Πρόσθετα DPF

12 Είδος(η)

 • ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ LIQUI MOLY LM7180 Κωδικός προϊόντος: LM7180
  Το ειδικό πρόσθετο πετρελαίου για την προστασία του φίλτρου κατακράτησης σωματιδίων πετρελαίου (DPF) LM7180, είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό πρόσθετο που μειώνει τη συσσώρευση σωματιδίων και ως εκ τούτου αυξάνει τη διάρκεια ζωής του φίλτρου σωματιδίων πετρελαίου (DPF).

  Special Price 5,80 €

  Κανονική Τιμή: 7,02 €

  -17%

 • MANNOL DPF Foam Cleaner 9694 500 ml Κωδικός προϊόντος: MN9694

  Το DPF Foam cleaner είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο καθαρισμού και αποκατάστασης
  την αποτελεσματικότητα των φίλτρων σωματιδίων ντίζελ (DPF) χωρίς να τα αποσυναρμολογείτε. Κατάλληλο για όλους τους κινητήρες ντίζελ, ατμοσφαιρικούς και υπερτροφοδοτούμενους εξοπλισμένους με αυτά τα φίλτρα. Ισχύει για κινητήρες ντίζελ εξοπλισμένους και μη εξοπλισμένους με συστήματα αυτόματης αναγέννησης για φίλτρα σωματιδίων ντίζελ. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

  Ιδιότητες:
  - Ξεκινά η διαδικασία αναγέννησης του φίλτρου σωματιδίων. Προωθεί την πλήρη καύση της συσσωρευμένης αιθάλης, χαλαρώνοντάς την και δρα ως καταλύτης καύσης.
  - Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για οχήματα που λειτουργούν σε αστική λειτουργία και στην ψυχρή περίοδο.
  - Αποκαθιστά την πλήρη χωρητικότητα του φίλτρου σωματιδίων.
  - Επαναφέρει την αρχική ισχύ του κινητήρα μειώνοντας την υδροδυναμική αντίσταση του φίλτρου. Εξοικονομεί καύσιμα.
  - Ουδέτερη φόρμουλα χαμηλής τέφρας. Εξατμίζεται χωρίς ίχνος και αφαιρείται από το φίλτρο.
  - Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του φίλτρου σωματιδίων και μειώνει το κόστος λειτουργίας του αυτοκινήτου. Η τακτική χρήση μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη αντικατάστασης του DPF εντελώς.
  - Μειώνει την τοξικότητα των καυσαερίων.

  Εφαρμογή: Αφαιρέστε έναν από τους αισθητήρες φίλτρου σωματιδίων (πίεση ή θερμοκρασία). Τοποθετήστε το πιστόλι ψεκασμού στο στόμιο. Ανάψτε τον κινητήρα και καθαρίστε στο ρελαντί. Ψεκάστε το περιεχόμενο του μπαλονιού προς το φίλτρο σωματιδίων περιοδικά για 10 δευτερόλεπτα με διαστήματα 3-5 δευτερολέπτων μέχρι να εξαντληθεί το περιεχόμενο. Σταματήστε τον κινητήρα. Τοποθετήστε τον αισθητήρα φίλτρου σωματιδίων στη θέση του. Ελέγξτε την αποτελεσματικότητα καθαρισμού με έναν ελεγκτή στη βάση ή με μια δοκιμαστική μονάδα. Μετά την αναγέννηση, βεβαιωθείτε ότι ο ενσωματωμένος υπολογιστής δεν εκδίδει ξανά κωδικό σφάλματος. Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να διαγράψετε τα σφάλματα με μη αυτόματο τρόπο. Για να διατηρήσετε το φίλτρο σωματιδίων καθαρό, χρησιμοποιήστε το καθαριστικό φίλτρου 9994 Mannol στο μέλλον μεταξύ των περιόδων σέρβις.

  Special Price 7,80 €

  Κανονική Τιμή: 13,89 €

  -43%

 • Καθαριστικό φίλτρου σωματιδίου DPF Powermaxx 300 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33458

  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ (ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ).

