Σπρέυ - Καθαριστικά - Πάστες

Είδη 1 εώς 36 από 40 σύνολο

 • Καθαριστικό φρένων/συμπλέκτη TEXTAR 96000100 Κωδικός προϊόντος: 39-96000100
  • Αριθμός προϊόντος96000100
  • ΜάρκαTEXTAR
  • EAN αριθμός4019722242755
  • Εμπορικός κωδικός98504
  • Χωρητικότητα [ml]500
  • Είδος δοχείουΣπρέι
  • Αριθμός τεχνικής πληροφορίας98504 0001 0 L

  Special Price 2,99 €

  Κανονική Τιμή: 6,00 €

  -50%

 • Καθαριστικό φρένων POWERMAXX 500 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX35011
  Καθαριστικό φρένων POWERMAXX 500 ml.
  Ειδικά σχεδιασμένο για αποτελεσματικό και ασφαλή καθαρισμό σε φρένα, τακάκια, συμπλέκτη και μέρη του σασμάν. Αφαιρεί λάδια, γράσα, κόλλες, βερνίκια και σκόνη φρένων. Δρα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Δεν βλάπτει πλαστικά ή λαστιχένια μέρη.

  Special Price 4,06 €

  Κανονική Τιμή: 5,08 €

  -20%

  Φτάνει μέχρι: 3,80 €
 • LIQUI MOLY LM1825 Αντισκωριακό ταχείας δράσης Κωδικός προϊόντος: LM1825

  Αντισκωριακό ιδιαίτερα ταχείας δράσης.
  Αποσυνδέει κολλημένες βίδες και παξιμάδια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
  Διεισδύει ακόμη και στα στενότερα σημεία. Εισχωρεί κάτω από τη σκουριά και την ξεκολλάει κολλημένα από τη σκουριά και διαβρωμένα μεταλλικά μέρη όπως βίδες, μπουλόνια και άλλα κινούμενα εξαρτήματα.

  Special Price 4,10 €

  Κανονική Τιμή: 5,00 €

  -18%

 • ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ | START FIX LIQUI MOLY Κωδικός προϊόντος: LQMP1085
  Αιθέρας εκκίνησης κινητήρα σε σπρέυ. Ο συνδυασμός των εύφλεκτων, αντιοξειδωτικών και λιπαντικών προσθέτων του παρέχει: • Άμεση εκκίνηση ακόμα και κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. • Προστασία του κινητήρα και της μπαταρίας. • Προστασία από την οξείδωση. Το προϊόν είναι κατάλληλο για 2- και 4-χρονους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες.

  Special Price 4,50 €

  Κανονική Τιμή: 5,49 €

  -18%

 • LM40 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ LIQUI MOLY 200ml Κωδικός προϊόντος: LM8946
  Σπρέυ πολλαπλών χρήσεων λιπαντικό, καθαριστικό και αντισκωριακό “και για άλλες 40 διαφορετικές χρήσεις”. Διεισδύει παντού, διαλύοντας την σκουριά, τις βρωμιές, τις πίσσες και τις κόλλες.

  Special Price 4,70 €

  Κανονική Τιμή: 5,73 €

  -17%

 • LM40 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ LIQUI MOLY 400ml Κωδικός προϊόντος: LQMP3391
  Σπρέυ πολλαπλών χρήσεων λιπαντικό, καθαριστικό και αντισκωριακό “και για άλλες 40 διαφορετικές χρήσεις”. Διεισδύει παντού, διαλύοντας την σκουριά, τις βρωμιές, τις πίσσες και τις κόλλες.

  Special Price 4,99 €

  Κανονική Τιμή: 6,09 €

  -18%

 • ΣΠΡΕΫ ΠΟΛΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ LIQUI MOLY LM3141 Κωδικός προϊόντος: LQMP3141
  Ειδικό σπρέυ πόλων μπαταρίας. Δεν επηρεάζει πλαστικά, προστατεύει από την οξείδωση, μειώνει την αντίσταση και εμποδίζει βραχυκυκλώματα διαρροής.

