Καθαριστικό A/C

7 Είδος(η)

 • MANNOL Καθαριστικό A/C Air-Con Fresh 9978 200 ml Κωδικός προϊόντος: MN9978

  Το Air-Con Fresh είναι ένα προληπτικό προϊόν για την απόσμηση και την απολύμανση των κλιματιστικών αυτοκινήτων, των αγωγών εξαερισμού και των αεραγωγών αυτοκινήτου χωρίς αφαίρεση του φίλτρου της καμπίνας.

  Ιδιότητες:
  - Απομακρύνει αποτελεσματικά και γρήγορα δυσάρεστες οσμές, βακτήρια, μύκητες και αποτρέπει τον επανασχηματισμό τους. Περιέχει τρικλοζάνη.
  - Αφήνει ένα φρέσκο ​​και ευχάριστο άρωμα.
  - Συμβάλλει στην πρόληψη αλλεργικών και μολυσματικών ασθενειών.

  Εφαρμογή:
  Στεγνώστε την επιφάνεια του εξατμιστή του κλιματιστικού. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε τον κινητήρα και ρυθμίστε τις ακόλουθες συνθήκες θέρμανσης και αερισμού για 10 λεπτά: το κλιματιστικό είναι απενεργοποιημένο, η ανακυκλοφορία είναι ενεργοποιημένη, η παροχή αέρα εγκαθίσταται στο χώρο των ποδιών, ρυθμίστε τη θερμοκρασία και την ταχύτητα του ανεμιστήρα στο μέγιστο. Ανακινήστε καλά το βάζο πριν τη χρήση. Τοποθετήστε το MANNOL Air-Con Fresh στην περιοχή εισαγωγής του συστήματος κυκλοφορίας αέρα (συνήθως η εισαγωγή αέρα βρίσκεται στο χώρο των ποδιών του καθίσματος του συνοδηγού). Αλλάξτε την παροχή αέρα στο παρμπρίζ. Στη συνέχεια πιέστε το σπρέι μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του. Κρατήστε τα παράθυρα και τις πόρτες κλειστά για 10 λεπτά όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία απολύμανσης. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τον ψεκαστήρα και στεγνώστε τον εξατμιστή του κλιματιστικού χρησιμοποιώντας τις ίδιες ρυθμίσεις που περιγράφονται παραπάνω. Σβήστε τον κινητήρα και αερίστε το εσωτερικό για τουλάχιστον 10 λεπτά.

  Προσοχή! Για την ασφαλή χρήση των απολυμαντικών, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα περιεχόμενα της ετικέτας και τις πληροφορίες του προϊόντος πριν από τη χρήση.

  Special Price 4,39 €

  Κανονική Τιμή: 6,99 €

  -37%

 • Liqui Moly Klima Refresh LM20000 75ml Κωδικός προϊόντος: LM20000
  Απαλλάσσει το σύστημα κλιματισμού γρήγορα από δυσάρεστες οσμές, οι οποίες δημιουργούνται σε συστήματα κλιματισμού, αεραγωγούς και καμπίνες οχημάτων από βακτηρίδια και μούχλα. Δυνατότητα εφαρμογής εύκολα και χωρίς αφαίρεση του φίλτρου γύρης ή του φίλτρου σκόνης. Φροντίζει για ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Για καθαρισμό συστημάτων κλιματισμού οχημάτων και εσωτερικού οχημάτων. Σε οχήματα με μονάδα ιονισμού ή/και ιονιστή, πρέπει να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία πριν από την εφαρμογή. Εφαρμογή: Βάλτε εμπρός τον κινητήρα και ενεργοποιήστε το σύστημα κλιματισμού (AC). Ρυθμίστε τον ρυθμιστή θερμοκρασίας στο «κρύο» καθώς και την κατανομή αέρα στο μπροστινό παρμπρίζ (επάνω), στη μέγιστη ισχύ και στην ανακύκλωση. Εάν το όχημα διαθέτει μια μονάδα ιονισμού ή/και ιονιστή, πρέπει να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία πριν από την εφαρμογή. Ανακινήστε καλά το δοχείο πριν από την χρήση και τοποθετήστε το με τη βοήθεια χαρτονιού στον χώρο εισαγωγής αέρα της εγκατάστασης ανακύκλωσης αέρα (συνήθως στον χώρο των ποδιών του συνοδηγού ή στην κεντρική κονσόλα) έτσι, ώστε το δοχείο να μπορεί να ψεκάζει ελεύθερα προς τα επάνω. Με κλειστά παράθυρα, ενεργοποιήστε την κεφαλή ψεκασμού, βγείτε από το όχημα και κλείστε τις πόρτες. Μετά από 10 λεπτά, ανοίξτε τις πόρτες, σβήστε τον κινητήρα και αερίστε την καμπίνα περ. 10 λεπτά.

