Αλυσίδες & Γρανάζια Moto

5 Είδος(η)

 • MANNOL Chain Cleaner - Καθαριστικό Αλυσίδας 7904 400 ml Κωδικός προϊόντος: ΜΝ7904

  Το MANNOL Chain Cleaner είναι ένα καθαριστικό αλυσίδων οδήγησης μηχανοκίνητων οχημάτων και μεμονωμένων μερών του σε μορφή αερολύματος.
  Κατάλληλο για όλους τους τύπους αλυσίδων (O-ring, X-ring, W-ring).

  Ιδιότητες:
  - Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε δραστικές ουσίες, καθαρίζει γρήγορα, αποτελεσματικά και προσεκτικά τις αλυσίδες από παλιά λίπη, βρωμιά, σκόνη, άμμο και άλλους ρύπους του δρόμου.
  - Ειδικά επιλεγμένοι διαλύτες διαλύουν και καθαρίζουν αποτελεσματικά τα παλιά αποξηραμένα και σκληρυμένα υπολείμματα προϊόντων πετρελαίου σε μορφή ρητίνης και βερνικιού.
  - Έχει εξαιρετικές ιδιότητες διαλύτη και διεισδύει εύκολα σε όλα τα κενά στην αλυσίδα.
  - Εξατμίζεται γρήγορα και πλήρως χωρίς να καταστρέφει τις τσιμούχες λαδιού.
  - Συνιστάται η χρήση πριν την εφαρμογή φρέσκου λιπαντικού αλυσίδας 7901 MANNOL.

  Εφαρμογή: Τοποθετήστε ένα πανί ή χαρτόνι κάτω από τα εξαρτήματα που θέλετε να καθαρίσετε. Ανακινήστε το μπαλόνι και ψεκάστε το προϊόν άφθονα πολλές φορές και αφήστε το να στραγγίσει. Μετά την εξάτμιση (περίπου 10 λεπτά), η αλυσίδα γίνεται καθαρή και χωρίς λιπαρά, προετοιμασμένη για την εφαρμογή του 7901 MANNOL Chain Lube.
  Προσοχή: το προϊόν μπορεί να επηρεάσει επιθετικά τα καουτσούκ, τα πολυμερή υλικά και τις επιστρώσεις χρωμάτων – ελέγξτε τη συμβατότητά τους πριν από τη χρήση.

  Special Price 3,50 €

  Κανονική Τιμή: 5,98 €

  -41%

 • MANNOL Chain Lube - Λιπαντικό αλυσίδας 7901 200 ml Κωδικός προϊόντος: MN7901

  Chain Lube – πλήρως συνθετικό λευκό λιπαντικό σε μορφή αερολύματος για αλυσίδες μετάδοσης κίνησης υψηλού φορτίου και υψηλής ταχύτητας μοτοσικλετών, ATV, σκούτερ και άλλων μηχανοκίνητων οχημάτων, καθώς και ποδηλάτων. Κατάλληλο για όλους τους τύπους αλυσίδων (O-ring, X-ring, W-ring).

  Ιδιότητες:
  - Έχει αυξημένη κολλητικότητα και κρατά καλά τις ταχύτερα κινούμενες αλυσίδες υπό τη δράση φυγόκεντρων δυνάμεων, παρέχοντας αξιόπιστη λίπανση σε όλους τους τρόπους λειτουργίας.
  - Μοναδική συσκευασία προσθέτων και περιεχόμενα μικρο-κεραμικά στοιχεία-τροποποιητές τριβής παρέχουν εξαιρετικές ιδιότητες κατά της τριβής και κατά της φθοράς.
  - Έχει καλή αντοχή στο νερό, δεν ξεπλένεται με ζεστό νερό κατά το πλύσιμο του εξοπλισμού.
  - Φροντίζει ομαλά τις σφραγίδες αλυσίδας οποιασδήποτε διατομής (δακτύλιος Ο, δακτύλιος Χ, δακτύλιος W).
  - Ανθεκτικό σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος και υψηλές (έως 260 °C) θερμοκρασίες λειτουργίας.
  - Προστατεύει αξιόπιστα τις αλυσίδες από τη διάβρωση.
  - Αποτρέπει το τέντωμα των αλυσίδων, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους.
  - Ουδέτερο σε λάστιχα, πλαστικά και επιστρώσεις χρωμάτων.