  Ισχυρό καθαριστικό που λειτουργεί ως βοηθητικό ανανέωσης-συντήρησης στα συστήματα με μοριακά φίλτρα (φίλτρα σωματιδίων) και αποτρέπει αποτελεσματικά το φράξιμο των κυψελών τους από τις επικαθίσεις που συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου. Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος καθαρισμού και προστασίας των φίλτρων σωματιδίων, ιδιαίτερα για τα οχήματα που διανύουν μικρές αποστάσεις (σταμάτα-ξεκίνα στην πόλη).

  1. Μόνιμος και ολοκληρωμένος καθαρισμός φίλτρου κατά την διάρκεια οδήγησης
  2. Δεν απαιτείται συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση, χρόνος αναμονής κ.α.
  3. Μειώνει την θερμοκρασία ανάφλεξης λόγω αιθάλης που έχει συγκεντρωθεί στο φίλτρο.
  4. Αποτρέπει τον μετέπειτα σχηματισμό καυσαερίων.

  Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν τον ανεφοδιασμό με καύσιμο diesel. Τα 300ml αρκούν για 60 λίτρα καυσίμου. Προτείνουμε τακτική χρήση κάθε 3 μήνες. Προσοχή, μην υπερβαίνετε την ποσότητα!

  Special Price 9,41 €

  Κανονική Τιμή: 11,76 €

  -19%

 • Καθαριστικό φίλτρου σωματιδίου DPF Protec 375 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC6171
  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ(ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ) DPF SUPER CLEAN
  Ισχυρό καθαριστικό που λειτουργεί ως βοηθητικό ανανέωσης-συντήρησης στα συστήματα με μοριακά φίλτρα (φίλτρα σωματιδίων) και αποτρέπει αποτελεσματικά το φράξιμο των κυψελών τους από τις επικαθίσεις που συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου. Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος καθαρισμού και προστασίας των φίλτρων σωματιδίων, ιδιαίτερα για τα οχήματα που διανύουν μικρές αποστάσεις (σταμάτα-ξεκίνα στην πόλη).Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν τον ανεφοδιασμό με καύσιμο diesel. Τα 375ml αρκούν για έως και 80 λίτρα καυσίμου. Προτείνουμε τακτική χρήση κάθε 3 μήνες. Προσοχή, μην υπερβαίνετε την ποσότητα (υπερδοσολογία)!

  Special Price 13,70 €

  Κανονική Τιμή: 16,25 €

  -15%

 • Αποπλυστικό υγρό φίλτρων σωματιδίων DPF Powermaxx 1000 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33449
  ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ POWERMAXX.
  Καθαρίζει και αφαιρεί όλα τα μόρια κάπνας και βρωμιάς από το μοριακό φίλτρο. Έχει φιλική και ταυτόχρονα δυνατή καθαριστική δράση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υλικά αλουμινίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου και καδμίου. Το προϊόν είναι κατάλληλο για την ανάπλαση των μοριακών φίλτρων.

  Special Price 18,39 €

  Κανονική Τιμή: 22,99 €

  -20%

 • Καθαριστικός αφρός φίλτρων σωματιδίων DPF Powermaxx 400 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX33151
  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΦΡΟΣ ΦΙΛΤΡΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ POWERMAXX.
  Το DPF Catalyst Cleaner διαλύει και αφαιρεί όλη τη μόλυνση και τα κατάλοιπα αιθάλης από τα φίλτρα σωματιδίων και τον καταλύτη χωρίς να απαιτείται αποσυναρμολόγηση. Εξαλείφει κάθε απώλεια απόδοσης ή δυσλειτουργίες που προκαλούνται από μολυσμένα φίλτρα σωματιδίων και καταλύτες . Eπαναφέρει την πλήρη λειτουργία τους.Ψεκάστε το καθαριστικό μέσα στο φίλτρο σωματιδίων /καταλύτη με διαστήματα 5 δευτερολέπτων μέχρι να γεμίσει επαρκώς με τον αφρό. Κλείστε το άνοιγμα μετά την εφαρμογή. Τα υπολείμματα μόλυνσης ελευθερώνονται και διαλύονται μέσα στο φίλτρο. Κατά την διάρκεια κανονικής οδήγησης, τα μικροσωματίδια μόλυνσης καίγονται. Εάν η ανάπλαση δεν ξεκινήσει αυτόματα, ξεκινήστε το με τη βοήθεια ενός tester.

