Σπρέυ - Καθαριστικά - Πάστες

Είδη 1 εώς 36 από 61 σύνολο

 • MANNOL Καθαριστικό καρμπυρατέρ 9970 400ml Κωδικός προϊόντος: MN9970

  Carburetor Cleaner – εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό καρμπυρατέρ χωρίς να το αποσυναρμολογείτε. Καθαρίζει γρήγορα, προσεκτικά και αποτελεσματικά αποσβεστήρες γκαζιού και αέρα, διαχυτές, πίδακες και όλες τις άλλες διαθέσιμες εσωτερικές επιφάνειες των καρμπυρατέρ, καθώς και τις εξωτερικές επιφάνειές τους. Ισχύει για όλους τους δίχρονους ή τετράχρονους βενζινοκινητήρες, με ή χωρίς καταλυτικούς μετατροπείς.

  Ιδιότητες:
  - Είναι ένα μείγμα οργανικών διαλυτών υψηλής αποτελεσματικότητας. Δεν περιέχει ασετόν.
  - Διαλύει και αφαιρεί πλήρως όλους τους τυπικούς ρύπους του καρμπυρατέρ διαφόρων προελεύσεων.
  - Δεν φράζει τα εξαρτήματα του κινητήρα που βρίσκονται πίσω από το καρμπυρατέρ: βαλβίδες, θάλαμος καύσης κ.λπ.
  - Σταθεροποιεί την ταχύτητα στο ρελαντί, διευκολύνει την εκκίνηση με κρύο, βελτιώνει την επιτάχυνση του κινητήρα.
  - Βελτιστοποιεί τη λειτουργία του συστήματος εισαγωγής καθαρίζοντας και λιπάνοντας τα κινούμενα μέρη του.
  - Το προϊόν περιέχει ουσίες που είναι επιθετικές στη βαφή επιφανειών και πλαστικών.
  - Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου (έως 5%) και την τοξικότητα των καυσαερίων.
  - Ισχύει για τον καθαρισμό αλυσίδων μοτοσυκλετών, αλυσίδων χρονισμού, εξαρτημάτων συμπλέκτη, αντλιών λαδιού, γραναζιών, στροφαλοφόρων αξόνων και άλλων άβαφων μεταλλικών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων κινητήρα.

  Εφαρμογή. Σβήστε τον κινητήρα και αφαιρέστε το φίλτρο αέρα. Πρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση στο γκάζι. Ψεκάστε το προϊόν σε όλες τις εσωτερικές επιφάνειες του καρμπυρατέρ που βρίσκονται στην περιοχή πρόσβασης, καθώς και, εάν χρειάζεται, σε εξωτερικές επιφάνειες. Αφήστε τα να στεγνώσουν. Αντικαταστήστε το φίλτρο αέρα στην αρχική του θέση. Συνιστάται η αντικατάστασή του ταυτόχρονα. Ανάψτε τον κινητήρα και αφήστε τον να λειτουργεί σε μεσαία ταχύτητα, και μπορείτε ήδη να ξεκινήσετε την οδήγηση. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τον κινητήρα να λειτουργεί στο ρελαντί για 20 δευτερόλεπτα στις 2000 σ.α.λ., έτσι ώστε να καεί η υπόλοιπη βρωμιά στο σύστημα ψεκασμού.
  Εάν ο κινητήρας το επιτρέπει, δηλαδή μπορεί να διατηρήσει μια σταθερή ταχύτητα όταν αποσυνδέεται η εισαγωγή αέρα, τότε ο καθαρισμός μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν ο κινητήρας είναι αναμμένος. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, επικοινωνήστε με το κέντρο σέρβις για να μάθετε πώς να το κάνετε. Μερικές φορές αρκεί να απενεργοποιήσετε τον μετρητή ροής αέρα. Όταν ο κινητήρας λειτουργεί, η διαδικασία καθαρισμού εντείνεται σημαντικά. Ταυτόχρονα, μην αφήνετε το προϊόν να μπει στο μετρητή ροής αέρα και στα βαμμένα μέρη.

  Special Price 2,99 €

  Κανονική Τιμή: 4,99 €

  -40%

 • MANNOL Εξωτερικό καθαριστικό κινητήρα Motor Cleaner 9973 500ml Κωδικός προϊόντος: MN9973

  Το Motor Cleaner είναι ένα απορρυπαντικό για τον καθαρισμό και τη φροντίδα του χώρου του κινητήρα του οχήματος. Αφαιρεί γρήγορα, αποτελεσματικά και προσεκτικά το μεγαλύτερο μέρος της τυπικής βρωμιάς του χώρου του κινητήρα: λάδια, υπολείμματα εξατμισμένων και καμένων τεχνικών υγρών, βρωμιά και σκόνη δρόμου κ.λπ. Έχει υψηλή ικανότητα καθαρισμού. Ένας καθαρός κινητήρας είναι λιγότερο πιθανό να υπερθερμανθεί.

  - Έχει αυξημένη ικανότητα διαλύτη και ιδιότητες ενεργού καθαρισμού.
  - Η συγκέντρωση υψηλού ιξώδους επιτρέπει στα εξαρτήματα να παραμένουν σε κάθετες επιφάνειες, παρέχοντας εξαιρετικό καθαρισμό σύνθετων ρύπων σε όλες τις διαστάσεις.
  - Ουδέτερο σε σχέση με επιστρώσεις από χρώμιο, νικέλιο, ψευδάργυρο κ.λπ., καθώς και σε επιφάνειες σιδηρούχων και μη (αλουμίνιο, μπρούτζος, ορείχαλκος κ.λπ.) μετάλλων και κραμάτων. Μπορεί να είναι επιθετικό προς ορισμένους τύπους πλαστικών, καουτσούκ και επιστρώσεις χρωμάτων.
  - Αποτρέπει περαιτέρω την οξείδωση, το ράγισμα και την απώλεια των ιδιοτήτων των ελαστικών και πλαστικών μερών του κινητήρα υπό την επιθετική επίδραση της ρύπανσης και του περιβάλλοντος, αποτρέπει την οξείδωση των ηλεκτρικών συνδέσεων, μειώνει τον κίνδυνο βραχυκυκλωμάτων, αποτρέπει την πυρκαγιά των ηλεκτρικών καλωδίων.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό διαφόρων μονάδων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, φορτηγών, τρακτέρ και άλλου γεωργικού, κήπου και κατασκευαστικού εξοπλισμού, καθώς και εξοπλισμού νερού: σασί, φίλτρα, αντλίες, αλυσίδες κίνησης χωρίς αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες κ.λπ. ως διάφορα εργαλεία απογραφής και εργασίας·
  - Συνιστάται η χρήση στο τέλος της «βρώμικης» σεζόν, πριν και μετά τις επισκευές κινητήρα, ανάρτησης ή κιβωτίου ταχυτήτων, καθώς και κατά την προετοιμασία του αυτοκινήτου πριν από την πώληση.

  Εφαρμογή: Ψεκάστε το προϊόν στα προς καθαρισμό μέρη από απόσταση 15-20 cm, κρατώντας το δοχείο κάθετα. Αφήστε να δράσει για 3-5 λεπτά, ανάλογα με τον βαθμό μόλυνσης. Σκουπίστε με ένα πινέλο ή σφουγγάρι και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν χρειάζεται. Πριν την εφαρμογή, δοκιμάστε το καθαριστικό σε μια μικρή δυσδιάκριτη περιοχή για να μάθετε πιθανές αντιδράσεις με διαφορετικά υλικά.