  Special Price 6,02 €

  Κανονική Τιμή: 7,34 €

  -17%

 • ΣΠΡΕΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΡΌΦΗΣΗΣ | ΣΠΡΕΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΡΌΦΗΣΗΣ LIQUI MOLY Κωδικός προϊόντος: LQMP3351
  Ειδικό σπρέυ για την διάγνωση προβλημάτων στεγανότητας στην εισαγωγή-πολλαπλή αέρα βενζινοκινητήρων. Το προϊόν, όταν ψεκάζεται στα εξαρτήματα της εισαγωγής, προκαλεί στιγμιαία μείωση των στροφών του κινητήρα, διευκολύνοντας έτσι στην εύρεση των σημείων λανθασμένης εισαγωγής αέρα. Παράλληλα αυξάνει απότομα τους υδρογονάνθρακες και το μονοξείδιο του άνθρακα διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο, όταν γίνετε διάγνωση με χρήση αναλυτή καυσαερίων.

  Special Price 6,20 €

  Κανονική Τιμή: 7,56 €

  -17%

 • Liqui Moly Καθαριστικό αισθητήρα μάζας αέρα LM4066 200ml Κωδικός προϊόντος: LM4066

  Απομακρύνει ρύπους από το θερμαντικό σύρμα ή από τη θερμαντική πλάκα των αισθητήρων μάζας αέρα. Κατάλληλο για χρήση σε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες!
  Για γρήγορο και προστατευτικό καθαρισμό ευαίσθητων εξαρτημάτων του αισθητήρα μάζας αέρα σε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Το καθαριστικό διακρίνεται για τη γρήγορη εξάτμισή του χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Οι λερωμένοι αισθητήρες ενδέχεται επίσης να είναι η αιτία για προβλήματα επιλογής σχέσεων σε αυτοκίνητα με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Με τη χρήση του καθαριστικού αισθητήρα μάζας αέρα μπορεί να αποφευχθεί μια δαπανηρή αντικατάσταση του αισθητήρα.

  Special Price 7,35 €

  Κανονική Τιμή: 13,99 €

  -47%

 • ΣΠΡΕΥ ΨΥΞΗΣ | COLD SPRAY LIQUI MOLY Κωδικός προϊόντος: LQMP8916
  Ειδικό σπρέυ ψύξης (Freezing Spray) για επισκευές και διάγνωση. Κατάλληλο για την τοποθέτηση-συναρμολόγηση ρουλεμάν, κουζινέτων, αξόνων, χιτωνίων κλπ. Ιδανικό για την εύρεση θερμικών σφαλμάτων σε ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά εξαρτήματα όπως αισθητήρες, ηλεκτρονικές πλατίνες κλπ.

  Special Price 7,39 €

  Κανονική Τιμή: 9,02 €

  -18%

 • LIQUI MOLY ΣΠΡΕΥ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ LM1809 Κωδικός προϊόντος: LM1809
  Ειδικό σπρέυ για την ανίχνευση διαρροής σε κυκλώματα γκαζιού και αέρα. Με το προϊόν αυτό εντοπίζονται διαρροές σε σωληνώσεις, δεξαμενές, λάστιχα, ενώσεις, συγκολλήσεις, κρουνούς, βαλβίδες κλπ. Αφού ψεκαστεί το προϊόν (αφρός), ελέγχεται σχολαστικά κάθε σημείο για «φούσκες».

  Special Price 7,40 €

  Κανονική Τιμή: 9,03 €

  -18%

 • Καθαριστικό γενικής χρήσης PROTEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2011
  Καθαριστικό γενικής χρήσης BIO POWER CLEANER PROTEC.
  Το καθαριστικό προϊόν Bio Power είναι ένα φυσικό προϊόν με εξαιρετική καθαριστική δύναμη, το οποίο έχει σχεδιαστεί χωρίς την χρήση χημικών πρόσθετων. Προστατεύει όλες τις επιφάνειες, όπως πλαστικά, υφάσματα, δέρμα κ.α. Είναι ιδιαίτερα φιλικό με την επιδερμίδα και είναι 100% βιο-διασπώμενο.

  Special Price 8,73 €

  Κανονική Τιμή: 10,91 €

  -19%

 • Αφρός καθαρισμού γενικής χρήσης 400 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX22115
  Αφρός καθαρισμού γενικής χρήσης 400 ml.
  Εξαιρετικά ενεργός καθαριστικός αφρός με απολυμαντική δράση για αποτελεσματική αφαίρεση της βρωμιάς χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Αφαιρεί γρήγορα και εύκολα τις δυσάρεστες οσμές αλλά και τα βακτήρια, μούχλα, μύκητες. Ειδικά σχεδιασμένο για τέλειο καθαρισμό λείων και βαμμένων επιφανειών. Ιδανικό και για υφάσματα. Δεν βλάπτει τις βαμμένες επιφάνειες και τα λάστιχα (εκτός του δέρματος). Είναι ένα βιοδιασπώμενο καθαριστικό, φιλικό με το δέρμα και με το περιβάλλον.

