Πρόσθετα Κιβωτίου Ταχυτήτων

18 Είδος(η)

 • MANNOL ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΒΑΛΒΟΛΙΝΗΣ Getriebeoel Additiv manual 9903 100ml Κωδικός προϊόντος: MN9903-01PET

  Το MANNOL Getriebeoel-Additiv Manual 9903 είναι ένα πρόσθετο λαδιού χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων για τη μείωση της τριβής και της φθοράς. Συμβατό με κάθε τύπο λιπαντικού κιβωτίου ταχυτήτων (τόσο ορυκτό όσο και συνθετικό). Κατάλληλο για χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων, πίσω άξονες, θήκες μεταφοράς και χειροκίνητα συστήματα διεύθυνσης με λεκάνη λαδιού. Συνιστάται για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και όταν οι μηχανισμοί μετάδοσης υπόκεινται σε σημαντική φθορά.

  Ιδιότητες:
  - Τροποποιεί τη δομή της επιφάνειας των επιφανειών τριβής, μειώνοντας τον συντελεστή τριβής και τη φθορά τους.
  - Ουδέτερο σε σχέση με στεγανοποιήσεις και παρεμβύσματα λαδιού.
  - Δεν επηρεάζει τις ιδιότητες τριβής των στοιχείων τριβής.
  - Μειώνει το επίπεδο θορύβου του χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.
  - Μειώνει τη θέρμανση των μονάδων και τις μέγιστες θερμοκρασίες.
  - Παρέχει ομαλή και χωρίς κραδασμούς αλλαγή ταχυτήτων, ακόμη και σε πολύ φθαρμένα κιβώτια ταχυτήτων.

  Εφαρμογή: Προσθήκη στο λάδι κιβωτίου ταχυτήτων – αναμειγνύεται ανεξάρτητα κατά τη λειτουργία. Δοσολογία: Ένα μπουκάλι των 100 ml ανά 4 L λαδιού.

  Special Price 3,49 €

  Κανονική Τιμή: 5,61 €

  -37%

 • ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΑΣΜΑΝ LIQUI MOLY LM1042 Κωδικός προϊόντος: LIQUI-LM1042
  Ειδικό πρόσθετο σασμάν, το οποίο αναζωογονεί τσιμούχες από λάστιχο ή πλαστικό και σταματάει τις διαρροές. Προστατεύει τον συμπλέκτη από το “λάδωμα” καθώς και το σασμάν από φθορές ελλιπούς λίπανσης.

  Special Price 5,07 €

  Κανονική Τιμή: 6,04 €

  -16%

 • ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΜΕ MOS2 LM1040 | GEAR OIL ADDITIVE MOS2 LIQUI MOLY Κωδικός προϊόντος: LIQUI-LM1040
  Ειδικό πρόσθετο με ΜoS2 για χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων και υδραυλικά. Μειώνει σημαντικά τις τριβές και την φθορά και εμποδίζει την αύξηση της θερμοκρασίας. Αναμιγνύεται με όλες τις βαλβολίνες που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

  Special Price 5,15 €

  Κανονική Τιμή: 6,71 €

  -23%

 • Liqui Moly Σφραγιστικό Διαρροών Υδραυλικού Τιμονιού LM 1099 35ml Κωδικός προϊόντος: LM1099

  Το Liqui Moly 1099 συντηρεί με ιδανικό τρόπο τα λαστιχένια και πλαστικά στεγανοποιητικά στον μηχανισμό διεύθυνσης. Αποτρέπει την απώλεια λιπαντικού, σταματάει την απώλεια λιπαντικού σε μηχανισμούς διεύθυνσης που στάζουν και αναζωογονεί τα στεγανοποιητικά που έχουν ξεραθεί. Καθαρίζονται οι οπές και τα κανάλια των μηχανισμών διεύθυνσης και επομένως ανανεώνεται η ικανότητα λίπανσης του λιπαντικού. Ο θόρυβος μειώνεται, η διάρκεια ζωής παρατείνεται και τα έξοδα επισκευής μειώνονται.