  Special Price 3,08 €

  Κανονική Τιμή: 4,98 €

  -38%

 • Καθαριστικό φρένων PETEC 70060 500ml Κωδικός προϊόντος: PETEC70060

  - Πολύ καλή απόδοση καθαρισμού, απολιπαίνει βαθιά, δρα και στεγνώνει γρήγορα
  - Χωρίς ακετόνη
  - Πολλαπλών χρήσεων, πολύ καλή δυνατότητα διείσδυσης
  - Πολυλειτουργικό
  - ΓΡΗΓΟΡΗ αντίδραση
  - Χωρίς υπολείμματα
  - Μη διαβρωτικό, δεν προσβάλλει ελαστικά και πλαστικά μέρη
  - Βαλβίδα 360°, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάποδα

  Τομείς εφαρμογής:
  Για γρήγορο καθάρισμα και απολίπανση τυμπάνων και δισκόφρενων, εξαρτημάτων φρένων και εξαρτημάτων συμπλέκτη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό πολύ λιπαρών και λερωμένων εξαρτημάτων κινητήρα και μηχανής.

  Special Price 3,10 €

  Κανονική Τιμή: 5,19 €

  -40%

 • Καθαριστικό φρένων/συμπλέκτη TEXTAR 96000100 Κωδικός προϊόντος: 39-96000100
  • Αριθμός προϊόντος96000100
  • ΜάρκαTEXTAR
  • EAN αριθμός4019722242755
  • Εμπορικός κωδικός98504
  • Χωρητικότητα [ml]500
  • Είδος δοχείουΣπρέι
  • Αριθμός τεχνικής πληροφορίας98504 0001 0 L

  Special Price 3,40 €

  Κανονική Τιμή: 6,00 €

  -43%

 • MANNOL Τεχνικό σπρέι πολλαπλών χρήσεων M-40 Lubricant 9899 450 ml Κωδικός προϊόντος: MN9899

  Το MANNOL M-40 Lubricant είναι ένα γενικό λιπαντικό αερολύματος (διεισδυτικό, καθαριστικό, αντιδιαβρωτικό, εκτοπιστικό υγρασίας, αντιτριξιστικό κ.λπ.) - ανάλογο του WD-40. Έχει μοναδικές λιπαντικές και προστατευτικές ιδιότητες και έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ιδανικό για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μείγμα ενεργών διαλυτών και ελαίων που διεισδύουν γρήγορα.

  Ιδιότητες:
  - Έχει εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες. Καθαρίζει και αφαιρεί εύκολα λίπη, βρωμιά, ασφαλτικές λεκέδες, υπολείμματα κόλλας κ.λπ. από τις περισσότερες επιφάνειες, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα.
  - Καλύπτει την επιφάνεια, αποτρέποντας την εμφάνιση υγρασίας ακόμη και στη μικρο-τραχύτητα του μετάλλου.
  - Έχει καλές λιπαντικές ιδιότητες, μειώνει την τριβή, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των αρμών και άλλων κινούμενων μερών μηχανισμών, ενώ δεν αφήνει λιπαρά και κολλώδη ίχνη.
  - Έχει εξαιρετικές ιδιότητες ενυδάτωσης και εκτόπισης της υγρασίας. Εκτοπίζει την υγρασία και σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα έναντι της υγρασίας. Προστατεύει τις ελαστικές σφραγίδες, τις πλαστικές επενδύσεις, τα βύσματα και άλλες επιφάνειες επαφής από το πάγωμα.
  - Έχει εξαιρετικές διεισδυτικές ιδιότητες, διεισδύει σε μπλοκαρισμένους, σκουριασμένους ή παγωμένους αρμούς και μηχανισμούς, τους απελευθερώνει, διευκολύνοντας τη διαδικασία αποσυναρμολόγησης σκουριασμένων στοιχείων.
  - Εξαιρετική προστασία από τη διάβρωση και την οξείδωση.
  - Είναι διηλεκτρικό, προστατεύοντας έτσι τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, αποτρέποντας βραχυκυκλώματα και διαρροές ρεύματος. Βοηθά στην εκκίνηση του κινητήρα που καλύπτεται από υγρασία.
  - Δεν περιέχει σιλικόνη, ώστε να μην αφήνει κολλώδες ή λιπαρό στρώμα στην επιφάνεια, ώστε να μην έλκει σκόνη και βρωμιά.
  - Αφαιρεί χυμούς λαχανικών, ρητίνες, κόλλες, αυτοκόλλητα, κολλώδεις ετικέτες και ταινίες από επιφάνειες χωρίς να καταστρέφει τις βαφές.
  - Κατάλληλο για την αφαίρεση ιχνών εντόμων από το αυτοκίνητο, μπορεί να αφαιρέσει την τσίχλα από το χαλί.
  Συμβατότητα: συμβατό με όλους τους τύπους λιπαντικών. Είναι ασφαλές για μέταλλο, καουτσούκ, ξύλο, πλαστικά στοιχεία και βερνικωμένες επιφάνειες.

  Εφαρμογή: Καθαρίστε και απολιπάνετε την επιφάνεια. Για την απολίπανση, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το MANNOL Brake Cleaner 9691. Ψεκάστε σε απόσταση 20 cm και αφήστε το να μουλιάσει. Η περίσσεια μπορεί να αφαιρεθεί με ένα καθαρό πανί.

  Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια

  Special Price 3,48 €

  Κανονική Τιμή: 5,98 €

  -41%

 • MANNOL Chain Cleaner - Καθαριστικό Αλυσίδας 7904 400 ml Κωδικός προϊόντος: ΜΝ7904

  Το MANNOL Chain Cleaner είναι ένα καθαριστικό αλυσίδων οδήγησης μηχανοκίνητων οχημάτων και μεμονωμένων μερών του σε μορφή αερολύματος.
  Κατάλληλο για όλους τους τύπους αλυσίδων (O-ring, X-ring, W-ring).

  Ιδιότητες:
  - Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε δραστικές ουσίες, καθαρίζει γρήγορα, αποτελεσματικά και προσεκτικά τις αλυσίδες από παλιά λίπη, βρωμιά, σκόνη, άμμο και άλλους ρύπους του δρόμου.
  - Ειδικά επιλεγμένοι διαλύτες διαλύουν και καθαρίζουν αποτελεσματικά τα παλιά αποξηραμένα και σκληρυμένα υπολείμματα προϊόντων πετρελαίου σε μορφή ρητίνης και βερνικιού.
  - Έχει εξαιρετικές ιδιότητες διαλύτη και διεισδύει εύκολα σε όλα τα κενά στην αλυσίδα.
  - Εξατμίζεται γρήγορα και πλήρως χωρίς να καταστρέφει τις τσιμούχες λαδιού.
  - Συνιστάται η χρήση πριν την εφαρμογή φρέσκου λιπαντικού αλυσίδας 7901 MANNOL.

  Εφαρμογή: Τοποθετήστε ένα πανί ή χαρτόνι κάτω από τα εξαρτήματα που θέλετε να καθαρίσετε. Ανακινήστε το μπαλόνι και ψεκάστε το προϊόν άφθονα πολλές φορές και αφήστε το να στραγγίσει. Μετά την εξάτμιση (περίπου 10 λεπτά), η αλυσίδα γίνεται καθαρή και χωρίς λιπαρά, προετοιμασμένη για την εφαρμογή του 7901 MANNOL Chain Lube.
  Προσοχή: το προϊόν μπορεί να επηρεάσει επιθετικά τα καουτσούκ, τα πολυμερή υλικά και τις επιστρώσεις χρωμάτων – ελέγξτε τη συμβατότητά τους πριν από τη χρήση.

