Καθαρισμός & Περιποίηση Μοτοσυκλέτας

8 Είδος(η)

 • Αφρός καθαρισμού γενικής χρήσης 400 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX22115
  Αφρός καθαρισμού γενικής χρήσης 400 ml.
  Εξαιρετικά ενεργός καθαριστικός αφρός με απολυμαντική δράση για αποτελεσματική αφαίρεση της βρωμιάς χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Αφαιρεί γρήγορα και εύκολα τις δυσάρεστες οσμές αλλά και τα βακτήρια, μούχλα, μύκητες. Ειδικά σχεδιασμένο για τέλειο καθαρισμό λείων και βαμμένων επιφανειών. Ιδανικό και για υφάσματα. Δεν βλάπτει τις βαμμένες επιφάνειες και τα λάστιχα (εκτός του δέρματος). Είναι ένα βιοδιασπώμενο καθαριστικό, φιλικό με το δέρμα και με το περιβάλλον.

  Special Price 8,73 €

  Κανονική Τιμή: 10,91 €

  -19%

 • PROTEC P3011 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ 200 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC-P3011
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ .
  Κατάλληλο για χρήση σε όλες τις μοτοσυκλέτες. Αφαιρεί τη μόλυνση, τις ρητίνες, την υγρασία και τα κατάλοιπα άνθρακα από όλο το σύστημα καυσίμου. Προστατεύει και λιπαίνει το άνω μέρος του κυλίνδρου.

  Special Price 8,88 €

  Κανονική Τιμή: 11,10 €

  -19%

 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ PROTEC P3001 EF-BI 200 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC3001
  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.
  Κατάλληλο για χρήση σε όλους τους βενζινοκινητήρες και κινητήρες υψηλής απόδοσης. Αφαιρεί λάσπη και μόλυνση από το στροφαλοθάλαμο και το σύστημα λίπανσης, επαναφέρει την συμπίεση καθαρίζοντας τα δαχτυλίδια λαδιού, καθαρίζει και μειώνει τον θόρυβο των υδραυλικών ωστηρίων, προστατεύει τον κινητήρα κατά τον καθαρισμό με ισχυρά αντιτριβικά λιπαντικά στοιχεία και αφαιρεί τα επιβλαβή καυσαέρια.

  Special Price 9,14 €

  Κανονική Τιμή: 11,43 €

  -20%

 • Συντηρητικό πλαστικών & λαστίχων CAREMAXX 400 ml Κωδικός προϊόντος: POWERMAXX22012
  Συντηρητικό πλαστικών & λαστίχων CAREMAXX 400 ml.
  Καθαρίζει &συντηρεί όλα τα πλαστικά-λαστιχένια μέρη και βινύλια. Έχει αντιστατική δράση, απωθεί σκόνη & νερό. Προστατεύει από ακτινοβολία, ακτίνες UV & θάμπωμα.

  Special Price 9,65 €

  Κανονική Τιμή: 12,06 €

  -19%

 • PROTEC P3021 ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙΟΥ 200 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC3021
  ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙΟΥ PROTEC.
  Σχεδιασμένο για να ενισχύει τα επίπεδα API SH. Εξασφαλίζει οικονομία στα καύσιμα, προστασία του κινητήρα σε παρατεταμένους περιόδους αλλαγής λαδιού, κρατά τα επιβλαβή κατάλοιπα σε αναστολή, καταπολεμά τα επιβλαβή οξέα και μειώνει την κατανάλωση λαδιού.

  Special Price 10,23 €

  Κανονική Τιμή: 12,79 €

  -20%

 • PROTEC P3041 ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 250 ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC3041
  ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΥ.
  Εξαιρετικά αποτελεσματικό μίγμα κεριών για τον καθαρισμό, την συντήρηση και την προστασία της βαμμένης επιφάνειας σε ένα βήμα. Η τακτική του χρήση βοηθά στον σχηματισμό προστατευτικού φιλμ, που προστατεύει σταθερά από εξωτερικούς επιβλαβείς παράγοντες. Προσφέρει βαθύ γυάλισμα μακράς διαρκείας. Επίσης ιδανικό για την αφαίρεση γράσου αλυσίδας της πίσω ζάντας του τροχού.

  Special Price 10,23 €

  Κανονική Τιμή: 12,79 €

  -20%

 • Σπρευ Αλυσίδας CASTROL 400ml Κωδικός προϊόντος: 4008177098031
  SPRAY αλυσίδας MOTO.
  ΣΠΡΕΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Το Castrol Chain Lube Racing είναι ένα εξελιγμένο πλήρως συνθετικό λιπαντικό αλυσίδων μοτοσυκλετών που θέτει νέα πρότυπα στη λίπανση των αλυσίδων. Έχει αναπτυχθεί για να καταπολεμάει τη διάβρωση από χημικές δράσεις και να αντιστέκεται στην εκτίναξη και απόπλυση από το νερό, αφήνοντας μια ομοιόμορφη επίστρωση που προστατεύει από την επίδραση επιβλαβών εξωγενών παραγόντων. Κατάλληλο σε αλυσίδες τύπου O-ring and X-ring. Δημιουργεί μία μεγάλης διάρκειας, ξηρού τύπου ημιδιάφανη μεμβράνη λίπανσης με εξαιρετική αντίσταση στην εκτίναξη σε υψηλές ταχύτητες και στην απόπλυση από το νερό. Επίστρωση χαμηλής τριβής για μείωση της θερμοκρασίας λειτουργίας και επιμήκυνση της ζωής της αλυσίδας. Ανώτερη προστασία από διάβρωση των μετάλλων που προκαλείται από την έκθεση σε υγρασία και άλατα. Αυξημένη προστασία από “λασκάρισμα” σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.

  Special Price 11,49 €

  Κανονική Τιμή: 17,50 €

  -34%

 • PROTEC ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΚΕΡΙ ΑΛΥΣΙΔΑΣ P3082 CCW-BI 500ml Κωδικός προϊόντος: PROTEC3082
  ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΚΕΡΙ ΑΛΥΣΙΔΑΣ PROTEC.
  Ειδικό φουλ συνθετικό λιπαντικό με εξαιρετική κολλώδη δύναμη για όλες τις αλυσίδες μοτοσυκλετών και ειδικά τις ο-ρινγκ. Προσφέρει ένα εξαιρετικά ανθεκτικό φιλμ ενάντια στην φυγόκεντρη δύναμη και τις πιέσεις. Μειώνει φθορά και τριβή, είναι αδιάβροχο και θερμικά σταθερό.

  Special Price 12,92 €

  Κανονική Τιμή: 16,15 €

  -19%

What's this?

Checking "Remember Me" will let you access your shopping cart on this device when you are logged out.

Κλείσιμο× Ok, I get it
Εγγραφή Forgot?