  Special Price 8,73 €

  Κανονική Τιμή: 10,91 €

  -19%

 • Καθαριστικό & συντηρητικό πολυσπρέυ BIO MULTI SPRAY PROTEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2981
  Καθαριστικό & συντηρητικό πολυσπρέυ BIO MULTI SPRAY PROTEC.
  Καθαριστικό και συντηρητικό βιοδιασπώμενο πολυσπρέυ που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός διαπεραστικού λαδιού, λιπαντικού, αντισκοριακού και εκτοπιστή υγρασίας. Αφήνει ένα ελαφρό φιλμ στα σημεία που χρησιμοποιείται. Εμποδίζει το τρίξιμο καθώς και το κόλλημα των λαστίχων από τον παγετό. Δρά ενάντια στη διάβρωση και την οξείδωση στο ηλεκτρικό σύστημα. Διαπερνά και εκτοπίζει την υγρασία, αφαιρεί τα επίμονα κατάλοιπα και ελευθερώνει τις στέρεες μονώσεις. Σταματά τα ρεύματα διαρροής και εξαλείφει τα βραχυκυκλώματα. Ουδέτερο και φιλικό στις βαμμένες επιφάνειες, τα μέταλλα, τα ξύλα και τα πλαστικά.

  Special Price 8,98 €

  Κανονική Τιμή: 11,23 €

  -20%

 • Σπρέυ ηλεκτρονικών επαφών PROTEC 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2901
  Σπρέυ ηλεκτρονικών επαφών ELECTRONIC SPRAY PROTEC.
  Για συντήρηση και προστασία ποικίλων ηλεκτρονικών μερών. Σχηματίζει ένα λεπτό στρώμα που προστατεύει τις ηλεκτρονικές συνδέσεις και εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία τους. Μειώνει τη φθορά και εκτοπίζει την υγρασία. Καθαρίζει τα σημεία επαφών, αφαιρεί τη βρωμιά & διαλύει παλαιά ιζήματα. Λειτουργεί με ιδιότητες συντήρησης. Εμποδίζει τα ρεύματα διαρροής και μειώνει την πτώση τάσης. Κατάλληλο για λάμπες, ασφάλειες, βύσματα, αποζεύκτες κυκλώματος, διακόπτες, ακροδέκτες μπαταριών, εναλλάκτες, μίζες κ.α. Φιλικό στο χρώμα, τα πλαστικά και τα λάστιχα.

  Special Price 8,98 €

  Κανονική Τιμή: 11,23 €

  -20%

 • Σπρευ σιλικόνης PROTEC 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2911
  Σπρευ σιλικόνης SILICONE LUBE PROTEC.
  Μείγμα ενεργών συστατικών με βάση τη σιλικόνη. Η φόρμουλα του δεν περιέχει λίπη, λάδια ή διαλύτες και έχει εξαιρετική διαπεραστικότητα καθώς και προστατευτική δύναμη. Κατάλληλο για χρήση σε μεταλλικές. πλαστικές, λαστιχένιες, ξύλινες επιφάνειες. Εξαφανίζει τους ενοχλητικούς θορύβους, λιπαίνει και μονώνει τις επιφάνειες.

  Special Price 9,07 €

  Κανονική Τιμή: 11,34 €

  -20%

 • Αντισκοριακό με ψυκτική δράση PROTEC 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2925
  Αντισκοριακό με ψυκτική δράση RUST REMOVER freeze shock effect PROTEC.
  Ιδανικό για άμεση ελευθέρωση των σημείων με επίμονη σκουριά και διάβρωση. Άριστη διαπεραστικότητα και λιπαντική δράση εξαιτίας της μοναδικής φόρμουλας ενεργών συστατικών που περιέχει . Μειώνει σε δευτερόλεπτα την θερμοκρασία της επιφάνειας στην οποία ψεκάζεται στους -40 °C, διαλύοντας βρωμιά και σκουριά. Ενισχύει την συντήρηση και δρα αποτελεσματικά σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς μεγάλη προσπάθεια .Εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη δράση ενάντια στη διάβρωση, εμποδίζει την δημιουργία νέας σκουριάς και είναι ουδέτερο με τα πλαστικά και τις βαμμένες επιφάνειες.

