 €

  Κανονική Τιμή: 4,99 €

  -43%

 • MANNOL Φλαντζόκολλα Gasket Maker Grey 9913 Κωδικός προϊόντος: MN9913

  Το MANNOL Gasket Maker Grey 9913 είναι ένα σφραγιστικό που σκληραίνει σε θερμοκρασία δωματίου. Εξαιρετικά ανθεκτικό σε ακραίες θερμοκρασίες. Δημιουργεί μια αξιόπιστη σφράγιση που δεν ραγίζει, συρρικνώνεται ή μετατοπίζεται υπό την επίδραση απότομων αλλαγών θερμοκρασίας. Αντικαθιστά δακτυλίους ο (o-ring), ροδέλες και σφραγίδες αμιάντου, καουτσούκ, τσόχα, χαρτιού, φελλού και μετάλλων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για επισκευή: δακτυλίων οδηγών βαλβίδων, λεκανών λαδιού, περιβλημάτων θερμοστάτη κ.λπ. Ανθεκτικό σε λιπαντικά, ψυκτικά, βενζίνη, κηροζίνη, νερό, οξέα και αλκάλια. Εύκολο στην εφαρμογή και παραμένει ευέλικτο. Η προς επεξεργασία επιφάνεια πρέπει να απολιπανθεί.

  Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: -40 °C έως +230 °C.
  Αποθηκεύστε το στεγανωτικό σε δροσερές και στεγνές συνθήκες σε ερμητικά κλεισμένη αρχική συσκευασία.
  Διατηρεί τη δύναμή του για τουλάχιστον δύο χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής.

  Special Price 2,80 €

  Κανονική Τιμή: 4,99 €

  -43%

 • MANNOL Καθαριστικό κινητήρα Motor Flush 9900 300 ml Κωδικός προϊόντος: MN9900-030ME

  Το MANNOL Motor Flush 9900 είναι ένα ειδικό καθαριστικό για την αφαίρεση ιζημάτων, βρωμιάς, λάσπης και προϊόντων φθοράς των εξαρτημάτων του κινητήρα, συμπεριλαμβανομένων των πιο απρόσιτων στοιχείων του συστήματος λαδιού.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Καθαρίζει το σύστημα λαδιού και τα φίλτρα των αντλιών λαδιού. Κατά τη διαδικασία πλύσης, παρέχει αξιόπιστη λίπανση, αποτρέποντας τη φθορά των εξαρτημάτων του κινητήρα. Λόγω της μοναδικής σύνθεσης των προσθέτων διασποράς απορρυπαντικών, εγγυάται εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλή αφαίρεση των εναποθέσεων άνθρακα, συμπεριλαμβανομένου του πυθμένα του εμβόλου.
  - Αφαιρεί ελαιοδιαλυτούς και μη ελαιοδιαλυτούς ρύπους.
  - Ο καθαρισμός είναι ήπιος για όλα τα μέρη και τα εξαρτήματα του κινητήρα και δεν τα βλάπτει.
  - Ουδέτερο στις χρησιμοποιούμενες σφραγίδες.
  - Αναμιγνύεται με όλους τους τύπους λιπαντικών κινητήρα (ορυκτά και συνθετικά, κ.λπ.) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την έκπλυση οποιωνδήποτε κινητήρων βενζίνης και ντίζελ με ή χωρίς υπερσυμπίεση, με ή χωρίς συστήματα καθαρισμού καυσαερίων.
  - Πλήρως αφαιρεθεί από το σύστημα μαζί με παλιό λάδι.

  Εφαρμογή: στη θερμοκρασία λειτουργίας του κινητήρα, προσθέστε το περιεχόμενο του δοχείου στο χρησιμοποιημένο λάδι κινητήρα πριν το αντικαταστήσετε. Μετά από 10 λεπτά στο ρελαντί του κινητήρα, αδειάστε το χρησιμοποιημένο λάδι, αντικαταστήστε το φίλτρο και συμπληρώστε το νέο λάδι (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ νέο ΛΑΔΙ!).

  Special Price 2,90 €

  Κανονική Τιμή: 5,11 €

  -43%

 • MANNOL Καθαριστικό καρμπυρατέρ 9970 400ml Κωδικός προϊόντος: MN9970

  Carburetor Cleaner – εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό καρμπυρατέρ χωρίς να το αποσυναρμολογείτε. Καθαρίζει γρήγορα, προσεκτικά και αποτελεσματικά αποσβεστήρες γκαζιού και αέρα, διαχυτές, πίδακες και όλες τις άλλες διαθέσιμες εσωτερικές επιφάνειες των καρμπυρατέρ, καθώς και τις εξωτερικές επιφάνειές τους. Ισχύει για όλους τους δίχρονους ή τετράχρονους βενζινοκινητήρες, με ή χωρίς καταλυτικούς μετατροπείς.

  Ιδιότητες:
  - Είναι ένα μείγμα οργανικών διαλυτών υψηλής αποτελεσματικότητας. Δεν περιέχει ασετόν.
  - Διαλύει και αφαιρεί πλήρως όλους τους τυπικούς ρύπους του καρμπυρατέρ διαφόρων προελεύσεων.
  - Δεν φράζει τα εξαρτήματα του κινητήρα που βρίσκονται πίσω από το καρμπυρατέρ: βαλβίδες, θάλαμος καύσης κ.λπ.
  - Σταθεροποιεί την ταχύτητα στο ρελαντί, διευκολύνει την εκκίνηση με κρύο, βελτιώνει την επιτάχυνση του κινητήρα.
  - Βελτιστοποιεί τη λειτουργία του συστήματος εισαγωγής καθαρίζοντας και λιπάνοντας τα κινούμενα μέρη του.
  - Το προϊόν περιέχει ουσίες που είναι επιθετικές στη βαφή επιφανειών και πλαστικών.
  - Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου (έως 5%) και την τοξικότητα των καυσαερίων.
  - Ισχύει για τον καθαρισμό αλυσίδων μοτοσυκλετών, αλυσίδων χρονισμού, εξαρτημάτων συμπλέκτη, αντλιών λαδιού, γραναζιών, στροφαλοφόρων αξόνων και άλλων άβαφων μεταλλικών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων κινητήρα.

  Εφαρμογή. Σβήστε τον κινητήρα και αφαιρέστε το φίλτρο αέρα. Πρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση στο γκάζι. Ψεκάστε το προϊόν σε όλες τις εσωτερικές επιφάνειες του καρμπυρατέρ που βρίσκονται στην περιοχή πρόσβασης, καθώς και, εάν χρειάζεται, σε εξωτερικές επιφάνειες. Αφήστε τα να στεγνώσουν. Αντικαταστήστε το φίλτρο αέρα στην αρχική του θέση. Συνιστάται η αντικατάστασή του ταυτόχρονα. Ανάψτε τον κινητήρα και αφήστε τον να λειτουργεί σε μεσαία ταχύτητα, και μπορείτε ήδη να ξεκινήσετε την οδήγηση. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τον κινητήρα να λειτουργεί στο ρελαντί για 20 δευτερόλεπτα στις 2000 σ.α.λ., έτσι ώστε να καεί η υπόλοιπη βρωμιά στο σύστημα ψεκασμού.
  Εάν ο κινητήρας το επιτρέπει, δηλαδή μπορεί να διατηρήσει μια σταθερή ταχύτητα όταν αποσυνδέεται η εισαγωγή αέρα, τότε ο καθαρισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν ο κινητήρας είναι αναμμένος. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, επικοινωνήστε με το κέντρο σέρβις για να μάθετε πώς να το κάνετε. Μερικές φορές αρκεί να απενεργοποιήσετε τον μετρητή ροής αέρα. Όταν ο κινητήρας λειτουργεί, η διαδικασία καθαρισμού εντείνεται σημαντικά. Ταυτόχρονα, μην αφήνετε το προϊόν να μπει στο μετρητή ροής αέρα και στα βαμμένα μέρη.