  Special Price 20,67 €

  Κανονική Τιμή: 25,84 €

  -20%

 • Αποπλυστικό υγρό φίλτρων σωματιδίων DPF Protec 1000 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC6161
  ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ DPF FLUSHING LIQUID
  Καθαρίζει και αφαιρεί όλα τα μόρια κάπνας και βρωμιάς από το μοριακό φίλτρο. Έχει φιλική και ταυτόχρονα δυνατή καθαριστική δράση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υλικά αλουμινίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου και καδμίου.

  Special Price 22,99 €

  Κανονική Τιμή: 26,99 €

  -14%

 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΦΡΟΣ ΦΙΛΤΡΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ 400 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC2985
  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΦΡΟΣ ΦΙΛΤΡΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ DPF/CATALYST CLEANER.
  Το DPF Catalyst Cleaner διαλύει και αφαιρεί όλη τη μόλυνση και τα κατάλοιπα αιθάλης από τα φίλτρα σωματιδίων και τον καταλύτη χωρίς να απαιτείται αποσυναρμολόγηση. Εξαλείφει κάθε απώλεια απόδοσης ή δυσλειτουργίες που προκαλούνται από μολυσμένα φίλτρα σωματιδίων και καταλύτες. Eπαναφέρει την πλήρη λειτουργία τους. Το προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για τον καθαρισμό της βαλβίδας EGR.

  Special Price 23,52 €

  Κανονική Τιμή: 29,40 €

  -20%

 • Καθαρισμός φίλτρου σωματιδίων για χρήση με πιστόλι αέρος DPF TOP GUN CLEANER 1000 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC6156
  Καθαρισμός φίλτρου σωματιδίων για χρήση με πιστόλι αέρος DPF TOP GUN CLEANER

  Special Price 24,59 €

  Κανονική Τιμή: 33,98 €

  -27%

 • MANNOL DPF Regenerator & Flush Fluid 9995 / 9996 1L+1L Κωδικός προϊόντος: MN9995/9996

  DPF Regenerator & Flush Fluid – ένα επαγγελματικό σύνολο εργαλείων για απαλό καθαρισμό και αποκατάσταση της απόδοσης των φίλτρων σωματιδίων ντίζελ (DPF) χωρίς να τα αποσυναρμολογείτε. Κατάλληλο για όλους τους κινητήρες ντίζελ, ατμοσφαιρικούς και υπερτροφοδοτούμενους, εξοπλισμένους με αυτά τα συστήματα. Ισχύει για κινητήρες ντίζελ εξοπλισμένους και μη εξοπλισμένους με συστήματα αυτόματης αναγέννησης για φίλτρα σωματιδίων ντίζελ. Κατάλληλο για όλα τα DPF. Το προϊόν εφαρμόζεται στο φίλτρο σωματιδίων χρησιμοποιώντας ψεκαστήρα με συμπιεστή.

