Πρόσθετα Hybrid

4 Είδος(η)

 • Liqui moly Hybrid Additive LM1001 250ml Κωδικός προϊόντος: LM1001

  Κατάλληλο για όλα τα υβριδικά οχήματα με βενζινοκινητήρα. Για απευθείας προσθήκη στο ρεζερβουάρ καυσίμου. 250 ml επαρκούν για έως 75 l βενζίνης (δοσολογία 1:300).

  Πρόσθετο εξελιγμένο ειδικά για υπερσύγχρονους υβριδικούς κινητήρες. Με εξαιρετική καθαριστική δράση, προσαρμοσμένη στην τεχνολογία των κινητήρων. Αφαιρεί κατάλοιπα και προστατεύει από τη διάβρωση. Σταθεροποιεί το καύσιμο και προστατεύει από γήρανση και οξείδωση.

  Special Price 9,90 €

  Κανονική Τιμή: 12,08 €

  -18%

 • Καθαριστικό συστήματος καυσίμου υβριδικών οχημάτων Protec 6050 375ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC6050

  Το Hybrid fuel system cleaning είναι κατάλληλο για όλα τα υβριδικά οχήματα με βενζινοκινητήρα. Αφαιρεί τα κατάλοιπα λειτουργίας, το συγκεντρωμένο νερό και την υγρασία σε όλο το σύστημα καυσίμου  από την δεξαμενή καυσίμου  έως τους θαλάμους καύσης που προκαλείται από την ακανόνιστη βραχυπρόθεσμη λειτουργία των υβριδικών κινητήρων . Επίσης, το hybrid fuel system cleaning εμποδίζει την αλλοίωση του καυσίμου που είναι συχνή στα υβριδικά οχήματα και εξουδετερώνει τις επικαθήσεις στην περιοχή των μπεκ καθώς και τα κατάλοιπα άνθρακα-αιθάλης και τα βερνίκια σε ολόκληρη την περιοχή του άνω μέρους κυλίνδρου. Λιπαίνει και προστατεύει.

  Special Price 13,76 €

  Κανονική Τιμή: 17,20 €

  -20%

 • Καθαριστικό εσωτερικού κινητήρα υβριδικών οχημάτων Protec 6040 375ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC6040

  Το Hybrid internal engine cleaning αφαιρεί τα κατάλοιπα λειτουργίας και την συσσώρευση λάσπης σε ολόκληρο το σύστημα λίπανσης των υβριδικών οχημάτων. Επίσης εξουδετερώνει ολοκληρωτικά τα συσσωρευμένα κατάλοιπα άνθρακα από τα πιστόνια και την περιοχή του άνω μέρος κυλίνδρου  καθώς και τα επιβλαβή οξέα του κινητήρα . Αυτό επιτρέπει την ιδανική λίπανση όλων των εξαρτημάτων  του κινητήρα εσωτερικής καύσης των υβριδικών οχημάτων, ειδικά κατά την φάση ψυχρής εκκίνησης που ο κινητήρας υπολειτουργεί. Επίσης, επιτυγχάνεται μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, βελτιωμένη απόδοση κινητήρα, μειωμένη φθορά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του καταλύτη. Επιπλέον, με τον εσωτερικό καθαρισμό κινητήρα παρέχεται ταυτόχρονη προστασία λόγω των ισχυρών λιπαντικών συστατικών που περιέχει το προϊόν.

  Κατάλληλο για χρήση στο σύστημα λίπανσης 4-χρονων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων.

  Special Price 14,26 €

  Κανονική Τιμή: 17,20 €

  -17%

 • Καθαριστικό αισθητήρα λάμδα και καταλύτη υβριδικών οχημάτων Protec 6060 375ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC6060

  Το OXICAT hybrid είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο καθαριστικό υψηλής απόδοσης που αφαιρεί τα κατάλοιπα άνθρακα και αιθάλης από ολόκληρο  το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων, κυρίως στην περιοχή του καταλύτη, τον αισθητήρα λάμδα, το τούρμπο και  την βαλβίδα EGR με αποτελεσματικό τρόπο. Το Hybrid OXICAT συστήνεται για την επίλυση προβλημάτων από ρύπους και αυξημένες εκπομπές καυσαερίων που προκύπτουν από την συχνή ακανόνιστη βραχυπρόθεσμη λειτουργία των υβριδικών κινητήρων καύσης στην φάση ψυχρή εκκίνησης . Η τακτική χρήση του Hybrid OXICAT εξασφαλίζει προστασία ενάντια στην επαναμόλυνση , βελτιώνει την απόδοση καυσίμου , αυξάνει την απόδοση κινητήρα και εξασφαλίζει ιδανική λειτουργία.

  Special Price 16,29 €

  Κανονική Τιμή: 19,68 €

  -17%

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?