  Special Price 2,99 €

  Κανονική Τιμή: 4,99 €

  -40%

 • MANNOL Εξωτερικό καθαριστικό κινητήρα Motor Cleaner 9973 500ml Κωδικός προϊόντος: MN9973

  Το Motor Cleaner είναι ένα απορρυπαντικό για τον καθαρισμό και τη φροντίδα του χώρου του κινητήρα του οχήματος. Αφαιρεί γρήγορα, αποτελεσματικά και προσεκτικά το μεγαλύτερο μέρος της τυπικής βρωμιάς του χώρου του κινητήρα: λάδια, υπολείμματα εξατμισμένων και καμένων τεχνικών υγρών, βρωμιά και σκόνη δρόμου κ.λπ. Έχει υψηλή ικανότητα καθαρισμού. Ένας καθαρός κινητήρας είναι λιγότερο πιθανό να υπερθερμανθεί.

  - Έχει αυξημένη ικανότητα διαλύτη και ιδιότητες ενεργού καθαρισμού.
  - Η συγκέντρωση υψηλού ιξώδους επιτρέπει στα εξαρτήματα να παραμένουν σε κάθετες επιφάνειες, παρέχοντας εξαιρετικό καθαρισμό σύνθετων ρύπων σε όλες τις διαστάσεις.
  - Ουδέτερο σε σχέση με επιστρώσεις από χρώμιο, νικέλιο, ψευδάργυρο κ.λπ., καθώς και σε επιφάνειες σιδηρούχων και μη (αλουμίνιο, μπρούτζος, ορείχαλκος κ.λπ.) μετάλλων και κραμάτων. Μπορεί να είναι επιθετικό προς ορισμένους τύπους πλαστικών, καουτσούκ και επιστρώσεις χρωμάτων.
  - Αποτρέπει περαιτέρω την οξείδωση, το ράγισμα και την απώλεια των ιδιοτήτων των ελαστικών και πλαστικών μερών του κινητήρα υπό την επιθετική επίδραση της ρύπανσης και του περιβάλλοντος, αποτρέπει την οξείδωση των ηλεκτρικών συνδέσεων, μειώνει τον κίνδυνο βραχυκυκλωμάτων, αποτρέπει την πυρκαγιά των ηλεκτρικών καλωδίων.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό διαφόρων μονάδων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, φορτηγών, τρακτέρ και άλλου γεωργικού, κήπου και κατασκευαστικού εξοπλισμού, καθώς και εξοπλισμού νερού: σασί, φίλτρα, αντλίες, αλυσίδες κίνησης χωρίς αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες κ.λπ. ως διάφορα εργαλεία απογραφής και εργασίας·
  - Συνιστάται η χρήση στο τέλος της «βρώμικης» σεζόν, πριν και μετά τις επισκευές κινητήρα, ανάρτησης ή κιβωτίου ταχυτήτων, καθώς και κατά την προετοιμασία του αυτοκινήτου πριν από την πώληση.

  Εφαρμογή: Ψεκάστε το προϊόν στα προς καθαρισμό μέρη από απόσταση 15-20 cm, κρατώντας το δοχείο κάθετα. Αφήστε να δράσει για 3-5 λεπτά, ανάλογα με τον βαθμό μόλυνσης. Σκουπίστε με ένα πινέλο ή σφουγγάρι και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν χρειάζεται. Πριν την εφαρμογή, δοκιμάστε το καθαριστικό σε μια μικρή δυσδιάκριτη περιοχή για να μάθετε πιθανές αντιδράσεις με διαφορετικά υλικά.

  Special Price 3,08 €

  Κανονική Τιμή: 4,98 €

  -38%

 • Καθαριστικό φρένων PETEC 70060 500ml Κωδικός προϊόντος: PETEC70060

  - Πολύ καλή απόδοση καθαρισμού, απολιπαίνει βαθιά, δρα και στεγνώνει γρήγορα
  - Χωρίς ακετόνη
  - Πολλαπλών χρήσεων, πολύ καλή δυνατότητα διείσδυσης
  - Πολυλειτουργικό
  - ΓΡΗΓΟΡΗ αντίδραση
  - Χωρίς υπολείμματα
  - Μη διαβρωτικό, δεν προσβάλλει ελαστικά και πλαστικά μέρη
  - Βαλβίδα 360°, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάποδα

  Τομείς εφαρμογής:
  Για γρήγορο καθάρισμα και απολίπανση τυμπάνων και δισκόφρενων, εξαρτημάτων φρένων και εξαρτημάτων συμπλέκτη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό πολύ λιπαρών και λερωμένων εξαρτημάτων κινητήρα και μηχανής.

  Special Price 3,10 €

  Κανονική Τιμή: 5,19 €

  -40%

 • Υγρά φρένων TEXTAR 95002100 Κωδικός προϊόντος: 39-95002100
  • Αριθμός προϊόντος95002100
  • ΜάρκαTEXTAR
  • EAN αριθμός4019722149658
  • Εμπορικός κωδικός98502 0021 9 L
  • ΠροδιαγραφήDOT4, FMVSS 116 DOT4, ISO 4925 (Class 4), SAE J 1704
  • Σημείο ζέσης απουσία υγρασίας [°C]270
  • Σημείο βρασμού [°C]163
  • Είδος δοχείουΦιάλη
  • Μονάδα ποσότηταςΛίτρο
  • Χωρητικότητα [λίτρα]0,25
  • Αριθμός τεχνικής πληροφορίας98502 0021 9 L

  Special Price 3,10 €

  Κανονική Τιμή: 5,41 €

  -42%

 • Υγρά φρένων FERODO FBX025 Κωδικός προϊόντος: 62-FBX025
  • Αριθμός προϊόντοςFBX025
  • ΜάρκαFERODO
  • EAN αριθμός5016687015096
  • Χωρητικότητα [λίτρα]0,25
  • Είδος δοχείουΦιάλη
  • Κατηγορία ιξώδους SAE1350
  • ΠροδιαγραφήDOT4 Synthetic
  • Σημείο ζέσης απουσία υγρασίας [°C]240
  • Σημείο βρασμού [°C]159

  Special Price 3,10 €

  Κανονική Τιμή: 4,50 €

  -31%

 • MANNOL Βελτιωτικό λαδιού κατά της τριβής Motor Doctor 9990 350 ml Κωδικός προϊόντος: MN9990-035ME

  Το MANNOL Motor Doctor 9990 είναι ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πρόσθετο λαδιού κινητήρα - ένας σταθεροποιητής ιξώδους που έχει σχεδιαστεί για να αποκαθιστά την πίεση λαδιού και να μειώνει την κατανάλωσή του σε κινητήρες με μεγάλη χιλιομετρική απόδοση.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Ένας ειδικός τροποποιητής αυξάνει τον δείκτη ιξώδους λαδιού, ο οποίος εμποδίζει το λάδι να εισέλθει στον θάλαμο καύσης, ο οποίος με τη σειρά του μειώνει τον σχηματισμό αιθάλης και εξαλείφει τον καπνό των καυσαερίων.
  - Τα εξαρτήματα κατά της φθοράς ελαχιστοποιούν τη φθορά των κινητήρων με οποιαδήποτε χιλιομετρική απόσταση και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους.
  - Βελτιώνει τη σταθερότητα και την αντοχή της μεμβράνης λαδιού στα τριβόμενα μέρη του κινητήρα, γεγονός που διευκολύνει την εκκίνηση με κρύο και μειώνει τη φθορά εκκίνησης.
  - Ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε δύσκολες συνθήκες λειτουργίας και όταν το λάδι αραιώνεται με καύσιμο.
  - Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες και όλους τους τύπους λιπαντικών κινητήρα (συνθετικά, ορυκτά κ.λπ.)

  Χρώμα: κίτρινο-καφέ.

  Εφαρμογή: Προσθέστε σε φρέσκο ​​λάδι κινητήρα σε κάθε αλλαγή λαδιού αφού ο κινητήρας φτάσει σε θερμοκρασία λειτουργίας.
  Το περιεχόμενο ενός δοχείου επαρκεί για συστήματα λίπανσης μέχρι 5 λίτρα λαδιού.