  Special Price 9,29 €

  Κανονική Τιμή: 11,61 €

  -19%

 • Αντισκοριακό CAREMAXX 400 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX22052
  Αντισκοριακό CAREMAXX 400 ml.
  Διεισδύει και διαλύει σκουριά και συμπαγή οξείδωση. Εμποδίζει τη διάβρωση, μειώνει την τριβή και δρα σαν απωθητικό νερού.

  Special Price 9,30 €

  Κανονική Τιμή: 11,63 €

  -20%

  Φτάνει μέχρι: 7,50 €
 • LIQUI MOLY Αλοιφή Μείωσης Θορύβου Φρένων LM3077 100g Κωδικός προϊόντος: LM3077

  Ειδική αλοιφή λίπανσης και αποσύνδεσης από συνθετικές και κεραμικές δραστικές ουσίες. Εξαφανίζει το σφύριγμα των φρένων, που παρουσιάζεται ανάμεσα στα έμβολα των φρένων ή/και των επιφανειών επαφής και τα τακάκια ή τις επενδύσεις τριβής.

  Εφαρμογή:
  Σε πλωτές δαγκάνες φρένων καθαρίστε όλα τα σημεία ολίσθησης, τις υποδοχές και τις επιφάνειες εφαρμογής πρώτα με βούρτσα ή λίμα φρένων. Στη συνέχεια καθαρίστε τα εξαρτήματα των φρένων με καθαριστικό στιγμής (αρ. είδ. 3318). Μετά την εξάτμιση των διαλυτών, απλώστε την αλοιφή στα καθαρισμένα μέρη σε όλα τα σημεία ολίσθησης, στις υποδοχές και στις επιφάνειες εφαρμογής.

  Special Price 9,30 €

  Κανονική Τιμή: 11,35 €

  -18%

 • Σπρέυ ηλεκτρονικών επαφών POWERMAXX 400 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX22092
  Σπρέυ ηλεκτρονικών επαφών POWERMAXX.
  Για συντήρηση και προστασία ποικίλων ηλεκτρονικών μερών. Σχηματίζει ένα λεπτό στρώμα που προστατεύει τις ηλεκτρονικές συνδέσεις και εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία τους. Μειώνει τη φθορά και εκτοπίζει την υγρασία. Καθαρίζει τα σημεία επαφών, αφαιρεί τη βρωμιά & διαλύει παλαιά ιζήματα. Λειτουργεί με ιδιότητες συντήρησης. Εμποδίζει τα ρεύματα διαρροής και μειώνει την πτώση τάσης. Κατάλληλο για λάμπες, ασφάλειες, βύσματα, αποζεύκτες κυκλώματος, διακόπτες, ακροδέκτες μπαταριών, εναλλάκτες, μίζες κ.α. Φιλικό στο χρώμα, τα πλαστικά και τα λάστιχα.

  Special Price 9,41 €

  Κανονική Τιμή: 11,76 €

  -19%

 • Συντηρητικό πλαστικών & λαστίχων CAREMAXX 400 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX22012
  Συντηρητικό πλαστικών & λαστίχων CAREMAXX 400 ml.
  Καθαρίζει &συντηρεί όλα τα πλαστικά-λαστιχένια μέρη και βινύλια. Έχει αντιστατική δράση, απωθεί σκόνη & νερό. Προστατεύει από ακτινοβολία, ακτίνες UV & θάμπωμα.

  Special Price 9,65 €

  Κανονική Τιμή: 12,06 €

  -19%

  Φτάνει μέχρι: 7,80 €
 • Αντισκοριακό MoS2 PROTEC 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2921
  Αντισκοριακό MoS2 RUST REMOVER MoS2 PROTEC.
  Διαπερνά τη σκουριά διαλύοντας την. Σταματά την διάβρωση και εξουδετερώνει τις επικαθήσεις. Επιπλέον μειώνει σημαντικά την φθορά και εμποδίζει την επαναδημιουργία της σκουριάς.