  Special Price 3,50 €

  Κανονική Τιμή: 5,98 €

  -41%

 • Καθαριστικό φρένων POWERMAXX 500 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX35011
  Καθαριστικό φρένων POWERMAXX 500 ml.
  Ειδικά σχεδιασμένο για αποτελεσματικό και ασφαλή καθαρισμό σε φρένα, τακάκια, συμπλέκτη και μέρη του σασμάν. Αφαιρεί λάδια, γράσα, κόλλες, βερνίκια και σκόνη φρένων. Δρα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Δεν βλάπτει πλαστικά ή λαστιχένια μέρη.

  Special Price 4,06 €

  Κανονική Τιμή: 5,08 €

  -20%

 • LIQUI MOLY LM1825 Αντισκωριακό ταχείας δράσης Κωδικός προϊόντος: LM1825

  Αντισκωριακό ιδιαίτερα ταχείας δράσης.
  Αποσυνδέει κολλημένες βίδες και παξιμάδια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
  Διεισδύει ακόμη και στα στενότερα σημεία. Εισχωρεί κάτω από τη σκουριά και την ξεκολλάει κολλημένα από τη σκουριά και διαβρωμένα μεταλλικά μέρη όπως βίδες, μπουλόνια και άλλα κινούμενα εξαρτήματα.

  Special Price 4,10 €

  Κανονική Τιμή: 5,00 €

  -18%

 • MANNOL Chain Lube - Λιπαντικό αλυσίδας 7901 200 ml Κωδικός προϊόντος: MN7901

  Chain Lube – πλήρως συνθετικό λευκό λιπαντικό σε μορφή αερολύματος για αλυσίδες μετάδοσης κίνησης υψηλού φορτίου και υψηλής ταχύτητας μοτοσικλετών, ATV, σκούτερ και άλλων μηχανοκίνητων οχημάτων, καθώς και ποδηλάτων. Κατάλληλο για όλους τους τύπους αλυσίδων (O-ring, X-ring, W-ring).

  Ιδιότητες:
  - Έχει αυξημένη κολλητικότητα και κρατά καλά τις ταχύτερα κινούμενες αλυσίδες υπό τη δράση φυγόκεντρων δυνάμεων, παρέχοντας αξιόπιστη λίπανση σε όλους τους τρόπους λειτουργίας.
  - Μοναδική συσκευασία προσθέτων και περιεχόμενα μικρο-κεραμικά στοιχεία-τροποποιητές τριβής παρέχουν εξαιρετικές ιδιότητες κατά της τριβής και κατά της φθοράς.
  - Έχει καλή αντοχή στο νερό, δεν ξεπλένεται με ζεστό νερό κατά το πλύσιμο του εξοπλισμού.
  - Φροντίζει ομαλά τις σφραγίδες αλυσίδας οποιασδήποτε διατομής (δακτύλιος Ο, δακτύλιος Χ, δακτύλιος W).
  - Ανθεκτικό σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος και υψηλές (έως 260 °C) θερμοκρασίες λειτουργίας.
  - Προστατεύει αξιόπιστα τις αλυσίδες από τη διάβρωση.
  - Αποτρέπει το τέντωμα των αλυσίδων, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους.
  - Ουδέτερο σε λάστιχα, πλαστικά και επιστρώσεις χρωμάτων.

  Εφαρμογή: πριν από την εφαρμογή 7901 MANNOL Chain Lube, συνιστάται να καθαρίσετε την αλυσίδα με το 7904 MANNOL Chain Cleaner. Ψεκάστε το γράσο στην αλυσίδα. Μετά την εξάτμιση του διαλύτη (5-10 λεπτά), το λιπαντικό αποκτά τις τελικές του ιδιότητες – την τελική σύσταση και την απαιτούμενη πρόσφυση.

  Special Price 4,10 €

  Κανονική Τιμή: 5,98 €

  -31%

 • MANNOL Αφαιρετικό-Καθαριστικό Πίσσας Tar Remover 9668 450ml Κωδικός προϊόντος: MN9668

  Το MANNOL Σπρέι καθαριστικό πίσσας - Tar Remover είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό συμπυκνωμένο καθαριστικό ρητινωδών και άλλων σκληρών ακαθαρσιών από όλες τις επιφάνειες αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλου εξοπλισμού, καθώς και στην καθημερινή ζωή με τη μορφή αερολύματος (σπρέι). Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό χρωμάτων και επιφανειών χρωμίου, παραθύρων, προβολέων, προφυλακτήρων και καλουπιών κ.λπ.

  Ιδιότητες:
  - Αφαιρεί πίσσα, ροκανίδια ασφάλτου, αποξηραμένα σημεία από λάδια και άλλα τεχνικά υγρά, λεκέδες και ίχνη εντόμων, περιττώματα πτηνών, οξειδωμένα και υποβαθμισμένα επιχρίσματα βαφής χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες.
  - Ενισχύει τη γυαλάδα και το χρώμα της επεξεργασμένης επιφάνειας.
  - Οι διαλύτες που περιλαμβάνονται στο καθαριστικό του επιτρέπουν να διεισδύσει εύκολα και γρήγορα στους πόρους και τις μικρορωγμές της επιφάνειας, παρέχοντας βαθύ και πλήρη καθαρισμό.
  - Δεν αφήνει λεκέδες, μουτζούρες, δεν αφήνει ίχνη.

  Εφαρμογή: Ψεκάστε 9668 MANNOL Tar Remover στην επιφάνεια που θα καθαρίσετε και αφήστε για λίγο να δράσει (3-5 λεπτά). Σκουπίστε με ένα μαλακό πανί ή σφουγγάρι.

  Προσοχή: πριν το χρησιμοποιήσετε σε πολυανθρακικά πλαστικά και ακρυλικό γυαλί, ελέγξτε το προϊόν για συμβατότητα με αυτά τα υλικά σε μια μικρή αόρατη περιοχή της επιφάνειας.

  Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής.

  Special Price 4,20 €

  Κανονική Τιμή: 6,89 €

  -39%

 • MANNOL Motor Starter 9669 450ml (ΑΙΘΕΡΑΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ) Κωδικός προϊόντος: MN9669

  Motor Starter – ένα ειδικό προϊόν αεροζόλ που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την εκκίνηση του ντίζελ (συμπεριλαμβανομένων των μπεκ αντλιών και του συστήματος common rail) και της βενζίνης (έγχυσης και καρμπυρατέρ) τόσο των δίχρονων όσο και των τετράχρονων κινητήρων επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, κατασκευαστικών και γεωργικών μηχανημάτων, μοτοσικλέτες, μοτοποδήλατα, ATV, snowmobiles, αλυσοπρίονα, εργαλεία υγραερίου, εξοπλισμός κήπου, καθώς και κινητήρες πλοίων και σκαφών κάθε τύπου, κινητήρες συμπιεστή κ.λπ. γεννήτριες. Παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη εκκίνηση το χειμώνα, ακόμη και σε πολύ κρύο, υψηλή υγρασία, βρεγμένα μπουζί, ακανόνιστη τροφοδοσία καυσίμου και νεκρή μπαταρία. Είναι ένας συνδυασμός πολύ εύφλεκτων δραστικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των εστέρων.

  Ιδιότητες:
  - Περιέχει ειδικά λιπαντικά πρόσθετα που αποκλείουν τη φθορά και τη μικροπίεση της ομάδας κυλίνδρου-εμβόλου κατά την εκκίνηση του κινητήρα.
  - Προστατεύει τον κινητήρα από τη διάβρωση.
  - Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα και της μπαταρίας όταν χρησιμοποιούνται τακτικά.
  - Βελτιώνει την ανάφλεξη του καυσίμου.
  - Έχει αυξημένη θερμογόνο δύναμη και παρέχει ομοιόμορφη και πλήρη καύση του μείγματος καυσίμου-αέρα.
  - Οικονομικά.