  Special Price 3,25 €

  Κανονική Τιμή: 5,00 €

  -35%

 • MANNOL Εποξική κόλλα/στόκος Epoxidkitt 9928 Κωδικός προϊόντος: MN9928

  Το Epoxidkitt είναι ένας υπερστόκος δύο συστατικών με βάση εποξειδική ρητίνη για γρήγορες επισκευές με μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Γεμίζει τρύπες, γρατσουνιές, ρωγμές, κοιλότητες και βαθουλώματα. Αναμειγνύεται εύκολα στο χέρι και παίρνει οποιοδήποτε σχήμα. Σχεδιασμένο για την επισκευή επιφανειών από οποιαδήποτε μέταλλα και κράματα (χάλυβας, χυτοσίδηρος, αλουμίνιο, χαλκός, ορείχαλκος, μπρούτζος, μαγνήσιο, κασσίτερος, μόλυβδος κ.λπ.) και κάθε πλαστικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη διαρροών στη δεξαμενή αερίου, στο ψυγείο, στη λεκάνη λαδιού, σε βαρέλια, σε σωλήνες κ.λπ. Εφαρμόζεται κάτω από το νερό. Διατηρεί τις ιδιότητές του έως και 260 °C.

  Ιδιότητες:
  - Εξαιρετική χημική και μηχανική αντοχή.
  - Σκληραίνει γρήγορα κάτω από όλες τις συνθήκες, ακόμα και κάτω από νερό.
  - Ανθεκτικό
  - Μετά την τελική στερεοποίηση, είναι δυνατή οποιαδήποτε μηχανική επεξεργασία με αφαίρεση τσιπς (διάτρηση, πριόνισμα, σπείρωμα, τρίψιμο κ.λπ.), και στη συνέχεια βαφή ή βερνίκωμα.
  - δεν περιέχει αμίαντο και είναι ηλεκτρικό μονωτικό.
  - μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γυαλί, κεραμικά, σκυρόδεμα, ξύλο κ.λπ.

  Εφαρμογή: Καθαρίστε σχολαστικά την επιφάνεια από παλιά χρώματα και άλλες επιστρώσεις, βρωμιά, λίπος και εναποθέσεις λαδιού. Απολιπάνετε με το 9691 MANNOL Brake Cleaner. Στεγνώστε. Για καλύτερη πρόσφυση, η επιφάνεια μπορεί να τραχυνθεί με γυαλόχαρτο. Ο στόκος μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιαδήποτε θερμοκρασία και υγρασία, αλλά η βέλτιστη θερμοκρασία είναι από +10 °С έως +30 °C και υγρασία 50-60%. Πιέστε έξω από το σωλήνα και κόψτε την επιθυμητή ποσότητα. Πολτοποιήστε με τα χέρια σας μέχρι να προκύψει μια ομοιογενής ζεστή μάζα. Ισιώνουμε και αφαιρούμε την περίσσεια με μια σπάτουλα. Η σκλήρυνση ξεκινά σε 15 λεπτά. Η πλήρης σκλήρυνση γίνεται σε 1 ώρα. Όταν εφαρμόζεται κάτω από νερό ή σε λαδωμένη επιφάνεια, η ένωση πρέπει να πιέζεται με μια σπάτουλα μέχρι να αρχίσει να σκληραίνει.

  Special Price 3,30 €

  Κανονική Τιμή: 4,99 €

  -33%

 • Καθαριστικό φρένων/συμπλέκτη TEXTAR 96000100 Κωδικός προϊόντος: 39-96000100
  • Αριθμός προϊόντος96000100
  • ΜάρκαTEXTAR
  • EAN αριθμός4019722242755
  • Εμπορικός κωδικός98504
  • Χωρητικότητα [ml]500
  • Είδος δοχείουΣπρέι
  • Αριθμός τεχνικής πληροφορίας98504 0001 0 L

  Special Price 3,40 €

  Κανονική Τιμή: 6,00 €

  -43%

 • MANNOL Τεχνικό σπρέι πολλαπλών χρήσεων M-40 Lubricant 9899 450 ml Κωδικός προϊόντος: MN9899

  Το MANNOL M-40 Lubricant είναι ένα γενικό λιπαντικό αερολύματος (διεισδυτικό, καθαριστικό, αντιδιαβρωτικό, εκτοπιστικό υγρασίας, αντιτριξιστικό κ.λπ.) - ανάλογο του WD-40. Έχει μοναδικές λιπαντικές και προστατευτικές ιδιότητες και έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ιδανικό για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μείγμα ενεργών διαλυτών και ελαίων που διεισδύουν γρήγορα.

  Ιδιότητες:
  - Έχει εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες. Καθαρίζει και αφαιρεί εύκολα λίπη, βρωμιά, ασφαλτικές λεκέδες, υπολείμματα κόλλας κ.λπ. από τις περισσότερες επιφάνειες, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα.
  - Καλύπτει την επιφάνεια, αποτρέποντας την εμφάνιση υγρασίας ακόμη και στη μικρο-τραχύτητα του μετάλλου.
  - Έχει καλές λιπαντικές ιδιότητες, μειώνει την τριβή, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των αρμών και άλλων κινούμενων μερών μηχανισμών, ενώ δεν αφήνει λιπαρά και κολλώδη ίχνη.
  - Έχει εξαιρετικές ιδιότητες ενυδάτωσης και εκτόπισης της υγρασίας. Εκτοπίζει την υγρασία και σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα έναντι της υγρασίας. Προστατεύει τις ελαστικές σφραγίδες, τις πλαστικές επενδύσεις, τα βύσματα και άλλες επιφάνειες επαφής από το πάγωμα.
  - Έχει εξαιρετικές διεισδυτικές ιδιότητες, διεισδύει σε μπλοκαρισμένους, σκουριασμένους ή παγωμένους αρμούς και μηχανισμούς, τους απελευθερώνει, διευκολύνοντας τη διαδικασία αποσυναρμολόγησης σκουριασμένων στοιχείων.
  - Εξαιρετική προστασία από τη διάβρωση και την οξείδωση.
  - Είναι διηλεκτρικό, προστατεύοντας έτσι τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, αποτρέποντας βραχυκυκλώματα και διαρροές ρεύματος. Βοηθά στην εκκίνηση του κινητήρα που καλύπτεται από υγρασία.
  - Δεν περιέχει σιλικόνη, ώστε να μην αφήνει κολλώδες ή λιπαρό στρώμα στην επιφάνεια, ώστε να μην έλκει σκόνη και βρωμιά.
  - Αφαιρεί χυμούς λαχανικών, ρητίνες, κόλλες, αυτοκόλλητα, κολλώδεις ετικέτες και ταινίες από επιφάνειες χωρίς να καταστρέφει τις βαφές.
  - Κατάλληλο για την αφαίρεση ιχνών εντόμων από το αυτοκίνητο, μπορεί να αφαιρέσει την τσίχλα από το χαλί.
  Συμβατότητα: συμβατό με όλους τους τύπους λιπαντικών. Είναι ασφαλές για μέταλλο, καουτσούκ, ξύλο, πλαστικά στοιχεία και βερνικωμένες επιφάνειες.

  Εφαρμογή: Καθαρίστε και απολιπάνετε την επιφάνεια. Για την απολίπανση, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το MANNOL Brake Cleaner 9691. Ψεκάστε σε απόσταση 20 cm και αφήστε το να μουλιάσει. Η περίσσεια μπορεί να αφαιρεθεί με ένα καθαρό πανί.

  Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια

  Special Price 3,48 €

  Κανονική Τιμή: 5,98 €

  -41%

 • MANNOL ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΒΑΛΒΟΛΙΝΗΣ Getriebeoel Additiv manual 9903 100ml Κωδικός προϊόντος: MN9903-01PET

  Το MANNOL Getriebeoel-Additiv Manual 9903 είναι ένα πρόσθετο λαδιού χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων για τη μείωση της τριβής και της φθοράς. Συμβατό με κάθε τύπο λιπαντικού κιβωτίου ταχυτήτων (τόσο ορυκτό όσο και συνθετικό). Κατάλληλο για χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων, πίσω άξονες, θήκες μεταφοράς και χειροκίνητα συστήματα διεύθυνσης με λεκάνη λαδιού. Συνιστάται για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και όταν οι μηχανισμοί μετάδοσης υπόκεινται σε σημαντική φθορά.