  Special Price 9,81 €

  Κανονική Τιμή: 12,26 €

  -19%

 • Καθαριστικό εισαγωγής & βαλβίδων PROTEC 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1911
  Καθαριστικό εισαγωγής & βαλβίδων DIESEL APPLIKATOR SPRAY PROTEC.
  Κατάλληλο για το σύστημα εισαγωγής των κινητήρων diesel. Καθαρίζει τις βαλβίδες, την εισαγωγή, την βαλβίδα ανακυκλοφορίας καυσαερίων EGR, τα κατάλοιπα άνθρακα που συσσωρεύονται στο σύστημα αναρρόφησης, έχοντας ως αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία, περισσότερη οικονομία καυσίμων και λιγότερα καυσαέρια. Επίσης εξαλείφει το πρόβλημα της προανάφλεξης.

  Special Price 9,96 €

  Κανονική Τιμή: 12,45 €

  -19%

 • Γράσσο Λευκό (τεφλόν) PROTEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2701
  Το Λευκό Γράσσο (τεφλόν) - TEFLON WHITE GREASE PROTEC -.
  Εγγυάται αποτελεσματική λίπανση στις χαμηλές και στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι αδιάβροχο, βοηθά στην αποφυγή διάβρωσης και απομακρύνει θορύβους και τριγμούς. Η ειδική του φόρμουλα με τεφλόν, προστατεύει από το νερό, τα άλατα, τις όξινες και αλκαλικές ουσίες. Κατάλληλο για συνδέσμους, εξαρτήματα φρένων, μεντεσέδες, ελατήρια, ρουλεμάν, ο-ρινγκ, ρεγουλατόρους παραθύρων κ.α

  Special Price 11,08 €

  Κανονική Τιμή: 13,85 €

  -20%

 • Liqui Moly LM3079 Σπρέι μείωσης θορύβου φρένων 400 ml Κωδικός προϊόντος: LM3079

  Συνθετικό ειδικό λιπαντικό για το σύστημα πέδησης. Με εξαιρετική πρόσφυση, ανθεκτικό στο αλάτι και στον ψεκασμό νερού. Εμποδίζει και εξαφανίζει το σφύριγμα των φρένων, που παρουσιάζεται ανάμεσα στα έμβολα της δαγκάνας των φρένων ή/και των σημείων επαφής και τα τακάκια ή τις επενδύσεις τριβής. Εξασφαλίζει τη λειτουργία ολόκληρου του συστήματος πέδησης και αποτρέπει το κόλλημα των ζαντών στο μουαγιέ. Εύρος θερμοκρασιών χρήσης: –40 °C έως +1.200 °C.
  Για ολόκληρο το σύστημα πέδησης σε τακάκια φρένων, μπουλόνια, πείρους, καθώς και σημεία επαφής σε ταμπούρα. Σπρέι αποσύνδεσης για δαχτυλίδια κεντραρίσματος σε αλουμινένιες ζάντες, σημεία σύνδεσης μεταξύ ζαντών και μουαγιέ, καθώς και λοιπές κουμπωτές και βιδωτές συνδέσεις.

  Εφαρμογή:
  Σε πλωτές δαγκάνες φρένων καθαρίστε όλα τα σημεία ολίσθησης, τις υποδοχές και τις επιφάνειες εφαρμογής πρώτα με βούρτσα ή λίμα φρένων. Καθαρίστε επίσης τους πολλούς ρύπους από τα ήδη μεταχειρισμένα τακάκια φρένων καθώς και από πείρους και σταυρωτά ελατήρια. Στη συνέχεια καθαρίστε τα εξαρτήματα των φρένων με καθαριστικό στιγμής. Μετά την εξάτμιση των διαλυτών, ψεκάστε με το σπρέι τα καθαρισμένα μέρη σε όλα τα σημεία ολίσθησης, στις υποδοχές και στις επιφάνειες εφαρμογής. Μετά την εξάτμιση του προωθητικού αερίου επαναλάβετε ενδεχομένως τη διαδικασία.

  Special Price 11,30 €

  Κανονική Τιμή: 18,93 €

  -40%

 • Γυαλιστικό εσωτερικού χώρου PROTEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2301
  Γυαλιστικό εσωτερικού χώρου INTERIOR CARE PROTEC.
  Ένα καθαριστικό σπρέυ υψηλής απόδοσης που περιέχει ειδικά συστατικά με ιδιαίτερη προστατευτική δράση. Καθαρίζει, προστατεύει και συντηρεί τα πλαστικά μέρη, δέρμα και τα ελαστικά.Είναι ένα αντιστατικό και υδατοστεγές προϊόν, το οποίο προστατεύει τις επιφάνειες από το φως, τις ακτίνες UV, το ξεθώριασμα και τα σκασίματα.Ιδανικό για όλες τις πλαστικές επιφάνειες, τις πόρτες, τα ελαστικά τμήματα των παραθύρων, την ζώνη ασφάλειας κ.τ.λ. Εξουδετερώνει τα ενοχλητικά τριξίματα.