  Εφαρμογή:
  Ανακινήστε το μπαλόνι. Ψεκάστε το προϊόν απευθείας στο φίλτρο αέρα ή στον αγωγό εισαγωγής για 5-7 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, ξεκινήστε αμέσως τον κινητήρα. Για βενζινοκινητήρες, πατήστε ελαφρά το πεντάλ γκαζιού. Για κινητήρες ντίζελ, πατήστε το πεντάλ γκαζιού για να μην αστοχήσει. Μην ψεκάζετε τα μπουζί και τα μέρη του συστήματος θέρμανσης.

  Σημείωση:
  Δεδομένου ότι το προϊόν περιέχει εύφλεκτες ουσίες, δεν επιτρέπεται να καπνίζει κανείς κατά τη χρήση του και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κοντά σε ανοιχτή φωτιά ή άλλες πηγές ανάφλεξης.

  Special Price 4,35 €

  Κανονική Τιμή: 5,49 €

  -20%

 • MANNOL Αντισκωριακό Σπρέι Ταχείας Δράσης Rust Dissolver 9932 450ml Κωδικός προϊόντος: MN9932

  Το Rust Dissolver είναι ένας ταχείας διείσδυσης και ταχείας δράσης παράγοντας διάλυσης και αφαίρεσης σκουριάς με εξαιρετικές αντιτριβικές και υδατοαπωθητικές ιδιότητες. Σας επιτρέπει να τοποθετείτε και να αποσυναρμολογείτε γρήγορα και με ασφάλεια το υλικό όλων των τύπων, καθώς και να λιπαίνει και να προστατεύει διάφορους κινητούς συνδέσμους από τη διάβρωση: κλειδαριές θυρών και μεντεσέδες. μοχλοί για την οδήγηση αποσβεστήρα καρμπυρατέρ. τηλεσκοπικές κεραίες? συνδετήρες για στοιχεία αμαξώματος και πλαισίου κ.λπ. Περιέχει ουσίες οι οποίες σταδιακά απελευθερώνουν, κατά τη λειτουργία, το δισουλφίδιο του μολυβδαινίου.

  Ιδιότητες:
  - Χάρη στην παρουσία διαλυτών που διεισδύουν γρήγορα στη σύνθεσή του, απελευθερώνει αμέσως τις συνδέσεις με σπείρωμα από τη σκουριά, τα οξείδια και τη βρωμιά, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά την αποσυναρμολόγηση τους.
  - Έχει καλές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες, αποτρέπει το σχηματισμό σκουριάς και οξειδίων στο μέλλον. Σχηματίζει μια ισχυρή αδιάβροχη και ανθεκτική στη θερμότητα προστατευτική επίστρωση.
  - Βελτιώνει την πρόσφυση της επόμενης επίστρωσης στην επεξεργασμένη επιφάνεια.
  - Η παρουσία δισουλφιδίου του μολυβδαινίου παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες κατά της τριβής για κινητούς συνδέσμους, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία τους, την ευκολία κίνησης και την εξάλειψη του τριξίματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το στέγνωμα διακοπτών-διανομέων, πηνίων και μπουζί, καθώς εκτοπίζει την υγρασία και το καύσιμο από τις επιφάνειες εργασίας τους, βοηθώντας στην εκκίνηση υγρών κινητήρων και ηλεκτρικών συσκευών.
  - Ουδέτερες επιφάνειες από μέταλλο, πλαστικό, καουτσούκ και βαφή.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοικοκυριά, πρατήρια καυσίμων, βιομηχανία και γεωργία.

  Εφαρμογή: Ανακινήστε καλά το μπαλόνι πριν τη χρήση. Ψεκάστε σε μια σκουριασμένη επιφάνεια από απόσταση περίπου 20 εκ. και αφήστε τη να μουλιάσει για 30 λεπτά. Εάν είναι απαραίτητο, σκουπίστε την επιφάνεια με ένα κομμάτι ύφασμα για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα σκουριάς και βρωμιάς.

  Special Price 4,50 €

  Κανονική Τιμή: 6,98 €

  -35%

 • LIQUI MOLY Pro-Line Γράσο μπεκ και μπουζί LM3381 20g Κωδικός προϊόντος: LM3381

  Το LM3381 Pro-Line Γράσο μπεκ και μπουζί είναι ένα ημισυνθετικό ειδικό γράσο χωρίς μέταλλα για λίπανση μπεκ, μπουζί και προθερμαντήρων πριν από την τοποθέτηση στον κινητήρα. Αποτρέπει την εισχώρηση υγρασία αποτρέποντας έτσι τη διάβρωση του μπεκ και του προθερμαντήρα. Χάρη στο ειδικό γράσο διευκολύνεται σαφώς η αφαίρεση.
  Για λίπανση επιφανειών ολίσθησης υψηλής καταπόνησης κάθε είδους. Για αποκόλληση εξαρτημάτων με θερμική καταπόνηση όπως μπεκ, μπουζί και προθερμαντήρες, πείρους και μπουλόνια.

  Εφαρμογή:

  Πριν από την εφαρμογή του ειδικού γράσου, πρέπει τα εξαρτήματα να είναι καθαρά καθώς και χωρίς υπολείμματα, ρύπους και υγρασία. Επαλείψτε με πινέλο, βούρτσα ή πανί που δεν αφήνει χνούδι στις καθαρισμένες επιφάνειες. Ανάλογα με τη χρήση και την εφαρμογή, εφαρμόστε αντίστοιχη ποσότητα.

  Special Price 4,60 €

  Κανονική Τιμή: 7,99 €

  -42%

 • MANNOL Textile Foam - Καθαριστικός αφρός υφασμάτων 9931 650 ml Κωδικός προϊόντος: ΜΝ9931

  Το Textile Foam είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό αφρού για υφάσματα. Αφαιρεί διάφορες βρωμιές από υφασμάτινα στοιχεία του εσωτερικού του αυτοκινήτου (καθίσματα, πόρτες κ.λπ.), ταπετσαρίες επίπλων, χαλιά, υφάσματα κ.λπ.)

  Ιδιότητες:
  - Επιστρέφει το φυσικό χρώμα, επαναφέρει την αρχική εμφάνιση των υφασμάτων και των υλικών χαλιών, ανεβάζει το σωρό, εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές και αναζωογονεί τον αέρα στο αυτοκίνητο.
  - Αποτρέπει την επαναλαμβανόμενη μόλυνση λόγω των αντιστατικών ιδιοτήτων του.

  Εφαρμογή:
  Ανακινήστε καλά το μπαλόνι. Σας συνιστούμε να περιποιηθείτε πλήρως ολόκληρο το κάθισμα ή το προϊόν, όχι μόνο μεμονωμένα σημεία. Ψεκάστε τον αφρό στη λερωμένη επιφάνεια του υφάσματος και τρίψτε τον με το παρεχόμενο σφουγγάρι. Μετά την εφαρμογή, ξεπλύνετε το σφουγγάρι αρκετές φορές και σκουπίστε καλά την επεξεργασμένη επιφάνεια με αυτό ή με ένα καθαρό, υγρό πανί. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν χρειάζεται.

  Special Price 4,70 €

  Κανονική Τιμή: 8,98 €

  -47%

 • MANNOL Καθαριστικό σπρέυ ηλεκτρικών επαφών 9893 450ml Κωδικός προϊόντος: MN9893

  Το Contact Cleaner είναι ένα ειδικό καθαριστικό για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό και απολίπανση βρώμικων και σκουριασμένων ηλεκτρικών επαφών όλων των τύπων.