  Ιδιότητες:
  - Τροποποιεί τη δομή της επιφάνειας των επιφανειών τριβής, μειώνοντας τον συντελεστή τριβής και τη φθορά τους.
  - Ουδέτερο σε σχέση με στεγανοποιήσεις και παρεμβύσματα λαδιού.
  - Δεν επηρεάζει τις ιδιότητες τριβής των στοιχείων τριβής.
  - Μειώνει το επίπεδο θορύβου του χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.
  - Μειώνει τη θέρμανση των μονάδων και τις μέγιστες θερμοκρασίες.
  - Παρέχει ομαλή και χωρίς κραδασμούς αλλαγή ταχυτήτων, ακόμη και σε πολύ φθαρμένα κιβώτια ταχυτήτων.

  Εφαρμογή: Προσθήκη στο λάδι κιβωτίου ταχυτήτων – αναμειγνύεται ανεξάρτητα κατά τη λειτουργία. Δοσολογία: Ένα μπουκάλι των 100 ml ανά 4 L λαδιού.

  Special Price 3,49 €

  Κανονική Τιμή: 5,61 €

  -37%

 • MANNOL Diesel Jet Cleaner 9956 (Καθαριστικό Ακροφυσίων) 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9956-025PET

  Ένα ισχυρό καθαριστικό ακροφυσίων ταχείας δράσης για όλους τους τύπους κινητήρων ντίζελ (υπερτροφοδοτούμενοι και ατμοσφαιρικοί, με και χωρίς συστήματα μετά την επεξεργασία καυσαερίων) με πολύπλοκη δράση. Συνιστάται ιδιαίτερα για κινητήρες με προβλήματα εκκίνησης και ασταθείς επιδόσεις.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά τα ακροφύσια αφαιρώντας πίσσα, άνθρακα και άλλες εναποθέσεις από τα ακροφύσια. Εξαλείφει τη σύλληψη των βελόνων.
  - Αυξάνει τον αριθμό κετανίου, παρέχει ήρεμη, ομαλή και πλήρη καύση καυσίμου.
  - Διευκολύνει την εκκίνηση, εξαλείφει τα τραντάγματα και την κακή απόκριση του γκαζιού του κινητήρα, σταθεροποιεί τις στροφές στο ρελαντί και αυξάνει την ισχύ του κινητήρα βελτιώνοντας τον ψεκασμό του καυσίμου. Μειώνει την τοξικότητα των καυσαερίων.
  - Εξοικονομεί καύσιμα, όλα τα άλλα είναι ίσα.
  - Παρέχει πρόσθετη λίπανση βασικών εξαρτημάτων του συστήματος καυσίμου (αντλία καυσίμου υψηλής πίεσης, μπεκ, αντλίες-μπεκ κ.λπ.) και εξαρτημάτων της ομάδας κυλίνδρων-εμβόλων, αποτρέποντας δαπανηρές επισκευές, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους και τη διάρκεια ζωής του κινητήρα ;
  - Προστατεύει το σύστημα καυσίμου από τη διάβρωση.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποφυγή ακαθαρσιών και εναποθέσεων στα μπεκ και σε άλλα μέρη του συστήματος καυσίμου.

  Εφαρμογή: Προσθέστε στη δεξαμενή πριν τον ανεφοδιασμό σε αναλογία 250 ml προς 50 λίτρα καυσίμου.
  Συνιστάται για τακτική χρήση.

  Special Price 3,50 €

  Κανονική Τιμή: 5,01 €

  -30%

 • MANNOL Chain Cleaner - Καθαριστικό Αλυσίδας 7904 400 ml Κωδικός προϊόντος: ΜΝ7904

  Το MANNOL Chain Cleaner είναι ένα καθαριστικό αλυσίδων οδήγησης μηχανοκίνητων οχημάτων και μεμονωμένων μερών του σε μορφή αερολύματος.
  Κατάλληλο για όλους τους τύπους αλυσίδων (O-ring, X-ring, W-ring).

  Ιδιότητες:
  - Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε δραστικές ουσίες, καθαρίζει γρήγορα, αποτελεσματικά και προσεκτικά τις αλυσίδες από παλιά λίπη, βρωμιά, σκόνη, άμμο και άλλους ρύπους του δρόμου.
  - Ειδικά επιλεγμένοι διαλύτες διαλύουν και καθαρίζουν αποτελεσματικά τα παλιά αποξηραμένα και σκληρυμένα υπολείμματα προϊόντων πετρελαίου σε μορφή ρητίνης και βερνικιού.
  - Έχει εξαιρετικές ιδιότητες διαλύτη και διεισδύει εύκολα σε όλα τα κενά στην αλυσίδα.
  - Εξατμίζεται γρήγορα και πλήρως χωρίς να καταστρέφει τις τσιμούχες λαδιού.
  - Συνιστάται η χρήση πριν την εφαρμογή φρέσκου λιπαντικού αλυσίδας 7901 MANNOL.

  Εφαρμογή: Τοποθετήστε ένα πανί ή χαρτόνι κάτω από τα εξαρτήματα που θέλετε να καθαρίσετε. Ανακινήστε το μπαλόνι και ψεκάστε το προϊόν άφθονα πολλές φορές και αφήστε το να στραγγίσει. Μετά την εξάτμιση (περίπου 10 λεπτά), η αλυσίδα γίνεται καθαρή και χωρίς λιπαρά, προετοιμασμένη για την εφαρμογή του 7901 MANNOL Chain Lube.
  Προσοχή: το προϊόν μπορεί να επηρεάσει επιθετικά τα καουτσούκ, τα πολυμερή υλικά και τις επιστρώσεις χρωμάτων – ελέγξτε τη συμβατότητά τους πριν από τη χρήση.

  Special Price 3,50 €

  Κανονική Τιμή: 5,98 €

  -41%

 • LIQUI MOLY Pro-Line Γράσο μπεκ και μπουζί LM3381 20g Κωδικός προϊόντος: LM3381

  Το LM3381 Pro-Line Γράσο μπεκ και μπουζί είναι ένα ημισυνθετικό ειδικό γράσο χωρίς μέταλλα για λίπανση μπεκ, μπουζί και προθερμαντήρων πριν από την τοποθέτηση στον κινητήρα. Αποτρέπει την εισχώρηση υγρασία αποτρέποντας έτσι τη διάβρωση του μπεκ και του προθερμαντήρα. Χάρη στο ειδικό γράσο διευκολύνεται σαφώς η αφαίρεση.
  Για λίπανση επιφανειών ολίσθησης υψηλής καταπόνησης κάθε είδους. Για αποκόλληση εξαρτημάτων με θερμική καταπόνηση όπως μπεκ, μπουζί και προθερμαντήρες, πείρους και μπουλόνια.

  Εφαρμογή:

  Πριν από την εφαρμογή του ειδικού γράσου, πρέπει τα εξαρτήματα να είναι καθαρά καθώς και χωρίς υπολείμματα, ρύπους και υγρασία. Επαλείψτε με πινέλο, βούρτσα ή πανί που δεν αφήνει χνούδι στις καθαρισμένες επιφάνειες. Ανάλογα με τη χρήση και την εφαρμογή, εφαρμόστε αντίστοιχη ποσότητα.

  Special Price 3,67 €

  Κανονική Τιμή: 4,51 €

  -18%

 • MANNOL Βελτιωτικό λαδιού Molibden Additive 9991 (MoS2) 350 ml Κωδικός προϊόντος: MN9991-035ME

  Το MANNOL Molibden Additive 9991 είναι ένα πρόσθετο λαδιού κινητήρα ή/και κιβωτίου ταχυτήτων (για μηχανικές μεταδόσεις) για τη μείωση της τριβής και της φθοράς, το οποίο παρέχεται από μια εξαιρετικά σταθερή κολλοειδή διασπορά φυσικού δισουλφιδίου του μολυβδαινίου (MoS2) στο βασικό λάδι. Σχηματίζει μια ισχυρή στρωματοποιημένη μεμβράνη με αξεπέραστη δράση κατά της τριβής σε όλες τις επιφάνειες τριβής, η οποία παραμένει ακόμα και όταν το λάδι έχει διαρρεύσει εντελώς.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Μειώνει αποτελεσματικά τον συντελεστή τριβής, μειώνοντας έτσι τη ροπή και, κατά συνέπεια, την απώλεια ενέργειας, γεγονός που σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε σημαντικά καύσιμα.
  - Μειώνει τη φθορά και αποτρέπει την εμπλοκή ακόμα και σε υψηλές πιέσεις και φορτία, επεκτείνοντας έτσι σημαντικά τη διάρκεια ζωής του κινητήρα ή/και των μηχανικών εξαρτημάτων του κιβωτίου ταχυτήτων.
  - Έχει υψηλή θερμική σταθερότητα, ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες - έως 350 °C.
  - Δεν σχηματίζει ιζήματα και ιζήματα.
  - Συμβατό με όλα τα φίλτρα (δεν φράζει τους πόρους τους) και τις σφραγίδες.
  - Αναμιγνύεται με όλους τους τύπους λιπαντικών (ορυκτά, συνθετικά κ.λπ.) και είναι κατάλληλο για όλους τους τετράχρονους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ (ατμοσφαιρικοί ή υπερτροφοδοτούμενοι), με ή χωρίς συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων.
  - Αποτρέπει τη ζημιά στον κινητήρα ή/και τη μετάδοση ως αποτέλεσμα ακραίων συνθηκών (διαρροές λαδιού, πολύ υψηλά φορτία, υπερθέρμανση κ.λπ.).
  - Μειώνει τον θόρυβο του κινητήρα και/ή του κιβωτίου ταχυτήτων.
  - Συνιστάται ιδιαίτερα για εξοπλισμό προηγούμενης γενιάς.