  Special Price 11,39 €

  Κανονική Τιμή: 14,24 €

  -20%

 • LIQUI MOLY LM8986 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ PRO LINE Κωδικός προϊόντος: LM8986
  Ειδικό καθαριστικό σπρέυ για τον καθαρισμό της εισαγωγής και της πεταλούδας. Καθαρίζει από ακαθαρσίες και επικαθήσεις, όπως π.χ. λάδια, κολλοειδή υπολείμματα κλπ., την εισαγωγή αλλά και τα εσωτερικά μέρη, χωρίς να είναι απαραίτητη η αποσυναρμολόγηση τους. Συντηρεί τα κινούμενα εξαρτήματα ψεκασμού και μειώνει την κατανάλωση.

  Special Price 11,85 €

  Κανονική Τιμή: 14,46 €

  -18%

 • Καθαριστικό καρμπυρατέρ PROTEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2803
  Καθαριστικό καρμπυρατέρ CARB CLEANER PROTEC.
  Εξουδετερώνει τα υπολείμματα που είναι προσκολλημένα στα εξαρτήματα όπως ρητίνη, λάδια, υπολείμματα γράσου και βρωμιάς. Το προϊόν εξατμίζεται σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να αφήσει υπολείμματα. Εγγυάται αποδοτική λειτουργία της πεταλούδας, του σασμάν και σταθερό ρελαντί. Βοηθά στην μείωση κατανάλωσης καυσίμων.

  Special Price 11,99 €

  Κανονική Τιμή: 14,99 €

  -20%

 • Λιπαντικό με αντιτριβικό στρώμα POWERMAXX 500 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX22126
  Λιπαντικό με αντιτριβικό στρώμα POWERMAXX 500 ml.
  Λιπαντικό πολλαπλών χρήσεων που σχηματίζει ένα αντιτριβικό στρώμα αποτελούμενο από Νανομόρια, ανάμεσα στα κινούμενα μέρη. Τα μόρια αυτά έχουν ισχυρές ιδιότητες κατά της φθοράς. Ιδανικό για συνθήκες υψηλών πιέσεων, υδροαπωθητικό, απωθητικό υγρασίας, με εξαιρετική επικόλληση. Αυξάνει την διάρκεια ζωής των μερών που εφαρμόζεται και τα προστατεύει μακροπρόθεσμα. Κατάλληλο για αλυσίδες, ρουλεμάν, κυλίνδρους, γρανάζια, συμπλέκτες , κλειδαριές, οδοντωτούς τροχούς κ.α

  Special Price 12,46 €

  Κανονική Τιμή: 15,58 €

  -20%

 • Καθαριστικό αισθητήρα ροής αέρα PROTEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2965
  Καθαριστικό αισθητήρα ροής αέρα AIR FLOW SENSOR CLEANER PROTEC.
  Ειδικό καθαριστικό για τον άμεσο και προσεκτικό καθαρισμό των ευαίσθητων σημείων του αισθητήρα ροής αέρα, σε πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες. Αφαιρεί εύκολα την μόλυνση από τα θερμά καλώδια ή τις θερμές πλάκες και εξατμίζεται χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Βελτιώνει το ξεκίνημα και το ρελαντί του κινητήρα. Ο τακτικός καθαρισμός του αισθητήρα, μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και διατηρεί την σταθερότητα της ισχύος του κινητήρα. Ιδιότητες: εξαιρετική καθαριστική δράση, απλό στη χρήση, γρήγορο στένωμα χωρίς κατάλοιπα. Χώροι εφαρμογής: αφαιρεί την βρωμιά από τα θερμά σύρματα ή τις θερμές πλάκες των αισθητήρων ροής αέρα.