  1. Στάδιο με τη χρήση του DPF Regenerator 9995: Σταματήστε τον κινητήρα. Ψύξτε το φίλτρο σωματιδίων ντίζελ σε θερμοκρασία μικρότερη από 40 °C. Ρίξτε όλη την ποσότητα του προϊόντος στο δοχείο ψεκασμού. Αφαιρέστε έναν από τους αισθητήρες φίλτρου σωματιδίων (πίεση ή θερμοκρασία). Τοποθετήστε το πιστόλι ψεκασμού στο στόμιο. Ψεκάστε ολόκληρο τον όγκο του προϊόντος στο φίλτρο σωματιδίων σε πίεση 4 BAR. Αφήστε να δράσει για 20 λεπτά. Αντικαταστήστε τον αισθητήρα. Τοποθετήστε το δοχείο κάτω από το σωλήνα εξάτμισης για να συλλέξετε βρωμιά. Ανάψτε τον κινητήρα και αφήστε τον να λειτουργήσει σε υψηλές στροφές (περίπου 3000 σ.α.λ.) για 5 λεπτά, ενώ ο σωλήνας της εξάτμισης μπορεί να διαρρεύσει βρώμικο μαύρο υγρό.
  Σταματήστε τον κινητήρα. Ψύξτε το φίλτρο σωματιδίων ντίζελ σε θερμοκρασία μικρότερη από 40 °C.

  2. Στάδιο με εφαρμογή υγρού πλυσίματος 9996 DPF Flush Fluid: Ρίξτε όλη την ποσότητα του προϊόντος στο δοχείο ψεκασμού. Αφαιρέστε έναν από τους αισθητήρες φίλτρου σωματιδίων (πίεση ή θερμοκρασία). Τοποθετήστε το πιστόλι ψεκασμού στο στόμιο. Ψεκάστε ολόκληρο τον όγκο του προϊόντος προς την κατεύθυνση του φίλτρου σωματιδίων σε πίεση 4 BAR. Αφήστε να δράσει για 1-2 λεπτά. Τοποθετήστε τον αισθητήρα στη θέση του. Ανάψτε τον κινητήρα και αφήστε τον να λειτουργήσει στις 2000 – 2500 rpm για 5 έως 15 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί τελείως το προϊόν από το φίλτρο. Κατά τη διαδικασία καθαρισμού, μπορεί να διαφύγουν νιφάδες αφρού από τον σωλήνα εξάτμισης. Η διακοπή της παραγωγής αφρού υποδηλώνει πλήρη εξάτμιση του προϊόντος.

  Αφού ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, πρέπει να οδηγείτε για 20-30 λεπτά σε επίπεδο δρόμο με στροφές κινητήρα περίπου 3000 σ.α.λ. (επιτρέπεται να αφήνετε τον κινητήρα να λειτουργεί στο ρελαντί για 20-30 λεπτά με προθέρμανση στη θερμοκρασία λειτουργίας) . Μετά από αυτό, για το καλύτερο αποτέλεσμα, ξεκινήστε τη διαδικασία αναγκαστικής (χειροκίνητης) αναγέννησης του φίλτρου σωματιδίων σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή του αυτοκινήτου.

  Για να διατηρήσετε το φίλτρο σωματιδίων καθαρό, χρησιμοποιήστε το 9994 MANNOL DPF Filter Cleaner στο μέλλον μεταξύ των περιόδων σέρβις.

  Special Price 24,63 €

  Κανονική Τιμή: 33,89 €

  -27%

 • Καθαριστικός αφρός φίλτρων σωματιδίων DPF Wurth 400ML Κωδικός προϊόντος: 5861014500
  Καθαριστικό μέσο για την αφαίρεση υπολειμμάτων άνθρακα και τέφρας από φίλτρα σωματιδίων πετρελαίου. Αποκολλά και αφαιρεί τα υπολείμματα άνθρακα σε φίλτρα Σωματιδίων.Το καθαριστικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πρόληψη προβλημάτων λόγω της οδήγησης μικρών αποστάσεων.

  Special Price 31,05 €

  Κανονική Τιμή: 45,99 €

  -32%

 • ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ DPF FLUSHING LIQUID 5L Κωδικός προϊόντος: PROTEC6162
  ΑΠΟΠΛΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΦΙΛΤΡΑ DPF FLUSHING LIQUID

  Special Price 82,17 €

  Κανονική Τιμή: 102,71 €

  -19%

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?