  Προσοχή! Το δισουλφίδιο του μολυβδαινίου δεν εφαρμόζεται σε ορισμένες μονάδες, κάτι που παρατηρείται πάντα στις οδηγίες λειτουργίας του εξοπλισμού.
  Για σωστή εφαρμογή του πρόσθετου, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες λειτουργίας του εξοπλισμού!
  Μην το χρησιμοποιείτε σε αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων ή σε κιβώτια με υγρούς συμπλέκτες!

  Εφαρμογή: Προσθέστε λάδι στον κινητήρα ή στο κιβώτιο ταχυτήτων ανά πάσα στιγμή. Συνιστάται για τακτική χρήση: προσθέτετε φρέσκο ​​πρόσθετο στο λάδι κάθε αλλαγή λαδιού. Τα περιεχόμενα του δοχείου 0,35 λίτρων επαρκούν για ένα σύστημα λαδιού με όγκο έως και 5 λίτρα.

  Special Price 3,70 €

  Κανονική Τιμή: 5,11 €

  -27%

 • LIQUI MOLY Πάστα χαλκού LM3080 100g (Copper Paste) Κωδικός προϊόντος: LM3080

  Διαχωριστικό και λιπαντικό από πολύ λεπτά σωματίδια χαλκού για μεγάλης θερμικής καταπόνησης εξαρτήματα μηχανών. Επιτρέπει απροβλημάτιστη αποσυναρμολόγηση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργίας. Η πάστα χαλκού χρησιμοποιείται για πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε κοχλιοσυνδέσεις και επιφάνειες αποσύνδεσης, που είναι εκτεθειμένες σε υψηλές θερμοκρασίες, υψηλές πιέσεις και διαβρωτικές επιδράσεις. Εύρος θερμοκρασιών χρήσης: – 30 ℃ έως + 1100 ℃.

  Χαρακτηριστικά:
  Έντονος χαρακτήρας υψηλής πίεσης
  Εξαφανίζει το τρίξιμο
  Εξαιρετική αντοχή στις θερμοκρασίες
  Μεγάλη αντοχή πρόσφυσης
  Μεγάλης διάρκειας αντιδιαβρωτική προστασία
  Ανθεκτικό σε θαλασσινό νερό, σε καυτό νερό και σε ψεκασμό νερού
  Ανθεκτικό στην περιδίνηση
  Προστατεύει από συγκόλληση και κολλήματα
  Γενικής χρήσης
  Αποτρέπει τη μετάδοση ταλαντώσεων
  Αποτελεσματικό στη λίπανση και στην αποκόλληση

  Special Price 3,84 €

  Κανονική Τιμή: 4,57 €

  -15%

 • LIQUI MOLY LM1825 Αντισκωριακό ταχείας δράσης Κωδικός προϊόντος: LM1825

  Αντισκωριακό ιδιαίτερα ταχείας δράσης.
  Αποσυνδέει κολλημένες βίδες και παξιμάδια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
  Διεισδύει ακόμη και στα στενότερα σημεία. Εισχωρεί κάτω από τη σκουριά και την ξεκολλάει κολλημένα από τη σκουριά και διαβρωμένα μεταλλικά μέρη όπως βίδες, μπουλόνια και άλλα κινούμενα εξαρτήματα.

  Special Price 3,86 €

  Κανονική Τιμή: 4,59 €

  -15%

 • MANNOL ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ Radiator Leak-Stop 9966 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9966-0325

  Ένα ειδικό πρόσθετο στο ψυκτικό υγρό είναι ένα στεγανωτικό για το σύστημα ψύξης των κινητήρων εσωτερικής καύσης (ICE) και το σύστημα θέρμανσης εσωτερικού χώρου. Κατάλληλο για κάθε υγρόψυκτο κινητήρα εσωτερικής καύσης με καλοριφέρ από οποιοδήποτε υλικό (αλουμίνιο, χαλκό, πλαστικό και σύνθετο κ.λπ.). Είναι ένα μείγμα μεταλλικών πολυμερών και ειδικών ινών και έχει σχεδιαστεί για την εξάλειψη των διαρροών στο σύστημα.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Συμβατό με οποιοδήποτε ψυκτικό υγρό καθώς και με νερό.
  - Σφραγίζει το σύστημα ψύξης και εξαλείφει διαρροές μέσω φλάντζες, σφιγκτήρες, μικρές ρωγμές στο ψυγείο, φλάντζες κυλινδροκεφαλής, από την αντλία νερού και από το ίδιο το μπλοκ κυλίνδρων. Αποτρέπει τις διαρροές στο μέλλον.
  - Σκληραίνει μόνο σε σημεία διαρροών, χωρίς να φράζει τους σωλήνες του ψυγείου. Μετά τη σκλήρυνση, αντέχει τους κραδασμούς, τις αλλαγές θερμοκρασίας, δεν ξεπλένεται, δεν διαλύεται.
  - Συνιστάται ιδιαίτερα για τη σφράγιση μικρορωγμών και μικροδιαρροών, τα σημεία των οποίων είναι δύσκολο να προσδιοριστούν, αλλά λόγω των οποίων υπάρχει πτώση στη στάθμη του ψυκτικού.
  - Απόλυτα ουδέτερο σε όλα τα δομικά υλικά (μέταλλα και κράματα, πλαστικά και ελαστικά μέρη). Αποκαθιστά τη χαμένη ελαστικότητα και ελαστικότητα των στεγανοποιήσεων και των παρεμβυσμάτων, τα προστατεύει από το στέγνωμα, τη σκλήρυνση, την παραμόρφωση και το ράγισμα, επιβραδύνοντας τη γήρανση και επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους.
  - Διαθέτει εξαιρετικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες, εξουδετερώνει τα διαβρωτικά οξέα.
  - Παρατείνει τη διάρκεια ζωής της αντλίας νερού.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποφυγή διαρροών, καθώς και για την πρόληψη της διαδικασίας γήρανσης και της φθοράς των στεγανοποιήσεων και των παρεμβυσμάτων και γενικά για την αποφυγή αστοχιών του συστήματος ψύξης.

  Εφαρμογή: Ξεκινήστε τον κινητήρα στο ρελαντί και αφήστε τον να ζεσταθεί σε θερμοκρασία λειτουργίας, ενεργοποιήστε τη θέρμανση εσωτερικού χώρου. Ανακινήστε καλά το περιεχόμενο της φιάλης και ρίξτε το στο δοχείο διαστολής του συστήματος ψύξης (ή στο ψυγείο). Ένα μπουκάλι 325 ml είναι αρκετό για ένα σύστημα 12 λίτρων. Αφήστε τον κινητήρα στο ρελαντί για 10 λεπτά. Εάν οι διαρροές δεν εξαλειφθούν εντός 3 ημερών, απαιτείται μηχανική επισκευή.