  Special Price 12,78 €

  Κανονική Τιμή: 15,98 €

  -20%

 • Πάστα φρένων αλουμινίου PROTEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2601
  Πάστα φρένων αλουμινίου BRAKE ANTI SEIZE PROTEC.
  Λιπαντικό με μεγάλη κολλώδη δύναμη, πολύ ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες και στις μεγάλες πιέσεις. Προστατεύει μακροπρόθεσμα από την σκουριά και τη διάβρωση, εξουδετερώνει τους ενοχλητικούς θορύβους, διατηρεί την άριστη λειτουργικότητα των φρένων, προστατεύει από το αντιψυκτικό άλας, τις όξινες και αλκαλικές ουσίες .Κατάλληλο για όλη την περιοχή των φρένων, για συνδέσεις μπουλονιών και βιδών, πόλους μπαταρίας, επιφάνειες ολίσθησης

  Special Price 13,16 €

  Κανονική Τιμή: 16,45 €

  -19%

 • Λιπαντικό αποσυναρμολόγησης μπεκ PROTEC 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2250
  Λιπαντικό αποσυναρμολόγησης μπεκ INJECTOR DISMANTLING AID PROTEC.
  Κατάλληλο για την ''ελευθέρωση'' μπλοκαρισμένων σημείων του κινητήρα και της περιοχής κεφαλής κυλίνδρου (όπως μπεκ, μπουζί κ.α. ). Δρα με ισχυρή ψυκτική δράση (-40 °C) στα υλικά που χρησιμοποιείται , διαλύοντας την διάβρωση, σκουριά και τα κατάλοιπα. Τα λιπαντικά συστατικά PTFE που περιέχει το προϊόν , επιτρέπουν την άμεση και αποτελεσματική διείσδυση διευκολύνοντας την ομαλή αφαίρεση των επιθυμητών σημείων.

  Special Price 13,24 €

  Κανονική Τιμή: 16,55 €

  -20%

 • Αντισκοριακό Bio PROTEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2501
  Αντισκοριακό Bio BIO RUST REMOVER PROTEC.
  Βιολογικός συνδυασμός ενεργών βιοδιασπαστικών συστατικών υψηλής απόδοσης. Διαπερνά τη σκουριά και τα διαβρωμένα μέρη, διαλύοντας την σε λίγα δευτερόλεπτα. Το προϊόν είναι υδατοστεγές και προστατεύει αποτελεσματικά από τη σκουριά και τη διάβρωση. Δεν περιέχει συνθετική ρητίνη και οξέα. Είναι ουδέτερο στο χρώμα, στα λάστιχα και στα πλαστικά μέρη.

  Special Price 13,31 €

  Κανονική Τιμή: 16,64 €

  -20%

 • Λιπαντικό με αντιτριβικό στρώμα PROTEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2971
  Λιπαντικό με αντιτριβικό στρώμα Nano PRO-TEC POWER LUBE NANO TEC PROTEC.
  Λιπαντικό πολλαπλών χρήσεων που σχηματίζει ένα αντιτριβικό στρώμα αποτελούμενο από Νανομόρια, ανάμεσα στα κινούμενα μέρη. Τα μόρια αυτά έχουν ισχυρές ιδιότητες κατά της φθοράς. Ιδανικό για συνθήκες υψηλών πιέσεων, υδροαπωθητικό, απωθητικό υγρασίας, με εξαιρετική επικόλληση. Αυξάνει την διάρκεια ζωής των μερών που εφαρμόζεται και τα προστατεύει μακροπρόθεσμα. Κατάλληλο για αλυσίδες, ρουλεμάν, κυλίνδρους, γρανάζια, συμπλέκτες , κλειδαριές, οδοντωτούς τροχούς κ.α

  Special Price 13,68 €

  Κανονική Τιμή: 17,10 €

  -20%

 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ WURTH 500ML Κωδικός προϊόντος: 5861113500
  Ειδικό σύστημα καθαρισμού υψηλής δράσης για δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες.

  Special Price 13,79 €

  Κανονική Τιμή: 18,39 €

  -25%

 • Σπρέυ γράσσου PROTEC 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2961
  Σπρέυ γράσσου ADHESIVE GREASE SPRAY PROTEC.
  Είναι ένα εξ ολοκλήρου συνθετικό λιπαντικό με μεγάλη κολλώδη δύναμη. Το προϊόν δημιουργεί μια ανθεκτική προστατευτική μεμβράνη, η οποία μειώνει δραστικά την φθορά και την τριβή. Επιπλέον είναι υδατοστεγές , ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες και τις φυγόκεντρες δυνάμεις.

  Special Price 14,20 €

  Κανονική Τιμή: 17,75 €

  -20%

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?