  Κατάλληλο για μηχανισμούς διεύθυνσης με ATF II, ATF III, ATF VI ή λιπαντικά κεντρικών υδραυλικών συστημάτων. Προσθέστε το περιεχόμενο στο δοχείο διαστολής του συστήματος διεύθυνσης. 35 ml επαρκούν για έως 1 λίτρο λιπαντικού.

  Special Price 5,23 €

  Κανονική Τιμή: 6,43 €

  -18%

 • MANNOL Power Steering Leak-Stop 9923 (Σφραγιστικό Διαρροών Υδραυλικού Τιμονιού) 250ml Κωδικός προϊόντος: MN9923-025PET

  Ένα ειδικό πρόσθετο στο υγρό του υδραυλικού τιμονιού για την πρόληψη και την εξάλειψη διαρροών από το σύστημα διεύθυνσης. Εξαλείφει τις διαρροές στο υδραυλικό τιμόνι, την αντλία και το ράφι τιμονιού, παρατείνοντας σημαντικά τη διάρκεια ζωής τους. Με τακτική χρήση, αυξάνει τη διάρκεια ζωής του συστήματος κατά 1,5 - 2 φορές.

  Ιδιότητες προϊόντος:
  - Οι ειδικοί τροποποιητές αποκαθιστούν το αρχικό σχήμα, το μέγεθος και την ελαστικότητα των στεγανοποιήσεων και των παρεμβυσμάτων του υδραυλικού τιμονιού.
  - Προστατεύει τις σφραγίδες από καουτσούκ και νεοπρένιο από το στέγνωμα, τη σκλήρυνση, την παραμόρφωση και το ράγισμα, επιβραδύνοντας τη γήρανση τους και επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους.
  - Περιέχει εξαρτήματα που ενισχύουν τις ιδιότητες κατά της τριβής του πρόσθετου, μειώνοντας έτσι τη φθορά των στοιχείων του συστήματος, βελτιώνοντας την κινητικότητά τους και παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του υδραυλικού τιμονιού.
  - Παρέχει ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης, μειώνει τη θερμότητα, τον θόρυβο και τους κραδασμούς του υδραυλικού τιμονιού.
  - Παρατείνει τη διάρκεια ζωής της αντλίας και των βαλβίδων παράκαμψης.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη της γήρανσης και της φθοράς των στεγανοποιήσεων και των παρεμβυσμάτων και γενικά για την πρόληψη αστοχιών του συστήματος.
  - Συμβατό με οποιοδήποτε υγρό υδραυλικού τιμονιού.

  Εφαρμογή: Σβήστε τον κινητήρα. Αποστραγγίστε το υγρό από τη δεξαμενή της υδραυλικής αντλίας εντελώς ή μερικώς (ανάλογα με τον τύπο της δεξαμενής). Γεμίστε τη δεξαμενή με ισοδύναμη ποσότητα υγρού υποβοηθούμενου συστήματος διεύθυνσης προσθέτοντας MANNOL Power Steering Leak-Stop. Το περιεχόμενο της φιάλης είναι αρκετό για 3 λίτρα υγρού.

  Το υγρό του υδραυλικού τιμονιού πρέπει να ελέγχεται τακτικά και να αλλάζει στα συνιστώμενα διαστήματα.

  Special Price 5,40 €

  Κανονική Τιμή: 8,89 €

  -39%

 • Στεγανοποίηση διαρροών σασμάν POWERMAXX 50 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33187
  Στεγανοποίηση διαρροών σασμάν POWERMAXX.
  Σταματάει αποτελεσματικά τα προβλήματα που σχετίζονται με την διαρροή λαδιού. Διατηρεί τσιμούχες και ο-ρινγκ εύκαμπτα.Μειώνει σημαντικά φθορά & τριβή. Εξασφαλίζει ιδανική λίπανση. Κατάλληλο για όλα τα μηχανικά σασμαν & διαφορικά. . Βοηθά στην αποφυγή της οξείδωσης του λαδιού.