  Special Price 3,99 €

  Κανονική Τιμή: 5,67 €

  -29%

 • Υγρά φρένων SWAG 99900001 Κωδικός προϊόντος: 1156-99900001
  • Αριθμός προϊόντος99 90 0001
  • ΜάρκαSWAG
  • EAN αριθμός4044688521361
  • Χωρητικότητα [λίτρα]0,25
  • ΠροδιαγραφήDOT 4
  • Βάρος [kg]0,3
  • Δώστε προσοχή στις πληροφορίες για το σέρβις
  • απαιτούμενος αριθμός τεμαχίων1

  Special Price 3,99 €

  Κανονική Τιμή: 6,68 €

  -40%

 • MANNOL ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΥΞΗΣ Radiator Flush 9965 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9965-025PET

  Ειδικό καθαριστικό Radiator Flush για συστήματα ψύξης κινητήρων εσωτερικής καύσης (ICE) και εσωτερικών συστημάτων θέρμανσης. Κατάλληλο για κάθε υγρόψυκτο κινητήρα εσωτερικής καύσης. Είναι ένας μετατροπέας χημικών αλάτων με ενεργά συστατικά απορρυπαντικού - είναι εγγυημένο ότι καθαρίζει το σύστημα ψύξης από κάθε βαθμό μόλυνσης.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Συμβατό με οποιοδήποτε ψυκτικό υγρό.
  - Βελτιώνει τη μεταφορά θερμότητας στο σύστημα ψύξης και αυξάνει την απόδοση του ψυγείου κατά 50–70%.
  - Αφαιρεί τη σκουριά, τα άλατα, τα άλατα ασβέστη, τα αντιψυκτικά προϊόντα αποσύνθεσης, το γράσο και άλλους ρύπους από όλα τα στοιχεία του συστήματος ψύξης (μπουφάν ψύξης κινητήρα, καλοριφέρ, θερμαντήρας, σωληνώσεις κ.λπ.).
  - Εξαλείφει την τοπική υπερθέρμανση των τοιχωμάτων του κυλίνδρου που προκύπτει από την απόφραξη του χιτωνίου ψύξης με άλατα και οδηγεί σε αυξημένη φθορά της ομάδας κυλίνδρου-εμβόλου και, ως αποτέλεσμα, σε εμπλοκή του.
  - Μειώνει την πιθανότητα υπερθέρμανσης του κινητήρα και το «βράσιμο» του κατά την οδήγηση σε μποτιλιαρίσματα.
  - Αποκαθιστά την κυκλοφορία του ψυκτικού μέσω των σωλήνων του ψυγείου που είναι φραγμένα με ιζήματα.
  - Προστατεύει τη τσιμούχα λαδιού της αντλίας από καταστροφή από λειαντικά εγκλείσματα και προϊόντα αποσύνθεσης και οξείδωσης του αντιψυκτικού.
  - Απόλυτα ουδέτερο σε όλα τα δομικά υλικά (μέταλλα και κράματα, πλαστικά και ελαστικά μέρη).
  - Διαθέτει εξαιρετικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες, εξουδετερώνει τα διαβρωτικά οξέα.
  - Δεν περιέχει οξέα, δεν απαιτεί εξουδετέρωση.

  Εφαρμογή: Προσθέστε το περιεχόμενο της φιάλης στο σύστημα ψύξης, ανάψτε το καλοριφέρ και ξεκινήστε τον κινητήρα στο ρελαντί. Αφήστε τον κινητήρα να ζεσταθεί στη θερμοκρασία λειτουργίας και να λειτουργήσει για 10 έως 30 λεπτά, ανάλογα με τον αναμενόμενο βαθμό μόλυνσης. Αδειάστε το παλιό ψυκτικό και ξεπλύνετε το σύστημα με νερό και μετά ξαναγεμίστε το σύστημα ψύξης με νέο ψυκτικό.

  Special Price 3,99 €

  Κανονική Τιμή: 5,67 €

  -29%

 • MANNOL Καθαριστικό εισαγωγής και βαλβίδων Intake Valve Cleaner 9873 400 ml Κωδικός προϊόντος: MN9873

  Ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για τον καθαρισμό του συστήματος εισαγωγής των βενζινοκινητήρων μέχρι τις βαλβίδες εισαγωγής και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία από όλη την τυπική βρωμιά χωρίς να αποσυναρμολογήσετε το σύστημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια μόνο εφαρμογή αρκεί για να φέρει το σύστημα εισαγωγής σε τέλεια κατάσταση.
  Καθώς η βαλβίδα ρελαντί (IAC) λειτουργεί, σταδιακά συσσωρεύονται εναποθέσεις πάνω της, γεγονός που επηρεάζει τελικά την κυκλοφορία του αέρα και των αερίων. Αυτό μειώνει την ισχύ και την επιτάχυνση του κινητήρα, διαταράσσει την ομαλότητα του ρελαντί και αυξάνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου. Τα σημάδια μιας βουλωμένης βαλβίδας ρελαντί μπορεί να περιλαμβάνουν:
  - Δύσκολη εκκίνηση.
  - Διακοπτόμενο ρελαντί, όπως υποδεικνύεται από τις μετρήσεις του στροφόμετρου.
  - Αργή μείωση ταχύτητας όταν πατάτε το πεντάλ του συμπλέκτη ενώ οδηγείτε.
  - Μαύρος καπνός από το σωλήνα εξάτμισης.

  Ιδιότητες:
  - Αφαιρεί γρήγορα, αποτελεσματικά και προσεκτικά τη βρωμιά, την αιθάλη, τον άνθρακα, τις ρητινώδεις και εναποθέσεις λαδιού και άλλα πιο δύσκολα αφαιρούμενα και παλιά βρωμιά.
  - Προστατεύει περαιτέρω τα στοιχεία του συστήματος εισαγωγής από τη διάβρωση και την οξείδωση, αποτρέπει το σχηματισμό νέων ρύπων και εναποθέσεων πάνω τους, παρέχει λειτουργικότητα και κινητικότητα των κινητών μερών, - επέκταση της διάρκειας ζωής του συστήματος εισαγωγής και μείωση του κόστους επισκευής.
  - Διευκολύνει την κρύα εκκίνηση, αποκαθιστά την ομοιομορφία της ταχύτητας στο ρελαντί και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.
  - Περιέχει ακετόνη επιθετική στη βαφή επιφανειών και πλαστικών.
  - Ασφαλές για καταλυτικούς μετατροπείς, αισθητήρες οξυγόνου και στροβιλοσυμπιεστές.

  Εφαρμογή: ανακινήστε καλά το μπαλόνι πριν τη χρήση. Το προϊόν πρέπει να ψεκάζεται πίσω από το μετρητή ροής αέρα (το προϊόν δεν πρέπει να μπαίνει πάνω του) για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα (ανάλογα με τον βαθμό μόλυνσης) όταν ο κινητήρας είναι στο ρελαντί (τουλάχιστον 2000 σ.α.λ.).
  Εάν υπάρχουν ιδιαίτερα επίμονες εναποθέσεις στο γκάζι, στο εσωτερικό της πολλαπλής εισαγωγής ή στις βαλβίδες εισαγωγής, η διαδικασία καθαρισμού μπορεί να επαναληφθεί. Μετά την εφαρμογή, αφήστε τον κινητήρα να λειτουργήσει για περίπου 20 δευτερόλεπτα στο λεπτό. 2000 rpm, ώστε να καούν πιθανά υπολείμματα στο σύστημα εισαγωγής.

  Special Price 4,05 €

  Κανονική Τιμή: 6,89 €

  -41%

 • Καθαριστικό φρένων POWERMAXX 500 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX35011
  Καθαριστικό φρένων POWERMAXX 500 ml.
  Ειδικά σχεδιασμένο για αποτελεσματικό και ασφαλή καθαρισμό σε φρένα, τακάκια, συμπλέκτη και μέρη του σασμάν. Αφαιρεί λάδια, γράσα, κόλλες, βερνίκια και σκόνη φρένων. Δρα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Δεν βλάπτει πλαστικά ή λαστιχένια μέρη.

  Special Price 4,06 €

  Κανονική Τιμή: 5,08 €

  -20%

 • MANNOL Chain Lube - Λιπαντικό αλυσίδας 7901 200 ml Κωδικός προϊόντος: MN7901

  Chain Lube – πλήρως συνθετικό λευκό λιπαντικό σε μορφή αερολύματος για αλυσίδες μετάδοσης κίνησης υψηλού φορτίου και υψηλής ταχύτητας μοτοσικλετών, ATV, σκούτερ και άλλων μηχανοκίνητων οχημάτων, καθώς και ποδηλάτων. Κατάλληλο για όλους τους τύπους αλυσίδων (O-ring, X-ring, W-ring).