  Ιδανικό για:
  - καθαρισμό ηλεκτρικών μπλοκ και επαφών, ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και μπλοκ ακροδεκτών, βάσεων λαμπτήρων, καλωδιακών γραμμών, ρελέ επικοινωνίας, διακόπτες, διανομείς ανάφλεξης, μίζες, γεννήτριες, ασφάλειες κ.λπ. στα αυτοκίνητα.
  - πρίζες, σφιγκτήρες, ηλεκτρικές συσκευές διανομής, επαφές μπαταριών στη βιομηχανία και την καθημερινή ζωή.
  - εξοπλισμός ήχου και εικόνας, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός γραφείου και εμπορίου - ταμειακές μηχανές, ηλεκτρονικές ζυγαριές, σαρωτές κ.λπ.

  Ιδιότητες:
  - Καθαρίζει γρήγορα, αποτελεσματικά και προσεκτικά ηλεκτρικές επαφές και συνδέσμους, καθώς και ηλεκτρονικά στοιχεία από μεμβράνες λίπους και λαδιού, οξείδια, φωσφορικά άλατα, σκόνη και άλλους μονωτικούς ρύπους. Μειώνει την ηλεκτρική αντίσταση των επαφών και έτσι μειώνει την απώλεια ισχύος του ηλεκτρικού εξοπλισμού και σταθεροποιεί την τάση.
  - Εκτοπίζει την υγρασία, σχηματίζει μια υδατοαπωθητική μεμβράνη.
  - Εξατμίζεται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη και εξαλείφει τις διαρροές ρεύματος και τα βραχυκυκλώματα.
  - Παρέχει μακροχρόνια προστασία των ηλεκτρικών επαφών από την οξείδωση, διατηρώντας παράλληλα την αγωγιμότητά τους.
  - Λόγω της υψηλής ικανότητας διείσδυσής του, βελτιώνει την απόδοση και την αξιοπιστία των ηλεκτρονικών συστημάτων και του ηλεκτρικού εξοπλισμού, αποτρέποντας βλάβες και βλάβες.
  - Χωρίς σιλικόνη, ασφαλές για πλαστικά και ελαστικά μέρη, καθώς και για βαφές.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απολίπανση μεταλλικών επιφανειών.

  Εφαρμογή:
  Πριν τον καθαρισμό, αποσυνδέστε το ηλεκτρικό κύκλωμα. Ψεκάστε το MANNOL Contact Cleaner σε βρωμιά και αφήστε για 5-10 λεπτά να δράσει, ανάλογα με την ένταση της μόλυνσης. Αφαιρέστε τη διαλυμένη βρωμιά με ένα πανί ή βούρτσα. Αφαιρέστε την περίσσεια του προϊόντος με ένα υγρό πανί. Σε περίπτωση επαφής με την επιφάνεια πλαστικών και λακαρισμένων εξαρτημάτων, αφαιρέστε τη σύνθεση με ένα υγρό πανί. Πριν συνδεθείτε στο ηλεκτρικό κύκλωμα, περιμένετε 10 λεπτά για να εξατμιστεί το υπόλειμμα του διαλύτη.

  Special Price 4,70 €

  Κανονική Τιμή: 7,99 €

  -41%

 • LM40 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ LIQUI MOLY 200ml Κωδικός προϊόντος: LM8946
  Σπρέυ πολλαπλών χρήσεων λιπαντικό, καθαριστικό και αντισκωριακό “και για άλλες 40 διαφορετικές χρήσεις”. Διεισδύει παντού, διαλύοντας την σκουριά, τις βρωμιές, τις πίσσες και τις κόλλες.

  Special Price 4,70 €

  Κανονική Τιμή: 5,73 €

  -17%

 • MANNOL Σπρέι Σιλικόνης Silicone Spray 9953/9963 200 ml Κωδικός προϊόντος: MN9963

  Το Silicone Spray είναι ένα γενικό προστατευτικό αδιάβροχο, μονωτικό και αντιτριβικό παράγοντα που βασίζεται σε οργανοπυριτικές ενώσεις. Προορίζεται, μεταξύ άλλων, για αποτελεσματική λίπανση επιφανειών τριβής από ανόμοια υλικά (π.χ. μέταλλο και πλαστικό) για την εξάλειψη του μπλοκαρίσματος, του τριξίματος και του ραγίσματος που εμφανίζονται κατά τη λειτουργία του οχήματος. Συνιστάται για χρήση όπου η χρήση λιπαντικών που περιέχουν προϊόντα πετρελαίου και λίπη είναι ανεπιθύμητη.

  Ιδιότητες:
  - Σχηματίζει ένα στερεό διαφανές στρώμα πολυμερούς μορίων σιλικόνης στην επεξεργασμένη επιφάνεια, το οποίο προσδίδει στην επιφάνεια εξαιρετικές ιδιότητες απώθησης νερού, σκόνης και αντιστατικές ιδιότητες, επιπλέον, μειώνει την τριβή, αποτρέπει το τρίξιμο, το πάγωμα και τη διάβρωση.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μέσα όσο και έξω από το αυτοκίνητο, σε επιφάνειες από πλαστικό, καουτσούκ, μέταλλο, ξύλο κ.λπ.
  - Προστατεύει τις επιφάνειες και αποκαθιστά τη λάμψη τους, προστατεύει από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.
  - Επαναφέρει την ελαστικότητα των εξαρτημάτων από καουτσούκ και πλαστικό και τα προστατεύει από το στέγνωμα και το ράγισμα.
  - Δεν περιέχει ορυκτέλαια και λίπη.
  - Συνιστάται για λίπανση κυλίνδρων και οδηγών ζωνών ασφαλείας και καταπακτών, για προστασία από το πάγωμα ελαστικών στεγανοποιήσεων θυρών, κουκούλων, καπακιών πορτμπαγκάζ κ.λπ. προστατεύει από τη γήρανση και την ευθραυστότητα των προφυλακτήρων, των γρίλιων του ψυγείου, των σπόιλερ, των καλουπιών, των καλυμμάτων βινυλίου κ.λπ. προστατεύει από την υγρασία και το νερό τον ηλεκτρικό εξοπλισμό και τις επαφές.

  Εφαρμογή: Καθαρίστε την προς επεξεργασία επιφάνεια πριν από τη χρήση. Ανακινήστε καλά το μπαλόνι πριν τη χρήση. Ψεκάστε ομοιόμορφα στην επιφάνεια στην απαιτούμενη ποσότητα από απόσταση 10-15 cm. Εάν είναι απαραίτητο, σκουπίστε την επιφάνεια με ένα στεγνό πανί. Να μη χρησιμοποιείται σε αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Μπορείτε να εφαρμόσετε το προϊόν σε στεγνό σφουγγάρι ή πανί και να σκουπίσετε καλά την επιφάνεια. Αποφύγετε την εφαρμογή σε γυάλινες, βερνικωμένες ή υφασμάτινες επιφάνειες. Μην το χρησιμοποιείτε στο τιμόνι, στα πεντάλ ή στις χειρολαβές των θυρών.

  Special Price 4,70 €

  Κανονική Τιμή: 6,98 €

  -32%

 • LM40 ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ LIQUI MOLY 400ml Κωδικός προϊόντος: LQMP3391
  Σπρέυ πολλαπλών χρήσεων λιπαντικό, καθαριστικό και αντισκωριακό “και για άλλες 40 διαφορετικές χρήσεις”. Διεισδύει παντού, διαλύοντας την σκουριά, τις βρωμιές, τις πίσσες και τις κόλλες.