  Special Price 5,64 €

  Κανονική Τιμή: 7,05 €

  -20%

 • Λιπαντικό εύκολης εναλλαγής ταχυτήτων EASY GEAR POWERMAXX 50 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33186
  Λιπαντικό εύκολης εναλλαγής ταχυτήτων POWERMAXX.<ΒΡ>Εξασφαλίζει ομαλή & αθόρυβη εναλλαγή ταχυτήτων.Μειώνει σημαντικά φθορά , τριβή & εξασφαλίζει ιδανική λίπανση σε όλες τις θερμοκρασίες. Διατηρεί τσιμούχες & ο-ρινγκ εύκαμπτα.Κατάλληλο για μηχανικά σασμάν & διαφορικά. Βελτιώνει το ζωνικό εύρος των θερμοκρασιών και βοηθά στην αποφυγή της οξείδωσης του λαδιού.

  Special Price 6,33 €

  Κανονική Τιμή: 7,91 €

  -19%

 • ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΑΣΜΑΝ PROTEC 2141 50 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2141
  ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΑΣΜΑΝ GEAR OIL STOP LEAK PROTEC.
  Σταματάει αποτελεσματικά τα προβλήματα που σχετίζονται με την διαρροή λαδιού. Διατηρεί τσιμούχες και ο-ρινγκ εύκαμπτα.Μειώνει σημαντικά φθορά & τριβή. Εξασφαλίζει ιδανική λίπανση. Κατάλληλο για όλα τα μηχανικά σασμαν & διαφορικά. . Βοηθά στην αποφυγή της οξείδωσης του λαδιού.

  Special Price 6,69 €

  Κανονική Τιμή: 8,36 €

  -19%

 • ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ PROTEC 50 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2171
  ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ EASY GEAR PROTEC.
  Εξασφαλίζει ομαλή & αθόρυβη εναλλαγή ταχυτήτων.Μειώνει σημαντικά φθορά , τριβή & εξασφαλίζει ιδανική λίπανση σε όλες τις θερμοκρασίες. Διατηρεί τσιμούχες & ο-ρινγκ εύκαμπτα.Κατάλληλο για μηχανικά σασμάν & διαφορικά. Βελτιώνει το ζωνικό εύρος των θερμοκρασιών και βοηθά στην αποφυγή της οξείδωσης του λαδιού.

  Special Price 6,90 €

  Κανονική Τιμή: 8,63 €

  -20%

 • Liqui Moly LM3321 Καθαριστικό κιβωτίων 150ml Κωδικός προϊόντος: LM3321

  Εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό κιβωτίων ταχυτήτων με ειδικό πακέτο πρόσθετων. Απομακρύνει όλες τις ακαθαρσίες για την αποστράγγιση των διαλυμένων επικαθίσεων στην επακόλουθη αλλαγή λαδιού. Ο καθαρισμός εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής του κιβωτίου ταχυτήτων και απαλή, εύκολη αλλαγή ταχυτήτων. Το καθαριστικό είναι ουδέτερο σε μέταλλα, πλαστικά και λαστιχένιες στεγανοποιήσεις.

  Αφαιρεί ενοχλητικές επικαθίσεις
  Κατάλληλο για μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων, υποειδή κιβώτια, συστήματα μετάδοσης και βοηθητικά κιβώτια
  Εγγυάται εύκολη αλλαγή σχέσεων
  Καθαρίζει σχολαστικά
  Εξασφαλίζει την ιδανική λειτουργία αλλαγής σχέσεων
  Εξαφανίζει προβλήματα αλλαγής σχέσεων

  Για τον καθαρισμό μηχανικών, δευτερευόντων κιβωτίων ταχυτήτων και διαφορικών. Το περιεχόμενο του δοχείου επαρκεί για έως 4 l ποσότητας λιπαντικού.

  Special Price 7,48 €

  Κανονική Τιμή: 8,90 €

  -15%

 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ LIQUI MOLY LM2512 Κωδικός προϊόντος: LIQUI-LM2512
  Νέο ειδικό επαναστατικό προϊόν για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων. Με την εφαρμογή του Automatic Transmission Cleaner, απομακρύνονται οι ενοχλητικές επικαθήσεις και αποκαθίσταται η σωστή λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου και της σωστής μετάδοσης επεκτείνοντας παράλληλα την διάρκεια ζωής του.