  Εφαρμογή: πριν από την εφαρμογή 7901 MANNOL Chain Lube, συνιστάται να καθαρίσετε την αλυσίδα με το 7904 MANNOL Chain Cleaner. Ψεκάστε το γράσο στην αλυσίδα. Μετά την εξάτμιση του διαλύτη (5-10 λεπτά), το λιπαντικό αποκτά τις τελικές του ιδιότητες – την τελική σύσταση και την απαιτούμενη πρόσφυση.

  Special Price 4,10 €

  Κανονική Τιμή: 5,98 €

  -31%

 • MANNOL Αφαιρετικό-Καθαριστικό Πίσσας Tar Remover 9668 450ml Κωδικός προϊόντος: MN9668

  Το MANNOL Σπρέι καθαριστικό πίσσας - Tar Remover είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό συμπυκνωμένο καθαριστικό ρητινωδών και άλλων σκληρών ακαθαρσιών από όλες τις επιφάνειες αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και άλλου εξοπλισμού, καθώς και στην καθημερινή ζωή με τη μορφή αερολύματος (σπρέι). Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό χρωμάτων και επιφανειών χρωμίου, παραθύρων, προβολέων, προφυλακτήρων και καλουπιών κ.λπ.

  Ιδιότητες:
  - Αφαιρεί πίσσα, ροκανίδια ασφάλτου, αποξηραμένα σημεία από λάδια και άλλα τεχνικά υγρά, λεκέδες και ίχνη εντόμων, περιττώματα πτηνών, οξειδωμένα και υποβαθμισμένα επιχρίσματα βαφής χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες.
  - Ενισχύει τη γυαλάδα και το χρώμα της επεξεργασμένης επιφάνειας.
  - Οι διαλύτες που περιλαμβάνονται στο καθαριστικό του επιτρέπουν να διεισδύσει εύκολα και γρήγορα στους πόρους και τις μικρορωγμές της επιφάνειας, παρέχοντας βαθύ και πλήρη καθαρισμό.
  - Δεν αφήνει λεκέδες, μουτζούρες, δεν αφήνει ίχνη.

  Εφαρμογή: Ψεκάστε 9668 MANNOL Tar Remover στην επιφάνεια που θα καθαρίσετε και αφήστε για λίγο να δράσει (3-5 λεπτά). Σκουπίστε με ένα μαλακό πανί ή σφουγγάρι.

  Προσοχή: πριν το χρησιμοποιήσετε σε πολυανθρακικά πλαστικά και ακρυλικό γυαλί, ελέγξτε το προϊόν για συμβατότητα με αυτά τα υλικά σε μια μικρή αόρατη περιοχή της επιφάνειας.

  Διάρκεια ζωής: 5 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής.

  Special Price 4,20 €

  Κανονική Τιμή: 6,89 €

  -39%

 • MANNOL Αντισκωριακό Σπρέι Ταχείας Δράσης Rust Dissolver 9932 450ml Κωδικός προϊόντος: MN9932

  Το Rust Dissolver είναι ένας ταχείας διείσδυσης και ταχείας δράσης παράγοντας διάλυσης και αφαίρεσης σκουριάς με εξαιρετικές αντιτριβικές και υδατοαπωθητικές ιδιότητες. Σας επιτρέπει να τοποθετείτε και να αποσυναρμολογείτε γρήγορα και με ασφάλεια το υλικό όλων των τύπων, καθώς και να λιπαίνει και να προστατεύει διάφορους κινητούς συνδέσμους από τη διάβρωση: κλειδαριές θυρών και μεντεσέδες. μοχλοί για την οδήγηση αποσβεστήρα καρμπυρατέρ. τηλεσκοπικές κεραίες? συνδετήρες για στοιχεία αμαξώματος και πλαισίου κ.λπ. Περιέχει ουσίες οι οποίες σταδιακά απελευθερώνουν, κατά τη λειτουργία, το δισουλφίδιο του μολυβδαινίου.