  Special Price 4,99 €

  Κανονική Τιμή: 6,09 €

  -18%

 • MANNOL White Grease - Γράσσο Λευκό 8121 450 ml Κωδικός προϊόντος: ΜΝ8121

  Λευκό ορυκτό γράσο με βάση το σαπούνι λιθίου, το οποίο έχει εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα και αντοχή στην έκπλυση. Σχεδιασμένο για κατεργασία εξαρτημάτων μηχανισμών, ρουλεμάν, αρμών, γραναζιών και άλλων γραναζιών, συνδέσεις με σπείρωμα. Το προϊόν μειώνει την τριβή, απωθεί την υγρασία, αποτρέπει την υγρασία, προστατεύει από τη διάβρωση και αποτρέπει το πάγωμα των στοιχείων. Το εργαλείο είναι εφαρμόσιμο στο αυτοκίνητο και στην καθημερινή ζωή.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Διεισδύει γρήγορα και βαθιά χωρίς να αφήνει κολλώδες φιλμ.
  - Δημιουργεί ένα πυκνό προστατευτικό στρώμα. Παρέχει αξιόπιστη λίπανση μεταλλικών μερών. Οι αναστολείς διάβρωσης που περιλαμβάνονται στη σύνθεση προστατεύουν αξιόπιστα τις επεξεργασμένες επιφάνειες από την οξείδωση και τη φθορά.
  - Το πυκνό προστατευτικό στρώμα είναι ανθεκτικό στην τριβή, την πίεση, τους κραδασμούς.
  - Έχει υψηλό ιξώδες, ενώ δεν περιέχει σιλικόνες και διαλύτες.
  - Έχει ελαστικότητα. Καλή προστασία της επιφάνειας του εύκαμπτου υλικού, περιβάλλοντάς το πλήρως συμπεριλαμβανομένων όλων των προσκρούσεων.
  - Ευκολία στη χρήση, ταχύτητα, οικονομική κατανάλωση.

  Το γράσο είναι ιδανικό για χρήση σε αυτοκίνητα, μηχανολογία νερού, γεωργικό εξοπλισμό και εξοπλισμό κήπου, βιομηχανία, οικιακή χρήση κ.λπ. Χρησιμοποιείται για τη λίπανση και προστασία εξαρτημάτων του συστήματος πέδησης, ακροδεκτών μπαταρίας, κλειδαριές και μεντεσέδες θυρών, κουκούλες και σχάρες αποσκευών. μηχανισμοί υαλοκαθαριστήρων, ηλεκτρικά παράθυρα, ράγες καθισμάτων, μεταλλικοί μοχλοί, καλώδια και άλλοι διάφοροι κινούμενοι μηχανισμοί.

  Special Price 5,00 €

  Κανονική Τιμή: 6,98 €

  -28%

 • LIQUI MOLY Πάστα χαλκού LM3080 100g (Copper Paste) Κωδικός προϊόντος: LM3080

  Διαχωριστικό και λιπαντικό από πολύ λεπτά σωματίδια χαλκού για μεγάλης θερμικής καταπόνησης εξαρτήματα μηχανών. Επιτρέπει απροβλημάτιστη αποσυναρμολόγηση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργίας. Η πάστα χαλκού χρησιμοποιείται για πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε κοχλιοσυνδέσεις και επιφάνειες αποσύνδεσης, που είναι εκτεθειμένες σε υψηλές θερμοκρασίες, υψηλές πιέσεις και διαβρωτικές επιδράσεις. Εύρος θερμοκρασιών χρήσης: – 30 ℃ έως + 1100 ℃.

  Χαρακτηριστικά:
  Έντονος χαρακτήρας υψηλής πίεσης
  Εξαφανίζει το τρίξιμο
  Εξαιρετική αντοχή στις θερμοκρασίες
  Μεγάλη αντοχή πρόσφυσης
  Μεγάλης διάρκειας αντιδιαβρωτική προστασία
  Ανθεκτικό σε θαλασσινό νερό, σε καυτό νερό και σε ψεκασμό νερού
  Ανθεκτικό στην περιδίνηση
  Προστατεύει από συγκόλληση και κολλήματα
  Γενικής χρήσης
  Αποτρέπει τη μετάδοση ταλαντώσεων
  Αποτελεσματικό στη λίπανση και στην αποκόλληση

  Special Price 5,50 €

  Κανονική Τιμή: 9,35 €

  -41%

 • MANNOL Copper Spray - Σπρέι Χαλκού 9880 500 ml Κωδικός προϊόντος: ΜΝ9880

  Σπρέι Χαλκού - γενικό διαχωριστικό χάλκινο σπρέι λίπανσης για διάφορα στοιχεία εξοπλισμού που λειτουργούν υπό οποιαδήποτε φορτία (συμπεριλαμβανομένων των υψηλών φορτίων) και εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες ή/και υψηλή υγρασία ή/και επιθετικά περιβάλλοντα. Χρησιμοποιείται για την εύκολη αποσυναρμολόγηση των συνδέσεων μετά από μακροχρόνια λειτουργία. Εξαλείφει τη σύζευξή τους μεταξύ τους υπό την επίδραση ποικίλων παραγόντων.

  Ιδιότητες:
  - υψηλότερη αντοχή σε κρούση υψηλής θερμοκρασίας.
  - Η σκόνη χαλκού επενδύει αποτελεσματικά τις επεξεργασμένες επιφάνειες και τους προσδίδει εξαιρετικές λιπαντικές ιδιότητες.
  - εξαιρετική διαχωριστική δράση για μέταλλα και κράματα σε οποιονδήποτε συνδυασμό.
  - προστατεύει αποτελεσματικά από όλους τους τύπους διάβρωσης.
  - εξαιρετική πρόσφυση, δεν διαχωρίζεται και δεν ψεκάζει ακόμη και με γρήγορη περιστροφή της επεξεργασμένης επιφάνειας.
  - μειώνει το θόρυβο, το τρίξιμο και τους κραδασμούς.
  - ανθεκτικό στο ζεστό και αλμυρό νερό.
  - προστατεύει από συγκόλληση επιφανειών επαφής, αιχμές και εναποθέσεις άνθρακα.
  - Παγκόσμιος.

  Παράδειγμα χρήσης:
  - Επισκευή και μείωση του θορύβου (τρίξιμο) όλων των τύπων συστημάτων πέδησης (δίσκος, τύμπανο κ.λπ.).
  - Λιπαντική και αντιδιαβρωτική προστασία αρμών άξονα προπέλας, κινητών ζευγών βιδών, πλήμνες, σπειρώματα μπουζί, βιδωτές συνδέσεις, μπουλόνια, βίδες κ.λπ.
  - Διαχωρισμός λίπανσης και προστασία έναντι συγκόλλησης, καύσης και εμπλοκής θερμικά φορτισμένων εξαρτημάτων (συνδέσεις συστήματος εξάτμισης, εναλλάκτες θερμότητας, λέβητες, τουρμπίνες και άλλος θερμικός εξοπλισμός).

  Εφαρμογή: Καθαρίστε σχολαστικά (αν χρειάζεται με μέταλλο) μολυσμένες επιφάνειες επαφής από σκουριά, άνθρακα, οξείδια, άλατα κ.λπ. Απολιπάνετε. Ανακινήστε δυνατά το μπαλόνι. Εφαρμόστε το MANNOL Copper Spray στην απαιτούμενη ποσότητα, σύμφωνα με το εγχειρίδιο συντήρησης. Μετά την εφαρμογή, καθαρίστε την κεφαλή ψεκασμού και το ακροφύσιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κύλινδρο εφόσον ο κύλινδρος δεν αρχίζει να φυσάει το καθαρό αέριο ψεκασμού.

  Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια

  Special Price 5,50 €

  Κανονική Τιμή: 8,98 €

  -38%

 • Σπρευ σιλικόνης PETEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PETEC70850

  - Λιπαίνει μόνιμα, συντηρεί, προστατεύει και εμποτίζει
  - Χωρίς κόλλα, γράσο και κόλλα
  - Μειώνει τη φθορά
  - Εξαιρετικά κατάλληλο για προστασία και μετασυντήρηση
  - Τα ελαστικά μέρη δεν στεγνώνουν πλέον/παραμένουν ελαστικά
  - Προστατεύει από την υγρασία και αποτρέπει τη διάβρωση
  - Ανθεκτικό στο νερό, το αλμυρό νερό, καθώς και σε ασθενή οξέα και βάσεις
  - Κατάλληλο για εφαρμογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
  - Βαλβίδα 360°, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάποδα

  Special Price 5,99 €

  Κανονική Τιμή: 8,89 €

  -32%

 • ΣΠΡΕΫ ΠΟΛΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ LIQUI MOLY LM3141 Κωδικός προϊόντος: LQMP3141
  Ειδικό σπρέυ πόλων μπαταρίας. Δεν επηρεάζει πλαστικά, προστατεύει από την οξείδωση, μειώνει την αντίσταση και εμποδίζει βραχυκυκλώματα διαρροής.

  Special Price 6,02 €

  Κανονική Τιμή: 7,34 €

  -17%

 • ΣΠΡΕΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΡΌΦΗΣΗΣ | ΣΠΡΕΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΡΌΦΗΣΗΣ LIQUI MOLY Κωδικός προϊόντος: LQMP3351
  Ειδικό σπρέυ για την διάγνωση προβλημάτων στεγανότητας στην εισαγωγή-πολλαπλή αέρα βενζινοκινητήρων. Το προϊόν, όταν ψεκάζεται στα εξαρτήματα της εισαγωγής, προκαλεί στιγμιαία μείωση των στροφών του κινητήρα, διευκολύνοντας έτσι στην εύρεση των σημείων λανθασμένης εισαγωγής αέρα. Παράλληλα αυξάνει απότομα τους υδρογονάνθρακες και το μονοξείδιο του άνθρακα διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο, όταν γίνετε διάγνωση με χρήση αναλυτή καυσαερίων.

  Special Price 6,20 €

  Κανονική Τιμή: 7,56 €

  -17%

 • Liqui Moly Καθαριστικό αισθητήρα μάζας αέρα LM4066 200ml Κωδικός προϊόντος: LM4066

  Απομακρύνει ρύπους από το θερμαντικό σύρμα ή από τη θερμαντική πλάκα των αισθητήρων μάζας αέρα. Κατάλληλο για χρήση σε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες!
  Για γρήγορο και προστατευτικό καθαρισμό ευαίσθητων εξαρτημάτων του αισθητήρα μάζας αέρα σε βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Το καθαριστικό διακρίνεται για τη γρήγορη εξάτμισή του χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Οι λερωμένοι αισθητήρες ενδέχεται επίσης να είναι η αιτία για προβλήματα επιλογής σχέσεων σε αυτοκίνητα με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Με τη χρήση του καθαριστικού αισθητήρα μάζας αέρα μπορεί να αποφευχθεί μια δαπανηρή αντικατάσταση του αισθητήρα.

  Special Price 7,35 €

  Κανονική Τιμή: 13,99 €

  -47%

 • ΣΠΡΕΥ ΨΥΞΗΣ | COLD SPRAY LIQUI MOLY Κωδικός προϊόντος: LQMP8916
  Ειδικό σπρέυ ψύξης (Freezing Spray) για επισκευές και διάγνωση. Κατάλληλο για την τοποθέτηση-συναρμολόγηση ρουλεμάν, κουζινέτων, αξόνων, χιτωνίων κλπ. Ιδανικό για την εύρεση θερμικών σφαλμάτων σε ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά εξαρτήματα όπως αισθητήρες, ηλεκτρονικές πλατίνες κλπ.

  Special Price 7,39 €

  Κανονική Τιμή: 9,02 €

  -18%

 • LIQUI MOLY ΣΠΡΕΥ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ LM1809 Κωδικός προϊόντος: LM1809
  Ειδικό σπρέυ για την ανίχνευση διαρροής σε κυκλώματα γκαζιού και αέρα. Με το προϊόν αυτό εντοπίζονται διαρροές σε σωληνώσεις, δεξαμενές, λάστιχα, ενώσεις, συγκολλήσεις, κρουνούς, βαλβίδες κλπ. Αφού ψεκαστεί το προϊόν (αφρός), ελέγχεται σχολαστικά κάθε σημείο για «φούσκες».

  Special Price 7,40 €

  Κανονική Τιμή: 9,03 €

  -18%

 • MANNOL DPF Foam Cleaner 9694 500 ml Κωδικός προϊόντος: MN9694

  Το DPF Foam cleaner είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο καθαρισμού και αποκατάστασης
  την αποτελεσματικότητα των φίλτρων σωματιδίων ντίζελ (DPF) χωρίς να τα αποσυναρμολογείτε. Κατάλληλο για όλους τους κινητήρες ντίζελ, ατμοσφαιρικούς και υπερτροφοδοτούμενους εξοπλισμένους με αυτά τα φίλτρα. Ισχύει για κινητήρες ντίζελ εξοπλισμένους και μη εξοπλισμένους με συστήματα αυτόματης αναγέννησης για φίλτρα σωματιδίων ντίζελ. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

  Ιδιότητες:
  - Ξεκινά η διαδικασία αναγέννησης του φίλτρου σωματιδίων. Προωθεί την πλήρη καύση της συσσωρευμένης αιθάλης, χαλαρώνοντάς την και δρα ως καταλύτης καύσης.
  - Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για οχήματα που λειτουργούν σε αστική λειτουργία και στην ψυχρή περίοδο.
  - Αποκαθιστά την πλήρη χωρητικότητα του φίλτρου σωματιδίων.
  - Επαναφέρει την αρχική ισχύ του κινητήρα μειώνοντας την υδροδυναμική αντίσταση του φίλτρου. Εξοικονομεί καύσιμα.
  - Ουδέτερη φόρμουλα χαμηλής τέφρας. Εξατμίζεται χωρίς ίχνος και αφαιρείται από το φίλτρο.
  - Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του φίλτρου σωματιδίων και μειώνει το κόστος λειτουργίας του αυτοκινήτου. Η τακτική χρήση μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη αντικατάστασης του DPF εντελώς.
  - Μειώνει την τοξικότητα των καυσαερίων.

  Εφαρμογή: Αφαιρέστε έναν από τους αισθητήρες φίλτρου σωματιδίων (πίεση ή θερμοκρασία). Τοποθετήστε το πιστόλι ψεκασμού στο στόμιο. Ανάψτε τον κινητήρα και καθαρίστε στο ρελαντί. Ψεκάστε το περιεχόμενο του μπαλονιού προς το φίλτρο σωματιδίων περιοδικά για 10 δευτερόλεπτα με διαστήματα 3-5 δευτερολέπτων μέχρι να εξαντληθεί το περιεχόμενο. Σταματήστε τον κινητήρα. Τοποθετήστε τον αισθητήρα φίλτρου σωματιδίων στη θέση του. Ελέγξτε την αποτελεσματικότητα καθαρισμού με έναν ελεγκτή στη βάση ή με μια δοκιμαστική μονάδα. Μετά την αναγέννηση, βεβαιωθείτε ότι ο ενσωματωμένος υπολογιστής δεν εκδίδει ξανά κωδικό σφάλματος. Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να διαγράψετε τα σφάλματα με μη αυτόματο τρόπο. Για να διατηρήσετε το φίλτρο σωματιδίων καθαρό, χρησιμοποιήστε το καθαριστικό φίλτρου 9994 Mannol στο μέλλον μεταξύ των περιόδων σέρβις.