  Special Price 9,00 €

  Κανονική Τιμή: 11,47 €

  -21%

 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΦΡΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ PROTEC P6113 250 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC-P6113
  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΦΡΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ A/C FOAM CLEANER PROTEC.
  Ενεργός αφρός που δρα στις επιφάνειες του εξαερωτήρα, για τον επαγγελματικό καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού. Αφαιρεί τη βρωμιά, βακτηρίδια και μύκητες. Με ευχάριστο άρωμα.

  Special Price 10,67 €

  Κανονική Τιμή: 13,34 €

  -20%

 • Liqui Moly Καθαριστικό συστημάτων κλιματισμού AC LM4087 (σπρέι) 250ml Κωδικός προϊόντος: LM4087

  Ειδικό καθαριστικό, για εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό συστημάτων κλιματισμού από μύκητες και βακτηρίδια χωρίς την αφαίρεσή τους. Αφήνει μετά τον καθαρισμό ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Πρέπει να τηρούνται οι προτάσεις συντήρησης που ορίζουν οι κατασκευαστές οχημάτων για τον καθαρισμό συστημάτων κλιματισμού. Χρησιμοποιείτε με προσοχή τα προϊόντα βιοκτόνων. Πριν από την χρήση διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες προϊόντος.

  Special Price 11,01 €

  Κανονική Τιμή: 13,10 €

  -15%

 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΥ A/C - ΚΑΜΠΙΝΑΣ KLIMA FRESH orange PROTEC 150 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC6110
  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΥ A/C - ΚΑΜΠΙΝΑΣ KLIMA FRESH orange PROTEC.
  Καθαρίζει αποτελεσματικά το σύστημα κλιματισμού και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές. Φρεσκάρει και αρωματίζει ταπετσαρίες, πατάκια και άλλα μέρη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Επιτρέπει την εισχώρηση φρέσκου και καθαρού αέρa στο εσωτερικό του οχήματος. Προτείνεται ο καθαρισμός με KLIMA FRESH κάθε 6 μήνες.

  Special Price 11,18 €

  Κανονική Τιμή: 13,98 €

  -20%

 • ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ A/C POWERMAXX 1000 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX35020
  ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ A/C POWERMAXX 1000 ml.
  Απολυμαίνει και καθαρίζει το σύστημα κλιματισμού. Εξουδετερώνει τη μούχλα και τα βακτηρίδια και δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα στον εξατμιστή εξασφαλίζοντας φρέσκο αέρα και ιδανική απόδοση ψύξης.

  Special Price 19,80 €

  Κανονική Τιμή: 24,75 €

  -20%

 • ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ A/C PROTEC 30 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC6080
  ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ A/C A/C LEAK STOP PROTEC.
  Το a/c Stop Leak εντοπίζει το σημείο διαρροής στο σύστημα A/C και το στεγανοποιεί μόνιμα, χωρίς καμία αντίδραση με το οξυγόνο και την υγρασία. Επισκευάζει διαρροές με μέγιστη διάσταση 0,5mm.

  Special Price 65,06 €

  Κανονική Τιμή: 81,33 €

  -20%

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?