  Ιδιότητες:
  - Χάρη στην παρουσία διαλυτών που διεισδύουν γρήγορα στη σύνθεσή του, απελευθερώνει αμέσως τις συνδέσεις με σπείρωμα από τη σκουριά, τα οξείδια και τη βρωμιά, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά την αποσυναρμολόγηση τους.
  - Έχει καλές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες, αποτρέπει το σχηματισμό σκουριάς και οξειδίων στο μέλλον. Σχηματίζει μια ισχυρή αδιάβροχη και ανθεκτική στη θερμότητα προστατευτική επίστρωση.
  - Βελτιώνει την πρόσφυση της επόμενης επίστρωσης στην επεξεργασμένη επιφάνεια.
  - Η παρουσία δισουλφιδίου του μολυβδαινίου παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες κατά της τριβής για κινητούς συνδέσμους, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία τους, την ευκολία κίνησης και την εξάλειψη του τριξίματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το στέγνωμα διακοπτών-διανομέων, πηνίων και μπουζί, καθώς εκτοπίζει την υγρασία και το καύσιμο από τις επιφάνειες εργασίας τους, βοηθώντας στην εκκίνηση υγρών κινητήρων και ηλεκτρικών συσκευών.
  - Ουδέτερες επιφάνειες από μέταλλο, πλαστικό, καουτσούκ και βαφή.
  - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοικοκυριά, πρατήρια καυσίμων, βιομηχανία και γεωργία.

  Εφαρμογή: Ανακινήστε καλά το μπαλόνι πριν τη χρήση. Ψεκάστε σε μια σκουριασμένη επιφάνεια από απόσταση περίπου 20 εκ. και αφήστε τη να μουλιάσει για 30 λεπτά. Εάν είναι απαραίτητο, σκουπίστε την επιφάνεια με ένα κομμάτι ύφασμα για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα σκουριάς και βρωμιάς.

  Special Price 4,50 €

  Κανονική Τιμή: 6,98 €

  -35%

 • Σπρευ Αλυσίδας CASTROL 400ml Κωδικός προϊόντος: 4008177098031
  SPRAY αλυσίδας MOTO.
  ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Το Castrol Chain Lube Racing είναι ένα εξελιγμένο πλήρως συνθετικό λιπαντικό αλυσίδων μοτοσυκλετών που θέτει νέα πρότυπα στη λίπανση των αλυσίδων. Έχει αναπτυχθεί για να καταπολεμάει τη διάβρωση από χημικές δράσεις και να αντιστέκεται στην εκτίναξη και απόπλυση από το νερό, αφήνοντας μια ομοιόμορφη επίστρωση που προστατεύει από την επίδραση επιβλαβών εξωγενών παραγόντων. Κατάλληλο σε αλυσίδες τύπου O-ring and X-ring. Δημιουργεί μία μεγάλης διάρκειας, ξηρού τύπου ημιδιάφανη μεμβράνη λίπανσης με εξαιρετική αντίσταση στην εκτίναξη σε υψηλές ταχύτητες και στην απόπλυση από το νερό. Επίστρωση χαμηλής τριβής για μείωση της θερμοκρασίας λειτουργίας και επιμήκυνση της ζωής της αλυσίδας. Ανώτερη προστασία από διάβρωση των μετάλλων που προκαλείται από την έκθεση σε υγρασία και άλατα. Αυξημένη προστασία από “λασκάρισμα” σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.

  Special Price 11,49 €

  Κανονική Τιμή: 17,50 €

  -34%

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?