  Ιδιότητες:
  - Έχει αυξημένη κολλητικότητα και κρατά καλά τις ταχύτερα κινούμενες αλυσίδες υπό τη δράση φυγόκεντρων δυνάμεων, παρέχοντας αξιόπιστη λίπανση σε όλους τους τρόπους λειτουργίας.
  - Μοναδική συσκευασία προσθέτων και περιεχόμενα μικρο-κεραμικά στοιχεία-τροποποιητές τριβής παρέχουν εξαιρετικές ιδιότητες κατά της τριβής και κατά της φθοράς.
  - Έχει καλή αντοχή στο νερό, δεν ξεπλένεται με ζεστό νερό κατά το πλύσιμο του εξοπλισμού.
  - Φροντίζει ομαλά τις σφραγίδες αλυσίδας οποιασδήποτε διατομής (δακτύλιος Ο, δακτύλιος Χ, δακτύλιος W).
  - Ανθεκτικό σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος και υψηλές (έως 260 °C) θερμοκρασίες λειτουργίας.
  - Προστατεύει αξιόπιστα τις αλυσίδες από τη διάβρωση.
  - Αποτρέπει το τέντωμα των αλυσίδων, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους.
  - Ουδέτερο σε λάστιχα, πλαστικά και επιστρώσεις χρωμάτων.

  Εφαρμογή: πριν από την εφαρμογή 7901 MANNOL Chain Lube, συνιστάται να καθαρίσετε την αλυσίδα με το 7904 MANNOL Chain Cleaner. Ψεκάστε το γράσο στην αλυσίδα. Μετά την εξάτμιση του διαλύτη (5-10 λεπτά), το λιπαντικό αποκτά τις τελικές του ιδιότητες – την τελική σύσταση και την απαιτούμενη πρόσφυση.

  Special Price 4,10 €

  Κανονική Τιμή: 5,98 €

  -31%

 • MANNOL Αφαιρετικό-Καθαριστικό Πίσσας Tar Remover 9668 450ml Κωδικός προϊόντος: MN9668

  Το MANNOL Σπρέι καθαριστικό πίσσας - Tar Remover είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό συμπυκνωμένο καθαριστικό ρητινωδών και άλλων σκληρών ακαθαρσιών από όλες τις επιφάνειες αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλου εξοπλισμού, καθώς και στην καθημερινή ζωή με τη μορφή αερολύματος (σπρέι). Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό χρωμάτων και επιφανειών χρωμίου, παραθύρων, προβολέων, προφυλακτήρων και καλουπιών κ.λπ.

  Ιδιότητες:
  - Αφαιρεί πίσσα, ροκανίδια ασφάλτου, αποξηραμένα σημεία από λάδια και άλλα τεχνικά υγρά, λεκέδες και ίχνη εντόμων, περιττώματα πτηνών, οξειδωμένα και υποβαθμισμένα επιχρίσματα βαφής χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες.
  - Ενισχύει τη γυαλάδα και το χρώμα της επεξεργασμένης επιφάνειας.
  - Οι διαλύτες που περιλαμβάνονται στο καθαριστικό του επιτρέπουν να διεισδύσει εύκολα και γρήγορα στους πόρους και τις μικρορωγμές της επιφάνειας, παρέχοντας βαθύ και πλήρη καθαρισμό.
  - Δεν αφήνει λεκέδες, μουτζούρες, δεν αφήνει ίχνη.

  Εφαρμογή: Ψεκάστε 9668 MANNOL Tar Remover στην επιφάνεια που θα καθαρίσετε και αφήστε για λίγο να δράσει (3-5 λεπτά). Σκουπίστε με ένα μαλακό πανί ή σφουγγάρι.

  Προσοχή: πριν το χρησιμοποιήσετε σε πολυανθρακικά πλαστικά και ακρυλικό γυαλί, ελέγξτε το προϊόν για συμβατότητα με αυτά τα υλικά σε μια μικρή αόρατη περιοχή της επιφάνειας.

  Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής.

  Special Price 4,20 €

  Κανονική Τιμή: 6,89 €

  -39%

 • Υγρά φρένων VALEO 402402 Κωδικός προϊόντος: 21-402402
  • Αριθμός προϊόντος402402
  • ΜάρκαVALEO
  • EAN αριθμός3276424024022
  • ΠροδιαγραφήDOT4
  • Χημική ιδιότητασυνθετικό
  • Χωρητικότητα [λίτρα]0,5
  • Σημείο ζέσης απουσία υγρασίας [°C]245
  • Είδος δοχείουΦιάλη

  Special Price 4,20 €

  Κανονική Τιμή: 7,60 €

  -44%

 • Υγρά φρένων FERODO FBZ025 Κωδικός προϊόντος: 62-FBZ025
  • Αριθμός προϊόντοςFBZ025
  • ΜάρκαFERODO
  • EAN αριθμός5016687015591
  • Χωρητικότητα [λίτρα]0,25
  • Είδος δοχείουΒαρέλι
  • Κατηγορία ιξώδους SAE850
  • ΠροδιαγραφήDOT5.1 Synthetic
  • Σημείο ζέσης απουσία υγρασίας [°C]271
  • Σημείο βρασμού [°C]183

  Special Price 4,25 €

  Κανονική Τιμή: 5,84 €

  -27%

 • LM40 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ LIQUI MOLY 200ml Κωδικός προϊόντος: LM8946
  Σπρέυ πολλαπλών χρήσεων λιπαντικό, καθαριστικό και αντισκωριακό “και για άλλες 40 διαφορετικές χρήσεις”. Διεισδύει παντού, διαλύοντας την σκουριά, τις βρωμιές, τις πίσσες και τις κόλλες.

  Special Price 4,28 €

  Κανονική Τιμή: 5,09 €

  -15%

 • LIQUI MOLY ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ LM1810 250ml Κωδικός προϊόντος: LM1810
  Ειδικό προϊόν για την στεγανοποίηση όλων των τύπων ψυγείων και συστημάτων ψύξης ή θέρμανσης. Στεγανοποιεί μικρές οπές και ρήγματα και αποτρέπει τυχόν υπερθέρμανση του κινητήρα.

  Special Price 4,28 €

  Κανονική Τιμή: 5,09 €

  -15%

 • MANNOL Motor Starter 9669 450ml (ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ) Κωδικός προϊόντος: MN9669

  Motor Starter – ένα ειδικό προϊόν αεροζόλ που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την εκκίνηση του ντίζελ (συμπεριλαμβανομένων των μπεκ αντλιών και του συστήματος common rail) και της βενζίνης (έγχυσης και καρμπυρατέρ) τόσο των δίχρονων όσο και των τετράχρονων κινητήρων επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, κατασκευαστικών και γεωργικών μηχανημάτων, μοτοσικλέτες, μοτοποδήλατα, ATV, snowmobiles, αλυσοπρίονα, εργαλεία υγραερίου, εξοπλισμός κήπου, καθώς και κινητήρες πλοίων και σκαφών κάθε τύπου, κινητήρες συμπιεστή κ.λπ. γεννήτριες. Παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη εκκίνηση το χειμώνα, ακόμη και σε πολύ κρύο, υψηλή υγρασία, βρεγμένα μπουζί, ακανόνιστη τροφοδοσία καυσίμου και νεκρή μπαταρία. Είναι ένας συνδυασμός πολύ εύφλεκτων δραστικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των εστέρων.

  Ιδιότητες:
  - Περιέχει ειδικά λιπαντικά πρόσθετα που αποκλείουν τη φθορά και τη μικροπίεση της ομάδας κυλίνδρου-εμβόλου κατά την εκκίνηση του κινητήρα.
  - Προστατεύει τον κινητήρα από τη διάβρωση.
  - Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα και της μπαταρίας όταν χρησιμοποιούνται τακτικά.
  - Βελτιώνει την ανάφλεξη του καυσίμου.
  - Έχει αυξημένη θερμογόνο δύναμη και παρέχει ομοιόμορφη και πλήρη καύση του μείγματος καυσίμου-αέρα.
  - Οικονομικά.