  Special Price 7,80 €

  Κανονική Τιμή: 13,89 €

  -43%

 • Καθαριστικό γενικής χρήσης PROTEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2011
  Καθαριστικό γενικής χρήσης BIO POWER CLEANER PROTEC.
  Το καθαριστικό προϊόν Bio Power είναι ένα φυσικό προϊόν με εξαιρετική καθαριστική δύναμη, το οποίο έχει σχεδιαστεί χωρίς την χρήση χημικών πρόσθετων. Προστατεύει όλες τις επιφάνειες, όπως πλαστικά, υφάσματα, δέρμα κ.α. Είναι ιδιαίτερα φιλικό με την επιδερμίδα και είναι 100% βιο-διασπώμενο.

  Special Price 8,73 €

  Κανονική Τιμή: 10,91 €

  -19%

 • Αφρός καθαρισμού γενικής χρήσης 400 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX22115
  Αφρός καθαρισμού γενικής χρήσης 400 ml.
  Εξαιρετικά ενεργός καθαριστικός αφρός με απολυμαντική δράση για αποτελεσματική αφαίρεση της βρωμιάς χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Αφαιρεί γρήγορα και εύκολα τις δυσάρεστες οσμές αλλά και τα βακτήρια, μούχλα, μύκητες. Ειδικά σχεδιασμένο για τέλειο καθαρισμό λείων και βαμμένων επιφανειών. Ιδανικό και για υφάσματα. Δεν βλάπτει τις βαμμένες επιφάνειες και τα λάστιχα (εκτός του δέρματος). Είναι ένα βιοδιασπώμενο καθαριστικό, φιλικό με το δέρμα και με το περιβάλλον.

  Special Price 8,73 €

  Κανονική Τιμή: 10,91 €

  -19%

 • Σπρέυ ηλεκτρονικών επαφών PROTEC 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2901
  Σπρέυ ηλεκτρονικών επαφών ELECTRONIC SPRAY PROTEC.
  Για συντήρηση και προστασία ποικίλων ηλεκτρονικών μερών. Σχηματίζει ένα λεπτό στρώμα που προστατεύει τις ηλεκτρονικές συνδέσεις και εξασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία τους. Μειώνει τη φθορά και εκτοπίζει την υγρασία. Καθαρίζει τα σημεία επαφών, αφαιρεί τη βρωμιά & διαλύει παλαιά ιζήματα. Λειτουργεί με ιδιότητες συντήρησης. Εμποδίζει τα ρεύματα διαρροής και μειώνει την πτώση τάσης. Κατάλληλο για λάμπες, ασφάλειες, βύσματα, αποζεύκτες κυκλώματος, διακόπτες, ακροδέκτες μπαταριών, εναλλάκτες, μίζες κ.α. Φιλικό στο χρώμα, τα πλαστικά και τα λάστιχα.

  Special Price 8,98 €

  Κανονική Τιμή: 11,23 €

  -20%

 • Καθαριστικό & συντηρητικό πολυσπρέυ BIO MULTI SPRAY PROTEC 500 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2981
  Καθαριστικό & συντηρητικό πολυσπρέυ BIO MULTI SPRAY PROTEC.
  Καθαριστικό και συντηρητικό βιοδιασπώμενο πολυσπρέυ που συνδυάζει τις ιδιότητες ενός διαπεραστικού λαδιού, λιπαντικού, αντισκοριακού και εκτοπιστή υγρασίας. Αφήνει ένα ελαφρό φιλμ στα σημεία που χρησιμοποιείται. Εμποδίζει το τρίξιμο καθώς και το κόλλημα των λαστίχων από τον παγετό. Δρά ενάντια στη διάβρωση και την οξείδωση στο ηλεκτρικό σύστημα. Διαπερνά και εκτοπίζει την υγρασία, αφαιρεί τα επίμονα κατάλοιπα και ελευθερώνει τις στέρεες μονώσεις. Σταματά τα ρεύματα διαρροής και εξαλείφει τα βραχυκυκλώματα. Ουδέτερο και φιλικό στις βαμμένες επιφάνειες, τα μέταλλα, τα ξύλα και τα πλαστικά.

  Special Price 8,98 €

  Κανονική Τιμή: 11,23 €

  -20%

 • Σπρευ σιλικόνης PROTEC 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2911
  Σπρευ σιλικόνης SILICONE LUBE PROTEC.
  Μείγμα ενεργών συστατικών με βάση τη σιλικόνη. Η φόρμουλα του δεν περιέχει λίπη, λάδια ή διαλύτες και έχει εξαιρετική διαπεραστικότητα καθώς και προστατευτική δύναμη. Κατάλληλο για χρήση σε μεταλλικές. πλαστικές, λαστιχένιες, ξύλινες επιφάνειες. Εξαφανίζει τους ενοχλητικούς θορύβους, λιπαίνει και μονώνει τις επιφάνειες.

  Special Price 9,07 €

  Κανονική Τιμή: 11,34 €

  -20%

 • Αντισκοριακό με ψυκτική δράση PROTEC 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2925
  Αντισκοριακό με ψυκτική δράση RUST REMOVER freeze shock effect PROTEC.
  Ιδανικό για άμεση ελευθέρωση των σημείων με επίμονη σκουριά και διάβρωση. Άριστη διαπεραστικότητα και λιπαντική δράση εξαιτίας της μοναδικής φόρμουλας ενεργών συστατικών που περιέχει . Μειώνει σε δευτερόλεπτα την θερμοκρασία της επιφάνειας στην οποία ψεκάζεται στους -40 °C, διαλύοντας βρωμιά και σκουριά. Ενισχύει την συντήρηση και δρα αποτελεσματικά σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς μεγάλη προσπάθεια .Εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη δράση ενάντια στη διάβρωση, εμποδίζει την δημιουργία νέας σκουριάς και είναι ουδέτερο με τα πλαστικά και τις βαμμένες επιφάνειες.

  Special Price 9,29 €

  Κανονική Τιμή: 11,61 €

  -19%

 • LIQUI MOLY Αλοιφή Μείωσης Θορύβου Φρένων LM3077 100g Κωδικός προϊόντος: LM3077

  Ειδική αλοιφή λίπανσης και αποσύνδεσης από συνθετικές και κεραμικές δραστικές ουσίες. Εξαφανίζει το σφύριγμα των φρένων, που παρουσιάζεται ανάμεσα στα έμβολα των φρένων ή/και των επιφανειών επαφής και τα τακάκια ή τις επενδύσεις τριβής.

  Εφαρμογή:
  Σε πλωτές δαγκάνες φρένων καθαρίστε όλα τα σημεία ολίσθησης, τις υποδοχές και τις επιφάνειες εφαρμογής πρώτα με βούρτσα ή λίμα φρένων. Στη συνέχεια καθαρίστε τα εξαρτήματα των φρένων με καθαριστικό στιγμής (αρ. είδ. 3318). Μετά την εξάτμιση των διαλυτών, απλώστε την αλοιφή στα καθαρισμένα μέρη σε όλα τα σημεία ολίσθησης, στις υποδοχές και στις επιφάνειες εφαρμογής.

  Special Price 9,30 €

  Κανονική Τιμή: 11,35 €

  -18%

 • Αντισκοριακό CAREMAXX 400 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX22052
  Αντισκοριακό CAREMAXX 400 ml.
  Διεισδύει και διαλύει σκουριά και συμπαγή οξείδωση. Εμποδίζει τη διάβρωση, μειώνει την τριβή και δρα σαν απωθητικό νερού.

  Special Price 9,30 €

  Κανονική Τιμή: 11,63 €

  -20%

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?