  Special Price 11,12 €

  Κανονική Τιμή: 13,23 €

  -15%

 • ΥΓΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΚΙΒΩΤΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 150ML Κωδικός προϊόντος: 5861410150
  Για τον καθαρισμό αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων. Καθαρίζει το κύκλωμα του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων Εξασφαλίζει την ευχρηστία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Special Price 12,63 €

  Κανονική Τιμή: 17,24 €

  -26%

 • ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ PROTEC 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1701
  ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ AUTOMATIC TRANSMISSION FLUSH PROTEC.
  Αφαιρεί υπολείμματα οξειδωμένου λαδιού και μόλυνση καθαρίζοντας ολοκληρωτικά το σύστημα του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

  Special Price 13,00 €

  Κανονική Τιμή: 16,25 €

  -20%

 • Liqui Moly ATF Additive Πρόσθετο Κιβωτίου Ταχυτήτων LM5135 250ml Κωδικός προϊόντος: LM5135

  Συντηρεί με ιδανικό τρόπο τα λαστιχένια και τα πλαστικά στεγανοποιητικά στο μηχανισμό διεύθυνσης και στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Προλαμβάνονται ή/και σταματούν οι διαρροές σε κιβώτια, που οφείλονται σε στεγανοποιητικά που έχουν σκληρύνει ή/και έχουν γίνει εύθρυπτα. Καθαρίζονται οπές και κανάλια στο κιβώτιο, ανανεώνεται η ικανότητα απόδοσης του λιπαντικού. Μειώνει το θόρυβο και βελτιώνει στις αλλαγές σχέσεων σε αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Παρατείνει τη διάρκεια ζωής μηχανισμών διεύθυνσης και αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων.

  Προσθέστε το πρόσθετο ATF στο δοχείο διαστολής του υδραυλικού τιμονιού ή από τη ράβδο μέτρησης στο λιπαντικό του κιβωτίου ταχυτήτων. Το περιεχόμενο των 250 ml επαρκεί για έως και 8 l λιπαντικού. Κατάλληλο για μηχανισμούς διεύθυνσης και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων που δέχονται λιπαντικά ATF II και ATF III.

  Special Price 13,42 €

  Κανονική Τιμή: 15,97 €

  -15%

 • ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ PROTEC 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC1801
  ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΚΙΒΩΤΙΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ AUTOMATIC TRANSMISSION CONDITIONER PROTEC.
  Ημισυνθετικό προϊόν με βάση τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της προστασίας των αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων. Μειώνει τις τριβές, βελτιώνει τη διαδικασία αλλαγής ταχυτήτων, βοηθά στην συντήρηση φλαντζών και τσιμουχών. Επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων. Υπερπληρεί τις προδιαγραφές για όλα τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

  Special Price 14,57 €

  Κανονική Τιμή: 18,21 €

  -19%

 • ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΚΙΒΩΤΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 150ML Κωδικός προϊόντος: 5861401150
  Για την προστασία των αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων. Προστατεύει από τις φθορές Εξασφαλίζει την υψηλή ευχρηστία στις αλλαγές ταχυτήτων.

  Special Price 17,22 €

  Κανονική Τιμή: 21,84 €

  -21%

 • ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 125ML Κωδικός προϊόντος: 5861400125
  Μακροχρόνια προστασία για χειροκίνητα κιβώτια όλων των τύπων. Λιπαντικό υψηλής απόδοσης • Εξομαλύνει τις οξειδωμένες επιφάνειες • Προστατεύει από τις φθορές

  Special Price 18,37 €

  Κανονική Τιμή: 21,84 €

  -15%

 • LIQUI MOLY ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΑΣΜΑΝ GEAR PROTECT LM1007 Κωδικός προϊόντος: LM1007
  Ειδικό αντιτριβικό πρόσθετο σύγχρονης τεχνολογίας, υψηλών πιέσεων για κιβώτια ταχυτήτων και διαφορικά. Διατηρεί τις ιδιότητες του για τουλάχιστον 100.000 χλμ. • Μειώνει σημαντικά την τριβή και την φθορά.

  Special Price 27,63 €

  Κανονική Τιμή: 32,88 €

  -15%

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?