  Εφαρμογή:
  Ανακινήστε το μπαλόνι. Ψεκάστε το προϊόν απευθείας στο φίλτρο αέρα ή στον αγωγό εισαγωγής για 5-7 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, ξεκινήστε αμέσως τον κινητήρα. Για βενζινοκινητήρες, πατήστε ελαφρά το πεντάλ γκαζιού. Για κινητήρες ντίζελ, πατήστε το πεντάλ γκαζιού για να μην αστοχήσει. Μην ψεκάζετε τα μπουζί και τα μέρη του συστήματος θέρμανσης.

  Σημείωση:
  Δεδομένου ότι το προϊόν περιέχει εύφλεκτες ουσίες, δεν επιτρέπεται να καπνίζει κανείς κατά τη χρήση του και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κοντά σε ανοιχτή φωτιά ή άλλες πηγές ανάφλεξης.

  Special Price 4,35 €

  Κανονική Τιμή: 5,49 €

  -20%

 • MANNOL Καθαριστικό A/C Air-Con Fresh 9978 200 ml Κωδικός προϊόντος: MN9978

  Το Air-Con Fresh είναι ένα προληπτικό προϊόν για την απόσμηση και την απολύμανση των κλιματιστικών αυτοκινήτων, των αγωγών εξαερισμού και των αεραγωγών αυτοκινήτου χωρίς αφαίρεση του φίλτρου της καμπίνας.

  Ιδιότητες:
  - Απομακρύνει αποτελεσματικά και γρήγορα δυσάρεστες οσμές, βακτήρια, μύκητες και αποτρέπει τον επανασχηματισμό τους. Περιέχει τρικλοζάνη.
  - Αφήνει ένα φρέσκο ​​και ευχάριστο άρωμα.
  - Συμβάλλει στην πρόληψη αλλεργικών και μολυσματικών ασθενειών.

  Εφαρμογή:
  Στεγνώστε την επιφάνεια του εξατμιστή του κλιματιστικού. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε τον κινητήρα και ρυθμίστε τις ακόλουθες συνθήκες θέρμανσης και αερισμού για 10 λεπτά: το κλιματιστικό είναι απενεργοποιημένο, η ανακυκλοφορία είναι ενεργοποιημένη, η παροχή αέρα εγκαθίσταται στο χώρο των ποδιών, ρυθμίστε τη θερμοκρασία και την ταχύτητα του ανεμιστήρα στο μέγιστο. Ανακινήστε καλά το βάζο πριν τη χρήση. Τοποθετήστε το MANNOL Air-Con Fresh στην περιοχή εισαγωγής του συστήματος κυκλοφορίας αέρα (συνήθως η εισαγωγή αέρα βρίσκεται στο χώρο των ποδιών του καθίσματος του συνοδηγού). Αλλάξτε την παροχή αέρα στο παρμπρίζ. Στη συνέχεια πιέστε το σπρέι μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του. Κρατήστε τα παράθυρα και τις πόρτες κλειστά για 10 λεπτά όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία απολύμανσης. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τον ψεκαστήρα και στεγνώστε τον εξατμιστή του κλιματιστικού χρησιμοποιώντας τις ίδιες ρυθμίσεις που περιγράφονται παραπάνω. Σβήστε τον κινητήρα και αερίστε το εσωτερικό για τουλάχιστον 10 λεπτά.

  Προσοχή! Για την ασφαλή χρήση των απολυμαντικών, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα περιεχόμενα της ετικέτας και τις πληροφορίες του προϊόντος πριν από τη χρήση.

  Special Price 4,39 €

  Κανονική Τιμή: 6,99 €

  -37%

 • MANNOL Αντισκωριακό Σπρέι Ταχείας Δράσης Rust Dissolver 9932 450ml Κωδικός προϊόντος: MN9932

  Το Rust Dissolver είναι ένας ταχείας διείσδυσης και ταχείας δράσης παράγοντας διάλυσης και αφαίρεσης σκουριάς με εξαιρετικές αντιτριβικές και υδατοαπωθητικές ιδιότητες. Σας επιτρέπει να τοποθετείτε και να αποσυναρμολογείτε γρήγορα και με ασφάλεια το υλικό όλων των τύπων, καθώς και να λιπαίνει και να προστατεύει διάφορους κινητούς συνδέσμους από τη διάβρωση: κλειδαριές θυρών και μεντεσέδες. μοχλοί για την οδήγηση αποσβεστήρα καρμπυρατέρ. τηλεσκοπικές κεραίες? συνδετήρες για στοιχεία αμαξώματος και πλαισίου κ.λπ. Περιέχει ουσίες οι οποίες σταδιακά απελευθερώνουν, κατά τη λειτουργία, το δισουλφίδιο του μολυβδαινίου.

  Ιδιότητες:
  - Χάρη στην παρουσία διαλυτών που διεισδύουν γρήγορα στη σύνθεσή του, απελευθερώνει αμέσως τις συνδέσεις με σπείρωμα από τη σκουριά, τα οξείδια και τη βρωμιά, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά την αποσυναρμολόγηση τους.
  - Έχει καλές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες, αποτρέπει το σχηματισμό σκουριάς και οξειδίων στο μέλλον. Σχηματίζει μια ισχυρή αδιάβροχη και ανθεκτική στη θερμότητα προστατευτική επίστρωση.
  - Βελτιώνει την πρόσφυση της επόμενης επίστρωσης στην επεξεργασμένη επιφάνεια.
  - Η παρουσία δισουλφιδίου του μολυβδαινίου παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες κατά της τριβής για κινητούς συνδέσμους, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία τους, την ευκολία κίνησης και την εξάλειψη του τριξίματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το στέγνωμα διακοπτών-διανομέων, πηνίων και μπουζί, καθώς εκτοπίζει την υγρασία και το καύσιμο από τις επιφάνειες εργασίας τους, βοηθώντας στην εκκίνηση υγρών κινητήρων και ηλεκτρικών συσκευών.
  - Ουδέτερες επιφάνειες από μέταλλο, πλαστικό, καουτσούκ και βαφή.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοικοκυριά, πρατήρια καυσίμων, βιομηχανία και γεωργία.

  Εφαρμογή: Ανακινήστε καλά το μπαλόνι πριν τη χρήση. Ψεκάστε σε μια σκουριασμένη επιφάνεια από απόσταση περίπου 20 εκ. και αφήστε τη να μουλιάσει για 30 λεπτά. Εάν είναι απαραίτητο, σκουπίστε την επιφάνεια με ένα κομμάτι ύφασμα για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα σκουριάς και βρωμιάς.

  Special Price 4,50 €

  Κανονική Τιμή: 6,98 €

  -35%

 • Arexons Αλοιφή για ξεθάμπωμα φαναριών 32029 150ml Κωδικός προϊόντος: RX32029
  Το καθαριστικό φαναριών Arexons σχεδιάστηκε ειδικά για να αποκαταστήσει τη διαφάνεια των φαναριών στα πρώτα στάδια της αδιαφάνειας. Βελτιώνει τη φωτεινότητά τους για νυχτερινή οδήγηση. Χάρη στη φόρμουλα του, αφαιρεί την επιφανειακή αδιαφάνεια από πλαστικά φώτα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και είναι επίσης κατάλληλο για στίλβωση παρμπρίζ σκούτερ και μοτοσικλέτας αλλά και για τα πλαστικά παράθυρα αυτοκινήτων και σκαφών. Είναι εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία.

  Special Price 4,50 €

  Κανονική Τιμή: 7,50 €

  -40%

 • Υγρά φρένων BOSCH 1987479106 Κωδικός προϊόντος: 30-1987479106
  • Αριθμός προϊόντος1 987 479 106
  • ΜάρκαBOSCH
  • EAN αριθμός4047025114592
  • Εμπορικός κωδικόςBF033
  • ΠοιότηταDOT4
  • Χωρητικότητα [λίτρα]0,5
  • ΠροδιαγραφήKanister Kunststoff/, 1800
  • Σημείο ζέσης απουσία υγρασίας [°C]230
  • Σημείο βρασμού [°C]155

  Special Price 4,50 €

  Κανονική Τιμή: 6,99 €

  -35%

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?